Gün gelir devran döner..
Fenerbahçe iyi başlar bu sene sezona eğer iyi başlarsada sezonu şampiyon kapatır, kötü başlarsa bir cacık olmaz bu senede geçen sene gibi.
Denizlispor
Fenerbahçe
Beraberlik
Gün gelir devran döner..
Fenerbahçe iyi başlar bu sene sezona eğer iyi başlarsada sezonu şampiyon kapatır, kötü başlarsa bir cacık olmaz bu senede geçen sene gibi.
Bugün Chelsea maçını izledim, Chelsea mükemmel top çeviriyordu ortasaha, Fenerbahçe'de Denizlispor önünde onlar gibi top çevirebiliryor. Bu takım iki hafta sonra ortasahası mükemmel olacak. Mehmet Topuz ve Kazım forma için çok yarışacak.
o Kristiyan mı neçok sade topçu topla çok oynamıyor iyi toplar yapıyoruz..
ayağa güzel toplar tam orta saha istenilen düzeyde ilerliyor umarım uyum süreci geçince daha kaliteli bir takım olur..
İyide Welet1905 şimdi sana ne oluyorki kardeşim sen hemen balıklama atlıyorsun?
Denizli nasıl oynuyor atacak gibimi? Hadi inşallah![]()
Fenerbahçe ilk yarıda çok iyi oynuyordu.
Az önce Angelov %100'lük bir gol kaçırdı.Denizli 2.yarıda biraz daha atak gibi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yardımcı hakem guiza'ya öyle bir ofsayt kaldırdı ki rezalet yani. adam kendi sahasından çıkmış. hadi kendi sahasından çıkmasa bile 10 adım geride neredeyse önündeki adamdan. saçmalık.
Denizlispor tam bunaltmışken, Alex-Dos Santos harika çıktı ileri ama Santos kaleciyle karşı karşıya auta attı.Çok müsaitti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Işıklar söndü stattaYine bir +18 gelecek gibi
![]()
Last edited by LaigLeNoiR : 10.Ağustos.2009 at 02:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
eeyvah birde 100 TL bilet fiyatı veriyorlar![]()
Rezalet ya.Jeneratörler yetersizmiş.Koskoca Denizli Stadı...
yine denizli yine 16 dakika muhabbeti. yine federasyon fenere çalışıyor. daha ilk haftadan belli etmesinler bari diyerek ortamı gererim ama siz bana bakmayın.
bu 16 maçtaki uzatmalar yüzünden uyarı gelmez .)
Ahmet Çakar dedi, tarih tekerrür eder diye, biz öndeyiz maç durdu. Maç soğuyacak. Denizli oyundan kopacak. Zaten oyuna hakimdik, maçda galibiyet gelir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sonuçta, Chelsea'nın haftaya Hull ile maçı var, aynı topu orada gene çevirecek. Fenerbahçe oturmamış bir takım, ikinci resmi maçında böyle oynaması güzel. Üç dört gün sonra daha ciddi ekipler önünde de ortahası süper oynayacak.
Last edited by Universal : 10.Ağustos.2009 at 03:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Andre Santos yine %100'lük kaçırdı. İki net pozisyona girdi, değerlendiremedi, atsa çok rahatlatacaktı takımı. Alex müthiş oynuyor. İkisi çok iyi iki pozisyona girdiler, gol olsa harika olacaktı.
Güiza'ya çalınan ofsayt tam bir komedi. Güiza'nın yüz ifadesi her şeyi anlatıyordu aslında, adam içinden kim bilir neler diyordur hakeme. Gol pozisyonu olabilirdi o pozisyon, Denizlispor ikinci yarı defansı çok boşlamaya başladı gibi görünüyor, Güiza ve Andre Santos'un pozisyonları bunu gösteriyor.
Bu gidişle sabahın ilk ışıklarıyla oyun yeniden başlar.Jeneratör falan da çalışmıyo (:
Uzatma rekoru kırılacak anlaşılan..
Gel de maç oyna, oyuncular soğumuş sakatlık riski iki katına çıkmış nasıl bir iştir bu anlamış değilim.
bizim halı sahada bile böyle geçikme olmadı bee..
yuh be yuh.
Böyle giderse Maç tatil edilecek.
Alınan bilgiye göre şehir şebekesinde dalgalanma olduğundan TEDAŞ yetkilileri jeneratörü devreye sokamıyor.
Maçla iligli son kararı Federasyon verecek.
Kaynak : Sporx.com
Tatil olur gibime geliyor yarın sabah devam ederler![]()
Bu maç 30 dakika durdu, bence başka şey var, bilerek kestiler elektiriği.
Yeter zaten çok oynadılar, yazsınlar 3 puanımızı gidelim![]()
Jenaratör mazot ile çalışır. Gitsinler mazot alsınlar çalıştırsınlar, bu kadarda olmaz yahu... Bu stadları kontrol etmiyorlar mı jenaratör yok mu diye...
Valla Fenerbahçe yenerse iyi para kazanacam, eğer iptal olursa kuponda parada gider.
Jenaratörde mazot varmış, elektrik kablolarından elektirik gitmiyor... İşe bak ya...
Derhal komplo teorileri üretmemiz yersiz.Maç tatil edilecektir muhtemelen.
maç noldu diye konuya girdim hala bitmemiş ... işe bak ... rezalet
10 dk sonra gelmezse ertelenecekmiş..
Evet Telegol'de Denizlispor başkanı Ali İpek söyledi sanırım ertelenicek gibi..