aslinda satmayi dusunmuyorum, ara tranfer donemi geldi ama eger 20 nin ustunde gelirse satabilirim tabiki onceden yerine adam bulursam
aslinda satmayi dusunmuyorum, ara tranfer donemi geldi ama eger 20 nin ustunde gelirse satabilirim tabiki onceden yerine adam bulursam
Turkiye Kupasi C Grubu 3.Mac
Besiktas-Kayserispor
Turkiye Kupasi C Grubu 4.Mac
Antalyaspor-Besiktas
Ve Turkiye Kupasinda Ceyrek Finaldeki Rakibimiz Sivasspor oldu.
Turkiye Kupasi Ceyrek Final ilk Maci
Besiktas-Sivasspor
TSL 17.Hafta
Besiktas-Denizlispor
Turkiye Kupasi Ceyrek Final 2. Maci
Sivasspor-Besiktas
TSL 18. Hafta
Besiktas-Kocaelispor
![]()
TSL 19.20.21.22.23. Hafta
Ligdeki namaglup serimiz 40 macin ustune cikti cok iyi gidiyoruz fakat fenerbahcenin de super bir lig formu var ayni puandayiz.
Turkiye Kupasi Yari Finali 1. Mac
Besiktas -Trabzonspor
TSL 24.25.26. HAFta
Namaglup serimiz 43 maca cikti.
Ve 43 mac sonra,ligde yakaladigimiz namaglup seriyi kaybettik, hemde cok sanssiz bir bicimde. bursasporun macta 2 sutu var,ve ilk kaleyi tutan sutu 88 de geldi gol oldu.
Uefa Avrupa Ligi 1. ve 2. Tur Maclari.
1.Tur:Besiktas-PSG
2.Tur Besiktas-Benfica
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa Avrupa Ligi Ceyrek Final ve Yari Final Kuralari Cekildi.
Ceyrek Finaldeki Rakibimiz Chelsea,
Yari Finalde ise Bu turu gecen takim Leverkusen-Kobenhavn macinin galibi ile oynayacak.
Last edited by brotha : 20.Eylül.2009 at 06:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Abi Chelsea destanını tekrar yazmanı bekliyoruz
Sergen olsa ah keşkeİnşallah Chelsea'yi elersin BJK'yi finalde görmek isterim bir GS'li olarak
Eee ne de olsa Fair-Play
![]()
Küçük sergeninin ayakkabıları delik deşik(Neden yazdıysam bu saçma şeyi)
bu takıma regen sergen bulmanı bekliyoruz hocam![]()
malesef eleyemedik, ama gercekten dise dis mucadeleler oldu. bu arada bayadir ss koyamadim, sezonuda bitirmistim.
Turkcell super lig de ise Fenerbahceyle inanilmaz cekismeli bir lig oldu.
Avrupa Ligi Ceyrek Final Maclari
Inonude inanilmaz bir bicimde goller kacirip kazanamadik.Deplasmanda ise 2 tane arka arkaya cok kotu defans hatalariyla gol yedik.
Turkiye Kupasi Yari Final Rovans Maci
Bu macta takim olarak iyi degildik, cok basit goller yedik.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 27.28.29.30.31. Hafta
Sampiyonluk buyuk bir cekismeye sahne oluyor. Sezona 3 kupa hedefiyle basladik, elimizde sadece lig sampiyonlugu sansi var.
Fenerbahceden 3 puan gerideydik, inonude Fenerbahce karsisinda inanilmaz bir son dakika goluyle galibiyeti elde ettik. Sampiyonluk umutlarimiz artti.
Galibiyetler suruyor, Son 3 Haftaya Fenerbahce ile ayni puanda girdik.
Last edited by brotha : 30.Eylül.2009 at 05:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TSL 32.33.34. Hafta
Fenerbahce macindan sonraki ilk puan kaybimiz gaziantepspora karsi oldu Fenerbahce kayipsiz devam ediyor.
Iste Son 3 Mac. Sampiyon Kim oldu Iste Puan Tablosu:
Malesef Sampiyon Fenerbahce oldu. TSL de son yillarin en buyuk cekismesi oldu, ama takimi ileriki yillar icin hazirliyoruz. Mehmet Ekici, Nuri Sahin,Marqhuinhos,Batuhan,Caner ile yeni genc transferler cok buyuk potansiyel vaadediyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TRANSFER
Filipe Kasmirski Sunderland'de!...
Besiktas'in Sol kanat oyuncusu Filipe 1 sezon forma giydikten sonra 8.5 m euroya Sunderland e transfer oldu.
Khalid Boulahrouz ve Filip Holosko Reading'te.
Buyuk umutlarla yuksek bedellerle transfer edilen Boulahrouz, sezon boyu takimdan ayrilmak istedigini belirtti ve istenen performansi sergileyemedi.12 m euroya Reading'e transfer oldu.
Ayrica 3 Sezon boyunca Besiktas icin cok faydali olan Filip Holosko da 10 m euroya Readinge transfer oldu.
![]()
Last edited by brotha : 30.Eylül.2009 at 05:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Besiktas'ta oyuncu satisi devam ediyor!...
Sezon basinda ucretsiz transfer edilen, Abdurrahman Dereli 975 k ya Trabzonspor'a , Bogdan Lobont 5.25 m euroya Fiorentinaya Transfer oldu.Ayrica Aydin Karabulut Lecce'ye kiralik olarak gitti.
TRANSFER
YILIN TRANSFERINI BESIKTAS YAPTI
HAMIT ALTINTOP BESIKTASTA!...
Bayern ile sozlesmesi sona eren Hamit,Pesinde Chelsea,Fiorentina,Juventus gibi devler olmasina ragmen Besiktas'i secti. Hamit Altintop rekor yillik ucretle Besiktas'ta oynayacak.Hamit Besiktas'tan Yillik 5 m euro alacak.
TRANSFER
Besiktas Filipe Kasmirskinin Yerini Diego Calderon ile doldurdu.Lecce'nin sol kanat oyuncusu Calderon icin 8.75 m euro bonservis verildi,Calderon yilda 1.8 m euro alacak.
![]()
TRANSFER
Mevlut Erdinc,Leo,Omer Toprak,Robert Enke ve Ramon Rodrigues Da Silva BESIKTAS'TA!...
Genc gurbetci Omer Toprak 3.5 m euro karsiliginda Besiktas'a Transfer oldu.
Alman Kaleci Robert Enke 'de serbest transfer ile Besiktas'a imza atti.
Bir baska gurbetci yildiz Mevlut Erdinc 12 m euro karsiliginda Sochaux dan transfer edildi.
Brezilyali genc stoper 22 yasindaki Leo da yuksek bir bonservis ucreti 13 m euroya Besiktas'a Transfer oldu.
Besiktas ayrica 7.5 m euro karsiliginda 19 yasindaki genc Brezilyali sagbek oyuncusu Ramon Rodriguesi Aristen transfer etti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TRANSFER
Besiktas 2.3 m euro Karsiliginda Ibrahim Kas'i da Getafeden transfer ettigini ve transferi kapadigini acikladi.
Last edited by brotha : 30.Eylül.2009 at 05:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Transferler güzel. Basarılar.
TariboWest
Transferler baya iyi ama aynı gerçek BJK gibisin astronomik ücretler felan Tabata'ya 8 mn vermediğin kalmış![]()
Riquelmeyide alsan güzel olurdu yada vukceviç ama neyse sağlık olsun başarılar![]()
riquelme cok yaslandi artik 3. sezonumdayim, vukcevici cok almak istedim ama hem yabanci kontenjanim hem param yoktu. aslinda yinede alabilridim kendisi gelmedi.
ha birde birsey sorucam , telloyu satilik listesine koyucaktim koyamadim. transfer durumunu ayarlayamiyorum, tello player coach olmus bununla ilgili olabilirmi?
Hocam çok adam satıp çok adam alıyorsun, böyle gidersen takım kimyasını hiç bir zaman tutturamazsın.
Kardes haklisin bnde farkindayim ama olabileceğin en iyisini yapıp genc bir kadroyla devam etmek için yapiyorum. Zaten bu sene hemen hemen istediğim oldu, ligde şampiyonluk istiyorum . Eğer olursam seye en fazla 2-3 oyunu transferiyle Avrupa'da şampiyonluğa oynarım. Takımda ilk 11 de 2-3 oyuncu dısında 23 yasından yukarda adam yok. Tahminimce 3 sene sonra şampiyonlar liginde final oynarım ligi bu senedn sonra domine ederim .
Şansa bak rıdvan ya. 2. Sezon rahat şamp olmuşsundur diye düşünürkene lig tablosunu görünce şaştım kaldım. Demirören iyi ki görevine son vermemiş. Normalde olsa bu kadar transfere şamplık gelmesse kelleyi alırlardı...![]()
Bu sezon şamplık bekliyoruz senden.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
uzun zamandir kariyerime yazmadim, 3. sezon bitmek uzere)) . ligde son 3 hafta yine buyuk bir cekisme var. nasil butun sezonu bir anda ss olarak koyucam bilmiyorum
. belki genel olarak fiksturu koyup onemli maclarin ss lerini koyarim oyle ancak basa cikarim. Heyecandan burayi unuttum.
Burak abi bu arada Demiroren coktan gittiyeni baskan geldi. Ayrica gelecegin takimini yaratiyoruz , baskanda farkinda bunun.