MaliKaya
En son Arsenal Kiev maci kotu olmus. Bu sezon sampiyonluga havlu attin gibime geliyor.
Ama gelecek sezon buyuk isler basarmani bekliyoruz.
Ben Demiştim Sana MAli Ligin kaderi belli
Ama öNümüzdeki yıLın İskeletini Yavas Yavas Kurduk 
aliCHaN_FM Bu sezon başarılı sayılırsın turgay.
SaoL alican Bencede ÖYleyim Neden Derseniz Cünkü Takıma Alışıyorum Yeni Yeni 
ahmetokur29 fred sevdigim bi oyuncu ve bence ukranya onun icin iyi bir lig yerinde bi transfer gibime gelio ama sakatlanmadigi surece

yukselisini takdir ettim devami gelir insallah..
Evet
Fred'i Fluminense den Aldım Jaja Sac Bas YoLDururken Hep Kendi Kendini Düşünürken
Fred Bireysel Futbol Yerine Takım Futbolunu Oynaması Secimimizde Büyük Etken oLdu 
sertanbaba
abi şampiyonluk yarışından kopmussun
ama avrupada esersin
moralini bozma
Yok Sertan'ım Moralimi Bozmuyorum İlk YıL Başarının Böyle Takımlarla Gelmesi ZOr Sabır 
crane1994 abi transferlerini çok beğendim iyide gidiyosun ama iyi takım 1 oyuncuya bağlı kalmamalı(bkz.gs ardasız ne halde)
Evet sana katılıorum kardesim
Zaten Bireysel Oyun Degil Takım Oyununu Benimsiyoruz 
tarikko Turgay şampiyonlukta işin zor ama transferlerin başarılı.Gelecek sezon daha iyi olmanı bekliorum ..
Bu YıL SampiyonLuk Beklemiyorum Zaten Kardesim 
Önümüzdeki YıL Daha Zorlu bir Lig Olacak 
malakaci celso borgesin tam olarak nerde oynatıosun ve nasıl komutlar veriyosun acaba ? ben mc de oynattım amc de oynattım bi maç 5.9 oynoz bi maç 6.7-6.8 falan oynuor 7 nin üstüne 1-2 kere çıkabildi 15-20 maçta
Kardesim Sunu Söyle Diyim
Celso Borges Ne Atak Nede Normal Mc Celso Borgesi Ben Oyun Kurucu Olarak Kullanıyorum 
Haygary Alıntı:
celso borgesin tam olarak nerde oynatıosun ve nasıl komutlar veriyosun acaba ? ben mc de oynattım amc de oynattım bi maç 5.9 oynoz bi maç 6.7-6.8 falan oynuor 7 nin üstüne 1-2 kere çıkabildi 15-20 maçta
uzun şut atmasına frikik kullanmasına izin ver.forvet arkası serbest oynat ve iyi bir antreman ver bence daha iyi oynar hocam.
Kardesim Agır Antrenman oLunca Adamımız Ucuyo Ama
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]