Santrafor..
Santrafor..
Paloschi'yi al..![]()
![]()
Dostum Kermit Erasmus (FC) die bir adam var.. Bütçen iyi ise al. 'sezon kadar as oynayacak bi takıma yolla.. 3. sezon harikalar yaratıyor.. Tavsiye ederim..
Herkese İnat Geliyoruz..
Göztepe..
Erasmus kaliteli bir oyuncu daha önce yönettiğim takımlara almıştım..Ama ben bu sezon bize katkı yapacak oyuncuyu arıyorum..Erasmus ve Paloschi'yi kısa listeye ekledim..Monnet-Paquet veya Dindane'ye iyi bir teklif gelirse bu oyunculara yöneleceğim..
Paloschi dünya yıldızı olacak seviyede onuda Zenit'ten almak daha kolay olacaktır![]()
Victor irineu yu Al![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Guiangamptaki Eduardoyu al işte![]()
yok yahu 9.01'deki İrineu nerdeee
Oda hayatının sezonunu çıkarmış hem bu mesaj yazıldıgında artık çok geçti transfersagolasın yinede..
Paranın bir bölümünü maaş bütçesine katacagım..maaşa bir ayar çekmek şart..İstediğimiz topçuları getirmekte zorlanıyoruz maaş bütçesi yüzünden..
O zaman Sene Sonu nu Bekle Free adamları Kap![]()
Ben Eskiden öyle Ypaıyodum![]()
Fikstürün zor kısmı ilk 4 haftaydı..Yukarıyı hedefleyen 4 takımla peşpeşe maçlar yaptık..En az hasarla atlatmaya çalışsakta daha iyi sonuçlar alabilirdik..Ama bundan sonra nispeten daha kolay rakiplerle karşılaşacagız..4 haftadan çıkardıgım sonuç ligi 9-10-11 arası bi yerde bitiririz..
Marseille karşısında puanı son dakikada kurtarmış olsakta aslında galibiyeti hakedecek bir oyun ortaya koymuştuk..
Rennes deplasmanında fena oynamadık ama sol beklerinin ilginç iki golü bize maglubiyeti tattırdı..
Lyon karşısında oynadıgımız oyunun Marseille karşısında oynadıgımız oyundan farkı yoktu..Tek fark yakaladıgımız pozisyonları gole çevirmeyi bildik ve bir devi evimizde rahat geçtik..
Monaco maçı ise bizim gerçekten kötüydü..Hücum ve defans anlamında sahada yoktuk..O zamanda bu sonucu yaşamak kaçınılmaz oluyor..
Yorumlarınızı bekliyorum![]()
Son maçların skorlarını sana yakıştıramadım.. Aaa, olurmu öyle sonuçlar yahu..![]()
lig 1 hayırlı olsun inşallah bu sene iyi yerlerde bitirirsin
Süper, aynen devam Murat..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Lyon Galibiyeti Göze Carpan tek Basarılı Mac Simdilik.. düzelmeni Bekliyorum
Ligde 15 Haftayı Geride Bırakırken Ligin Üst Kısmında Kendimize Yer Buluyorduk..Lig Kupasında ise kolay rakipler arasından zor bir kura çektik ve tüm çabalarımıza ragmen turu geçemedik..
Lig Kupası Maceramız ve 15 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu
Öncelikle Brest maçından dolayı Brest camiasından özür dilerimAma futbol bu bazen oyunculara dur diyemiyorsun
Nantes deplasmanında forvetlerimizin yapamadıgını yapan Freitas'a teşekkür ediyorum..
Genele bakarsak evimizi kale gibi kullanıyoruz..Henüz içerde maglubiyeti tatmazken deplasmanda sadece bir maç kazanmamız bize birşeyleri düzeltmemiz gerektiğini söylüyor..Kazandıgımız 7 maçın 6'sını iç sahada kazandık ilginç dogrusu..Ayrıca takıma kesinlikle forvet alacagız..Fonseca'nın nazlı tavırlarından bıktım..Gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı adam
Bence bu sezonu ortalarda bir yerlerde bitirip gelecek sezon şampiyonluğa oynarsın![]()
Kardeşim görüldüğü gibi 4 ile 9. sıra arasındaki takımların puanları birbirine oldukça yakın..Hedefim bu sene Avrupa'ya bi yerden kapak atmakseneyede kuracagım takıma göre Şampiyonlar Ligi ve şampiyonlugu hedefleyebilirim..Ama dediğim gibi başkanın biraz daha cömert olması gerekiyor
![]()
Brest Maçınde Geleceğin Mesleğini Eline Almışsın Hocam Kasap İşine GirÇok Para Var Bu İşte Kurbanlıkta Falan Voleyi Vurursun Fransada da İyi Kasaplıklar Çıkıyormuş İyi Ekmeğimizi Rahat Kazanırız Artık
Ligdeki Performansın Vasat Bir Hafta İyisin Tam Seviniyom Öteki Hafta Kaybetmişsin Kardeşim YavBence Duruma El Koy Artık
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Öncelikle merhabalar abicim..
Kasaplık dede mesleği pek uzak değilim neden olmasın
Lig acayip gidiyor gerçekten ama yapabilecek bişey yok devre arasına kadar çünkü 20 kişilik kadroyla mücadele ediyoruz..Birde bunun üstüne sert oyun sonrası 2maç peşpeşe gördüğümüz 3 kırmızı kart eklenince takım etkilendi bayagı..Birde defans hattından olunca bu kartlarAma şimdi Fonseca'yı sattım..Bir as birde yedek forvet alacagım takıma..Ayrıca bir kaç mevkiyide güçlendireceğim klübe anlamında
Evet Fonsecayı 5M€ Nakit paraya Fulham'a satmış bulunmaktayız..9.2M€ transfer bütçemiz oldu..transfere hazırlıklı olun![]()
Yoğun İstek Üzerine Alınmış Paloshi Umarım Mahçup Etmez
Dünyaca Ünlü Golcü Bence Saviola veya Adriano
Eğer Genç İse Brezilya Semalarındandır Kesin![]()
Adım Turğay Turgut Degil
Bu arada Brest e Resmen Kıyım Yapmıssın![]()
Ve Geldi !
Lens transferde bombayı patlattı ve Real Madrid'in gözden çıkardığı süper Arjantinli Javier Saviola'yı 3.6M€ karşılıgında kadrosuna kattı..Saviola klüp tarihinin en çok kazanan oyuncusu durumunda..Saviola'yı Schalke ve Lazio 'da istiyordu..
Bunun yanında Belçika Milli takımında gezerken 19 yaşaltı takımında gözüme çarpan ve gözlemcilerden olur raporunu alan 6 yıldızlık regen Brüll'ü de 1.3M€ karşılıgında klübümüze kattık..İşte Saviola ve Brüll'ün yeni takımının formaları ile çekilmiş profilleri
Monnet-Paquet Wigan'da !
Gün geçmiyorki Lens'te transfer olmasın..Son bomba Monnet-Paquet oldu..Yıldızı Murat GENEL ile bir türlü barışmayan Monnet-Paquet (ismi amma uzun) Wigan'a 7.5M€ 'ya transfer oldu..
Aslında gelişecek genç oyuncuydu ama 2 senede verdiğim onca şansı degerlendiremedi..
Transfer devam edebilir..
yok geçmiş oyunlardan tanıyorum yanıltmaz beniAyrıca dogrudur Sviola'yı ladık..önce 3M€ ile Adriano'yu düşündük ama kendisi ilgilenmedi bizimle
kusura bakma Turgay kardeş
20.Haftaya Kadar Oynadıgımız Maçlar..Transfer Harekatından önce oynanmıştır Maçlar bir karışıklık olmasın şimdiden koyayım..Monnet-Paquet Lyon maçından hemen sonra imza attı Wigan'a..İyi bir veda oldu bizim için..
Yakaladıgımız şansları iyi degerlendirdik ve sert oyunumuzla !Lyon'u evire çevire yendik..Bundan sonra Saviola'lı Paloschi'li forvet hattı daha çok canlar yakacaktır..
Last edited by Fietra 10 : 27.Temmuz.2009 at 05:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İyi Tahmin Yapmışım BeHediyemi İsterim
Büyük Küçük Farketmez
Kadroya Ortasahayı Toplayan İyi Bir Adam Al Ekici Vieira Gibi Ofansa da Faydası Olursa Gol Sıkıntın Olmaz 4-4-2 den Bence En Kral Taktik![]()
Yalnız biz bayagı aynı düşünüyoruzkesinlikle yetenekli bir orta saha alacagız..Ve sene sonu sözleşme bitecek olan Ekici ile 15 gündür görüşüyoruz fakat henüz sıcak bakmıyor bize kendisi..Ama serbest kalırsa bizdedir..Yada sezon sonuna dogru teklfimizi kabul edebilir..Taktik zaten 4-4-2 hiçbişeye değişmem bunu
Lyon deplasmanda kazandıgımız 3.maç olduBilmiyorum kolay gelen bir sistemle oynuyorlar bana.. kanatları kullanmıyorlar ve tek forvet Benzema ile oynuyorlar kasap Huiqui'yi kitliyorum Benzema'ya iş tamamdır
![]()
Last edited by Fietra 10 : 27.Temmuz.2009 at 05:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)