Beşiktaş puan verirse gs 51 oldu sanırım onlarda potaya girmiş oluyıor.Beledeiyede düşsün artık ya işleri yok bu ligde.
İBB
Galatasaray
Beraberlik
Beşiktaş puan verirse gs 51 oldu sanırım onlarda potaya girmiş oluyıor.Beledeiyede düşsün artık ya işleri yok bu ligde.
Teşekkürler Nonda. Maca girdi takım uyandı.
Semih gercekten cok iyi oynadı. Ona da helal olsun.
De Sanctis in kurtarışı kırılma anı oldu. Bu arada duran toplarda Sanctisin arkadaslarını uyarışı bitiriyor beni"Bravo Hakan", "Şabani, şabani"
![]()
Lincoln ölüp bitti koşamıyo hala oynatıyo hoca orta saha düştü Kewell falan yoruldu çıkarmıyo Bülent Korkmaz bence biraz daha başka takımlarda hocalık yapmalı yetişmeli sonra GS'ye gelmeli...İlk yarı ne oynadığımız belli değil pozisyon üretemiyoruz İbb frikiklerinin hepsi tehlike yaratıyo bu takım nası ant yapıyo veya antrenmanda ne yapıyo anlamıyorum...Emre Güngör madem sakat niye riske ediyosun yine 1-2 ay sakatlanırsa yazık adama...Semih bikaç hata dışında iyiydi ilerisi için umut veriyo tebrikler valla adam benle yaşıt Gs'de top oynuyo![]()
Bu arada son dakikada Kewell'a yapıln harekette net penaltıydı. Kazandık ya konuşulmaz bunlar.
De Sanctis, Semih Kaya, Hakan Balta, Kewell ve sonradan girmesine ragmen Nonda. Bunlarin disindakiler rezil oynadilar, Baros vasatti. Golünü atti ama cok top kaybetti. Fazla begenmedim Baros'u acikcasi. Ayhan Akman bu macta bu sene oynadigi en kötü futbolu oynadi. Lincoln zaten bitmis.
Arda Turan'i aradik bu macta. Kanatlardan dogru dürüst gelemedik. Kewell sol kanadi tek basina kullanmaya calisti, gayreti takdire sayandi. Bu adamdaki futbol zekasi üst düzey.
Semih Kaya büyük gelecek vaadediyor. 18 yasinda olmasina ragmen bu kadar sogukkanli bir stoper az gördüm ben. Kademeler de cok basarili, toplara bam güm vurmak yerine tek pas oynuyor. Cok begendim kendisini.
Netice de kötü oynadigimiz bir macta 3 puan kazandik. Kazanmak tabi ki güzel ama oynanan futboldan hic memnun degilim. Umarim toparlanir takim bu alinan galibiyetle.
Kewell'ın son dakikada ki pozisyonu penaltı mı tartışılır. Ben olsam vermezdim. Ancak yine Kewell bir pozisyonda toğu göğsüne alacakken oyuncunun elle teması var. %100 penaltıydı ve hakem nasıl vermedi anlamadım. Tabi Santics'in boşa çıkarak Bebe'yi düşürmeside tartışılır.
Semih gerçekten çok iyiydi bugün gelecek vaad ediyor..
-“ÜZERİMİZDE GERGİNLİK VARDI”-
Zor oldu tabi ki. Yukarıdan kopmamak için bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Üzerimizde bir stres ve gerginlik vardı. Önemli olan 3 puandı ve aldık. Arka arkaya maç kazandığımız zaman kendimize geleceğiz. Bu sene maalesef hem sakat hem cezalı oyuncularımız üst üste geldi. Bu bir mazeret değil. Bunlardan bir örnek de Semih. Onu hazırladık yavaş yavaş. Hislerimizde de yanılmadığımızı görüyoruz. Şu an ben memnunum kendisinden. Bu stresli ortamda oynaması önemliydi. Takıma katkısından çok memnunum. Ona da çok teşekkür ediyorum.
-“EMRE GÜNGÖR’ÜN DURUMU CİDDİ”-
Bir kısmetsizlik var ama. Emre Güngör oynayabilecek durumdaydı. Onun sakatlanmasına çok üzüldüm. Emre Güngör’ün durumu büyük ihtimalle ciddi daha net değil ama. Sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız. Biz kazandıkça daha da iyi oynayacağız. Kazandıkça rakiplerimiz daha tedirgin olacak. Bu kadar eksik ve cezalıya rağmen oynayanlar ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Bizim düşüncemiz her maça final havasında çıkıp her maçı kazanmak. Lincoln de oynadıkça daha iyi oluyor. Bu takıma daha fazla katkı sağlayacaktır.
Maraton
Eliyle net bir sekilde göğüs kısmından cekiyor bence.
İBB bu maçı kaybetti ya düşsünler artık. Bir takım bu kadar mı korkar yahu? Galatasaray'ın hali yok, defansı berbat, sağ taraf işlemiyor ama İBB'li oyuncular yarı sahayı geçmeye korktular resmen.
Kewell'ın pozisyonu penaltıysa artık bırakalım hiçbirşey konuşmayalım biz yahu. Bariz bıraktı kendini normalde sarı kart çıkması gerekirdi hakem hatalıysa penaltı vermemekte değil hatası kart çıkarmamakta.
maçı izleyemedim ama anlaşılan kötü oynamışız . sonunda semih oynamış . onu kazanmamız iyi oldu . nonda da haftalar sonra işe yarayan şeyler yapmış . onun toparlanması lincoln'un ve ümit'in yokluğunda çok işimize yarar çift forvete dönebiliriz . böyle eksik bir maçta kazanmamız sevindirici . umarım herşey daha iyi olur .
Maçtan yeni geliyorum şuan Olimpiyat Stadı gerçekten felaket o verilen paralara yazık..Maç öyle heyecanlı bir maç değildi diyebilirim Nonda girdikten sonra baya iyi iş yaptı Nonda'nın haftalar sonra dönüşü oldu.Semih'in kumaşı iyi biraz panik yapıyor paslarda ama alışacakdır.Ama şampiyonluk bu oyunla gelmez bunuda söyleyeyim..