Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Avrupa Ligi yada Şampiyonlar liginde kaç yılda final oynayabilrim?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • 2

3 10.34%
  • 3

11 37.93%
  • 5

7 24.14%
  • 6

8 27.59%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 73 arası toplam 73 sonuç

Konu: Hedef Şampiyonlar Ligi Finali... Beşiktaş..."2.SEZON"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yeni transfer sezonunda Squad Harmony'yi bozmamaya dikkat et, ikinci sezonumda %70-75 civarındaydı ve oldukça başarılıydık hatta Bayern Münich, Villarreal ve Panathinaikos'tan oluşan Şampiyonlar Ligi'nden rahat bir şekilde ikinci çıkacağımıza inanıyordum, ama kadroda yeni transferlere yer vermeye başlayınca çok belirgin bir şekilde başarımız düştü ki yeni transferlerim de Willians(Palmeiras'tan), Riquelme, Ignashevich gibi kaliteli isimleri içeriyordu.. Yine de tercih senin ama en azından 3-5 tane orta düzey futbolcu alacağına bir tane dünya çapında ünlü futbolcu alman daha yararlı olur.

Hazır aklıma gelmişken, eğer gelmek istediğine dair birşey görürsen Mehmet Ekici'yi kadrona kesinlikle kat. Sercan Sararer de aynı şekilde, ikisi de çok yetenekli futbolcular ve oyunda kesinlikle milli takımda oynayacak düzeydeler.

Thumbs up

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    O gruptan çok rahat çıkarsın
    Bende öyle umuyorum, birazdan ss leri koyucam ilk 3 maç bitti.

Quote Originally Posted by Brainwashed View Post
    Yeni transfer sezonunda Squad Harmony'yi bozmamaya dikkat et, ikinci sezonumda %70-75 civarındaydı ve oldukça başarılıydık hatta Bayern Münich, Villarreal ve Panathinaikos'tan oluşan Şampiyonlar Ligi'nden rahat bir şekilde ikinci çıkacağımıza inanıyordum, ama kadroda yeni transferlere yer vermeye başlayınca çok belirgin bir şekilde başarımız düştü ki yeni transferlerim de Willians(Palmeiras'tan), Riquelme, Ignashevich gibi kaliteli isimleri içeriyordu.. Yine de tercih senin ama en azından 3-5 tane orta düzey futbolcu alacağına bir tane dünya çapında ünlü futbolcu alman daha yararlı olur.

Hazır aklıma gelmişken, eğer gelmek istediğine dair birşey görürsen Mehmet Ekici'yi kadrona kesinlikle kat. Sercan Sararer de aynı şekilde, ikisi de çok yetenekli futbolcular ve oyunda kesinlikle milli takımda oynayacak düzeydeler.

Mehmet Ekici ye oyuna başladığımdan beri sürekli yokluyorum ama nafile gelmiyo bayern2 de keyfi yerinde ama Sercan Sararer'i ilk defa senden duydum birazdan oyunu açınca bakarım onada... Önerin için sağol şimdiden...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Valla bu bahsettiğim oyunumda gördüğüme bayağı eminim Sercan'ı, hatta bana gelmeyip West Ham'a gitmişti ama yeni oyunum da aynı ligler ve veritabanı açık olmasına rağmen bulamadım, tahminimce Almanya'daki Scouting Knowledge'ına bakıyor kulübün..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bak sana avrupada başarının sırrı beşiktaş için(9.0.3)...

Keirrison, Marquinhos, Hernanes, Buonanotte, Mehmet Ekici, Holosko ben biraz başlamadan önce şöyle çok hafif Türklerin PA ları artırmıştım özellikle Hakan Arıkan ve Serdar Özkan iyi gelişme göstermişti ikisinide bırakma derim ben... Bunları getirmen kolay fakat başarılar geldikten sonra elinde tutman çok zor şahsen ben şampiyonlar ligini hedeflediğim için çok uçuk rakamlar gelmedikçe vermemeye çalışıyorum. Fakat Serdar'a Milan 30 Milyon verince dayanamadım birtek onu kaybettim o kadar. Defansa Sol bek'e gerekirse Fabio Monzon'u alabilirsin.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bana kalırsa, veritabanı üzerinde yapılan değişiklikler oyunun tadını kaçırıyor. Zaten 2.sezona kadar gelmişsin baştan başlamana gerek yok. Hakan Arıkan zaten oynatıldığında insanüstü bir performans sergiliyor, benim ikinci sezonumda bir 3-1 lik Villarreal yenilgim var ki, kalede Hakan yerine Buffon'u, Casillas'ı olsaydı 5 rahat yerdik, adam elinden geleni yaptı ama en güvendiğim mevki olan defans batırdı resmen o maçta...

Serdar Özkan'ı da 4-5 milyon poundluk bir teklif gelirse elinden çıkarmanı öneririm, eğer Avrupa'da başarı hedefliyorsan kadronda en iyi ihtimal ilk 18 dışında tutabileceğin bir yedek olabilir bana kalırsa..

Ankete gelince 6'ya oy veren dangalak benim. Niyeyse benim oyunumda Bayern Münich'le beraber kalma başarısını gösteriyorum hatta 87'de Torbinskiy'nin kaçırdğı golle galibiyeti kaçırıyorum ama Villarreal'e iki sezonda dört kez yeniliyorum. Elbet form maçtan maça değişen birşey ama bu kadar da istikrarlı da yenilmememiz lazım.

Eğer sol kanat arıyorsan, Internacional'le Alex de fena bir oyuncu değil. Yeni Beşiktaş oyunumda bütçemi o adama yatırdım, şu ana kadar 6 maçta 4 gol 2 asistle oynuyor.

Bu Monzon'u öneren arkadaşa da, harbiden adam canavar gibiymiş ama şu anda Betis'te kiralık gözüküyor. Sezon sonu almaya çalışacağım ben kendi oyunumda.

Quote Originally Posted by Brainwashed View Post
    Bana kalırsa, veritabanı üzerinde yapılan değişiklikler oyunun tadını kaçırıyor. Zaten 2.sezona kadar gelmişsin baştan başlamana gerek yok. Hakan Arıkan zaten oynatıldığında insanüstü bir performans sergiliyor, benim ikinci sezonumda bir 3-1 lik Villarreal yenilgim var ki, kalede Hakan yerine Buffon'u, Casillas'ı olsaydı 5 rahat yerdik, adam elinden geleni yaptı ama en güvendiğim mevki olan defans batırdı resmen o maçta...

Serdar Özkan'ı da 4-5 milyon poundluk bir teklif gelirse elinden çıkarmanı öneririm, eğer Avrupa'da başarı hedefliyorsan kadronda en iyi ihtimal ilk 18 dışında tutabileceğin bir yedek olabilir bana kalırsa..

Ankete gelince 6'ya oy veren dangalak benim. Niyeyse benim oyunumda Bayern Münich'le beraber kalma başarısını gösteriyorum hatta 87'de Torbinskiy'nin kaçırdğı golle galibiyeti kaçırıyorum ama Villarreal'e iki sezonda dört kez yeniliyorum. Elbet form maçtan maça değişen birşey ama bu kadar da istikrarlı da yenilmememiz lazım.

Eğer sol kanat arıyorsan, Internacional'le Alex de fena bir oyuncu değil. Yeni Beşiktaş oyunumda bütçemi o adama yatırdım, şu ana kadar 6 maçta 4 gol 2 asistle oynuyor.

Bu Monzon'u öneren arkadaşa da, harbiden adam canavar gibiymiş ama şu anda Betis'te kiralık gözüküyor. Sezon sonu almaya çalışacağım ben kendi oyunumda.
    Serdar Özkan ile ilgili tespitine katılmamak elde değil doğrusu daha önceki kariyerlerimde de 2-3 sezon oynattıktan sonra hemen satmıştım 15.000.000$ a Catania ya Şimdi geçtim pc nin başına oyunu açıp bakıcam şimdi Monzon a da...

Quote Originally Posted by IceX View Post
    Bak sana avrupada başarının sırrı beşiktaş için(9.0.3)...

Keirrison, Marquinhos, Hernanes, Buonanotte, Mehmet Ekici, Holosko ben biraz başlamadan önce şöyle çok hafif Türklerin PA ları artırmıştım özellikle Hakan Arıkan ve Serdar Özkan iyi gelişme göstermişti ikisinide bırakma derim ben... Bunları getirmen kolay fakat başarılar geldikten sonra elinde tutman çok zor şahsen ben şampiyonlar ligini hedeflediğim için çok uçuk rakamlar gelmedikçe vermemeye çalışıyorum. Fakat Serdar'a Milan 30 Milyon verince dayanamadım birtek onu kaybettim o kadar. Defansa Sol bek'e gerekirse Fabio Monzon'u alabilirsin.
    Önereliren için sağol.. Takımı bir arada tutma konusunda önceki kariyerlerimde pek sıkıntı yaşamadım, en azından gönderdiğimden daha iyilerini alabildim hep, umarım şimdide böyle olur. Marquinhos, Rakitic ve Borges, Jem Karacan ve Enyeama benim takımda kilit isimler olucak gibi duruyo. Rakitic hariç hepsinin yeri doldurulabilir. Zaten ben yıllar ilerledikçe alt yapıdan daha iyi oyuncular gelmeye başlıyor. Onları takıma monte etme amacındayım bende. Database ile oynamak ise İngilizlerin dedediği gibi it's not a my cop of coffe... Sewmiorum be hocam db ile oynamayı...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Monzon, ilk iki sezon için Betis'te kiralık gözüküyor ve 5.5m pound agreed fee si var, kısacası Betis'in adamın bonservisini alması çok olası...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3. Sezonum ortasındayım alt yapıdan birtek Erdem Köse ve Bülent Uzun'u kullanabildim adam gibi regen çıkmadı şans...

Evet 2 sezonumun ilk 15 maçı ve Avrupa Ligi nin Grup maçları sonrasında oluşan puan durumları ve yapmış olduğum maçların sonuçlarıyla karşınızdayım detaylarını istedğiniz maçı yazarsanız yada kadrosunu görmek istediğiniz takımları en kısa süre içinde ss ler burda olur... Lige çok kötü başladık ama şuan için toplamış bulunuyoruz. Avrupa liginde ise kuraları beklemekteyiz. Muhtemel rakiplerimiz; Liverpool, Ajax, HSV, Marsilya, Villareal, Zenit, Dortmund, Fiorentina, Benfica

---TSL PUAN DURUMU---

---TSL de Oynadığım Maçlar---

---Ve Avrupa Ligi---

Evet arkadaşlar 2. yılımızda ilk kupamızı alıyoruz.

Fortis Türkiye Kupasında

fenerbahçe ile oynadık zaten fenerbahçenin kazanmasını beklemiyorduk

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ/Çorlu

Tebrikler, büyük bozgun.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nedir bu Fenerbahcenin cektigi oyunda bile alamiyor