Evet arkadaslar uzun bir aradan sonra gonlumun kralı ile bir kariyer aciyorum. Muhtemelen bu data ile son kariyerim olacak. Bundan sonraki kariyeri transfer guncellemesi ile acacagim.

Neyse sozu fazla uzatmadan hemen konuya girelim

Takımımız

Cehennemimiz ve Cehennemin Sadık Koruyucu Aslanları

Oyundan secili ligler.

Turkiye'deki butun oynanan ligleri actim ki ilerde Urfaspor'umu yukari siralara tasiyabileyim

Basarisiz gecen bir sezonun ardindan taraftarlar ve klup uyeleri itibari yuksek bir menajeri takimin basinda gormeyi dusunurken 12.06.2008 tarihinde klubun resmi internet sitesinden yapilan aciklamaya gore Galatasaray'in yeni menajerinin Mehmet Ali Kaya olmasi adeta ŞOK etkisi yaratti.

Taraftarlar websayfasina yapilan yorumlarda hicte hos sozler sarf etmezken klup yoneticilerinden bir aciklama gelmemesi uyeleri sinirlendirmeye basladi.

Ancak Turkiye'nin sayili haber kaynaklarindan biri olan ve merkezinin Turksportal.net in oldugu, yoneticiligini ise Selman Ozturk isimli eski emektarin yaptigi Zokaspor gazetesi çiçeği burnunda menajer Mali lakapli Mehmet Ali'yi bularak bu Turkiye'yi ayaga kaldiran haber hakkinda sorular sordu,

Selman Ozturk : Sn. Kaya, direk sadede girmek gerekirse, televizyonlardan, websayfalarindan, radyolardan yapilan aciklamalari dinleyip, okuyup, izliyorsunuz. Neler soyliceksiniz?

Mehmet Ali : Oncelikle butun herkesin tepkisini hakli olarak yerinde buluyorum, klubun ismine yakismayacak bir isim oldugum kesin ama ŞİMDİLİK!!!

Selman Ozturk : Nasil yani simdilik? Kendinize ozguveninizi yerinde gordum, Galatasaray her zaman basariyi isteyen bir kluptur, tecrubesizliginiz ile bunu basarabileceginizi dusunuyormusunuz?

Mehmet Ali : Kesinlikle kendime guvenim sonsuz. GS'nin her zaman basariya ac bir klup oldugunu bilmeyen yok, bende bu basarilara en kisa suredee ulasacagimizi dusunuyorum.

Selman Ozturk : Kendinize bu kadar guvenceniz olmasi cok ilginc, Turk'ler her zaman mutevazi insanlardan hoslanirlar, kendine guven onemlidir ama sizinkisi biraz fazla dimi? Bu fazlalik taraftarlar uzerinde olumsuz etki yaratmaz mi sizce?

Mehmet Ali : Hayir hayir, Sn. Ozturk. Ben kendime guvenmiyorum klubumun potansiyeline, taraftarlarimiza ve yonetimimize guveniyorum. Bir butun olarak teknik anlamda kendi bilgilerimi sahaya yansitirsak klubu cok kisa surede Dunya klupleri siralamasinda zirveye tasiyabiliriz. (Nasil cevirdim ama )

Selman Ozturk : Anliyorum sizi Sn. Kaya. Son olarak bizlere hedefleriniz ve transferler hakkinda bilgi verebilirmisiniz?

Mehmet Ali : Hedeflerimiz ilk sezon Turkiye'deki butun kupalari almak ve bir ambargo sureci baslatmak. Avrupa'da ise en az 3 sezona ihtiyacimiz oldugunu dusunuyorum. Takimin iskeletini olustururken bu dogrultuda hedeflerimize en uygun oyunculari en kisa surede kadroya dahil edip, avrupa arenasinda tecrubelenmek adina gidebildigimiz yere kadar gidecegiz.

Selman Ozturk : Bu keyifli soylesi icin cok tesekkur ederiz Sn. Kaya. Yeni takiminizda basarilar.

Mehmet Ali : Esas ben tesekkur ederim ve basarilarinizin devamini dilerim.