Ahmet İlhan Özek; Anadolu Üniversitesi'nin futbolcusuydu. Orda bir sürü gol atıyordu. Sanırım Aydın'lı kendisi. Bozüyükspor'da sağ açıktada oynadı. Çok iyi bir transfer. Çıkışını sürdürürse Gökhan Emreciksin'i gölge altında bırakabilir.![]()
Ahmet İlhan Özek; Anadolu Üniversitesi'nin futbolcusuydu. Orda bir sürü gol atıyordu. Sanırım Aydın'lı kendisi. Bozüyükspor'da sağ açıktada oynadı. Çok iyi bir transfer. Çıkışını sürdürürse Gökhan Emreciksin'i gölge altında bırakabilir.![]()
I'm back...
İnşallah Dica gelir. Çok severdim kendisini bir Real Madrid maçında izlemiştim kendisini golde atmıştı o maçta. Ama Real 5 sallamıştı o ayrı birşey. Ama çok beğenmiştim fakat sonra takip edemedim çünkü adını unutmuştum.![]()
![]()
Dica FM 2008'de favori adamımdı,her gittiğim düşük kalibredeki takıma alırdım onu.Çok teknik bir oyuncu,Manisaspor güzel bir transfer yaptı.
Olay budur. Artık tek isteğim şu kombinelerin en erken zamanda satışa çıkması. Maça gitmeyen adam değildir. Ama resmi sitede böyle bir haber göremedim.
Dica kontrolden geçti
Manisaspor'un kiralık olarak transfer etmek üzere prensipte anlaşmaya vardığı Nicolae Dica, sağlık kontrolünden geçirildi.
Romanya Milli Takım oyuncusu Dica'nın sağlık kontrolleri, Manisa Özel 8 Eylül Hastanesi'nde yapıldı.
Bonservisi İtalya Seri A takımlarından Catania takımında olan futbolcu ile bir sorun çıkmaması halinde hafta içerisinde bonservisini alma önceliği Manisaspor'da olmak üzere, 1 yıllığına kiralanması konusunda sözleşme imzalanması bekleniyor.
Orta saha mevkisinde görev yapan 30 yaşındaki futbolcu Nicolae Dica, son iki sezonda Yunanistan'ın Iraklis ve Romanya'nın Cluj takımlarında kiralık oynadı. İki ayağını da ustalıkla kullandığı belirtilen futbolcunun, geçen sezon formasını giydiği Cluj takımında 26 maçta 3 gole imza attığı, 6 gole de asistlik yaptığı bildirildi.
Kaynak:AA
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Nicolae Dica İmzayı Attı
Manisasporumuz İtalya Serie A takımlarından Catania'nın Romen orta saha oyuncusu Nicole Dica’yı kadrosuna dahil etti. 1 seneliğine kiralanan ve Romanya Milli Takımı futbolcusu Dica, Tarık Almış Spor Tesisleri’nde Başkanımız Kenan Yaralı, Asbaşkan ve Basın Sözcümüz Selami Delan’ın katıldığı imza töreninde satın alma opsiyonu Manisaspor’da olan sözleşmeyi imzaladı.
Başkanımız Kenan Yaralı imza töreninde yaptığı konuşmada şimdilik transferi noktaladıklarını belirterek, iki hazırlık kampından sonra kadronun son halinin şekillenmesi sonrasında yeniden değerlendirme yapacaklarını söyledi. Yaralı, "Dica ile yaklaşık 20 gün süren bir transfer trafiği vardı. Bugün itibari ile bu transferde son noktayı koyuyoruz. Dica'yı renklerimize bağladık. Kendisi ile 3 yıllık bir kontrat yaptık. Dica'yı, Catania kulübünden satın alma opsiyonlu olarak aldık. Aradığımız 10 numara Dica'ydı. İnşallah Türk futboluna ve Manisaspor'a faydalı olur" dedi.
Asbaşkan ve Basın Sözcümüz Selami Delan’da Nicolae Dica’nın Şampiyonlar Ligi tecrübesini yaşamış ve Avrupa’nın çok yakından bildiği futbolculardan bir tanesi olduğunu belirterek, “Dica’nın Manisaspor’a çok önemli katkı sağlayacağına inanıyorum.” diye konuştu.
Manisaspor'a elinden geleni vereceğini ifade eden Nicolae Dica, Manisaspor'u daha önceden tanıdığını söyledi. Dica, "Daha önce farklı ülkelerde oynadım. O yüzden Manisaspor'da da pek zorluk çekeceğimi düşünmüyorum. Manisaspor'da 10 numaranın üzerinde katkı sağlamak istiyorum" dedi.
Nicolae Dica Kimdir?
9 Mayıs 1980 doğumlu Dica 1998 yılında profesyonelliğe Romanya 2.Lig ekibi Dacia Pitesti’te başladı. Nicolae, iki sezon bu ekipte forma giydikten sonra Arges takımına transferi gerçekleşti. Arges’te gösterdiği performansla Romanya’nın en önemli kulüplerinden biri olan Steaua Bükreş’e transfer oldu. Steaua Bükreş’te sergilediği futbol ve attığı mükemmel gollerle uzun süre Avrupa’nın önemli kulüplerine transferi gündeme geldi. 2008-2009 sezonu’nda İtalya Seri A ekiplerinden Catania’ya transfer oldu. Dica, daha sonra Yunanistan’ın Iraklis takımına gitti. Nicolae Dica, son olarak Romanya’nın CFR Cluj takımında lig şampiyonluğu yaşadı. Romanya Milli Takımı’nın en önemli oyuncularından olan Dica, Steaua Bükreş’te dört yıl takım kaptanlığı yaptı. Steaua Bükteş’te dört sezonda ligde 55 gol atma başarısı gösteren Dica, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarında da 11 gol kaydetti. Son 2 sezonunun Yunanistan Ligi takımlarından Iraklis ve Romen takımı Cluj'da kiralık olarak geçiren Dica, yüksek top tekniği ve serbest vuruşlardaki yeteneği ile biliniyor.
![]()
Jerome Rothen Manisa'da!
Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan Manisaspor'un transfer harekatı sürüyor.
Transferde atağa kalkan Manisaspor, Murat Erdoğan'dan sonra, Fransız oyuncu Jerome Rothen'i de kadrosuna katmak üzere.
Geçtiğimiz sezonu Ankaragücü'nde kiralık olarak geçiren deneyimli oyuncu dün gece Manisa'ya geldi. Bugün de Manisaspor Tesisleri'ne gelen ve Ege ekibinin yöneticileriyle görüşmelerde bulunulan 31 yaşındaki oyuncu daha sonra ülkesine döndü. Manisaspor ile Rothen arasında herhangi bir sorunun bulunmadığı ancak Rothen'in PSG ile arasındaki sorunu çözdüğü takdirde bu transferin gerçekleşebileceği öğrenildi. Bu transferin pazartesi gününe kadar netleşmesi bekleniyor.
Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Gelirse çok güzel bir transfer olur.
İsterse Messi'yi alsınlar Hakan Kutlu'yu göndermeden bişey yapamazlar..
I'm back...
Transferin son saatlerinde yeni bir gelişme daha yaşandı. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Manisaspor Kayserispor'da geçtiğimiz yıl kiralık olarak forma giyen ligi gol kralı olarak bitiren Ariza Makukula'yı kadrosuna kattı. Sözleşmenin 3 yıllık olduğu belirtildi.
Bonservisi Benfica'dan alınan oyuncu için Manisaspor'un yaklaşık 2.5 milyon avroluk bir rakam ödeyeceği öne sürüldü.
Sporx
Vay be muthis transfer Manisa icin..
Manisaspor transferde çok iyi oyuncular aldı ama Hakan Kutlu takımın başında oldukça boş...
Resmi sitede böyle bir açıklama yok ama.
Son gün transferlerinin içinde en şaşırtıcı olanı bu oldu bence.Ligimizi tanıyan ve oldukça kuvvetli bir golcü aldı Manisaspor.Ancak teknik direktörleri Hakan Kutlu'nun takım kadrosunun potansiyelini sahaya yanstıması gerekiyor.Onun istedikleri ve takımın yapabilecekleri arasında uçurum var.
Manisa iyi iş yaptı makukulayı alarak ama manisada iş yok
Ayrıca şöyle bir dip not vereyim. Geçen sezon Makukula'nın attığı gol sayısı Manisaspor'un attığı gol sayısından fazla.(Ankaraspor maçları baz alınmadan.)
Adamın yanında cangele vardı geçen yıl ayrıca tolunay hocanın taktiğinde hedef adamdı direk makukulaya şişir
Makukula manisa için bence mükemmel bir transfer küme düşeceklerini düşünüyordum ancak fikrim değişti diyebilirim.
Hakan Kutlu'nun elinde Pelé olsa yedek başlar ,Maradona olsa 18'e giremez .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Manisa Dica ile yollarını ayırdı!
Süper Lig ekiplerinden Manisaspor oyuncusu Dica ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiğini açıkladı.
Manisa Dica ile yollarını ayırdı Manisaspor sezon başında İtalya Serie A takımlarından Catania'dan 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladığı orta saha oyuncusu Constantin Nicolae Dica'nın sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti.
Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Selami Delan, Dica'ya Manisaspor'a olan katkılarından dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.
Kulüp Başkanı Kenan Yaralı da, Tarık Almış Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sezon başında transfer ettikler Romanya Mili Takımı oyuncusu Dica'nın takıma uyum sağlayamadığını ifade etti.
Bu nedenle Dica'nın motivasyonun kaybettiğini kaydeden Yaralı, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Dica'dan gerekli olan verimi zaten teknik direktörümüz bulmuş olsa değerlendirirdi. Bir tek Sivasspor ile oynanan kupa maçında etkili oldu ve Manisaspor'un gruplara kalmasında katkı sağladı. Ama demek ki yeterli değilmiş. Ondan daha değerli oyuncularımız varmış. O yüzden biz karşılıklı olarak sözleşmemizi feshettik ve yollarımızı ayırdık. Kiralıktı zaten kendisi. Yıl sonunda da satış opsiyonu vardı. Bunların hiçbirini kullanmadan karşılıklı olarak feshettik. Dica ve biz karşılıklı olarak ücreti konusunda fedakarlık ettik. Zaten maç başına alacağı paralarını istemedi. Kulübe de bir yükü olmadan ayrılmış oldu.''
14 Aralık 2010 Salı - 17:12
Sporx.com ve AA
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Alah kahretsin. Birde utanmadan maçlarda yetersizdi. Maçlarda oynatmadan nasıl yetersiz oluyor. Antremanların, hazırlık kampının yıldızıdı oyuncu hiç oynatmadılar. Bir Konya maçında 10 dakika şans buldu takımı coşturdu. Bizim kupaya girmemizi sağladı. Hikmet Hoca'nın bu adamı önceden tanımadığıma bahse girerim.
Ah be bu laflarıda ağzımıza tıktınız ya yazıklar olsun size Manisaspor Yönetimi.
Manisaspor, teknik direktörü Hikmet Karaman ile 1 yıllık sözleşme yeniledi. http://goo.gl/XL46E
Ahmet İlhan bir kaç maçta oynadı sanırım İsmail. O çocuk iş yapar Aydınspor'da. 2. Lig gruplarına taşır...
I'm back...
Ahmet İlhan hız olarak çok iyi ama çok kuvvetsiz. Ben izledim maçlar gereği bunu anladım.
Michael Klukowski Manisaspor'da.