Taraftar çıLdırdı şampiyonLuk istiyor!!!
çok flaş transferler yapmışsın. umarım iyi bir sezon geçirirsin...
Bencede hocam hedef şampiyonluk olmalı ama sana 5-6 maçlık bir süre vericem o süre zarfında beraberliklere ve yenilgilere izin var çünkü takımda bir uyum sorunu olabilir.
Valla bu takım şampiyonluğa kafadan oynar ama kadro silbaştan çok yeni olduğu için bayağı bir uyum sorunu olur inşallah kısa zamanda kafaya oynarsın
Bizim Urfa Belediye napti yav.
en son play-off lara kalmisti?
Hocam yokmu günceL?
kusura bakmayın sınavlar vardı güncelliyecem yakında...
2009-2010 Pendik
Hazırlık Kampı
Umut var iyi oynadık gerçekten.
İyi Başlangıç
Sonunda Gol Attık
En Azından Yenilmedik
Forvetler Bir Açılamadı
Tanerler Yenişemedi
Taner Bu sefer Yetti
Taçsız Kral Taner Kendini Buldu
Tatanga Yatsın Kalksı Dua Etsin !
8. Hafta Sonunda BankAsya Ligi
Türkiye Kupasında Gruplardayız
BU HAFTA ATACAĞIM SON GELİŞME OLACAK BÜYÜK İHTİMAL SINAVLAR VAR KUSURA BAKMAYIN 10 HAZIRANDAN SONRA KESİNTİSİZ ZAFERLERE UÇUCAZ
hahaa iimiş .D wala pendikliym bnde yaptım böle bi kaç kariyer ama uzun soluklu diilde
takipçinim deliaknlı![]()
başka yorum yok mu cuma geliyor diğer maçlar
Arkadaşım çok güzel bir kariyer olmuş başarılar FTK'da Fenerbahçe'yle oynuyorsun 2'nci bir Pendik faciası yaşatma Kanarya'ma ayıp olmasın![]()
Şu fener maçını da yapsaydın![]()
Pendik Feneri Her Zaman Yener![]()
Pendik Coştu
13. Hafta'ya Geldik
Puan Durumu : 2. yiz hedeflerimizin üstündeyiz ama çok gol yedik
![]()
şimdi başından beri baktım kariyerine valla güzel bi performans bende karabüksporla süper lige çıktım bi sene tekrar ettim sıkıldım ondan
hangi taktikle çıkıyorsun lig maçlarına sabit bi taktik olursa güzel olur takımda alışır
Matrakan Taktik'i kullanıyorum ama yeni bir taktik deniyorum. Kendi taktiğim press ve atak taktiği devre arasında ona alıştırcam takımı çünkü 2 seneye yakın oldu artık çözülücek taktik.
İlk yarı bitti işte 18. hafta
işte puan durumu
![]()
kariyeri baştan sona okudum çok iyi gidiyorsun transfer ekranını koyabilir misin?
çok uzun dostum denerimkariyeri baştan sona okudum çok iyi gidiyorsun transfer ekranını koyabilir misin?
yorumlar ?
yeni maçlar geliyor
Fenerbahçe maçını oynadın mı sonucu merak ediyorum![]()
büyük avantaj sağladık Süper Lig yolunda !
Gelişmeler az sonra
beklettiğim için kusura bakmayın...
İşte 19. Hafta Puan Durumu
Oynadığım Maçlar
Maalesef Kupada Hüsran
ŞOKK !!! MUSTAFA SARP YUVADAN UÇUYOR !!!
Galatasaray'ın yaptığı 725.000 $ lık teklifi yönetim bana sormadan kabul etti ve G.Saray ile M.Sarp kontrat aşamasına geldi. %90 ihtimal gideceğini tahmin ediyorum. Gelen parayla yerini doldurmaya çalışıcaz ama M.Sarp herşeyimizdi...
Taner Pendik'i Sırtlıyor !
18 maçta attığı 8 gol ile Pendik'in en skorer ismi Taner iyi oynadıkça Pendik kazanıyor.
TAKTİK GELİYOR !!!
Kullandığım taktiği bu akşam veya yarın yayınlıyorum. Galatasaray ve Dortmund'da denedim sonuçlar süper. Herkese tavsiye ederim. Upload edince burdan link veririm. Pendik'i ilk senesinde TSL'ye doğru götüren taktik...
kariyer süper inşallah turkcell süper ligdeyiz![]()
Mustafa Sarp, Galatasaray'da !
Onu almamız süpriz olmuştu zaten keşke yarım sene daha kalıp Süper Lig'e çıktıktan sonra gitseydi...
Gökhan Öztürk Bombası !
Mustafa Sarp'ı Galatasaray'a kaptıran Pendik, Galatasaray'ın genç yıldız orta sahası Gökhan Öztürk'ün peşinde. Hem teknik hem defansif özellikleri var çok iyi bir orta saha. Onu yarım seneliğine kiralamayı düşünen Pendik teklifi sundu cevap bekliyor. Eğer o olmazsa yola mevcut kadroyla devam edilecek.
Mustafa'sız Da Oluyormuş !
![]()
Serkan Aggez Pendik'te !
Mustafa Sarp'ın gitmesinden sonra eksik olan MC bölgesine transfer edilen Serkan yarım yıl kiralık olarak oynayacak.
Soner Cihan Pendik'te !
Yarım yıl kiralık olarak forma giyecek DM/MC mevkiinde oynuyor.
Liginin Tozunu Attırmışız Hocam Süpersin. Kupa Zaten Bizim İçin Sürprizdi Pek Bişey Kaybettirmedi Bize Olsaydı Maddi Olarak Süper Olurdu Ama Olsun. M.Sarptan Para Girmesi de İyi Biri Gider Biri Gelir Kadron Çok Sağlam Takma Kafana Bu Kadro Şampiyon Olarak Çıkması Lazım Aşağısı Kurtarmaz Kardeşim
Hadi Ben Süper Lige Çıktım Seni Bekliyorum Tozunu Alalım Şu Ligin Sensiz Olmuyor Hocam![]()
inşallah kardeş çok yaklaştık hedefe valla. TR Kupasında iddiam yoktu zaten sandığımdan daha çok puan topladım diyebilirim...Liginin Tozunu Attırmışız Hocam Süpersin. Kupa Zaten Bizim İçin Sürprizdi Pek Bişey Kaybettirmedi Bize Olsaydı Maddi Olarak Süper Olurdu Ama Olsun. M.Sarptan Para Girmesi de İyi Biri Gider Biri Gelir Kadron Çok Sağlam Takma Kafana Bu Kadro Şampiyon Olarak Çıkması Lazım Aşağısı Kurtarmaz Kardeşim
Hadi Ben Süper Lige Çıktım Seni Bekliyorum Tozunu Alalım Şu Ligin Sensiz Olmuyor Hocam![]()
25. Hafta'da Hala Lideriz
İşte Maçlar.
Mustafa yerine Serkan Aggez ve Bülent Ertuğrul'u kullandım
EsEs'e Acımadık...
yorumları bekliyorum...
Adım Adım Türkcell Ligine...
5 Puan Fark İle Amacımıza çok yaklaştık...
![]()