Kocaelispor 0 - 1 Fenerbahçe
A 2 Liginde yer alan takımımız bugün Kocaeli deplasmanında Kocaelispor ile karşı karşıya geldi. Takımımız karşılaşmadan 62. dakikada Yiğit'in attığı golle 1-0 galip ayrıldı.
Kocaelispor 0 - 1 Fenerbahçe
A 2 Liginde yer alan takımımız bugün Kocaeli deplasmanında Kocaelispor ile karşı karşıya geldi. Takımımız karşılaşmadan 62. dakikada Yiğit'in attığı golle 1-0 galip ayrıldı.
Bursaspor 4 - 1 Kartalspor
Maçın başından sonuna etkili bir oyun sergileyen genç timsahlar sahadan 4-1`lik skorla galip ayrıldılar. Galibiyeti getiren golleri 15.dakikada İbrahim, 27.dakikada İlhan Depe, 40 ve 50. dakikalarda Muhammet atarken, konuk ekibin sayısı 70.dakikada Fatih`ten geldi.
Karşılaşmanın 78.dakikasında İlhan Depe kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
Beşiktaş'taki ONUR Bozöyük'ten alınan çocuk mu ?
Bu arada yarın Giresunspor - Orduspor maçı var A2 liginde. O maçta olacağım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Allah allah Onur Bayramoglu Yazıyodu Sitede
Arkadaş ismini Onur Bozöyük anladı heralde![]()
A2 Liginde Marmara Grubunda bugün derbi mücadelesi var...
Dereağzı tesislerinde F.Bahçe ile Beşiktaş saat 16:00'da karşı karşıya geliyor...
Bu internetteki GSTV normal yayını internete mi veriyor yoksa Mediaplayer gibi sıradan program mı yürütüyor. Eğer normal yayını veriyorsa A2 maçını izleyebiliriz sanırım.
Forvette Cem Sultan ve Anıl Dilaver, arkalarında Emre Çolak oynayacak. Serdar Eylik, Serkan Kurtuluş, Murat Akça da ilk 11 de.
Last edited by anilton : 16.Eylül.2009 at 20:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Anıl bu haftada boş geçmediMüthiş bir gol attı. 1-0 öndeyiz.
Serdar Eyilik atmış 2-0 olmuş (:
2 süper golle 2-0 önde kapadık ilk yarıyı.
2-0 kaybettik.2.golü yedikten sonra iyi oynamaya başladık 2.yarı 1 topumuzda direkten döndü ama gol bulamadık..Gökay'ı beğendim,birşeyler yapmaya çalıştı.Hakem kötüydü olmadık yerde oyunu durdurdu,avantaj kuralını falan bilmiyordu heralde..Ama yine oynanan oyun umut verici..
Şanssız G.Saray maçından sonra 3'te 3 yaparak seriye devam ediyoruz.Bugün çok iyi oynadığımız söylenemez.F.Bahçe'de iyi oynamadı.Gökay ile Furkan çabaladılar sadece...
Derbi havasında geçmedi maç açıkcası.Erken öne geçince maçı rolantiye aldık ve iyi savunma yaparak galip gelmesini bildik...
A2 Ligi | Galatasaray 4 – Kasımpaşa 0
Galatasaray, A2 Ligi'nin 4. haftasında Kasımpaşa'yı 4-0 yendi. Takımımız, bu sonucun ardından puanını 10'a yükseltti ve A2 Ligi'nde 4. hafta sonunda da liderliğini sürdürdü.
Galatasaray A2 Takımı, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada maçın ilk yarısını 17. dakikada Anıl Dilaver ve 45+. dakikada Serdar Eylik'in attığı gollerle 2-0 önde tamamladı.
İkinci yarıda 55. dakikada Emre Çolak'ın ve 65. dakikada Cem Sultan'ın attığı gollerle karşılaşma 4-0'lık galibiyetimizle sona erdi.
Galatasaray A2 Takımı karşılaşmaya şu kadroyla çıktı:
Eray İşcan, Gencay, Murat Akça, Serdar, Serkan Kurtuluş, Caner Öztel, Cumhur Yılmaztürk,Emre Çolak, Cem Sultan, Anıl Dilaver (Berkin, 59'), Serdar Eylik
Rahat bir maç oldu. 4-0 dan daha da farklı bir sonuç olabilirdi ama çok gol kaçırdık. Serdar Eylik müthiş oynuyor. 2. golü O attı, harika bir goldü. Ceza sahası dışından, uzak direğe çok iyi bir vuruş yaptı. Cem'de 1 gol atmasının yanında Emre'ye ve Anıl'a asisti yapan oyuncuydu. Özellikle Anıla verdiği pas cok güzeldi, Anıl da gelişine çok iyi vurup golü attı. Emre Çolak da iyi bir oyun oynadı. 1 gol ve Cem'in attığı golde Ona asisti yapan oyuncu oldu. İyi gidiyoruz, liderliğimiz devam ediyor.
Maçın 2. yarısını izleme imkanı buldum takımdan Gökay'ı çok beğendim gerçekten.Çok koştu,oyunu iyi yönlendirdi.Üstünde durulması gereken bir oyuncu bana göre.Maça gelince ise Beşiktaş işi ilk yarıda bitirdi denilebilir.Forvetleri çok etkili Beşiktaş'ın özellikle...
ALi Kuçik gümbür gümbür geLiyor. Batuhan dan bekLeyipte göremedikLerimizi bu çocuktan görebiLiriz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Helal olsun gençlere.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yok be Hayrettin abi,Ali çokta yetenekli değil...
Süratinden başka farklı bir özelliği yok,birazda bitiricilik...
Tamam iyi bir genç ama üst düzey bir futbolcu olabileceğini düşünmüyorum...
Ama sağ ve sol açık oynayan Erkan Kaş ve Ömer Karancı çok iş yaparlar...
Önlibero Cumali ve çift yönlü oynayabilen Orha Gülle'de ileride adından söz ettirebilecek yetenekteler...
Bursaspor A2 2 - 0 Fenerbahçe A2
Goller : Dk. 38 İsmail Haktan Odabaşı, Dk. 78 Dursun
Beşiktaş:8 Kocaelispor:1 (A2 Takımı)
22.09.2009 18:05
Futbol Takımımız, A2 Ligi’ndeki rakibi Kocaelispor’u BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki maçta 8-1 mağlup etti. İlk yarıyı 3-1 önde tamamlayan Siyah Beyazlılarımız’ın gollerini Ali Kuçik, Can Erdem
ve Gökhan Çalışır attı. Kocaelispor’un tek golü ise 35. dakikada Efe’den geldi.
![]()
A2 Ligi`nin 5.haftasında Beşiktaş Nevzat Demir tesislerinde ağırladığı Kocaelispor`u 8-1 mağlup etti.
Karakartal bu galibiyetle puanını 12`ye çıkardı ve maç fazlası ile liderliğini devam ettirdi.
Beşiktaş`ın golleri Ali KüçikCan Erdem
ve Gökhan`dan gelirken konuk ekip Kocaelispor`un tek golünü Efe kaydetti.
BEŞİKTAŞ
1- UMUT
2- FURKAN
3- CANER
4- SEZER
5- GÖKHAN
6- CUMALİ
7 - ALİ KÜÇİK
8- OĞUZ
9- ÖMER KARANCI
10 - CAN ERDEM
11-ERKAN
YEDEKLER
12- SERCAN
13- ONUR BAYRAMOĞLU
14- ORHAN
15 - HASAN TÜRK
16- OĞULCAN
17 - BUĞRAÇHAN
18- BÜLENT
Teknik Direktör : Sergen Yalçın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saniye Farkı ile Kaçırmışız. 2 Tane dursun bari
Last edited by I3esiktas : 23.Eylül.2009 at 03:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ali Kuçik 4 gol, Can Erdem 3 gol.
Bizim A2 sağlam gidiyor ya
Zaten Kocaelide a2 de kim kaldı herkes a takımda![]()
A2 iki takim takir takir golleri attiyor bide A takim atsa oyle..
Cumali' nin gs maçında gördüğü 2. sarı kesinlikle doğruydu. İlk sarıyı hatırlamıyorum eğer o da doğruysa kırmızıdan atılması haktı. Ek olarak ilk devrenin sonunda gsli ailelerin olduğu tribüne topu bilerek attı. Bu bağlamda çok da efendi olmadığını düşünüyorum...
Dün Kocaeli - BJK maçındaydım...
Oğulcan ikinci 45 dakikanın ortalarında oyuna girdi. Seri çalımlar ve driblingleriyle zevk verdi... Takım arkadaşları da bütün topları ona verdiler...
Ali Kuçik' in bu kadar gol atması sizi yanıltmasın. Takım oyunun ve oyun zekasının zerresi yok bu çocukta. 4-5 Defa canlı izledim Ali' yi. Tek özelliği kısa ve uzun mesafedeki çabukluğu ve sürati. Defansın arkasına atılan toplarda çok etkili oluyor. Ama a takım kategorisinde çakılı oynayan takımlarımız ne kadar pozisyon verir Ali' ye o meçhul. Ali' den daha süratli olan İskender, Kenan Özer gibi oyuncuları görüyoruz. Çok pozisyon bulamıyorlar...
Sadece çabuklukla iyi yerlere gelemez bir oyuncu...
A2 Takımda dü Hasan da fena değildi. Sağ açık da nefis bir gol attırdı... Kocaelispor tahmin edeceğiniz üzere çok kötüydü...
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]