Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 132 sonuç

Konu: Lige Renk Katmaya Değil ; Ligin Rengini Değiştirmeye Geliyoruz ! |3.Sezon|

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Santrafor..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Paloschi'yi al..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Paloschi'yi al..

Geldi aklıma ama geç kaldım Zenit almış.. 1.5M€'cuğa almış hemde

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Paloschi'yi al..

Paloschi Lens'te !

Fonseca'yı sattıktan sonra arayışlarımızı sürdürdük ve Zenit'li Paloschi'yi 4.3M€ Karşılıgında klübümüze kattık.Ama bitmedi dünyaca ünlü bir golcüyle görüşme halindeyiz onuda alırsak asıl bombayı patlatmış olacagız..

Nesil
    2007
    Yer
    izmir

Dostum Kermit Erasmus (FC) die bir adam var.. Bütçen iyi ise al. 'sezon kadar as oynayacak bi takıma yolla.. 3. sezon harikalar yaratıyor.. Tavsiye ederim..
    Herkese İnat Geliyoruz..
    Göztepe..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by goztepem35aaaaa View Post
    Dostum Kermit Erasmus (FC) die bir adam var.. Bütçen iyi ise al. 'sezon kadar as oynayacak bi takıma yolla.. 3. sezon harikalar yaratıyor.. Tavsiye ederim..
    Erasmus kaliteli bir oyuncu daha önce yönettiğim takımlara almıştım..Ama ben bu sezon bize katkı yapacak oyuncuyu arıyorum..Erasmus ve Paloschi'yi kısa listeye ekledim..Monnet-Paquet veya Dindane'ye iyi bir teklif gelirse bu oyunculara yöneleceğim..

Paloschi dünya yıldızı olacak seviyede onuda Zenit'ten almak daha kolay olacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Victor irineu yu Al
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Guiangamptaki Eduardoyu al işte

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Victor irineu yu Al
    yok yahu 9.01'deki İrineu nerdeee

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Guiangamptaki Eduardoyu al işte
    Oda hayatının sezonunu çıkarmış hem bu mesaj yazıldıgında artık çok geçti transfer sagolasın yinede..

Paranın bir bölümünü maaş bütçesine katacagım..maaşa bir ayar çekmek şart..İstediğimiz topçuları getirmekte zorlanıyoruz maaş bütçesi yüzünden..

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

O zaman Sene Sonu nu Bekle Free adamları Kap

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

O zaman Sene Sonu nu Bekle Free adamları Kap
    evet olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Ben Eskiden öyle Ypaıyodum

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Fikstürün zor kısmı ilk 4 haftaydı..Yukarıyı hedefleyen 4 takımla peşpeşe maçlar yaptık..En az hasarla atlatmaya çalışsakta daha iyi sonuçlar alabilirdik..Ama bundan sonra nispeten daha kolay rakiplerle karşılaşacagız..4 haftadan çıkardıgım sonuç ligi 9-10-11 arası bi yerde bitiririz..

Marseille karşısında puanı son dakikada kurtarmış olsakta aslında galibiyeti hakedecek bir oyun ortaya koymuştuk..

Rennes deplasmanında fena oynamadık ama sol beklerinin ilginç iki golü bize maglubiyeti tattırdı..

Lyon karşısında oynadıgımız oyunun Marseille karşısında oynadıgımız oyundan farkı yoktu..Tek fark yakaladıgımız pozisyonları gole çevirmeyi bildik ve bir devi evimizde rahat geçtik..

Monaco maçı ise bizim gerçekten kötüydü..Hücum ve defans anlamında sahada yoktuk..O zamanda bu sonucu yaşamak kaçınılmaz oluyor..

Yorumlarınızı bekliyorum

Son maçların skorlarını sana yakıştıramadım.. Aaa, olurmu öyle sonuçlar yahu..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Norm View Post
    Son maçların skorlarını sana yakıştıramadım.. Aaa, olurmu öyle sonuçlar yahu..
    Ligue 2'deki sonuçlara fazla alıştık galiba

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

lig 1 hayırlı olsun inşallah bu sene iyi yerlerde bitirirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Süper, aynen devam Murat..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Lyon Galibiyeti Göze Carpan tek Basarılı Mac Simdilik.. düzelmeni Bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Süper, aynen devam Murat..
    teşekkürler

Quote Originally Posted by gtTs26 View Post
    sagol

Lyon Galibiyeti Göze Carpan tek Basarılı Mac Simdilik.. düzelmeni Bekliyorum
    teşekkürler.. Turgut'tu galiba15 haftayı geride bıraktık..Beklediğim gibi gidiyoruz..Ssler birazdan..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Ligde 15 Haftayı Geride Bırakırken Ligin Üst Kısmında Kendimize Yer Buluyorduk..Lig Kupasında ise kolay rakipler arasından zor bir kura çektik ve tüm çabalarımıza ragmen turu geçemedik..

Lig Kupası Maceramız ve 15 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

Öncelikle Brest maçından dolayı Brest camiasından özür dilerim Ama futbol bu bazen oyunculara dur diyemiyorsun Nantes deplasmanında forvetlerimizin yapamadıgını yapan Freitas'a teşekkür ediyorum.. Genele bakarsak evimizi kale gibi kullanıyoruz..Henüz içerde maglubiyeti tatmazken deplasmanda sadece bir maç kazanmamız bize birşeyleri düzeltmemiz gerektiğini söylüyor..Kazandıgımız 7 maçın 6'sını iç sahada kazandık ilginç dogrusu..Ayrıca takıma kesinlikle forvet alacagız..Fonseca'nın nazlı tavırlarından bıktım..Gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı adam

Bence bu sezonu ortalarda bir yerlerde bitirip gelecek sezon şampiyonluğa oynarsın

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by alPFM View Post
    Bence bu sezonu ortalarda bir yerlerde bitirip gelecek sezon şampiyonluğa oynarsın
    Kardeşim görüldüğü gibi 4 ile 9. sıra arasındaki takımların puanları birbirine oldukça yakın..Hedefim bu sene Avrupa'ya bi yerden kapak atmak seneyede kuracagım takıma göre Şampiyonlar Ligi ve şampiyonlugu hedefleyebilirim..Ama dediğim gibi başkanın biraz daha cömert olması gerekiyor

Brest Maçınde Geleceğin Mesleğini Eline Almışsın Hocam Kasap İşine Gir Çok Para Var Bu İşte Kurbanlıkta Falan Voleyi Vurursun Fransada da İyi Kasaplıklar Çıkıyormuş İyi Ekmeğimizi Rahat Kazanırız Artık
    Ligdeki Performansın Vasat Bir Hafta İyisin Tam Seviniyom Öteki Hafta Kaybetmişsin Kardeşim Yav Bence Duruma El Koy Artık

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Brest Maçınde Geleceğin Mesleğini Eline Almışsın Hocam Kasap İşine Gir Çok Para Var Bu İşte Kurbanlıkta Falan Voleyi Vurursun Fransada da İyi Kasaplıklar Çıkıyormuş İyi Ekmeğimizi Rahat Kazanırız Artık
    Ligdeki Performansın Vasat Bir Hafta İyisin Tam Seviniyom Öteki Hafta Kaybetmişsin Kardeşim Yav Bence Duruma El Koy Artık
    Öncelikle merhabalar abicim..

Kasaplık dede mesleği pek uzak değilim neden olmasın

Lig acayip gidiyor gerçekten ama yapabilecek bişey yok devre arasına kadar çünkü 20 kişilik kadroyla mücadele ediyoruz..Birde bunun üstüne sert oyun sonrası 2maç peşpeşe gördüğümüz 3 kırmızı kart eklenince takım etkilendi bayagı..Birde defans hattından olunca bu kartlar Ama şimdi Fonseca'yı sattım..Bir as birde yedek forvet alacagım takıma..Ayrıca bir kaç mevkiyide güçlendireceğim klübe anlamında

Evet Fonsecayı 5M€ Nakit paraya Fulham'a satmış bulunmaktayız..9.2M€ transfer bütçemiz oldu..transfere hazırlıklı olun

Yoğun İstek Üzerine Alınmış Paloshi Umarım Mahçup Etmez
    Dünyaca Ünlü Golcü Bence Saviola veya Adriano
    Eğer Genç İse Brezilya Semalarındandır Kesin

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Adım Turğay Turgut Degil
    Bu arada Brest e Resmen Kıyım Yapmıssın

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Ve Geldi !

Lens transferde bombayı patlattı ve Real Madrid'in gözden çıkardığı süper Arjantinli Javier Saviola'yı 3.6M€ karşılıgında kadrosuna kattı..Saviola klüp tarihinin en çok kazanan oyuncusu durumunda..Saviola'yı Schalke ve Lazio 'da istiyordu..

Bunun yanında Belçika Milli takımında gezerken 19 yaşaltı takımında gözüme çarpan ve gözlemcilerden olur raporunu alan 6 yıldızlık regen Brüll'ü de 1.3M€ karşılıgında klübümüze kattık..İşte Saviola ve Brüll'ün yeni takımının formaları ile çekilmiş profilleri

Monnet-Paquet Wigan'da !

Gün geçmiyorki Lens'te transfer olmasın..Son bomba Monnet-Paquet oldu..Yıldızı Murat GENEL ile bir türlü barışmayan Monnet-Paquet (ismi amma uzun ) Wigan'a 7.5M€ 'ya transfer oldu..

Aslında gelişecek genç oyuncuydu ama 2 senede verdiğim onca şansı degerlendiremedi..

Transfer devam edebilir..

Yoğun İstek Üzerine Alınmış Paloshi Umarım Mahçup Etmez
    Dünyaca Ünlü Golcü Bence Saviola veya Adriano
    Eğer Genç İse Brezilya Semalarındandır Kesin

yok geçmiş oyunlardan tanıyorum yanıltmaz beni Ayrıca dogrudur Sviola'yı ladık..önce 3M€ ile Adriano'yu düşündük ama kendisi ilgilenmedi bizimle

Adım Turğay Turgut Degil
    Bu arada Brest e Resmen Kıyım Yapmıssın
    kusura bakma Turgay kardeş

20.Haftaya Kadar Oynadıgımız Maçlar..Transfer Harekatından önce oynanmıştır Maçlar bir karışıklık olmasın şimdiden koyayım..Monnet-Paquet Lyon maçından hemen sonra imza attı Wigan'a..İyi bir veda oldu bizim için..

Yakaladıgımız şansları iyi degerlendirdik ve sert oyunumuzla ! Lyon'u evire çevire yendik..Bundan sonra Saviola'lı Paloschi'li forvet hattı daha çok canlar yakacaktır..
    Last edited by Fietra 10 : 27.Temmuz.2009 at 05:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

İyi Tahmin Yapmışım Be Hediyemi İsterim Büyük Küçük Farketmez
    Kadroya Ortasahayı Toplayan İyi Bir Adam Al Ekici Vieira Gibi Ofansa da Faydası Olursa Gol Sıkıntın Olmaz 4-4-2 den Bence En Kral Taktik

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

İyi Tahmin Yapmışım Be Hediyemi İsterim Büyük Küçük Farketmez
    Kadroya Ortasahayı Toplayan İyi Bir Adam Al Ekici Vieira Gibi Ofansa da Faydası Olursa Gol Sıkıntın Olmaz 4-4-2 den Bence En Kral Taktik
    Yalnız biz bayagı aynı düşünüyoruz kesinlikle yetenekli bir orta saha alacagız..Ve sene sonu sözleşme bitecek olan Ekici ile 15 gündür görüşüyoruz fakat henüz sıcak bakmıyor bize kendisi..Ama serbest kalırsa bizdedir..Yada sezon sonuna dogru teklfimizi kabul edebilir..Taktik zaten 4-4-2 hiçbişeye değişmem bunu

transferler güzel fakat sende her patlamayı lyona karsı yapıyosun
    Lyon deplasmanda kazandıgımız 3.maç oldu Bilmiyorum kolay gelen bir sistemle oynuyorlar bana.. kanatları kullanmıyorlar ve tek forvet Benzema ile oynuyorlar kasap Huiqui'yi kitliyorum Benzema'ya iş tamamdır
    Last edited by Fietra 10 : 27.Temmuz.2009 at 05:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri