ErNsttt Bravo Bee
Ankaragücü
Beşiktaş
Berabere
ErNsttt Bravo Bee
2. yarıya çok kötü başladık. Jaba ortalığı dağıtıyor.![]()
Beşiktaş 3'ü buldu. Bu haftayıda lider kapattılar.
Çok güzel bir gol daha attık 3 oldu.![]()
Ve maç bitti diyebiliriz Bobo attı ..
Çok yazık Ankaragücü müthiş top oynadı 2.yarı ama golü atan Beşiktaş oldu...
Biz zaten hiçbirşey haketmiyoruz
Tebrikler Beşiktaş'ım.
Herkesin Ankaragücü'nün puan alacağını düşünürken biz çıkıp gollerimizi attık ve maçımızı 3 puanla kapattık.
Son 2 haftada da artık liderliği bırakmayıp şampiyon olacağız. O zaman da yine Beşiktaş boşu boşuna sezonu 2 kupayla kapatmış olacak.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gönül ister ki Ankaragücü galip gelsin ancak tebrik etmek lazım galip takımı.
Umarım galatasatayı da aynı skorla mağlup edersiniz. . .
KaLite farkını konuşturarak 3 puana uLaştık. Ernst in goLü oLdukça güzeLdi. GaLatasaray maçı oLayı netLeştirir diye düşünüyorum.. Az kaLdı inşaLLah.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Maçın tamamını izlemedim.Ernst'in golünde top şansa önünde kalıyor.Tabi şans iyinin yanındadır diye bir söz de var.Maraton'da gördüğüme göre 10.dk da Ceyhun'un ayağına darbesi var Gökhan Zan'ın topa müdahele etmek isterken ayağına vuruyor Ceyhun orda orta açarken destek ayağı olarak kullanacaktı sağ ayağını.Erman Toroğlu İnönü'deki derbide Selçuk-Ernst pozisyonunda zamanlama hatası var penaltı demişti.Aynı şey bu pozisyon içinde geçerli yok diyor.
Bobo'nun attığı 2.gol inanılmazdı.Defanstan 3 oyuncumuz çıkıyor. Holosko topu sürüyor Ekrem kanata kaçıyor Bobo ise arkadan arkadan takip ediyor ve ders niteliğinde bir gol atıyoruz.
Lütfen tekrar tekrar izleyin...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bobo ve HoLosko ya bir haLLer oLdu. Fransız ve Yunan takımLarı izLiyor diye bir başka oynuyorLar. ALLahtan İtaLyan ve İspanyoLLar izLemiyor, demek onLarda izLese adamLar hiç durmayacak![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Valla ya Bobo-Holosko müthiş oynuyorlar valla Galatasaray maçında da böyle oynarlarsa işi kolay Beşiktaş'ın![]()
Murat Abi ben kaybederiz değil,kaybedebiliriz demiştimAyrıca ilk defa Alican'a katıldığım üzere derbi performansımız gerçekten çok kötü,Galatasaray'ı küçümsememeliyiz bence...Ancak dün akşamda 3-1 kazandıktan sonra Galatasaray maçında daha rahat oynayıp,bende kazanacağımızı düşünüyorum...
Dün Akşama gelirsek sadece şunu söyleyeyim--->BOBO'm Sağolsun,Bu Can Feda Olsun...
Haydi Kartallar,Kaldı 2...
Beşiktaş artık 1.liği kimseye bırakmaz..
Neyse sonunda iyiLer mutLaka kazanır.Çok cefa çektik bu sene,sefasını da sezon sonu süreceğiz.Haydi kartaL kaLdı 2...
Last edited by Sekopej : 19.Mayıs.2009 at 03:16 Reason: Olayı hallettik. ;)
Anlamadıgım bir şekilde heryerden mesajım siliniyor , oda güzel![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Tamam yanlıs anladım sanırım.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir