GENÇ BİR TÜRK YILDIZLA ANLAŞMAK ÜZEREYİZ!
ACABA KİM BU GENÇ YILDIZ??
Lyonu geçersin Ligdede güzel gidiyosunTakipcinim
![]()
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Hedefimi ŞL'de en az çeyrek oynamak ama bakalım inşallah eleyeceğiz Lyon'uLyonu geçersin Ligdede güzel gidiyosunTakipcinim
![]()
Ligde ise dediğin gibi iyi gidiyoruz alıcaz bu sene şampiyonluğu
NEC'ten sol bek oyuncusu John Goossens ile 4 yıllık sözleşme imzaladık. Sol bekteki sıkıntımızı gidereceğine inanıyoruz. Umarım faydalı olur![]()
![]()
![]()
Kendisiyle anlaşamadık.Klübüyle sözleşme yeniledi. Transfer çalışmalarına devam ediyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bakalım hayırlısıGoossens soldaki sıkıntını giderir ve leblebi gibi frikik atar![]()
![]()
Last edited by tugycan : 03.Ağustos.2009 at 17:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Portekiz Ligi 15.Hafta: Lexioes-Fc Porto
İyi oynadığımız söyleyemem. Takım nedense rehavet içindeydi. 3 puanı aldığımız için şükretmeliyiz.
Portekiz Ligi 16.Hafta: Academica-Fc Porto
Geçen haftadan eser yoktu takımdaÇok iyi oynadık daha farklı kazanabilirdik
Portekiz Lig Cup 3rd: Fc Porto-Trofense
Rakibimize şut çektirmedikHarikalar yarattı takım
Portekiz Ligi 17.Hafta: Belenenses-Fc Porto
Puanı hak etmedik. Liderliği kaybedebiliriz.
Portekiz Lig Cup 3rd: Boavista-Fc Porto
Yarı finale kaldık.İyi oynadık.Tebrik ediyorum herkesi
![]()
Daha şimdi gördüm kariyeriLigde güzel gidiyorsun, olması gerektiği gibi
Bende Lyonu geçebileceğini düşünüyorum.Lisandro tamamda luchoyu göndermeseydin keşke
Miranda&Laurito transferleri çok iyi olmuş.Skjelberedin luchonun yerini doldurabileceğini düşünmüyorum açıkçası.Getirebilirsen veloso kral olur
Takip edicem inş kariyerini
Başarılar...
Teşekkürler mesajın içinDaha şimdi gördüm kariyeriLigde güzel gidiyorsun, olması gerektiği gibi
Bende Lyonu geçebileceğini düşünüyorum.Lisandro tamamda luchoyu göndermeseydin keşke
Miranda&Laurito transferleri çok iyi olmuş.Skjelberedin luchonun yerini doldurabileceğini düşünmüyorum açıkçası.Getirebilirsen veloso kral olur
Takip edicem inş kariyerini
Başarılar...
Lucho takımdan ayrılmak istiyodu.Tutamadım takımda
velosuyu da vermezler herhalde ezeli rakiplerine
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lig Kupası yarı finaldeki rakibimiz belli oldu!
![]()
Last edited by tugycan : 03.Ağustos.2009 at 17:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Portekiz Lig Kupası Yarı Final: Fc Porto-P.Ferreira
İyi oynadık. FinaldeyizRakibimiz Sporting Lizbon
Portekiz Kupası 5th Round: Fc Porto-Vit.Setubal
İyi bir oyunla tur atladık. Kalede sıkıntı var gibi.
Portekiz Ligi 18.Hafta: Fc Porto-Trofense
Yeni transferimiz Goossens'in harika oyunuyla maçı almayı bildik
Portekiz Ligi 19.Hafta: Fc Porto-Nacional da Madeira
Biri bizim defanslarımızı durdursun
Portekiz Kupası 6th Round: Fc Porto-Academica
Defanslarımız gollerini sıralamaya devam ediyorr
Portekiz Ligi 20.Hafta: Fc Porto-Benfica
Derbide harika bir oyunla kazanmayı bildik. Rakibimizi ezdik adeta. 2.yle olan puan farkınıda 6'ya çıkardık. Mutluyuz
20.Hafta sonunda oluşan puan durumu:
![]()
Yorum lütfen..
taraftar lyon macını brekliyobide anlaşamadığın türk yıldız kimdi
![]()
Geliyor Lyon maçıtaraftar lyon macını brekliyobide anlaşamadığın türk yıldız kimdi
![]()
Nuri Şahin'di. Çok istedik ama o Dortmundla sözleşmesini yeniledi.
