Adnan Polat : Biz Tarih Yazarız , Rakiplerimiz Okur![]()
Adnan Polat : Biz Tarih Yazarız , Rakiplerimiz Okur![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Adnan Polat işte, klasik![]()
Cem Davran'ın söyledikleri güzeldi![]()
Beyaz çok şahane duruyor.
Hmm beyaz forma şahane lilada güzel duruyor hangisini alacağıma karar veremedim![]()
Morlu hariç güzel formalar.Beyazlıyı alıcam büyük ihtimalle.
Hepsi çok güzel. Lila'nın kumaşı parlak ve değişik kumaş. Alınabilir. Ama benim ilk tercihim, Galatasaray'ın ruhu olan Parçalı olacak![]()
beğenmedim burdan durduğu kadarıyla hoşuma gitmedi . parçalı geçen seneki 10kat daha güzeldi . beyaz da antrenman forması gibi duruyor .
Arkadaşlar 2288'in nerden geldiğini merak edeniniz varsa, açıklayayım.
2288 sene evvel Anadolu'da Galatlar adında bir Avrupa kökenli halk yaşıyormuş. Bundan esinlenmişler.
Bilgi için;
http://tr.wikipedia.org/wiki/Galatlar
Parçalı veya beyaz'ı almayı düşünüyorum bu kadar beklemeye değmedi ama bence
ben çok hevesliydim forma almak için ama şu resmi görünce hevesim kaçtı . formaları tek tek üzerimde de görmek lazım ama geçen seneki parçalıdan alabilirim bu sene
En güzeli parçalı olmuş bana göre.
(/s)
HArika formalar , Allah'ım yarın hemen alıyorum![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Parçalı alacağım![]()
En güzeli yine parçalı...
Beyaz olan idman t-shirt'ü havasında...
O ilginç renkli olan olmamış malesef.Turuncu çok daha güzeldi.Yine turuncunun farklı tasarımı denenebilirdi...
Kısaca Adidas bu sene s.tı...
Beyaz çok sade. Aslında hepsi çok sade ve şık.
Allah Cem Davran büyük gaf yaptı, Lincoln gitti en mutlu benim dedi![]()
Cem davran süper yaLincoln gittiya süper rahatladım dedi
![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
![]()
yok gaf değil bence herkes aynı şeyi düşünüyor oyuncular bile kıs kıs güldüler hele servet bayram olmuş gibi sevindi. haklı kesinlikle biri bir yerlerini yırtsın dişini tırnağına taksın diğeri takım kamp yaparken barlarda sahillerde gezsin.. neyse tadı bozmayalım ama formaları hiç beğenmedim onu söyleyeyim berbat olmuş.. parçalı alırım büyük ihtimalle o kurtarır sadece..
Keita çok sempatikHemen de kaynaşmış takımla
![]()
Keita baya utandı![]()