Ve Stutgart'ı 2-1 deviriyoruz.2. gollümüz geldikten sonra şemmamme oynadım valla
![]()
Ve Stutgart'ı 2-1 deviriyoruz.2. gollümüz geldikten sonra şemmamme oynadım valla
![]()
Ve Leverkusen UEFA Kupasında!
Sahamızda Kızılyıldızı zorlanmadan geçiyoruz:
![]()
Karslruhe:1-Leverkusen:1
İlk golü yediğimizde şok olduk ama gene sahneye Bhutia çıktı.
![]()
Almanya Kupası'nda sıradaki rakip Energie Cottbus:
![]()
Ve işte UEFA Kupası grubumuz gruptan rahatlıkla çıkacağımızı düşünüyorum.
![]()
Uefa grubunda Sampdoria ile kapısırsın gibime geliyor.![]()
TariboWest
Arsenal'li Adebayor'un kardeşi Adebayor Bundan sonra Leverkusen için ter dökecek:
![]()
Yuh bi çakma daha.UEFA'da ogruptan çıkarsın
![]()
hocam bu çakma adamlar çok gereksiz bence ama senin seçimin.
Last edited by Banega : 12.Temmuz.2009 at 00:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Valla regenler daha çok gelişiyor.Oyun hatası mascio daha çok gelişiyor.Birde bu adamların çalışma azmi yok.Regenlerin çalışma azmi 15+ genelde.
UEFA Kupasında yılın maçı diyebiliriz.İlk biz öne egçtik 2-1 yaptılar 2-2 yaptık 4-2 yaptılar beraberliği son saniyede Helmes'in golüyle kurtardık.Gerçekten oyuncularımla gurur duyuyordum.Son dakikaya kadar mücadelelerini hiç bırakmadılar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bilgilendirdiğin için saol kardeş![]()
Last edited by Banega : 12.Temmuz.2009 at 00:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Puan durumu nasıl hocam.İyi bir konumdamıyız.
İşte puan durumu :
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Buda oyunvu istatistikleri,Rolfes defansif ortda saha olmasına rağmen gol krallığında idddalı.Bhutia'nında 3 golü var pas tamamlamasıda müthiş.
![]()
Last edited by Banega : 12.Temmuz.2009 at 01:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Güçlü takımlarla başa baş oynasakta basit takımlara takılıyoruz.Adamlara resmen yuhhhhh! dedim.Kasap gibi oynuyorlar.Önüne geleni biçiyorlar.
![]()
Köln e Yenilmen Kötü Olmus ya
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Ligde Bayern'i yakalaman çok zor, ligi ŞL'ye gidebilecek bir pozisyonda bitirisen başarılı olmuş olursun. UEFA'da da bu gruptan çıkarsın zaten hedef daha ilerileri hatta en ilerisi olmalı.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
evet Bayern şampiyonluğunu ilan etti diyebiliriz.Hakkten Köln'e yenilmemde kötü oldu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar benim internet kablosu kopmuştu o yüzden giriş yapamıyodum.Şimdide arkadaştan yazıyorum.Yarına düzeltebilirsem SS'leri koyarım.Ben sezonu bitirdim.
Last edited by Banega : 21.Temmuz.2009 at 01:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Evet devam ediyoruz.
UEFA Cup'ta PSG'yi geçiyoruz ama golcü oyuncumuz Kiessling 2 ay yok.Aynı zamanda Barnetta'da.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barnetta'yı 5 MN'e PSG'ye satıyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Malesef en iyi oyuncularımızdan birini satmak zorunda kalıyoruz.Ben asla satmıyacağım demiştim ama Rolfes gitmek istediğini söyleyince zorla güzellik olmaz dedim ve Lyon'un 7.5 M'lik teklifini kabul ettim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kiessling sakatlanınca tek forvete döneceğimizi ve etkisiz oynayacağımızı düşünüyordum.Korktuğumda başıma geldi.HSV'ye 2-1 mağlup oluyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve ölüp ölüp dirildiğimiz maçta son saniyede Djakpa'nın frikikten attığı müthiş gol ile Gladbach'ı deviriyoruz.
![]()
Last edited by Banega : 30.Temmuz.2009 at 01:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gerçekten rezalet bir futbol oynadık gene tek forvettik ve Amanatidis şov vardı sahada.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sebastian Leto'yu orta sahanın soluna alternatif olması için 1.9 MN'e transfer ediyoruz.Leto yıl sonu takıma katılacak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve sol kanat için kilit transferimizi yapıyoruz.Bu transfer için 4 MN civarı bir parayı gözden çıkardık.Gonzalez çok hızlı gelişen bir oyuncu.Takımımıza hem güç hem de karizma katacak![]()
Last edited by Banega : 30.Temmuz.2009 at 01:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İşte profili ama şimdilik gelişicek görüceksiniz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA Cup'ta Santander'e 3-2 boyun eğiyoruz.O maçın SS'sini kaybetmişimama işte Adler'in büyük hatası topu elinden kaçırdı.Genede her kalecinin başına gelir böyle şeyler.
![]()
Last edited by Banega : 30.Temmuz.2009 at 01:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ve Cottbus'u 3-2 lik skorla deviriyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Vidal transfer listesine konulmak istedi.Bende onu kırmadım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Malesef Dortmund'a 2-1'lik skorla boyun eğiyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Takımda kopmalarda devam ediyor.Sorun çıkaran Haggui'yi Ajax'a satıyoruz.
![]()
Last edited by Banega : 08.Ağustos.2009 at 03:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)