evindeki maçları daha verimli oynasan süper olacakevinde çok beraberlik alıyorsun
![]()
evindeki maçları daha verimli oynasan süper olacakevinde çok beraberlik alıyorsun
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Bu kupa harika olmuş İnşallah playofflarda da finale çıkıp final maçını da kazanırsın.Final maçını kazanırsan playofflarda başka maç oynamana gerek kalacakmı?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Hayır başka takımla oynamama gerek kalmıyacak.Güney'den 2 Kuzey'den 2 takım bir üst lige çıkıyor.Bu kupa harika olmuş İnşallah playofflarda da finale çıkıp final maçını da kazanırsın.Final maçını kazanırsan playofflarda başka maç oynamana gerek kalacakmı?
![]()
Final yine AFC Wimbledon'la!!!
Fa Trophy Cup'da Finalde yenip kupayı aldığımız Wimbledon'la bu sefer bir üst lig için kapışacağız.Kazananın bir üst lige çıkacağı maçın mutlak Favorisi Braintree Town.Wesolowski transferinden sonra 1 beraberlik bile almadı.
Tebrikler zaten Wimbledon'ı yenmeye alıştık playoff finalinde de yenersin başarılar.
Uff süper bir galibiyetle sezonu noktalamışsın. Tebrikler.
Teşekkürler son galibiyet gerçekten süperdi.Arkadaşlar şimdi bir yere gitmem gerek.Saat 6'da burdayım.Kariyer devam edecektir.
Tebrikler en sonunda amacına ulaştın şimdi iyi transferler bekliyoruz seneye bir üst lig daha da zor olacak.
Olmadı şimdi, AFC Wimbledon benim takımımdı yahu, 2 defa yenmişsin, ayıp etmişsin.
Şaka bir yana tebrik ederim, ben tam 12. senenin sonunda ulaşabildim Premier Lig'e, umarım sen daha erken sürede bu hedefe varırsın.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ooo...çok güzel olmuş son maçlarüst lig daha eğlenceli daha adrenalinli ve zor geçecek hazırlıklı ol
![]()
Saol iyi transferler yapmaya calışıcaz 350k TL bütçemiz var şuan.Öncelikle Geçen Sezon kiralık oynayan Rhodes ve Reason'la tekrar kiralık olarak anlaşmaya calışacağım...Tebrikler en sonunda amacına ulaştın şimdi iyi transferler bekliyoruz seneye bir üst lig daha da zor olacak.
Wimbledon iyi takım gerçekten Trophy'de Final'e yükselmek çok zor.İnş bende 12 senede yükselebilirimOlmadı şimdi, AFC Wimbledon benim takımımdı yahu, 2 defa yenmişsin, ayıp etmişsin.
Şaka bir yana tebrik ederim, ben tam 12. senenin sonunda ulaşabildim Premier Lig'e, umarım sen daha erken sürede bu hedefe varırsın.![]()
Valla kadromuz iyi 1-2 takviyeyle süper olcak inş. bakıcaz bir transfer dönemi bitsinde aslında hiç bitmiyorooo...çok güzel olmuş son maçlar üst lig daha eğlenceli daha adrenalinli ve zor geçecek hazırlıklı ol
Bu arada Free olarak italyan bir oyuncuyla anlaşmak üzereyim.Juventus,Villereal,Brescia gibi takımlarda oynamış bir futbolcu kolayca tahmin edersiniz heralde![]()
ZOR İKNA ETTİK AMA İKİSİDE GELDİ
VARAN 1-)Blackpool takımının onu satılık listesine koymasıyla işi bitirdik.Zor ikna oldu ama oldu.Çok kaliteli bir oyuncu.
VARAN 2-)Orta Sahamızı 2-3 yıl idare edecek muhteşem bir İtalyan onuda zor ikna ettik ama o da geldi...
SON DAKİKA ABDİ BRAİNTREE TOWN'DA!!
Yardımcımın önerisiyle Liban Abdi ile sözleşme imzaladık.Kendisi zaten boştaydı.Transferi hayırlı olsun...
![]()
Tebrikler lig değişince sende daha kaliteli adamlara yönelmişsin.Güzel transferler olmuş.Özellikle Vaughan.
Yeni sezonu bekliyoruz güzel bir lig geçirmişsinTachinardi de iyi olmuş. Başarılar yeni sezonda
Evet Vaughan süper valla ligi silip süpürmesini bekliyoruzTebrikler lig değişince sende daha kaliteli adamlara yönelmişsin.Güzel transferler olmuş.Özellikle Vaughan.
Teşekkürler atahan.Tacchinardi tecrübesiyle çok şey katacaktır takıma...Yeni sezonu bekliyoruz güzel bir lig geçirmişsinTachinardi de iyi olmuş. Başarılar yeni sezonda
HAZIRLIK KAMPI
2 Çek Cumhuriyeti takımıyla yaptık iyide oynadık ama yenildik.
Last edited by LastFighter : 26.Haziran.2009 at 13:45
Olsun hazırlık kampları kondisyon içindir galibiyet mağlubiyet önemsiz
Bitirici forvet al cemreÖrneğin:
Agüero-Eto'o-Mileyvski-Mutu![]()
Daha takımın gelişmesi lazımbir anda kaleciyle karşı karşıya goller bekleme sabır göster
![]()
Bir üst lige çıktın futbolcuların alt lige alıştı.Buraya uyum sağlamaları zaman alacaktır.Hem lig uzun maraton sabret![]()
Son maçlarda iyiisin başarılrını devamını dilerim.İnşallah bir üst lige çıkarsın
Tebrikler bu maçlar istediğin gibi gitmiş ve üst sıralara tırmanmışsın aynen devam.
Arkadaşlar windows çöktüğü için savede gitti.Kuzenimle ortak kariyer yapacağız.Siteye koymayı düşünüyoruz.Kilitleyebilirsiniz Destek veren herkese teşekkürler