Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 89.29%
  • Denizlispor

1 3.57%
  • Beraberlik

2 7.14%
Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 157 sonuç

Konu: Galatasaray - Denizlispor [ TSL 2. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3-1 yine Kewell yine penaltı. Bu arada yan hakemlerden bir tanesi acaip derecede Schumacher'e benziyo

Anadolu takımlarının başarılı olamama sebebini Denizlispor birkez daha gösterdi. Bangoura gibi bir oyuncuyu 52. dakikada çıkartıp yerine defansif bir oyuncu alırsan sen 10 yemeyede mahkumsun. Galatasaray adına ikinci yarı çok rahat geçiyor. 2. penaltının cezasahasında olup olmadığınıda tartışmak lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Müdahale dışarıda Ama Keita içeriye düşüyor.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Keita yardırdı bugün sagda. Penaltıyı da o yaptırdı. 3 oyuncu arasından dönüp duvar paslasması sonucu ceza sahasına girmişken indirildi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Edit yok; ilk penaltıdaki ortayı da Keita yaptı.
    Last edited by PesimiSTyLa : 16.Ağustos.2009 at 02:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Temas var, faul olduğu kesin ama içerde mi dışarda mı ben de emin değilim.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Müdahale içerde değil benim de gördüğüm..
    Bidaha izlemek lazım tam net fikir için

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keita şov var bugün

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2.penaltı dışardaymış galiba.Daha ilk maçtan bu tartışmaların başlaması üzüntü verici.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Denizli'nin ilk yarıda ne kadar iyiyse defansı ikinci yarı o kadar kötü..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    2.penaltı dışardaymış galiba.Daha ilk maçtan bu tartışmaların başlaması üzüntü verici.
    Ortada bir tartışma falan yok, bariz dışarda değildi zaten. Kimse tam olarak emin değil, ki 3 kere tekrarı gösterildi en az. Hakem ne yapsın bu durumda, insaf biraz. Faul olduğu zaten kesin.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Erhan Altın maçı veriyor resmen.Murat Hacıoğlu sahada mı belli değil ama 2.yarıya kadar tutuyor-çıktı mı bilemiyorum-.Emini koy DM'ye.Banguara'yı çıkarması zaten delilik.Deniz Çoban konusuna hiç girmeyeyim forumdan atılma ihtimalim %99.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bazı maçlar geliyor ama denilmedik laf kalmıyor..

Galatasaray'ın Galibiyeti hayırlı olsun..

Avrupada umarım daha etkili başarılı skorlar alırlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Keita süper ya, harika oynuyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rıdvan Dilmen diyodu Galatasaray bu oyunla çok penaltı kazanır diye doğru çıktı vallaha sırf bu maçta 2 tane kazandık
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ortada bir tartışma falan yok, bariz dışarda değildi zaten. Kimse tam olarak emin değil, ki 3 kere tekrarı gösterildi en az. Hakem ne yapsın bu durumda, insaf biraz. Faul olduğu zaten kesin.
    Bu forumda yok diye hiç bi yerde mi yok?Var tartışma.Bişey yapsın demedim izlemiyorum maçı galiba dedim yorumlara bakarak zaten tereddüt etmez hakemlerimiz bu tip pozisyonlarda.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Evet bazı maçlarda hakeme denilmedik kalmıyor ama bahsedilen pozisyon kesinlikle öyle bir pozisyon değil.

Arda, Keita ve Uğur Uçar çok iyiydi bugün. Zamanla çok daha iyi olacağız, buna kesinlikle inanıyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bu forumda yok diye hiç bi yerde mi yok?Var tartışma.Bişey yapsın demedim izlemiyorum maçı galiba dedim yorumlara bakarak zaten tereddüt etmez hakemlerimiz bu tip pozisyonlarda.
    Bu forumu kastettiğimi nerden biliyorsun ? Bahsettiğin yer antudur kesin.. xD Yesinler birbirlerini. Tartışmış olmak için, galibiyeti gölgelemek için yapılan çabalar nafile.

Bu haftayı lider kapatırız biz.
    Last edited by uAburak89 : 16.Ağustos.2009 at 03:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Nurullah Sağlam gelsin Denizliye artık.Erhan Altın öteki türlü ofans yapacağım derken rekor kırdırır.Antuya gelirsek..En İyi Sağ Bek anketinde sen Sergio Ramos dersin ben Maicon.2mizinde fikirleri terstir.Tartışma çıkmak zorunda mıdır ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Rahat bir mac olur diye düşünüyorum. 4-1 gibi bir skor bekliyorum ama bakalım, önemli olan galip gelmek.

4-1 bitti. Denizli tek atakta golü attı ama yetmedi haliyle onlara.
    Bugün macın yıldızı kuşkusuz Keita'ydı. 2 Pene de sebebiyet veren O'ydu ve 4. golde de Barosa yaptıgı orta kesilmek isterken gol oldu. Defans dokunmasa Baros boş kaleye atacaktı.

Güzel oldu bu galibiyet, hakettik ve kazandık. Tebrikler Cimbomum.
    Bu arada 2. penaltıda Barış ve Keita kullanmak için topu istedi ama Arda olaya müdahele edip, Kewell penaltıcı dedi ve Kewell attı Güzel bir görüntüydü.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Verdiğin örnek ile bu durumun hiç alakası yok.

Güzel galibiyet oldu, saldıran, iştahlı oynayan, kazanmayı isteyen takımıma helal olsun.

Maçın adamı kesinlikle Keita, Keita, Keita.. Koridor gibi kullandı sağ kanadı, enerjisi bitmek bilmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öncelikle böyle bir skoru bekliyordum güzel maçtı.Keita olağanüstüydü bugün attığı çalımlar ve attığı goldeki surat ifadesi çok hoş ve komikti Baros gerçekten iyi niyetli oynadı golü atmak istedi ama atamadı bi moral bozukluğu var Baros'ta umarım bir an önce eskisi gibi gollerini atmaya başlar yinede Baros'a sahip çıktık bu çok güzeldi.Ayhan-Mustafa Sarp ikilisi bu işi iyi yapıyor bence bozulmamalı tabi Mehmet Topal'da Rijkaard kimi keser bilinmez ama bu ikili iyi işler yapıyor.Daha Elano var oda oynayınca çok çok güçlü takım olucağız güzel futbol,güzel sonuç canı yürekten tebrikler..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Emre Güngör'de böylece bir maçı sakatlanmadan tamamlamış oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beklediğim gibi G.Saray ikinci yarıda götürdü maçı...

Denizli ölmüş ağlayanı yok.Bu sene düşmezlerse şampiyon olmuş kadar sevinsinler...

İlginçtir 2 haftadır G.Saray'ın en etkili olduğu kanat bölgelerini savunmak için rakiplerin bek olarak oynattıkları adamlar hücum oyuncuları...

Geçen hafta Olcan ve M.Yozgatlı...

Bu hafta ise sol açık Güray ve orta saha hatta genellikle forvet oynayan Fatih...

En etkili ve en yaratıcı adamını ikinci yarının başında oyundan alıyorsun.Roberts gibi bir silahı oynatmıyorsun...

Nasıl bir teknik adamlık anlayışıdır bu...

Maç 100 kere oynansa 100'ünüde G.Saray alırdı.Kaleyi tek tutan şutları gol oldu zaten Denizli'nin...

Denizli ikinci lig takımı gibi adeta.İki tane acemice yapılan penaltı.Syyla'nın penaltıyı atmadığı için üzülen Keita'ya üzülme al bu topu gol at diye verdiği top ve kendi kalesine atılmış gol.Sahanın en kısa adamı Arda'ya vurdurulan kafa...

Denizli'nin içler acısı halini anlatmaya yeterde artar bile...

Maalesef karşısında rakip olmadığın için G.Saray'ı değerlendiremeyeceğim..

Tebrikler G.Saray...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

valla 3 ü attıktan sonra top denizlispor a kaç kez geldi, bilemiyorum. yüzde 90 lık falan bir yüzdemiz oldu bence o süreçte . şiir gibi top yaptık, gecenin en keyifli dakikalarıydı bana kalırsa. baros o golü atıverseydi "tadın yenmezdi" hakikaten. ama olsun atar baros um yine de.

herşey çok güzel olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel bir 2.hafta galibiyetiyle yolumuza devam ettik.Geçen seneki skorla yine 4-1 ile Denizli'yi eli boş gönderdik.

Defans hattı yedek,hücum artık as oyunculardan kurulu kadroyla 4-1 kazanmak önemliydi.Zira Rijkaard büyük bir rotasyon yapmıştı.

Uğur Uçar'ın performansı beni günden güne mutlu ediyor.Baros'ta umarım biran önce golle tanışır bugün çok istedi ama olmadı.

Ayrıca 1. penaltı %100 penaltıydı!2. penaltı ise içerde mi dışarda mı bakımından tartışmaya açık.

Artık önümüzde Levadia maçına bakabiliriz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bu keita sağ dışdamı oynuyor ?

forvet değilmiydi eleman?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Değildi sağ acık oyuncusu,forvette oynayabiliyor..
    Maçın en iyisiydi bence Keita..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Güzel maçtı hakettik ve kazandık.Çok daha farklı kazanabilirdik.Uğur'u pek beğenmedim bu maç ama zamanla çok daha iyi olacaktır.2 maçta 7 gol çok güzel gerçekten.Allah devamını getirir inşallah (: Tebrik ediyorum Aslanlarımızı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçın heyecanı ve coşkusundan Denizlispor'a bi yorum yapmadım ama onlar içinde söylücek sözlerim var.Ben ilk haftadan beri diyorum bu takım küme düşer bu oyuncularla olmaz özelliklede Murat Hacıoğlu halı sahada göbekli amcalar olur ya öyle rastgele oynar aynen öyle bir oyuncu onun yerine ben çıksam veya başka bir üye arkadaşlardan biri çıksa çok daha iyi oynardı.Forvet ve defans hattı bu kadar kötü bi takım görmedim Kratochvil ve Tomas olsaydı böyle olmazdı Denizlispor tek Angelov ve Bangoura ile yürümez bu iş..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Güzel maçtı hakettik ve kazandık.Çok daha farklı kazanabilirdik.Uğur'u pek beğenmedim bu maç ama zamanla çok daha iyi olacaktır.2 maçta 7 gol çok güzel gerçekten.Allah devamını getirir inşallah (: Tebrik ediyorum Aslanlarımızı.
    Aygün yapma lütfen savunmanın en iyisiydi bence Uğur çok büyük bir sakatlık atlattı ve bence günden güne kendini buluyor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Aygün yapma lütfen savunmanın en iyisiydi bence Uğur çok büyük bir sakatlık atlattı ve bence günden güne kendini buluyor.
    Sakatlık attı tamam ona bi şey demiyorum ama çok çabuk geçtiler Uğur'u.Biraz ağır kaldı.Benim bildiğim Uğur böyle değil.Bundan çok daha iyi.Bu hali bile Sabri'den iyidir.Sabri'yi yedek kulübesinde görünce insanın için bi hoş oluyo

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri