Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 175 sonuç

Konu: Menajer FTH [Kariyerde 5. Sezon] [Roma&Rusya]

fernandezi alman çok iyi olmuş takıma büyük katkı sağlayacaktır...bu arada tam dişine göre grup gelmiş şampiyonlar liginde bence...bu gruptan çıkarsın artık ama werder maçını kaybetmen kötü oldu en azından bir beraberlik alabilirdin aslında neyse milandan alırsın olmadı

Fernandez güzel bir profile sahip ama takımda şu an yeni birkaç maç sonra inşallah katkısı büyük olacak. Sen hiç merak etme Milan' evireçevire yeneriz ne beraberliği Grupdan çıkamazsam istifa ederim

Bu arada Şampiyonlar Ligi fikstürünüde paylaşayım:

TSL 4. Hafta: Galatasaray-Fenerbahçe

Sen ne kadar iyi olursan ol Galatasaray, Fenerbahçe'ye yenilmek kaderinde var. Kariyerimdeki tüm GS maçlarını kazanayım en başarılı menejer benim

Bu maç kafa kafaya güzel geçti, sistemi çift forvete çevirirken 4-4-2 uygulandı, geçmiş GS derbilerinden daha iyi futbol sergiledik.

TSL 5. Hafta: Altayspor-Fenerbahçe

Zayıf rakibimiz karşısında rahat futbolla 3 puana ulaştık. Milan maçı öncesi biri derbi iki maçtanda 3 puanla ayrılmak takıma yeni bir hava kattı.

ŞL 2. Hafta: Fenerbahçe-AC Milan

Şampiyonlar Ligi'nde ikinci sezonumda ilk puanımı aldım hemde yaşlı kurt Milan'a karşı Şüphesiz Milan'ın üstün bir oyun sergileyeceği düşüncesi vardı ama müsabaka ilk yarı çok iyi değillerdi. 18'de ummadığım bir gol bulunca şaşkınlığı üzerimden atana kadar 2. golümüz geldi. Bu sefer daha temkinli hareket ederek takımı kontraatağa ayarladım ve top kapları sert yaptık ki rakip bıksın korksun biraz çirkeflik düşündüm

Bu galibiyeti en başta bana büyük destek veren siz Turssportal sakinlerine sonra büyük sabır gösteren yönetimimize ve taraftarımıza armağan ediyoruz.

Last edited by fthz : 22.Haziran.2009 at 15:28 Reason: Şampiyonlar Ligi FB oleyyyyyyyyyyyyy

hahaha büyük konuşmuşsun çıkamazsam istifa ederim diye bakalım sonuç nolcak hüsran olmasında

Bir önceki mesajı yeni düzenledim gözatmanı tavsiye ederim, bende şoktayım

ooo 3-1 yenmişsin sözünde durdun ve galibiyeti getirdin tebrik ederim bu arada adamlar bol şut atmış ama başarısız olmuşlar

Quote Originally Posted by bizzy View Post
    ooo 3-1 yenmişsin sözünde durdun ve galibiyeti getirdin tebrik ederim bu arada adamlar bol şut atmış ama başarısız olmuşlar
    Teşekkür ederim, ben onları gayet iyi anlıyorum bol şut az gol ama güzel maça denk getirdiler

TSL 6. Hafta: Fenerbahçe-Eskişehirspor

Ligde 2 hafta üst üste kazanan ekibimiz Şampiyonlar Ligi'nde güçlü rakibi Milan'ı 2 farklı skorla devirdikten sonra Es Es'e de acımadı.

Bu maç sonuca rahat gidebildik. Guiza menejerliğimde bugüne kadar ilk hat trick yapan futbolcum oldu

6. hafta sonunda ligde oluşan puan durumu şöyle:

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki derbi UEFA maçları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

2009-2010 sezonu Türkiye Kupası'nda ise kuralar çekildi, fikstür belli oldu.

Takımımız çok kolay bir gruba denk geldi. Otoriteler Fenerbahçe'nin bu grupdan tüm maçlarını kazanarak çıkacağına inandıklarını belirtti. Kuralar sonunda Fenerbahçe'nin menejeri Fatih'in açıklamaları ise çarpıcıydı:

'Geçen sene bundan daha zorlu bir grupda mücadele ettik, o zaman yükümüz çok ağırdı çünkü büyük bir özlem vardı. Geçen sene bu özlemi dindirdik, onun için bu sene kupa maçlarında yedek kalan ve gelecek vaad eden futbolcularıma büyük fırsatlar vereceğim. Türkiye Kupası bizim için rezerv ligdir.'

Türkiye Kupası'nı rezerv lig diye tanımlayan Fatih'e futbol kamuoyundan büyük tepkiler geliyor.

Milli Maçlarımız

Milli takımımız Belçika engelinide kayıpsız atlatarak grup liderliğini garantiledi.

Milli takımımız son maçındanda 3 puanla ayrıldı.

TSL 7. Hafta: Trabzonspor-Fenerbahçe

Karadenizde fırtınaya kapıldık, savrulduk

Bu sonuçla Trabzonspor ikili averaj avantajıyla liderliğe yükseldi.

ŞL 3. Hafta: Anderlecht-Fenerbahçe

ŞL'de deplasmanda alınamayan 3 puana üzülmem, beraberlik ise sevindiricidir. İyi bir yere gelmek istiyorsa evimizdeki maçların tamamını kazanmamız gerek, büyük başarılar istiyorsak her deplasmandanda puanlar çıkarmak gerek.

Talihsiz bir deplasman maçıydı Anderlecht müsabakası. Lugano önce bize sonra rakibe gol atmayı başardı, hatasını telafi etti ama içimizde burukluk kaldı. Lugona kendi kalesine gol atmasına rağmen maçın adamı seçildi.

TSL 8. Hafta: Fenerbahçe-Denizlispor

Trabzons hezimetinden sonra önemi artan Denizlispor müsabakasında bol pozisyone rağmen 1-0'lık skor bile sevindirici oldu.

Gol ayaklarımız Guiza, Semih ve Nihat'ın sakatlıklarının bulunması gol yollarındaki sıkıntımızı şüphesiz arttırdı.

Last edited by fthz : 22.Haziran.2009 at 17:04 Reason: alıntı ve imla anlam hataları giderildi =) ve mili maçlar

Türkiye Kupası 1. Maç: Fenerbahçe-Altay

Daha öncedende belirttiğim gibi yedek ağırlıklı çıktık maça, paf takım oyuncularında Onur, Erdi ve İbrahim Yay ilk on birde sahaya çıktı. Mahmut, Osman ve Serhat ise yedek soyundu. Yeni transferden Fernandez ve kiralıklar Sneijder ve Alcantara da ilk on birde sahadaydı.

Fernandez Fenerbahçe forması altında ilk resmi golünü kaydetti. Genç isimler Onur, Erdi ve sonradan oyuna giren Osman göz doldurdu. Yeni transfeler kiralık Alcantara'da iyi oynayan isimlerdendi.

TSL 9. Hafta: Fenerbahçe-Gaziantepspor

Rahat geçebilecek maçtı ancak Antep 5 pozisyonda 2 gol bulması savunmada tedirginlik yarattı.

Fernandez bu maçta da gol atma başarısı gösterdi.

ŞL 4. Hafta: Fenerbahçe-Anderlecht

Ortada geçen müsabaka idi, iki takımda galibiyete bu kadar yakınken aynı zamanda uzaktı. Deplasmanda 1-1 berabere kaldığımız Belçika temsilcisiyle Saracoğlu'nda da 0-0 berabere kalarak grupda averaj ile Werder Bremen'in ardından 3. sıradayız.

