Prince2005 [Fiorentina]
aliCHaN_FM [Udinese]
MaliKaya [Sampdoria]
Defansları koy forvete kanatlardan oyna kafa topunda gol bulursun belki![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Last edited by MoNToLiVo_ : 17.Nisan.2009 at 23:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Sirada zorlu UEFA grubumuzun olay ekibi ile karsilasiyoruz.
Etkili oyunumuzla galip geldigimiz icin mutluyuz
Sirada Napoli Deplasmani var.
Turgay ve Alican in puan kaybettigi hafta kazanmak guzeldi.
Simdi ust uste 3. deplasman macimiza cikacagiz. Hedef lige kotu baslayan Reggina yi maglup etmek.
Kritik donemde 3 tane onemli deplasman galibiyeti yuzumuzu guldurdu...
Reggina deplasmanindan sonra evimize Bologna maci ile geri donuyoruz.
Daha iyisini yapmaliydik.
Serie A 8.HaftaKötü futbol oynadık bide maçın ortasında bağlantım koptu geri döndüğümde takımı kontrol altına alamadım sonuç bu mağlubuz
Serie A 9.Hafta
İyi bir maç çıkardık ama interin usta ayakları sahneye çıktı ve bizi sahamızda yıktı. Takımda kötü gidişat devam ediyor.
Güzel gidior mor menekşeler şampiyonlar liginde zor olan grupta iyi puan yapmıs gruptan cıkarlar büyük ihtimal.. Udinesenin Siena yenilgisi baya sacma olmus okadar oynamıs siena atmıs :S
Ediiittt: Alican okadar baskılı oynayıp yenilmeyi nasıl başarıyorsun ? :S
Sampdoria mütiş götürüyor maclarını ligde durum nedir![]()
ligde durumlar fena kanka![]()
Yok daha ilk yarı daha cok mac var birisi kopar götürür kesin![]()
Avrupa Cl. 4. MAc
Forvetlerimizden yoksun cıktımıgımız macta fark yemekten zor kurtulduk ama halen grupta 2.ciyiz her takımın cıkma sansı eşit
Ben turgay'a oy verdim... bunun en önemli 2 sebebi var... birincisi adam bizim asistanımız, eğer oy vermesek ayıp olurikincisi zaten lige başlarken fiorentina gibi bir takımla başlayarak diğer 2 elemanı kazıklamış
Fiorentina ile hatırlarsanız ben ilk sezonda Serie A'yı almıştım...Yani mor menekşeler Sampdoria ya da Udinese ayarında değil
Hepinize başarılar...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
fiorentina forvetsiz olmasına ragmen iyi sonuclar almıs. bi de puan durumu koyarsanız..
TariboWest
Evet bende bunun kanaatindeyim![]()
malatyAdana!
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Abim biz daha baslamadan dedik zaten Turgay en iyi takim senin diye. Ama Turgay da en basta soyledi Italya oynarsak Fio benim diye. Yoksa birimiz Roma birimizde bir baska takimi alsak Turgay birsey demicekti.
Pabucumun menajeri. Koskoca takimi 2 futbolcuya baglamis.
Sezon sonunda gorusuruk![]()
Hocam Adamlar Sakat OLunca iSter İStemez Cöküş GeliyoNe yapalım Cıkıp Ben Mi Oynayayım Forvette
![]()
Puan durumu istiyoruzzz!!!!
biz afyonkarahisar'da sucuk ekmekle kulübü Dünya kulübü ettik... gerekirse çıkıp oynayacaksınneyse hepinize başarılar...meyve arası...
Serie A 11.Hafta
Sahamızda Mutunun İyileşmesi Ve Takımdaki Eksikliklerin Azalmasıyla Kendimize GEldik Net Skorla Galib Geldik Mutluyuz
Devre Arasında Dnyaca Ünlü Bir Forvet OYuncusu İle Anlaştık Gol Yollarındaki Sıkıntımızı Bu Oyuncuyla Cözecegiz.. Tüm Kamuoyuna Duyrulur...
arkadaslar bugunlük ara veriyoruz
nerde kaldı puan durumu :d ben alırım yaw eger eriniosanız![]()
İtalya Serie A da dev kapışma UDİNESE-FİORENTİNA
![]()
Serie A 10.Hafta
Bu maç bizim için dönüm noktasıydı zorlu rakibimizi evinize boş göndermesini bildik 0-1 geriye düştüğümüz maçta 2-1 kazanarak öz güvenimizi yeniden sağladık Rakip takımında eskikleri çoktu forvet bölgesi en büyük zaaflarıydı
Uefa Kupası B Grubu 1. Maç
Gruplardaki ilk maçımızda portekiz temsilcisi Benficayı konuk ettik üstün futbol oynadık bir çok pozisyona girdik ama malesef 1 gol yiyerek rakibimize boyun eydik.
Serie A 11.Hafta
Yine biz üstün oynuyoruz yine pozisyon bizde ama futbolun meyvesi gol yok altın değerinde 2 puan kaybettik.
11 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu
Sampdoria koparmıs götürüyor gerci iki puan var ama fio ile arasında olsun cok güzel maclar oynamıs
Udinese icin tek bişey sölüyorum şansız sadece
Abi Sampdoriayla iyi gdiosun Udinese sansiz gercektende ..