![]()
Portekiz Ligi 21.Hafta: P.Ferreira-Fc Porto
Goossens'in frikik golüyle deplasmandan 3 puanla döndük.
ŞL 2nd Round: Fc Porto-Olympique Lyon
Evimizden avantajlı dönmemesi gerekiyodu. Becereksizliğimizin kurbanı olduk. Deplasmanda elimizden geleni yapacağız. Turu istiyoruz!
Portekiz Ligi 22.Hafta: Fc Porto-Sporting Lizbon
Ezeli rakibimizi ezdik adetaSkor kimseyi aldatmasın
Portekiz Kupası Quarter Final: Fc Porto-E.Amadora
Aslarımızı dinlendirdiğimiz maçta galip geldik ve yarı finale kaldık mutluyuz
Portekiz Ligi 23.Hafta: Braga-Fc Porto
Tek kelimeyle dağıldık![]()
ŞL 2nd Round: Olympique Lyon-Fc Porto
İnanılmaz oynadık.Stade de Gerland sustu bizi izledi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Her şeyi hak ediyor onlar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ÇEYREK FİNALDEKİ RAKİBİMİZ BELLİ OLDU!
İşimiz zor olabilir ama imkansız değil. Herkes inanıyor!!
Last edited by tugycan : 03.Ağustos.2009 at 21:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
SEZONUN İLK KUPASINI KAZANDIK!
Sporting Lizbon karşısında ilk yarıda 2-0 geriye düştük ancak yılmadık.Harika bir ikinci yarı geçirerek maçı çevirmesini bildik.İnanılmaz bir maçtı.Oyuncularımın hepsini teker teker kutluyorum.Onlar her şeyin en iyisini hak ediyorlar.
2. lyon maçı süper olmus kupayıda alman bekleniyodu zaten almasaydın olay olurdunuri normal ya ilk sezon hep yapıyo onu
![]()
Öyle ya2. lyon maçı süper olmus kupayıda alman bekleniyodu zaten almasaydın olay olurdunuri normal ya ilk sezon hep yapıyo onu
![]()
iki maçta oynadığım en zevkli maçlardandı bakalım Los Galacticos karşısında ne yapacağız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Portekiz Ligi 24.Hafta: Fc Porto-Rio Ave
Real maçını düşünerek aslarımızın çoğunu dinlendirdik. Galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz.
ŞL Çeyrek Final İlk Maçı: Fc Porto-Real Madrid
İyi başlamıştı her şey..Hulkla öne geçtik. Üstünlüğümüzü sadece 15 dakika koruyabildik. Her şey Barnebau'daki maça kaldı..
Portekiz Ligi 25.Hafta: E.Amadora-Fc Porto
Net bir skor. Ligi almak için emin adımlarla yürüyoruz.
ŞL Çeyrek Final İkinci Maç: Real Madrid-Fc Porto
Santiago Bernabeu'yu 75000 kişi doldurmuştu. Herkes Real'in tur atlayacağını düşünüyordu ta ki Costa'nın golüne kadar. Costa bütün atmosferi değiştirdi. Tribünler buz kesti. Porto tarih yazmaya başlıyordu. Uzatmalarda top bir o kale de bir bu kaledeydi. Sonuç değişmedi. Penaltılarda sonucu Skjelbred'in penaltısı belirledi. Artık YARI FİNALDEYİZ!
![]()
Last edited by tugycan : 03.Ağustos.2009 at 22:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Portekiz Ligi 26.Hafta: Vit.Guimares-Fc Porto
Hak etmedik ve 3 puanı kaybettik.Söylenecek pek fazla birşey yok.
Portekiz Kupası Yarı Final: Sportin Lizbon-Fc Porto
Şampiyonlar ligi maçını düşünürek yedek kadroyla çıktık. Sonuç olarak dağıttılar bizi.
Şampiyonlar Ligindeki rakibimiz FC Barcelona
vay be real i eledin ha helal olsun artik elensende olur ilk sezon nasil olsasaka yapiyorum barca maclarinda elinden geleni yapacagini biliyorum elensende cok takma..
Çok zor oldu ama başardıkvay be real i eledin ha helal olsun artik elensende olur ilk sezon nasil olsasaka yapiyorum barca maclarinda elinden geleni yapacagini biliyorum elensende cok takma..
bu turda elenirsek dediğin gibi üzülmicez
Last edited by tugycan : 04.Ağustos.2009 at 04:04
Artık Reali de Eledigine GöreŞampiyonLar Ligi Bizim Kardesim
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Aldık abi bir kere gazı almamız gerek ŞL'yiArtık Reali de Eledigine GöreŞampiyonLar Ligi Bizim Kardesim
![]()
![]()
ŞL Yarı Final İlk Karşılaşması: Fc Barcelona-Fc Porto
Hiçbir şey yapamadık maç içerisinde.Ezilerek yenildik adeta.Farka gidebilirdi.Şanslı saymalıyız kendimizi.
Portekiz Ligi 27.Hafta: Fc Porto-Maritimo
İyi oynadığımız bir maçtı.Galip geldik.Şampiyonluk için avantajımızı koruduk.
ŞL Yarın Final İkinci Karşılaşması: Fc Porto-Fc Barcelona
Seyirci desteğini arkamıza alarak inanılmaz başladık oyuna.2-0 öne geçtik.İnandık.Ancak daha sonra gelen 2 gol her şeyi imkansıza doğru sürükledi.2-2'den sonra 3 gol atmamız gerekiyordu. Devre arasında yapılan konuşmalarda hiçbir şeyin bitmediği, her şeyin bizim elimizde olduğu konuşuldu. Porto öyle bir ikinci yarı oynadı ki rakibini duman etti. Ve finale yükseldi.
Ve finaldeki rakibimiz İstanbul'da kupayı müzesine götüren Liverpool
![]()
Portekiz Ligi 28.Hafta: Fc Porto-Vit.Setubal
ŞAMPİYONUZ!
Portekiz Ligi 29.Hafta: Naval-Fc Porto
Artık prestij maçlarına çıkıyoruz. Aslarımızı dinlendirerek SL Final maçına hazırlandırıyoruz.
Portekiz Ligi 30.Hafta: Fc Porto-Leixioes
Sezonu galibiyetle kapattık mutluyuz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Finalin oynanacağı stad Olimpico,Rome
Liverpool Kadro
Muhteşem Taraftarları
Evet Final için yorumlarınızı bekliyorum...
Last edited by tugycan : 04.Ağustos.2009 at 17:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
valla çok güzel geldik buraya kadar barça yı eledin inaniyorum liverpoolu da yenersin hadi bakam![]()
işimiz zor ama imkansız değil neleri başardıkmalakaci valla çok güzel geldik buraya kadar barça yı eledin inaniyorum liverpoolu da yenersin hadi bakam![]()
Dizilişler:
![]()
İlk sezonumuzda inanılmazı başardık!!
Şampiyonlar Ligi şampiyonu FC PORTO
Taraftarlarımız zafer sarhoşu..
Bu galibiyet çok önemli bir rol oynayan RAUL MEİRELES
ŞAMPİYONLAR LİGİNİ GETİREN MİRANDA
VE O MÜTHİŞ MAÇ
Yine her şey kötü başladı bizim için. Torres'in golü soğuk bir duş etkisi yaptı. Ancak çabuk toparlandık. Moralimizi bozmadık. İkinci yarıya fırtına gibi girdik. Raul Meireles uzaktan adete bir füze gönderdi. Çıldırmaya başlamıştık. 71'de ise Miranda'nın kafa golüyle Olimpiyat Stadını dolduran Porto taraftarları delirircesine seviniyordu. Son 10 dakika çok zor geçti. Hop oturup hop kalktık. Ama sonuç değişmedi. Helton kalesinde devleşti. Ve son düdükle beraber herkes mutluluktan ağlıyordu. Maç sonunda basın toplantısana katılan genç teknik adam Turgutcan Gürer "İnanılmazlar.. Hepsinin alnından öpüyorum.. Onlara minnettarım." dedi.
vayyy tebrik ederim harika bi başarı bu.....
Yorumun için teşekkürler.. İlk senede inan bu kadarını beklemiyodum takımdan. Bir tek Portekiz Kupasını alamadım o kadar. Şimdiki hedefimiz unvanımızı yitirmemek olacak. Zor ama başarabiliriz.RIDVAN TLM vayyy tebrik ederim harika bi başarı bu.....
ilk sezon süper olmuş helal olsun sana mourinho dan sonra en büyük td sini görüyor porto![]()
SağolasınAltaylee1914 ilk sezon süper olmuş helal olsun sana mourinho dan sonra en büyük td sini görüyor porto![]()
Yeni transferlerimiz bomba gibi
gümbür gümbür geliyoruz bu sezon