TSL 10. Hafta: K.Erciyesspor-Fenerbahçe

İlk yarıda 3 golü bulunca futbolcularımız ikinci yarıya daha rahat çıktı. Fernandez lig maçlarını golsüz tamamlamıyor ancak şu an Avrupa kupası maçlarında oynayamıyor. Gol silahlarımızın sakatlıkları geçtikten sonra gol sıkıntısı eskisi kadar yaşanmıyor. 8 tane kaleyi bulan şuttan 4'ü golle sonuçlandı (%50).

Türkiye Kupası 2. Maçı: Boluspor-Fenerbahçe

Bu maçta da paftan aldığımız oyunculardan ilk on birde yer alanlar; Osman, Erdi, Devrimcan, Abdülkadir ve İbrahim Yay.

Maçta ilk yarı Boluspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı, Bolu'nun 2. golü ise verilmedi. Çok zorlandığımız maçta beraberliği son 10 dk içinde yakalayabildik.

Maçtan sonra menejer Fatih, 'En zayıf rakiplerimize dahi puan kaybetsek yarı finale kadar genç isimlerimize vereceğimiz fırsatlar çok olacak.' dedi.

Yönetimimizden istekte bulunduk:

TSL 11. Hafta: Antalyaspor-Fenerbahçe

Takım 3 golü buldu mu gevşiyor üzerine çıkmakta zorlanıyor

TSL 12. Hafta: Fenerbahçe-Büyükşehir B. Spor

Yorum yok, uzun seriler yakalayacağız...

ŞL 5. Hafta: Fenerbahçe-Werder Bremen

Şampiyonlar Ligi'nde sıkıntılı geçiyor maçlarımız, eğer sürpriz Milan galibiyeti olmasaydı şu an durumumuz hiç iyi değildi. Önümüzde yine Milan maçı var, ikili averajla 3. sıradayız. W.Bremen grubun en zayıf halkası Anderlecht ile karşılacak, biz Milan'ı Milano'da yensek bile kulağımız W.Bremen-Anderlecht maçında olacak.

TSL 13. Hafta: Sivasspor-Fenerbahçe

Sivas deplasmanı zordur, heleki hava sıcaklığı eksilerde olunca. Bizim futbolcular alışkın değil böyle soğuya

TSL 14. Hafta: Fenerbahçe-Bursaspor

Saracoğlu'nda beklenen galibiyet geldi, Fenerbahçe güçlü rakibi Bursaspor'u 3 golle uğurladı. İkinci yarı Guiza'nın golleriyle Fenerbahçe galibiyete rahatça uzandı.

Turkcell Süper Lig'de son puan durumu:

Galatasaray maçını kazanırsa liderliğe yükselecek.

ŞL 6. Hafta: AC Milan-Fenerbahçe

Sürprizden baya uzak bir skor elde ettik Bu skorla Şampiyon Ligi'nden elenirken Avrupa'da yolumuza UEFA'dan devam edeceğiz. İçerde kaybettiğimiz 4 puanın değeri budur. Kritik W. Bremen maçını kazanabilseydik turu atlayan bizdik.

Hedef UEFA finali, finallerde 4 takımla mücadele edeceğiz: Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor.

TSL 15. Hafta: Ankaragücü-Fenerbahçe

Renktaş iki takımın müsabakasında ev sahibi öne geçti ancak bu üstünlük çok kısa sürdü. Fenerbahçe peş peşe bulduğu gollerle kazanan taraf oldu.

UEFA Kupası

UEFA Kupası'nda eşleşmeler belli oldu.

Buna göre Fenerbahçemiz sezon başında hazırlık maçı yaptığı rakibi Bordeaux ile eşleşti.

Bir üst turdaki eşleşmeler aşağıdaki gibi olacak:

TSL 16. Hafta: Fenerbahçe-Ç.Rizespor

Rutin bir galibiyet

Last edited by fthz : 23.Haziran.2009 at 00:14 Reason: UEFA Eşleşmeleri, Rize

Türkiye Kupası 3. Maçı: Fenerbahçe-Ankaraspor

Bir Türkiye Kupası maçı daha ve yine genç isimlerle yedeklerle sahadaydık. Daha öğrenecek çok şeyleri var gençler

Her türlü skora ve oyuna rağmen kararımızda kararlılık sergileyeceğiz.

Türkiye Kupası 4. Maçı: Antalyaspor-Fenerbahçe

Gençlere ve yedeklerimize güvenimiz tam eksilme olamaz, bu sene havlu attık ama mühim değil maksat gençleri kazanmak

TSL 17. Hafta: Ankaraspor-Fenerbahçe

Denk bir müsabaka olmuş profili ile karşı karşıya kalınıyor maç sonu. Rakip on kişi ve beraberliği yakalıyor olacak şey değil

17 hafta sonunda oluşan puan tablosu 41 kere maşallah ancak 42. kere maşallahda zirvede Fenerbahçe olacak

TSL 18. Hafta: Kocaelispor-Fenerbahçe

Sonuca gidebilen taraf bizim çocuklar oldu.

TSL 19. Hafta: Fenerbahçe-Kayserispor

Çekişmeli geçen maçta sonuca gitmeyi benim talebelerim bildi

Basına düşen flaş bir haberde Gana milli takım menejeri kovulması ve ardından Fenerbahçe menejeri Fatih'in açıklaması: Gana seve seve görev alabilirim, uluslararası bir platformda milli takımlar düzeyinde de görev almayı çok istiyorum.

Last edited by fthz : 23.Haziran.2009 at 03:56

ilk 5 takımın şampiyonluk iddiası var...sezonun ilk devresinde liderle aranda çok fazla puan olmaması iyi...
    yalnız türkiye kupasında beklenmedik durum olmuş..o gruptan nasıl çıkamadın öyle ya...sanki çıkmamak için uğraşmışsın gibi bir görüntü var

Uğraştım ya en başından beri yedek kalan ve paf takım oyuncularıyla mücadele ettim, arada bir as oyuncularda boy gösterdi ama bizi son maç yaktı Ligde ise son haftaya kadar yarışacak bir ekibiz her zorluğa hazırız ama daha önemlisi UEFA Kupası var.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Türkiye Kupası gercekteki gibi Yine alamadık kupayı
    TariboWest

İlk sezonda aldık dindirdik özlemi ikinci 27 seneliğe başlıyoruz

Başarılar gerçekden çok güzel gidiyorsun devamını temenni ederim..

Quote Originally Posted by Keirrison View Post
    Başarılar gerçekden çok güzel gidiyorsun devamını temenni ederim..
    Teşekkür ederim, devamlılığı bitmeyecek. Bir iki sezon sonra ikinci lig takımlarından birine talip olacağım, buarada Semih güzel bir aşırtma gol attı

TSL 20. Hafta: Beşiktaş-Fenerbahçe

Beşiktaş maçı öncesi mühim bir gelişme yaşandı. Gana Futbol Federasyonu Fenerbahçe menejeri Fatih'e teklif götürdü. Fatih'in Gana FF ne cevap vereceği henüz belli değilken Fatih derbiden sonra haftaiçin açıklama yapacağını bildirdi.

Maç sonucu birazdan bu mesajta

Kontrollü bir oyun tarzı ile Beşiktaş'ı İnönü'de devirmeyi başardık. Özellikle TS ve GS'nin kazandığı bu hafta çok mühim olan derbiden 3 puan çıkarabilmemiz harika oldu.

Ve Fatih Gana milli takımının başında...

*Milli takımda olmak kariyerler devamlılığı için herhangi bir soruna sebep değil değil mi?

UEFA Kupası

UEFA Kupası: Fenerbahçe-Bordeaux

Şu Avrupa macerasında yanlış bir hamle yapıyorum ama nedir o hamle çözemedim. Öne geçen taraf bizdik ancak 3'ünde de başarılı olamadık ve maalesef bol gollü beraberlik çıktı.

UEFA Kupası'ndaki temsilcilerimizin ilk maçları ve diğer sonuçlar:

Last edited by fthz : 23.Haziran.2009 at 15:55 Reason: UEFA

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bordoyu evinde yensen iy olurdu. Gerci deplasmanlardaki beraberlikler senin lehine olacak. Ligde de bir iki maglubiyet alırsan sampiyonluk gidebilir. Cok dikkatli olmalısın
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

abi baya bozmusun kendini

Ümit deplasmanda 4-4 ve üzeri beraberlik alırsam güzel olacak ama galiba 4 golü bulursam yenerim Ligde ise güzel iç açıcı açıklaman ile süper motive oldum anlatamam

Steal düzelteceğiz durumu UEFA hedef final, şampiyonluk ise uzak değil geçen seneden iyi durumdayız diyebileceğiz birkaç haftaya ama Türkiye Kupası derseniz defterimde bu sene o yoktu

TSL 21. Hafta: Fenerbahçe-Galatasaray

Bu sefer beraberliği kurtardılar hemde Kadıköy'de. Bu skora rağmen bir puanla liderlik Fenerbahçemizde

Üst üste zorlu müsabakalara çıkıyor takımımız, onlar belki 90 dakikayı çıkartabilirler ancak ben çıkaramıyorum

UEFA Kupası: Bordeaux-Fenerbahçe

Kıran kırana geçen müsabakada Fenerbahçemiz rakibini Semih'in golü ile devirmeyi başardı. İkinci gol içinde sayısız fırsatı değerlendiremedik. Bu maçta 442 olan sistemimizi değiştirerek, eski sistemimiz olan 'Nannar giriş' ile mücadele ettik.

UEFA Kupası'nda toplu sonuçlar ve yeni oluşan eşleşmeler.

Buna göre Fenerbahçemiz çeyrek finalde Sevilla ile eşleşti.

TSL 22. Hafta: Fenerbahçe-Altayspor

Kırmızı kartların havada uçtuğu müsabakada Altay'ı çok üzmek istemedik ve 3 golle noktaladık maçı.

Last edited by fthz : 24.Haziran.2009 at 00:42 Reason: son maçlar

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

peki türkiye kupasına hasretiz ondandır tepkimiz kusura bakma ama inşallah uefayı alacagız

Ama o özlemi 1. sezonumda dindirdim:

http://forum.turksportal.net/vb/show...6&postcount=37

Bu sene gençleri o kupada ısındırdım, seneye yine alırız kupayı merak etme

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

biliyorum ama devamlılıgıda olsaydı fena olmazdı:d

Özlemi dindirdik istedigimiz zaman aliriz mesaji verdik, Türkiye Kupası bizim icin rezerv ligtir seneye aliriz taraftan baskisini azaltmak icin

bu arada gana milli takımının başına geçmişsin hayırlı olsun..nasıl takım varmı potansiyal artık ganalı gençleri kendi takımına katarsın

Sağolsın bizzy ufku genişlettim Ganalı çocukları severim tabiki hepsi elimizden geçecek yakışanıda kadroya katacağız

TSL 23. Hafta: Eskişehirspor-Fenerbahçe

Fernandez'den son derece memnunum FM'nin güzel isimlerinden transferinden biri. Es Es deplasmanından zorlanmadan döndük.

Ligde son puan durumu

UEFA Kupası Çeyrek Final 1. Maçı: Sevilla-Fenerbahçe

UEFA'nın zorlu rakiplerinden Sevilla, hemde deplasmanda hemde çok sıkıntı çektiğimiz Avrupa maçı: Deplasmanda alınan altın değerinde bu beraberliği İstanbul'da avantaja çevirmek istiyoruz.

UEFA Kupası'nda Toplu Sonuçlar

Temsilcimiz Galatasaray bizleri üzecek bir skor elde etti, umarız Portekiz'de galibiyetle turu geçebileceğimiz bir galibiyetle yurda dönerler.

TSL 24. Hafta: Fenerbahçe-Trabzonspor

Çok az pozisyona girdiğimiz maçta üstün görünen taraf Trabzonspor'du ancak onlarda önemli bir pozisyona giremedi ve girdiği pozisyonları değerlendiren Fenerbahçemiz galibiyete ulaşan ekip oldu.

