Originally Posted by
Brainwashed
Bana kalırsa, veritabanı üzerinde yapılan değişiklikler oyunun tadını kaçırıyor. Zaten 2.sezona kadar gelmişsin baştan başlamana gerek yok. Hakan Arıkan zaten oynatıldığında insanüstü bir performans sergiliyor, benim ikinci sezonumda bir 3-1 lik Villarreal yenilgim var ki, kalede Hakan yerine Buffon'u, Casillas'ı olsaydı 5 rahat yerdik, adam elinden geleni yaptı ama en güvendiğim mevki olan defans batırdı resmen o maçta...
Serdar Özkan'ı da 4-5 milyon poundluk bir teklif gelirse elinden çıkarmanı öneririm, eğer Avrupa'da başarı hedefliyorsan kadronda en iyi ihtimal ilk 18 dışında tutabileceğin bir yedek olabilir bana kalırsa..
Ankete gelince 6'ya oy veren dangalak benim. Niyeyse benim oyunumda Bayern Münich'le beraber kalma başarısını gösteriyorum hatta 87'de Torbinskiy'nin kaçırdğı golle galibiyeti kaçırıyorum ama Villarreal'e iki sezonda dört kez yeniliyorum. Elbet form maçtan maça değişen birşey ama bu kadar da istikrarlı da yenilmememiz lazım.
Eğer sol kanat arıyorsan, Internacional'le Alex de fena bir oyuncu değil. Yeni Beşiktaş oyunumda bütçemi o adama yatırdım, şu ana kadar 6 maçta 4 gol 2 asistle oynuyor.
Bu Monzon'u öneren arkadaşa da, harbiden adam canavar gibiymiş ama şu anda Betis'te kiralık gözüküyor. Sezon sonu almaya çalışacağım ben kendi oyunumda.