Kesinlikle
Belki
Hayalden öteye gidemez
Şampiyonluk hayırlı olsun Ümit bundan sonra GS çeviremez..UEFA ise çok kötü elenmişsin PSG gibi bir takımı elemen lazımdı bence ama neyse seneye artık..Bu arada 26 yıllık hasrete son verirsin umarım ..![]()
VE SAMPİYON FENERBAHCE!!!!
TSL 31. HAFTA
Gs ile deplasmanda berabere kalarak son 3 hafta kala sampiyonlugumuzu ilan ediyoruz ve Ali Samiyende sampiyonluk turu atıyoruz.
TÜRKİYE KUPASI FİNAL
VE FENERBAHCE 26 YIL ARADAN SONRA TÜRKİYE KUPASI SAMPİYONU OLDU!!!
1 haftada 2 sampiyonluk aldık. İkisi de Gs macı sonrası olması cok güzel oldu. Bülent Korkmaz mactan sonra Ochirosii ye övgüler yagdırdı ve büyük oyuncu olacagını söyledi. Ayrıca Ümit Boğa yı da tebrik etti. Bülent Korkmaz ın bu davranısı Fb ve Gs tarafından memnuniyetle karsılandı.
TSL 32. HAFTA
TSL 33. HAFTA
TSL 34. HAFTA
PUAN DURUMU
Cifte Kupa!!!
Fair Play Ödülü
Yılın Manageri
Yılın Genc Oyuncusu
Yılın Yabancı Oyuncusu
Kulüp Sıralaması
17 basamak yükselerek kendimize 28. sırada yer buluyoruz.
Sezon Sonu Degerlendirmesi
Turkcell Süper Lig
Ligi rahat bir sekilde götürdük ve kupayı müzemize getirdik.
Türkiye Kupası
26 yıllık hasretimiz vardı. Bazı zorlandıgımız maclar oldu. Fakat Galatasarayı yenerek sampiyonluga ulastık.
ŞL ve UEFA Kupası
ŞL de iyi bir performans gösterdik. UEFA ya kalmamızın nedeni takım uyumsuzluguydu. Uefa da ise rakiplerimiz disimize göreydi. Manchester Utd ve Milan gibi ekipler vardı. Ama onlarla finalde karsılasacaktık. Psg ye farklı bir sekilde yenilerek elendik. PSG ise finalde Man Utd yi yendi. Kupayı aldı..
TariboWest
Hocam avrupada kupa kaldıracakmıyız diye sormuşsun baskaşı yönetseydi takımı hayalden öteye gidemez diye işaretliycektim ama senin alacağına inanıyorum![]()
Evet arkadaslar lanet olası crush dump hatası aldım. Oyunu kaydetmediğim için sezon sonuna dönecektik. transferleri de yapmıstım. O yüzden tekrar zor geliyor. Artık Hazirandan sonra görüsmek üzere...
TariboWest