Ortalık kızısmıs biran önce bekliyoruz ligin başlamasını![]()
Ortalık kızısmıs biran önce bekliyoruz ligin başlamasını![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
O zaman transferlerden dolayı iddaalı denmesin lütfen sinirlerim bozuluyor.Sonra lig maçında 5-6 tane atacağım olmayacak![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Vay be iddialara bak![]()
SİLVA olmazsa RODRİGUEZ
Manchester United'ın transferdeki hızı kesilmiyor.Takıma İlsinho,Jose Enrique,Arda ve Henry gibi yıldız isimleri katan Kırmızı Şimşekler Barry ve Silva'yla da ilgileniyordu.Silva transferinin olmaması durumunda ise Manu'nun yeni hedefi Porto'lu Rodriguez olacak.
Silva transferinin zor olduğunu düşünen ve buna alternatif de hazırlayan Murat Özdemir bu ismin Cristian Rodriguez olduğunu açıkladı.Türk Teknik adam : Silva'yı gerçekten çok istiyorum ancak olmaz ise de dünyanın sonu değil.Bu mevki için Rodriguez ikinci adayım ve Silva olmazsa onun olacağına %100 gözüyle bakıyorum." dedi.
Öte yandan Manchester United bir yıldız orta saha oyuncunun daha işini bitirdi ancak bu isim sır gibi saklanıyor.Orta sahada oynayan yıldız oyuncunun önümüzdeki günlerde basına açıklanarak resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.
KHA
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Vay vay cigerlerim kariyer yapiyor, ben takip etmez miyim.![]()
Yalniz cok pis bir ekip olmus yahu.Hepinize basarilar. =)
rodriguez portoya yeni katıldığı için almak imkansız diye biliyorum ben ama bir yöntemi varsa bilemiycem ...=)
Sambacı Anfield'ın Yolunu Tuttu
Sezona şampiyonluk parolasıyla giren Liverpool'da ilk transfer Brezilyalı Keirrison oldu.Geleceğin yıldızları arasında gösterilen genç golcü, ayağının tozuyla yaptığı ilk açıklamada ''Doğuştan Liverpool'luyum'' dedi..
Genç yıldızın Premier Lig'de sergileyeceği performans ise merak konusu..
Liverpool TV
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sampiom belliArsenal
Premiership 1.Hafta
Premiership 2.Hafta
Süper Kupa Finali (Şampiyon MANU)
Comunty Shield kupasından sonra 2.kupamızı da aldık.
Martins Manu'da !
Golcü oyuncu için kulübü Newcastle Utd'ye 24 ayda 6 milyon euro ödeyeceğiz.
Şampiyon Ligi Grubumuz belli oldu
![]()
Sen o grubu yer bitirirsin Murat abi.İyi başlamışsın.
Liverpool transferde sessiz kalmış. Her mevkide takviyeye ihtiyacı var. Diğer takımların transferlerine göre.
Chelsea'de eldeki fazlalıklardan kurtulup yerine yıldız oyuncular monte edebilir.
Murat yine tüm takımı değiştirir.
Serkan ihtiyacı olan yere adam alır.
Murat'ın son kadrosunu görmeden ankette oy kullanmayacağım
Birde Matteo Brighi, Lavezzi, Santana gibi oyuncuları 3mn€ altına transfer edebilirsiniz kaçırmayın.Skjelbredide transfer etmeyi düşünebilirsiniz.
Premiership 1.Hafta
Premiership 2.Hafta
Premiership 3.Hafta
ŞL Ön Eleme 3.Tur 2. Maçı
Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir gruba düştük.
Ligde ilk 3 maçta 3 gol atarak 9 puan topladık. Savunmamız sağlam ama gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz, bu nedenle transferin son günü Inter'in yıldızı Adriano'yu kadromuza kattık.
"YÜCE ATATÜRK"
Bütün takımlar lige çok iyi başlamışlar şampiyonu kendi aralarında oynacak maçlar belirler![]()
Anderson Gitti Moutinho Geldi
Transferin son gününde Anderson Benfica'ya gitti 7 milyon euroya ve bu transferden gelen parayla Lizbon'un yıldız orta saha oyuncusu Joao Moutinho transfer edildi.
Ne Adrianosu Serkan napcan Bidonu
Lavezzi vardı fişek gibi adam
Tüm takımlar toplu şekilde koysunda tüm transferleri görelim.![]()
olsun ama ALTIN bidon![]()
Ne yapacağım öyle adı sanı duyulmamış adamları?Yıldızları alıp eğlenmek amaç.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Premiership 3.Hafta
Premiership 3.Hafta Puan Durumu
![]()
4 takımda lige çok iyi başlamıs sonucu kestirmek cok zorlasıyor![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Favorim Chelsea
kayıpsız gidiyorsunuz hepiniz aranızdaki maçlar ne zaman ?
Ligin düğümü ne zaman çözülecek yani başka değişle...
Benim ilk maçım Manchester ile 3 hafta sonra. Arada Galatasaray ve Lig kupası maçlarım var.
"YÜCE ATATÜRK"
MANU Transferler ve Kadronun son durumu
![]()
Tevez yılın transferi olur![]()