UEFA Kupası Çeyrek Final Rövanş Maçı: Fenerbahçe-Sevilla

Ne yalan söyleyeyim korku ile çıkmıştım maça ve golümüzden 2 dakika geçmeden golü kalemizde görmek endişelerimi dahada arttırmıştı. Takımı kanatlardan hucüma yönlendirdikten sonra Sevilla ilk yarı pek direnemedi ve baskımızı kabul etti, ilk yarı bitimine saniyeler kala golün gelmeside bu baskının meyvesiydi.

UEFA Kupası'nda toplu sonuçlar

Galatasarayımız bizleri üzmüştür bu talihsiz skor ile, Avrupa'da kalan tek kalemiz Fenerbahçe'ye ülke olarak büyük destek var

Fenerbahçeli taraftarlar yarı finalde Basel'i rakip olarak görmek istiyorlar

TSL 25. Hafta: Denizlispor-Fenerbahçe

Baskılı futbol sonucu da getirdi, adım adım şampiyonluğa...

UEFA Kupası yarı final eşleşmeleri de belli oldu. Buna göre temsilcimiz Fenerbahçe bir İspanyol takımıyla daha eşleşti: Villarreal.

Last edited by fthz : 25.Haziran.2009 at 01:36 Reason: UEFA&Lig

TSL 26. Hafta: Fenerbahçe-Antalyaspor

Forvetler güzelleştikçe keyfimiz dahada yerine geliyor

UEFA Kupası Yarı Final 1. Maçı: Villarreal-Fenerbahçe

Güzel bir müsabakaydı ilk kez yarı final heyecanını yaşadık. Villarreal'in iki golüne engel olmadık ancak Saracoğlu kolay bir deplasman değil.

UEFA Kupası yarı final ilk maçlarda alınan skorlar şöyle:

*Palermo 4-2 Leverkusen

Ligde zaten muhteşemsin.Uefa'da 2-0 kötü olmuş ama evinde telafi edersin

Quote Originally Posted by LastFighter View Post
    Ligde zaten muhteşemsin.Uefa'da 2-0 kötü olmuş ama evinde telafi edersin
    Beklenmedik skor elde ettik İspanya'da ama turu geçebilecek gücümüz var, hayırlısı

TSL 27. Hafta: Gaziantepspor-Fenerbahçe

İlk yarı sıkıntılı geçsede ikinci yarı toparladık ve baskımız galibiyete yetti.

UEFA Kupası Yarı Final Rövanş Maçı: Fenerbahçe-Villarreal

Gole kadar dikkat sorunu yaşayan takımımız golden sonra baskıyı arttırdı ancak turu getirecek golleri bulamadık. Bu sene Avrupa'da en azından yarı final oynadık pek fena sayılmaz dimi

UEFA Kupası yarı final eşleşmesi rövanş maçı sonuçları

TSL 28. Hafta: Fenerbahçe-K.Erciyesspor

Zayıf rakibimiz Erciyes karşısında zorlanmadık, Guiza'nın yıldızlaştığı maçta takımımız rakibine bir pozisyon dahi vermedi.

TSL 29. Hafta: Büyükşehir B.Spor-Fenerbahçe

Çekişmeli bir müsabakaydı ancak kaliteli ayaklar bizdeydi.

Turkcell Süper Lig için Ödül Puanlaması

TSL 30. Hafta: Fenerbahçe-Sivasspor

Rahat bir müsabakaydı, liderlik sürüyor.

Turkcell Süper Lig'de 30. hafta sonunda oluşan puan durumu:

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

cok guzel gıdıyorsun uefadan elenmen kotu olmus ama seneye onuda alırız

Bugün şehir dışına çıkacağım, pazar gece 12'de döneceğim için bu zaman zarfında kariyere devam edemeyeceğim. Döndüğümde önce ligi alacağım, adım adım başarıya parolasıyla 3. sezonumda Avrupa bir kupa ve 4. sezonda yeni bir kulüp...

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri