Ankaraspor
Fenerbahçe
Beraberlik
Şimdi Aragones kalırsa eğer; Josico ile Guiza da kalıcak, Guiza kalırsa iyi bir forvet transferi yapmicak Aziz Yıldırım. Maldonado gönderilirse açılacak olan tek yabancı kontenjanını ne için kullanırlar ? Ve zaten sayısı kısıtlı olan Ş.Liginde oynayabilecek düzeydeki Türk futbolcuların kaçını alabilecek Fenerbahçe ..? Bilmiyorum ya seneye de yeni bir burak alınırsa bizi kurtarmak için, o inanmak istemediğim 5 Sene hayaline ben de inanmaya başlicam
Dünkü maça gelirsek 55. dk'da bıraktım izlemeyi. Aynı günün sabahında izlediğim Adanaspor-Malatya maçı daha çok keyif vermişti =)
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Kazanmanız fayda etmez. Bu takım kaybeder. Buraya yazıyorum. Kaybedecek. Bu saatten sonra zor. Takım çöktü bana göre.. Fener'de öyle. Bundan sonra kazansanız ne olur. En fazla 3. olur Galatasaray. Şampiyonluk Bjk yadda Sivas. Ama bana Beşiktaş daha yakın geliyor nedense. Bu herkeste böyle genel olarak. Dolayısıyla Sivas içinde bir avantaj. Çünkü beklentiler hep büyükler üzerine oluyor ve medya baskısıda dahil olmak üzere büyük takımlar da toplanıyor.Ama kazandık
Ayrıca Aragones ile devam edilmemeli. Ne olacak 2-3 yıl daha bizle ondan sonra yine bir hoca ara. Zaten takıma artı bir şeyide yok. Bizimde Wenger, Ferguson gibi bir hocamız olmalı.
Eğer ki inad ediyorsan Aragone diye, O zaman bu oyuncuları elden çıkarıp A'dan Z'ye onun stiline uygun ayağa top oynayan, Arsenal gibi tüm oyuncuları hızlı ve yetenekli adamlar alacaksın. Diyorlarya Samandıra'da yangın çıksa futbolcular kaçamaz diye aynen öyle. Lugano keşke parayla satılsaydı ama bedava gidecek İtalya'ya. Buda yine bir yönetim ayıbıdır. Demekki Alex felanda şans eseri duruyor. Bir büyük kulüp istese hepsi bedava gidecekler. (Alex misaldi, zaten kovsan gitmez büyük kaptan...)
Ayrıca Güiza iyi topçudur. Onu gelcek sezona görün. Doğru oynatılırsa ve birde iyice alışırsa tamamdır. İspanya milli takımında son dakikada nasıl Hakan Balta'yı devre dışı bıraktı? İşte bu tip bir oyuncu. Fiziğide var. Yaşıda iyi. Bence 2-3 sezon eğerki dediğim gibi olursa bizim ilerdeki sorunumuz Semih ve Güiza ile çözülür. Bana göre defans ve DM'ler ne olarak. Kanatlarda aynı şekil etkisiz. Uğur Boral bu takımın oyuncusu değil. Kazım diskoya gitmeli. Vs. vs. Gökhan gönül zaten uçar Fener'den. Carlos artık sonuna geldi. Edu sakatlandı neredeyse 1 yıl yok. Lugano uçtu gibi. Bu takımın sonu hiç iyi değil. Baştan sona değişecek. hocada değişirse takımı oturtacak. Oyuncular kaynaşacak. Birde kadro tutacak. biz bu sene UEFA'ya gidebiliriz. Offf.f![]()
![]()
Last edited by SAİT71 : 20.Nisan.2009 at 09:38
Bu maçta Deivid'le tartıştı diye Sivas maçı için ilk 18'e almamış Uğur'u Aragones.
Bu olayın faturasını sadece Uğur'a kesmek yanlış. Ortada bir suç varsa bunun yarısı sahada hiçbir şey yapmayan, yenilediği kontratına güvenen, yanındaki topa dokunmaktan aciz olup üstüne üstlük bir de sağa sola bağıran Deivid'e aittir. Eğer Uğur'a bir ceza veriyorsan aynısını Deivid'e de vermek zorundasın. Yoksa adaletin sorgulanır ki; bu da bir takımın içine pimini çekip el bombası atmaktır. Gerçi sene başında Aziz Yıldırım bunu yaptı ama ikinci kez tekrarlanması güzel olmadı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Uğur'un sanırım geçen senelerde de başına böyle bir olay gelmişti ve oyundan alınmıştı...
Kesinlikle yanlış bir tutum...
O pozisyonu iyi hatırlıyorum, ondan dolayı değildir.
Uğur aldığı pası duvar pas olarak geri verse, Deivid karşıkarşıya kalmıştı kaleci ile.
Uğur o kafayla bir arpa boyu yol gidemez.
Öyleyse bile iyi olmuş, aklı başına gelsin.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Evet,gecen senede boyle seyler olmustu Uguru almamasi iyi oldu Vederson bakalim neler yapacak oda bu sezon iyi degil bu takima kesinlikle bir sol acik lazim ..
Biraz burnu sürtsün aklı başına gelir.
Formanın ağırlığını kaldıramıyorsan oynamayacaksın.
Uğur'u yokedecek değiliz, burnu sürtülecek gelecek sonra disipline girip doğru düzgün performans verecek, istikrar verecek.
Kimsenin forması yapışkan değil, hakkını vermezsen alırlar elinden adamın.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Uğur son haftalarda dandik bir futbolcu gibi oynuyor. Belki de öyledir bilemiyorum artık. Hele deivid'e maç içinde küfretmesi ki ağzından bariz bu iyice gına getirdi.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Uğur Boral Deivid'e ettiği küfürlerin hesabını illa ki ödeyecektir.Yetenekli ama cok savruk oynuyor hele hele Deivid'e küfür etmek de ne demek...
Uğur'u bizim Yozgatlı'ya benzetiyorum, ikiside mütevazi, yakışıklıtakımda sesi soluğu çıkmayan
, istikrarı olmayan arada sırada çıkıp oynayan, ama tam oynayan
![]()
Yozgatlı'nın hali ortada şimdi Antep'de. Umarım Uğur aklını başına alır istikrar yakalar, o yetenek var Uğur'da değerlendirebilir umarım.
Ben inanmıyorum artık Uğur Boral'dan performans gelsin. Aynı mevkiyi paylaştığın adam dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol beklerinden biri. Birşeyler öğrensene ...
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Seneye cok iyi bir sol acık alacağız...Daniel Alvesi denize döktüğünden beri Uğur 2 bilemedin 3 mac cok iyi oynadı...
O maçtada zaten oynamasaydı bence şimdi burda olmazdı.d.alves e dua etsin
![]()