Kocaman'dan 'alex Ve Güıza' Açıklaması!..
 Kocaman'dan 'alex Ve Güıza' Açıklaması!..
		Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex'e, yeni sezon hazırlıklarına henüz katılmaması nedeniyle ceza verilebileceği öğrenildi.
Geçen sezonun ardından, yeni sezon hazırlıkları için 5-6 Temmuz tarihleri bildirilen futbolculara 29 Haziran'da çağrı yapılırken, Alex kendi inisiyatifiyle çalışmalara henüz katılmadı. Bu durumun Brezilyalı futbolcu için cezayı gündeme getireceği ifade edildi.
Bilica'nın imza töreninde Alex'in durumuyla ilgili yöneltilen soruya Aykut Kocaman, ''Alex için söylenecek bir şey yok. Takım kaptanının zamanında burada olması gerektiğini düşünüyorum'' yanıtını verdi.
Kocaman, İspanya Milli Takımı ile Konfederasyon Kupası'nda mücadele eden Güiza'nın durumuyla ilgili ise ''Güiza 28 Haziran'da maç oynadı. Oyuncu arkadaşları tatile girdikten 1 ay sonra maç oynadı. Doğal olarak böyle bir tatil isteğinde bulunması doğal. Kulüp de ona gereken anlayış gösterdi, belli bir tarih verdi. Futbolcunun ve kulübün isteği doğrultusunda sıkıntı olabilir. İstenen tarihte takıma katılması için gerekli bildirim ve uyarı yapılacak. Kulüp, yapması gerekenleri yapacaktır'' açıklamasını yaptı.
İspanyol forvetin, daha uzun süreli bir tatil istediği, kulübün ise 14 Temmuz'da Almanya'daki kampa katılması gerektiği konusunda futbolcuyu bilgilendirdiği kaydedildi.
Maraton

"Görevimiz hocamızın söylediklerini sahaya yansıtmak"
 "Görevimiz hocamızın söylediklerini sahaya yansıtmak"
		Kaptanımız Alex de Souza Fenerbahçe TV'de Fatih Demirkol'un hazırlayıp sunduğu "Kamp Günlüğü" programına konuk oldu. Alex, yeni sezon hazırlıklarını, kampa geç katılmasını, yeni teknik direktörümüz Christoph Daum ve transferlerimiz ile ilgili görüşlerini bildirdi.
Alex, tatilde neler yaptığı sorusuna "Tatilde dinlenme fırsatı buldum. Geçen sene bizim için güzel geçmemişti. İyi bir sezon geçiremedik. Biraz rutinden çıkmak adına bir tatil vardı önümüzde. Ailemle, arkadaşlarımla, sevdiğim insanlarla vakit geçirdim, dinlendim, kafamı dağıttım. İyi bir sezon geçirmek adına dinlendim" yanıtını verdi.
Kampa geç katılması ve basında yer alan haberler ile ilgili olarak kaptanımız "Spekülasyonların olmasını normal karşılıyorum. Çünkü insanlar takımın içinde olmadığı sürece herhangi bir olayı speküle edebilirler. Özellikle basın tarafından bu olayın fazla üzerine gidildiğini düşünüyorum. Biliyorsunuz biz sıkıntılı bir sezon yaşadık. Bunun ardından tatile girdik. Geri dönüş tarihi 6 Temmuz gibi planlanmıştı. Ancak hocamızın değişmesi ile birlikte bu tarih değişti. Bir Brezilyalı olarak ülkeme karşı sorumluluklarımı da yerine getirmem gerekiyordu. Ülke olarak sıkıntılı bir dönem yaşıyorduk. Orada bu nedenle çözmemiz gereken olaylar vardı. Ben de programımı buna göre ayarlamıştım. Geri dönüş tarihinin değiştiği kulübümüz tarafından bana bildirildi. Ancak bana kulübümüz tarafından 29'unda toplanılacağı söylendiğinde, ben de kulübümüze gelemeyeceğimi ama kendi adıma gerekli olan hazırlıkları yapacağımı ve daha geç geleceğimi söyledim. Ben programımı bu tarihe göre yapmıştım. Kulübümüzün haberi vardı. Benim 5'i itibariyle İstanbul'da olacağımı ve 6'sı itibariyle de idmanlara katılacağımı bildirmiştim. Bu konudan hocamız da haberdardı. Çalışmalarıma başladım, hocamla da görüştüm. Şu anda hiçbir sıkıntı yok. Tabii insanlar konuyu tam olarak bilmedikleri için durumun speküle edilmesini normal olarak karşılıyorum." açıklamasında bulundu.
"Daum'un gelişi ile neler bekliyorsun, neler değişecek?" sorusuna ise Alex, şu yanıtı verdi: "Ben daha henüz geldiğim için değişiklikler varsa bile ben size bunu söyleyemeyeceğim. Ama daha önceden hocamızla çalıştığım için ne gibi değişiklikler olacağını tahmin edebiliyorum. Bunları zamanla göreceğiz. Türkiye'ye geldiğimde ilk teknik direktörüm Daum'du. Beni Türkiye'ye gelmeye ikna eden kişilerin başında Christoph Daum geliyordu. Bana çok sayıda teklif gelirken Fenerbahçe'den gelen teklifi değerlendirmemde bir çok insanın payı vardır fakat burada en büyük paylardan biri Christoph Daum'a aittir. Şu andaki ortam gayet olumlu. İdmanlar gayet neşeli geçiyor. Bunu korumak bizim elimizde. Bu nasıl korunur? Alacağımız sonuçlarla… Sezon içinde alacağımız olumlu sonuçlarla bu ortamı korur ve daha güzel hale getirebiliriz. Bizim görevimiz tanıdığımız hocamızla bize aktaracaklarını en iyi ve net şekilde sahaya aktarmak. Bizim yapmamız gereken bu."
"Bu yıl nasıl bir Fenerbahçe seyredeceğiz?"şeklindeki soruya ise Alex "Henüz net bir yorum yapmak için erken. Hocamızın oyun şablonunu ve nasıl bir oyun anlayışı geliştireceğini net bir şekilde söylememiz zor. Bu soruya birkaç hafta sonra daha net bir şekilde cevap verebiliriz. Oyun anlayışı bakımından Aragones'le yaptığımız çalışmalardan farklı bir şekilde olacağını söyleyebiliriz. Ama bunu zaman içinde yapacağımız maçlarla hem siz hem de biz göreceğiz" diye yanıt verdi.
Alex bu yıl yapacağımız şampiyonluk mücadelesi ile ilgili bir soruyu ise "Bizim kesinlikle ve kesinlikle farklı bir görüntüde olmamız gerekiyor. Yeni sezonun bizim adımıza geçen seneden olumlu anlamda daha farklı olması gerekiyor. Çünkü geçen seneki örneklere baktığımızı zaman lige iyi bir şekilde başlayamadık. Gaziantep'e karşı ilk maçımızı kaybettik. İlk yarının başlarında çok kötüydük. İlk yarı gerçekten kötü bir görüntü sergiledik ve iyi başlamayan bir şeyin sonucu da kesinlikle iyi olmuyor. Onun dışında sakatlıklardan uzak durmamız gerekiyor. Geçen yılki sakatlıklar, başımızı ağrıttı. Sakatlıklar çoğaldıkça sezon sonuna doğru yorgunluktan yıpranmışlık oluyor. Bu da sezon sonunda sizin için dezavantaj yaratıyor. Sakatlıklardan uzak, her şeyin geçen seneye göre olumlu bir şekilde değiştiği bir sezon olur inşallah çünkü buna ihtiyacımız var" diye yanıtladı.
Yeni transferlerle ilgili olarak, kaptanımız "İlk olarak ben Özer'e geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Sakatlığından dolayı bir ameliyat olduğunu öğrendim. Umarım en kısa zamanda güzel bir şekilde tedavi dönemini atlatır ve aramızda olur. Hem 'Hoşgeldin' hem de 'Geçmiş olsun' demek istiyorum. Bir an evvel sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum. Diğer oyuncular için de şunları söyleyebiliriz: Fenerbahçe'deler çünkü diğer takımlarda gösterdikleri iyi performansla Fenerbahçe forması giymeleri bir takdir olmuştur. Fenerbahçe forması giydikleri süre boyunca katkı yapacaklarına inanıyorum. Takımımızın başarılarında hepberaber pay sahibi oluruz" şeklinde yorum yaptı.
Bilica'nın Fenerbahçemiz için önemli bir transfer olduğuna dikkat çeken Alex, "Geçen seneyi hatırladığımızda Sivasspor'un geçen yıl çok iyi bir performans sergilediğini görüyoruz. Sivasspor'un bu başarısındaki en büyük pay sahibi olan oyunculardan birisi de Bilica'dır. Orada sergilediği performansla Fenerbahçe forması giyebileceğini ispatlamıştır. Ben de onun bu kalitede olduğunu düşünüyorum. Umarım Sivasspor'da gösterdiği başarıları Fenerbahçe'de de gösterecektir. Hepberaber başarılı olacağız diye düşünüyorum. Bilica hakkında söylenecek pek de bir söz yok. Gayet kaliteli ve çok iyi bir oyuncu" dedi.
Taraftarlarımıza yeni sezon ile ilgili olarak her hangi bir mesajı olup olmadığı ile ilgili soruya ise "Taraftarlarımız da dinlenme dönemindeler. Onlar da kendilerini yeni sezona hazırlıyorlardır diye düşünüyorum çünkü biz öyle yapıyoruz. Yeni sezonda taraftarımıza daha farklı güzellikler yaşatmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. İlk maçımızdan itibaren taraftarımıza her zamanki gibi bize destek verirken, rakibimiz üzerinde baskı kurmaya zorlayan, destekleriyle yanımızda olacaklarını biliyoruz. İlk maçımızın nerede olduğunun önemi yok çünkü biliyoruz ki nerede maç yaparsak yapalım onlar bizim yanımızdalar" yanıtını verdi.
Brezilya'da Fenerbahçe hakkında herhangi bir haber çıkıp çıkmadığıyla ilgili olarak ise Alex şunları söyledi: "Bu dönem içerisinde Avrupa futbolu tatilde olduğu için Brezilya basınında çok yer almadı. Daha ziyade Güney Amerika'dan bahsediliyor çünkü orada hala sezon devam ediyor. Avrupa hakkında Kaka'nın transferinden Brezilya'da olan futbol olaylarından bahsediliyor. Cruzeiro, Libertadores Kupası'nda final oynayacak. Brezilya Kupası vardı. Daha çok Güney Amerika futbolu hakkında haberler vardı."
Kaka'nın Real Madrid'e transferi ile ilgili olarak ise Alex, "Kaka ile uzun zamandır görüşmüyorum. Ama bu transfer beni oldukça şaşırttı. Şaşırtmasının nedeni ise Kaka'nın Real Madrid'e gitmesi değil, Dünya'nın bir ekonomik krizde olduğu söylenirken bir anda Ronaldo ve Kaka'nın çok yüksek fiyatlara Real Madrid tarafından alınmasıdır. Bu transferlerin yapılması tarihte yer edecektir. Real Madrid ve Barcelona müthiş ekipler kurdular. Bunun gidişatının ne olacağını göreceğiz" diye konuştu.
Fenerbahce.org
 Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Nasıl çalışıyoruz arkadaşlar? MÜKEMMEL
Profesyonel Futbol Takımımız yeni sezon hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı idman ile devam etti. Teknik direktörümüz Christoph Daum yönetiminde sabah saat 10.00'da başlayan idman, bir saat 30 dakika sürdü. İlk etapta Roland Koch ile koşu ve saha içinde yapılan egzersiz çalışması ile süren idman, topla koordinasyon ve taktik ağırlıklı çift kale maç ile tamamlandı. Teknik direktörümüz Christoph Daum, maçı sık sık durdurarak oyuncularımızı uyardı. Teknik direktörümüz Christoph Daum oyuncularımıza idman sırasında sık sık "Nasıl çalışıyoruz arkadaşlar" diye sordu ve aldığı yanıt her dilde "Mükemmel" oldu.
Geçtiğimiz günlerde boğaz enfeksiyonu bulunan Uğur Boral, bugünkü idmanda yer alırken, dünkü idmanda sağ üst adalesinde ağrı oluşan Mehmet Topuz, kontrol amaçlı olarak idmana katılmadı. Özer Hurmacı'ya ise takımdan ayrı özel bir çalışma yaptırıldı.
Fenerbahce.org

Fenerbahçe Cumhuriyeti
 Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Eskişehirspor Araştırmacısı

Eskişehirspor Araştırmacısı

Fenerbahçe'de işler iyiye gitmeye başlamışa benziyor. Daum-Koch ikilisi ağırlıklarını koymuş.
I'm back...
 Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

alex her sene kamplara ya geç katılıyo yada kamp dönemleri sakat oluyo sinir olmaya başladım bu saçmalığa
 Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Fenerbahçe'de doğum günleri hep farklı kutlanmıştır ama geçen sene Aragones döneminde hiç ilginç kutlanan doğum günü hatırlamıyorum.
Daum ilk olarak takım olmayı, dayanışmayı tekrar kazandırmaya çalışıyor. 3 gündür yaptıkları da bu yönde. Hergün oyuncuları neşelendirecek, bir araya getirecek şeyler gerçekleştiriyor.
"YÜCE ATATÜRK"
 Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

Hayat Bize Sarı-Lacivert

Özel Oyuncu

Hayat Bize Sarı-Lacivert

Özel Oyuncu

Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

''Alex için söylenecek bir şey yok. Takım kaptanının zamanında burada olması gerektiğini düşünüyorum'' yanıtını verdi.
bende bunu söylemeye calısıyorum dönmeyecekse hiç dönmesin bizde 6 yıl sonra 4-4-1-1den farklı bi taktikle oynayabiliriz
 Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

Alex'e para cezası verilmesi gerekiyor. Bu yıl disiplinden taviz vermemeliyiz. Nerede o Ümit Kaptan... Fenerbahçe'de oynadığı süre boyunca bir kaç antremana katılmadı.
 Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Alex zaten bildiğimiz Alex, kaç sene oldu, ben sezon başı kampına zamanında geldiğini hatırlamıyorum ki.
Aykut güzel söyledi, geldiğinde mutlaka kulağını çekecektir. Daum eğer Alex'i devamlı oynatmayı düşünmüyorsa kaptan değişikliği de yaşanabilir.
"YÜCE ATATÜRK"
 Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Fenerbahçe'nin, Ankaraspor'dan transfer ettiği Özer Hurmacı, geçirdiği operasyonun ardından hakkında yapılan spekülasyonlara yanıt verdi.
Sağlık kontrolleri için Acıbadem Hastanesi'ne giden Özer, Fenerbahçe'nin resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, ilk devreyi kapattığı ve belki de yeni bir operasyon geçireceği yolundaki haberlerin gerçekleri yansıtmadığını söyledi.
Özer Hurmacı, ''Koltuk değneklerimi 1 hafta sonra atıyorum ve çalışmalara başlıyorum'' dedi.
Önlem amaçlı küçük bir operasyon geçirdiğini ve denge için koltuk değnekleriyle yürüdüğünü söyleyen Özer, şunları söyledi:
''Son kontrollerim yapıldı. 1 hafta sonra belki takımla değil ama artık saha içi çalışmalarıyla kuvvet çalışmalarına başlayacağım. Eğer bu küçük operasyonu yapmamış olsaydım, ileride aynı bölgede tekrar ayağımın kırılması söz konusu olabilirdi. Yazıldığı gibi ilk devreyi kapatmış olmam söz konusu değil. Tekrar ameliyat olmam da söz konusu değil. Tesislerde kuvvet çalışmalarım başladı. Bir an önce sahalara dönerek, benim için bunları yazanları utandırmak istiyorum.''
Ligtv
Fenerbahçe Cumhuriyeti
 Rotasyon Oyuncusu

Rotasyon Oyuncusu

Özer hakkında yazılanların amacı Fenerbahçe'yi karalamaktı zatenGeçirdiği operasyon sakatlığının tekrar nüksetmemesi içindi,o kadar.
 Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Ve Alex İstanbul'a döndü
Fenerbahçe´nin Brezilyalı futbolcusu Alex De Souza İstanbul´a döndü.
Sezonun sona ermesiyle birlikte ülkesi Brezilya´ya tatile giden Alex De Souza‚ bugün Frankfurt aktarmalı olarak İstanbul´a döndü. Atatürk Havalimanı´ndaki yolcular‚ büyük ilgi gösterdiği Brezilyalı futbolcuyla fotoğraf çektirip‚ imza aldı.
Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Alex‚ daha sonra kendisini almaya gelen araca binerek havalimanından ayrıldı.
DHA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
 Fenerbahçe Araştırmacısı

Fenerbahçe Araştırmacısı

Alex'in izni vardı.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
 Wonderkid

Wonderkid

İzni varsa neden sportif direktör cezadan ya da uyarıdan bahsetti.
Kaptan ALex büyük oyuncudur,her şeyimizdir.Fakat böyle tavırlar,geç kalmalar ona yakışmıyor.En önce onun Samandıra'da olması gerekir...
 Fenerbahçe Araştırmacısı

Fenerbahçe Araştırmacısı

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Hoşgeldin Alex
Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı idman ile devam etti. Fenerbahçe Samandıra Kamp Merkezi'nde teknik direktörümüz Christoph Daum yönetiminde saat 10.00'da başlayan antrenman bir saat 40 dakika sürdü.
Antrenmanın ilk bölümünde Roland Koch yönetiminde topla ısınma çalışması yapan takımımız, çalışmalarına 5'e 2 top çalma idmanı ile devam etti. Kalecilerimiz bu çalışmalar sırasında kaleci antrenörümüz Holger Gehrke'yle ayrı bir idman yaptı.
Takımımız daha sonra kalecilerimizin katılımıyla çift kale maç ile idmanı tamamladı. Çift kale maç sırasında teknik direktörümüz Daum zaman zaman idmanı durdurarak oyuncuları uyardı.
İdmana kaptanımız Alex ve kalecilerimizden Mert Günok da katıldı. İdman başlamadan önce takımımız hep birlikte Alex ve Mert'e alkışlar ve tezahüratlarla "Hoşgeldin" dedi.
İdman sonrasında teknik direktörümüz Daum basın mensuplarıyla kısa bir görüşme yaptı.
Fenerbahce.org
Fenerbahçe Cumhuriyeti
 Wonderkid

Wonderkid

Nürnberg ve Hoffenheim maclarını hangi kanal verecek bilgisi olan?
 Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Kaptanımız gelmiş, hayırlı olsun.Geçen seneki havanın dağılması ve yeniden bir takım olmayı sağlaması çok iyi olacak Daum'un.
DSPOR verecektir muhtemelen, ayrıca Avrupa Ligi maçlarının da paralı olduğunu duydum, doğruluğu var mı acaba?
"YÜCE ATATÜRK"

Wonderkid

Wonderkid

Serkan ben pek sanmıyorum gazetede Trabzon,Gs,Bjk maclarının ilanını gördüm..Yani Fenerbahçemizin macları yoktu
Belki spormax verir
 Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Yok UEFA Şampiyonlar Ligi gibi tek yayıncıya satacak, maçların saatleri de aynı ŞL gibi aynı olması sağlanacak. (Bu lige katılan çok takım çok geniş alanda olduğundan maçların 21.45 olması zor olur aynı anda) Bu şekilde Avrupa Ligi'nin de prestijini arttırıp, değerini yükseltmeyi düşünüyor UEFA.
Elemeler bence de D-Smart'ta olur. Avrupa Ligi'nin de yayın hakkını almaları zor olmayacaktır, ŞL gibi olursa takımlarımızın maçını açık izleyebiliriz.(Uyduda izlenemese de yine de açık sayılır)
"YÜCE ATATÜRK"
 Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Teknik direktörümüz Christoph Daum, Fenerbahçe Samandıra Kamp Merkezi'nde yapılan sabah idmanının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Daum, bir gazetecinin ''Volkan'la anlaşma yapılamazsa B planınız var mı?'' şeklinde sorusu üzerine, ''Umarım Volkan en kısa zamanda kararı verir ve İnşallah Fenerbahçe'de kalır'' dedi. Volkan'ın kendisi için bir numara olduğunu vurgulayan Daum, ''Benim için Volkan Fenerbahçe'nin birinci kalecisidir ama karar tabii ki onun. Şimdiye kadar bu konuda B planım yoktu. Çünkü ben her zaman 'Volkan' dedim, Volkan'ı istedim. Ancak bu iş bizim için pozitif bitirilemezse, o zaman 24 saat içinde başka kaleci isimleri sunabilirim'' diye konuştu.
Daum, transfer teklifleri aldığı belirtilen Güiza için ise ''Bu konuda söyleyeceğim tek bir şey var. Nereden teklif gelirse gelsin, Güiza'nın Fenerbahçe ile kontratı var. Başka yerde değil'' şeklinde konuştu.
Transferlerle ilgili bir soru üzerine ise Daum, bu konuda ne mevkii ne isim vermek istemediğini, ilk etapta burada bulunan futbolcuları ileri götürmek istediği ifade ederek, ''Transferde ne zaman mürekkep kurursa o zaman bir şeyler söylerim'' derken, Poulsen'in sorulması üzerine, ''Poulsen başka bir takımın futbolcusu, ben ne söyleyebilirim'' dedi. Teknik direktörümüz, bir haftadır yapılan çalışmalardan memnun olduğunu, hem takımla hem de yönetimle birlikte çok güzel bir atmosfer yaşadıklarını söyledi.
Tüm futbolcuların iyi çalıştığını anlatan teknik direktörümüz, şöyle konuştu: ''Özellikle Roberto Carlos ve Emre gibi futbolcularımız, çok yüksek bir tempoyla, büyük bir istekle antrenmanlara geldiler. Ama herkes iyi çalışıyor, diğer futbolcular da tabii ki. Önümüzde yapılacak çok işler var. Çok sert başladık, ağır ve çok çalışıyoruz. Günde 3 idman yapıyoruz. Futbolcularımızın büyük bir istekle çalışmaları benim için çok sevindirici. Tüm futbolcularımız bunu neden yaptığımızı biliyor. Büyük hedeflerimiz var. Bunlar için çalışıyoruz.''
Transfer konusunda zaman baskısı olmadıklarını kaydeden Daum, ''Bizim ilk adımımız şu olacak; önce takımı komple birleştirmek. Daha sonra tabii ki yapılacak bazı transferler var. Ama burada da hiçbir zaman baskımız yok. Başkanımızla her gün konuşuyoruz. Bu işler de yakın zamanda çözülecek. Ben her gün yüksek bir motivasyonla işe geliyorum. Samandıra'da çalışmak benim için gurur verici. Böyle bir kulüple çalışmaktan dolayı gurur duyuyorum. Elimizden gelen her şeyi yapacağız'' diye konuştu.
Daum, çalışmalara bugün başlayan kaptanımız Alex'i tatilde çalıştığı ve takımla birleşmesi için antrenmanda takımla birlikte çalıştırdığını söyledi.
''Alex ile görüşmüştüm, tatilde kendi çalıştı'' diyen Daum, ''Alex tecrübeli futbolcu, takımla birlikte antrenmana katılsa bile kendini ayarlayabilir. Niye Alex'i direkt takıma aldım? Benim için en önemlisi; takımın birleşmesi ve takımın birlikte çalışmasıdır'' dedi.
Daum, İstanbul'a bir daha gelmekten çok mutlu olduğunu da vurgulayarak, ''Türkiye benim ikinci vatanım. Burada arkadaşlarımı yeniden gördüm. Sadece negatif tek bir şey gördüm. O da; trafik daha önce kaldığım zamandan daha da yoğun. Ama her problemi çözdüğümüz gibi bunu da çözeriz. İkinci köprü tamiratta, ileride bu problem için de çözüm bulunacağına eminim. Ancak Fenerbahçe olduğumuz için, Anadolu yakasında kalıyoruz. Köprüleri sık sık kullanmıyoruz. O yüzden bizim için büyük bir sorun değil. İstanbul'un bu yakası, bence çok daha güzel. Diğer kulüpler de bu tarafta tesislerini yaptırmış'' şeklinde konuştu.
Fenerbahce.org
Fenerbahçe Cumhuriyeti
 Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

bencede anadolu yakası daha güzel daha güvenli
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
 Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Neyse 2 tane büyük takım var. Daum ile Köln arasında sorun olunca sanırım Ümit'in jübile maçı da askıya alınmış oldu.
"YÜCE ATATÜRK"
 Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu