Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 266 sonuç

Konu: Milli Takım kadrosu açıklandı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Kim peki en iyi stoper onu söyle ? Hala anlamıyorsun, hala inat ediyorsun. Servetin 4-5 sene önceki hali ile şimdiki halini bir görüyorsan sana sadece gülerim. Evet dalga gecmiştik, çünkü o dönem Servet dökülüyordu. Şimdi öyle mi?
    Burada karşılaştırma yapmanın manası yok. bana göre böyledir sana göre öyle. zevkler ve renkler tartışılmaz.

Servet'e kötü diyen, ya da kendini geliştirmedi diyen mi oldu ? önceden bir söz söyleme ki tükürdüğünü yalamayasın demiş atalarımız.

Servet Fenerbahçe zamanında da iyi performans gösteriyordu. tek Milan maçında kötü oynadı diye adam yerden yere vuruldu.

Fenerbahçe taraftarı da o dönem şuan sizin söylediklerinizin aynını söylüyordu, Galatasaray taraftarı ağzıyla değil de başka bir taraflarıyla gülüyorlardı bu sözlere.

Demek ki Futbolcu hakkında, fazla ön yargılı olmamak gerekiyormuş futbolcu kendini geliştirebiliyormuş. Sizinde değiminiz üzerine Servet şuan için Türkiye'nin en iyi stoperi. Makara yapıp maytap geçtiğiniz Servet işte bu.

bende bunu anlatmaya çalışıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Burada karşılaştırma yapmanın manası yok. bana göre böyledir sana göre öyle. zevkler ve renkler tartışılmaz.

Servet'e kötü diyen, ya da kendini geliştirmedi diyen mi oldu ? önceden bir söz söyleme ki tükürdüğünü yalamayasın demiş atalarımız.

Servet Fenerbahçe zamanında da iyi performans gösteriyordu. tek Milan maçında kötü oynadı diye adam yerden yere vuruldu.

Fenerbahçe taraftarı da o dönem şuan sizin söylediklerinizin aynını söylüyordu, Galatasaray taraftarı ağzıyla değil de başka bir taraflarıyla gülüyorlardı bu sözlere.

Demek ki Futbolcu hakkında, fazla ön yargılı olmamak gerekiyormuş futbolcu kendini geliştirebiliyormuş. Sizinde değiminiz üzerine Servet şuan için Türkiye'nin en iyi stoperi. Makara yapıp maytap geçtiğiniz Servet işte bu.

bende bunu anlatmaya çalışıyorum.
    Sen de Servet'in en iyisi olduğunu söylüyorsan sorun çözüldü demektir Tartışmayalım lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Yöneticiliğimi sorgulayacak kişi sen değilsin.

Fenerbahçe'de oynadığı zamanlar sheva'dan yediği çalımlar yüzünden yerden yere vurduğunuz maytap geçip makara yaptığınız Servet 4-5 sezonda Türkiye'nin en iyi stoperi oldu. bu kadarına da pes.

benim söylemek istediğim şu ; önderi göklere çıkarmanın anlamı yok,ama servet de anlattığınız ve övdüğünüz kadar iyi değil.
    4-5 sezon bu Mehmet. 4-5 maç değilki bu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Önder Servetten iyi diye yazılırsa sabaha kadar tartışırım. Servet şuanki durumu itibarile diger Türk stoperlerden 2-3 adım önde ve en uçtadır. Burada be Ugur Uçar yada Sabri şuan Gökhandan iyi desem yaygara kopardı. Şimdi çıkmış neyi tartışıyorsunuz diyorsunuz. Önder Servetten iyi denecek ve ben susacagım ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Önder Servetten iyi diye yazılırsa sabaha kadar tartışırım. Servet şuanki durumu itibarile diger Türk stoperlerden 2-3 adım önde ve en uçtadır. Burada be Ugur Uçar yada Sabri şuan Gökhandan iyi desem yaygara kopardı. Şimdi çıkmış neyi tartışıyorsunuz diyorsunuz. Önder Servetten iyi denecek ve ben susacagım ?
    %100 katılıyorum.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Unutmayın ki bu bir hazırlık karşılaşması. Fatih Terim eleme maçlarında Önder'e güvenemez ilk 11 oynatmak için. Önder de zaten yedekten ileri gidemez Milli Takım'da. Servet'le Gökhan varken Önder'i ilk 11'e koyacağını sanmam.

Tartışmaya girmek istemiyorum, çünkü boş tartışma. Hepimiz Türk stoperler içinde Servet'in en iyisi olduğunu biliyoruz. Gerek yok tartışmaya.

Önder'in de Milli Takıma seçilmemesi için de hiçbir sebep yok. Kadro derinliği açısından artısı bile olur. Olası bir ceza veya sakatlıkta Önder oynadığı zaman hiç de sırıtmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'de oynadığı zamanlar sheva'dan yediği çalımlar yüzünden yerden yere vurduğunuz maytap geçip makara yaptığınız Servet 4-5 sezonda Türkiye'nin en iyi stoperi oldu. bu kadarına da pes.
    Burada bunu dedigin için öyle düşünmedigini sandım, son mesajında kendin de demişsin işte en iyi stoper diye. Tükürdüğünü yalama olayına hiç girme istersen; içinden çıkamayız onun. Emre Belözoğlu

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Dediğim gibi hep ön yargılı olduğumuz için, elimizdeki değerlerin kıymetini bilemiyoruz.

ayrıca ben orada, Servet'de maya vardı ama bunu kimse farkedemedi. Galatasaray'a geldiğinde bunun herkes farkına vardı amacında söyledim. biraz benim tarafımdan düşünürsen anlarsın.

4-5 sene önce yerden yere vurulan bir Servet, şimdi Türkiye'nin en iyi stoperi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

4-5 sene çook uzun bir süre.4-5 sene önce Arda alt yapıdaydı şimdi Galatasaray Kaptanı.FM'de de söylendiği gibi.Defans oyuncuları en iyi dönemlerini 28-32 yaşları arasında oynarlar.Yaşlar böyleydi yanlış hatırlamıyorsam.Servet şimdi 28 yaşında ve kariyeri boyunca en iyi dönemi..

Kadroya gelirsek.Güzel bir kadro olmuş.Maç zaten Ukrayna'yla.Shevchenko-Servet yine eşleşirse görürüz neler değiştiğini.Ama şu da var.Shevchenko eski Shevchenko değil.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Eren kötü bir stoper mi? Milli maçlarda gayet iyi bir performans gösterdi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kötü stoper Servet başkanı değişmeseydi Marsilyada olacaktı şuan.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Servet bizdeyken tüyleri yeni çıkmış gencecik bir elemandı. Çok yaktı. Hatalar yaptı. Adam 30'a geldi neredeyse bunun adı tecrübe. Hakkatten Servet kendini geliştirdi. Tecrübeli bir Stoper oldu. Oyununun üstüne koydu. Türkiye'de benim en çok beğendiğim Eren Güngör stoper olarak. Bence en iyi diyemesemde iyi stoper. Yaşı genç. Bazen hata yapsada o yaşta milli olmuş. Hakikaten stoper yok bizde. Türkiye'de en iyi stoper kavramı yerine kötünün iyisi hangisi olabilir. Yada vasatın en iyisi. Servet, G.Zan işte bunlar. Bence tartışmak manasız. Ne Önder Servetten daha güzel ne Servet te mükemmel bir stoper. Ama Servetinde gelişimini göz ardı etmemek lazım.. Yoksa Galatasaray'da oynayamazdı. Hatta marsilya nın kapısından döndü..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yürümeye hali kalmamış Yusuf yine milli takımda.. Beyenmedim bu tercihleri. Önder Turacı oynarsa Barış Özbek'te oynar bu milli takımda yeni kurallara göre.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Yürümeye hali kalmamış Yusuf yine milli takımda.. Beyenmedim bu tercihleri. Önder Turacı oynarsa Barış Özbek'te oynar bu milli takımda yeni kurallara göre.
    Barış oynamak istiyormuki?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

O halde Wederson ile Nobre yide unutmayalım. İkiside milli takım da oynayabilir. Bjk ile Fb de nasıl olsa o kadar paraya oynatılıyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kazım ı eleştirecegimize hiçbişey yapamayan Nihat neden cagrıldı onu eleştirelim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Geçen açıklamıştı milli takım yolum açıldı diye. Zaten oynamak istiyorum demişti. Son 6-0 lık maç sonrası alman milli takım yetkililerinin Barış la görüştüğü iddia edildi.

Türkiye'nin en iyi stoperi Servet ise vay bizim Türk futbolunun haline. Yaptığı onlarca ıskalar, kritik hatalar gözümün önünden geçti birden

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Türkiye'nin en iyi stoperi Servet ise vay bizim Türk futbolunun haline. Yaptığı onlarca ıskalar, kritik hatalar gözümün önünden geçti birden
    Sana artık diyecek söz bulamıyorum. Fanatiklikte nirvanadasın.
    Pardon senin en iyi Türk stoperin önder 2 sezondur mac kacırmıyor, müthiş oynuyordu pardon.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Türkiye'nin en iyi stoperi Önder geçen sene Süper Lig'deki maçların yarısında oynamamış. Kıymette bilmiyoruz vallahi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Biraz iş Milli Takım konusuna gelince şu kulüp takımı gözlüklerinizi çıkarsanız çok güzel olacak ama neyse.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ya önder değil servet de değil pek kim türkiyenin en iyi stoperi belki de yok

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Nacizane kendimden alıntı
    Türkiye'de stoper yok ki adam gibi. Olanlarda kötünün iyisi ve hiçbirini birbirinden üste veya alta koymamak lazım. Hepsi vasat oyuncular.
    Harfi harfine katılıyorum bu arkadaşa.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Türkiye'nin en iyi stoperi kalmadı. Hepsi aynı stil. Ya ağır, ya hamlesi geç, ya tecrübesiz..

Sheriff Misafir

Hafiften sıkıştırmalar başlamış yine. Biraz seviyeli tartışalım arkadaşlar. Oyuncuları karşılaştırıyorsak bile artı özelliklerini eksi özelliklerini karşılaştırarak konuşalım ki kimse zan altında kalmasın..

Bende Önder'in ligdeki en iyi stoperlerden biri olduğunu düşünüyorum ki Fatih Terim bir basın toplantısında, milli takımın başına geçtiğinden beri Önder'i milli takımda oynatmak için uğraştığını söylemişti. Tek eksisi uzun zamandır as oyuncu değildi. Ama bu sene as oynayabilir.

Servet ise her ne kadar zaman zaman yaptığı hatalarla patlamaya hazır bir bomba gibi gözüksede son bir kaç senedir sergilediği performans ortada. Devamlı oynaması ona tecrübe kazandırmış ancak dediğim gibi hala patlamaya hazır bomba. Savunmanın ufak bir hatası maç kaybettirir. Zaman zaman örneklerini çok yaşadık. Sadece Servet'te değil bir çok oyuncuda gördük bunu. Tabi bunun yanında Servet'in çok iyi oynadığı yüreğiyle oynadığı maçlarıda unutmayalım.

Buda benim nacizane fikrim

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Türkiye'nin en iyi stoperi Önder geçen sene Süper Lig'deki maçların yarısında oynamamış. Kıymette bilmiyoruz vallahi.
    Türkiye'nin en iyi forveti Semih de geçen yıl maçların yarısında oynamadı. Gerçekten hiç kıymet bilmiyoruz.

Edu ve Lugano varken (Önder'den daha kaliteli iki stoper), Güiza varken (Semih'ten daha kaliteli bir santrafor) ikisinin de maçların yarısında oynayamamış olması gayet normal. Yedek oturması onun kalitesini değiştirmez. M.Topuz da yedek şu an Fenerbahçe'de. Ama Türkiye'nin en iyi sağ kanat oyuncusu.

Galatasaray'da da Beşiktaş'ta da koy bu saydığım üç ismi, bana göre banko oynar.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Türkiye'nin en iyi forveti Semih de geçen yıl maçların yarısında oynamadı. Gerçekten hiç kıymet bilmiyoruz.

Edu ve Lugano varken (Önder'den daha kaliteli iki stoper), Güiza varken (Semih'ten daha kaliteli bir santrafor) ikisinin de maçların yarısında oynayamamış olması gayet normal. Yedek oturması onun kalitesini değiştirmez. M.Topuz da yedek şu an Fenerbahçe'de. Ama Türkiye'nin en iyi sağ kanat oyuncusu.

Galatasaray'da da Beşiktaş'ta da koy bu saydığım üç ismi, bana göre banko oynar.
    Elinde Türkiye'nin en iyi forveti ve stoperi varken yabancı forvet stoper almak neden o da ayrı bir tartışma konusu zaten. Ama bu işin sonu yok yani sana göre Önder'dir bir başkasına göre Servet bana görede gelmiş geçmiş gelecek en iyi stoper Ali Eren'dir. Sana göre Semih en iyi forvettir bir başkasına göre Mehmet bana göre Hasan, Hüseyin vs.

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Elinde Türkiye'nin en iyi forveti ve stoperi varken yabancı forvet stoper almak neden o da ayrı bir tartışma konusu zaten. Ama bu işin sonu yok yani sana göre Önder'dir bir başkasına göre Servet bana görede gelmiş geçmiş gelecek en iyi stoper Ali Eren'dir. Sana göre Semih en iyi forvettir bir başkasına göre Mehmet bana göre Hasan, Hüseyin vs.
    Fenerbahçe'nin teknik direktörü veya başkanı değilim. Ona ben değil, yetkililer karar verir. Demek ki yabancıya güveniyorlar, yerliye güvenmiyorlar. Fenerbahçe'nin adedidir bu, yeni bir şeymiş gibi tartışmak yersiz. Ama şöyle bir gerçek var ki Fenerbahçe'de şans bulamayan yerlileri al, istediğin takıma koy, takır takır oynarlar. M.Topuz gibi zirvede transfer edilmiş bir adam şans bulamıyor. Semih de Önder de M.Topuz da Fenerbahçe dışındaki yerli takımlarda çok rahat şans bulabilecek oyuncular.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne yapalım yani Türkiye'de Puyol'mu varda kadroya alınmadı.. Servet Türkiye'nin en iyi stoperidir en azından karşılaştırma yapmak gerekirse milli takımdaki stoperlerden en iyisidir..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hadi stoper yok ama şu Gökdenizin formu ortada o neden çağrılmaz acaba? Tamam bunları alıyorsunda o adamada şans tanı be hoca. Oynayan adamı çağır oynamayanları anladık artık

Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri