Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 88 arası toplam 88 sonuç

Konu: Tek Takım,Tek Yürek [Galatasaray]

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ezer geçersin Çağdaş. 442 fenomeni Çağdaş.

Milevski Mandanda Baros Arda Daha Sayamıyorum Yav Bu Ligi Alırsın Artem Gol Krallığınıda Alır Çok İyi Oyuncu

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Milevski Mandanda Baros Arda Daha Sayamıyorum Yav Bu Ligi Alırsın Artem Gol Krallığınıda Alır Çok İyi Oyuncu
    Hocam Mandanda yok yav. Keşke olsa. Diakhate verelim biz onun yerine.. Mandanda kaleci ama Diakhate defans.

Derbide Beraberlik..

Ah ah.. Öyle pozisyonları yedik ki.. Ne Milevskyi,ne Baros hiç biri bi forvet görünümü çizmedi.. Maç 1-1 bitti ama tamamen bizim hakkımızdı.. Neyse liderliğimizi sürdürüyoruz.. Bugünlük bu kadar yeter.. Belki bu akşam gelebilirim ama biraz zor.. Yarın mutlaka geleceğim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Cagdas zaten Mandanda olsa defansa gerek yok Bu arada Besiktası yenemediğine sasırdım. Oysa bize 5 atmıstın
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Cagdas zaten Mandanda olsa defansa gerek yok Bu arada Besiktası yenemediğine sasırdım. Oysa bize 5 atmıstın
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Niye Flood Yapıyorsun Ümit

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Beşiktaş'ı da yeniyorduk ama atamadık yani çok kaçırdık.. Oyunu açtım ssler gelir birazdan.. Antalya maçımız var kendi evimizde sonra asıl önemli maç Sevilla deplasmanına çıkıyoruz..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bir Puan Kaybı Daha..

Yine tek kale,yine puan kaybı.. Şimdi Sevilla maçı var,bakalım ne olacak.. Morgan De Santcis sağolsun yine sakatlandı ve bu maçta bizi yalnız bırakacak.. Uff ne olacak hiç bilmiyorum.. Benitez Jr. süper hiper tactic series bizi kurtaracak mı yoksa uff mu olacağız.. Benitez Jr. göster kendini.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Muhteşem gidiyorsun Çağdaş...Sevilla maçı için stres yapma en fazla fark yersin

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

İspanya'da Bir Puanı Aldık,Keyfimize Baktık..

Ohh bu puan çok iyi oldu.. Fenomen Benitez Jr. yine kalitesini konuşturdu ve İspanyollardan 1 puanı söküp aldı.. Maç başından sonuna kadar ortada geçti.. Fakat doğruyu söylemek gerekirse bizim ataklarımız daha tehlikeliydi.. Biraz defansif bi mantaliteyle çıktım ve sonucunu aldım. Fakat öyle golü atıp kapanmayla değil,hakkımızla.. Müthiş gidiyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İspanyadaki beraberlik cok iyi olmus. Bu sene UEFA da en az ceyrek final görürsün.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Youla Affetmedi..

Bu beraberlik hiç ama hiç iyi olmadı.. 3. sıraya kadar geriliyoruz. Diakhate ve Servet çok yavaş kalıyor,onu anlamış olduk.. Anderletch maçından önce aldığımız bu skor bizi üzdü..

Fenomen Benitez Jr.'dan Şova Devam..

İnanılmaz zor bir dönem geçiriyorduk ligte.. Sanırım artık bu skorla üzerimizdeki ölü toprağı atıyoruz.. Kazanmaya başlayalım artık.. 4 maç üstüste berabere kaldıktan sonra.. Bu maçta da Benitez Jr. taktik zekasını konuşturdu ve müthiş bir galibiyet aldık.. Bu galibiyetle bir üst tura çıkmayı garantiledik..

Taktiksel değişiklik düşünmüyor musun Çağdaş?

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Taktiksel değişiklik düşünmüyor musun Çağdaş?
    Hayır Ertuğrul.. Taktik çok iyi ama oyuncular çok kaçırınca böyle oluyor..

Toparlanamıyoruz..

Yine 2 puan bıraktık.. İyi oynuyoruz ama atamıyoruz.. Trabzon farkı açacak diye ödüm kopuyor..

Sonunda 3 Puan

İşte aradığımız galibiyet buydu.. Alıyoruz 3 puanımızı ve keyfimize bakıyoruz.. Umarım bu performansımız önümüzdeki maçlara da yansır..

UEFA'da Grubu 1. Sırada Bitirdik..

Stade Rennais deplasmanından 3 puanla dönüyoruz ve grubu 1.bitiriyoruz.. De Sanctis yine sakattı yine oynamadı.. Avrupada çok farklıyız.. Umarım skor şimdi oynayacağım Trabzonspor maçına da yansır... Eğer bu maçı alırsam Trabzonla aramızdaki puan farkını 1'e indirmiş olacağım.. Şayet alamazsam Trabzonspor puan farkını 7'ye çıkaracak ve şampiyonluk hayal olacak.. Maçın Ali Sami Yen'de olması bizim için bi avantaj ama Trabzonspor'da çok formda.. Taktiklerime güveniyorum.. Maça girmeden de bi UEFA puan durumunu koyayım..

UEFA Puan Durumu

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    UEFA'da Gruptan Çıktığımıza Pişman Olduk..

İnanılmaz bir eşleşme.. Hadi Paris Saint Germain maçı o kadar da zor değil.. Fakat o da ne.. Bi üst turda Sevilla-Inter galibi ile eşleşeceğiz.. Umarım Paris Saint Germain'i elerim,bir üst turda da rakibim Sevilla olur.. Eee ne de olsa gruptan tanışıyoruz.. İspanyollar ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştık.. Elemek o kadar zor olmasa gerek.. Bu arada Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de kupada olması sevindirici..
    Last edited by Homer J.S : 15.Ağustos.2009 at 14:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hep ortada geçen maçlarda kilit oyuncularla almışsın. Böyle gitmez küme düşersin sen

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Hep ortada geçen maçlarda kilit oyuncularla almışsın. Böyle gitmez küme düşersin sen
    Ben küme düşmem İsotsky..

Trabzonu Evine 2 Golle Yolladık..

İnanılmaz önemli bir maçtı bizim için.. Şampiyonluk yarışına tamam ya da devam diyecektik.. Biz hep varız dedik.. Puan farkını 1'e indirdik.. Bakalım ligin 2.yarısında neler olacak.. Bu arada bomba bi stoperle görüşüyorum bakalım ne olacak.. Eğer istediğim stoperi alabilirsem Avrupadaki rakiplerim benden korksun.. Bi de transfer çalışmalarına başlamadan önce puan tablosunu koyayım..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Güzel gidiyorsun Cagdas. İnter veya Sevilla eslesmen kötü olacak gibi duruyor..
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Güzel gidiyorsun Cagdas. İnter veya Sevilla eslesmen kötü olacak gibi duruyor..
    Sağol Ümit.. Umarım Sevilla gelir.. Neticede onlara karşı tecrübeliyim.. Yönetimde UEFA'da çeyrek final bekliyordu,elenirsek hayal kırıklığı olur..

Türkiye Kupasında Yedeklerle Kazandık..

Yedeğimiz Serkan Kurtuluş ve as oyuncumuz Hakan Balta'nın attığı gollerle galip geldik,çıkmış sayılırız..

Son Maç,Yedekler İyi İş Çıkardı..

Yine yedekler iyi iş çıkardı,Baros as oyuncumuz olarak yine golüne imza attı..

Türkiye Kupası Çeyrek Final,Arda Geri Döndü..

Bu maçta 2 aydır sakat olan Arda iyileşince ona görev verdim.. Tam anlamıyla geri döndüğünü kanıtladı. 2 asist yaptı,gollerimizi o attırdı.. Yarı finalde gibiyiz..

Galatasaray'da Şok Transferler..

Sabri Sarıoğlu Dinamo Kiev'de..

Off sonunda kurtulduk Sabri'den,çok mutluyuz.

Volkan Yaman Beşiktaş'ta..

Volkan Yaman'ı da yolladık,iyi oldu..

Abdurrahman Dereli Galatasaray'da..

Sağ bekteki açığımı dolduracak bi transfer.. Sezon sonunda yollayabiliriz çünkü Uğur Uçar iyileşecek..

Franco Zuculini Galatasaray'da..

Zuculini'yi Lokomotiv Moscow'dan getirdik,biraz fazla para verdik ama olsun.. Mutlaka değecektir..

Mustafa Sarp Sezon Sonunda Takıma Katılacak..

Mustafa Sarp da sezon sonunda ücretsiz olarak kadromuza katılacak.. Birde bu Zuculini ve Mustafa Sarp transferlerinden sonra Linderoth kesin gidecek.. Görüşmeler sürüyor..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Transferler Güzel Çağdaş Abdurrahman Sağda Sana Büyük Katkı Verecektir

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Sabriden kurtuldugun iyi olmus Abdurrahman ise Ugur Ucarın yedegi olacaktır.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mustafa Sarp müthiş oynuyo Çağdaş. Gago'yu kesip Mustafa'yı oynatan tek manyak ben varımdır herhalde

Sabri'ye haksızlık yapıyorsunuz
    22 asist yaptı ilk sezon bende

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Zirve Yarışından Uzaklaşacak Mıyız?..

Yine çok iyi oynuyoruz ama Volkan Şen'in 30 metreden attığı gol yıktı bizi.. Uzaklaşmadık ama yakınlaşamadık da zirveye..

Türkiye Kupasından Az Kalsın Eleniyorduk..

Yedek ağırlıklı bi kadroyla çıktık maça.. Çokta iyi oynadı gençlerimiz ama De Sanctis sağolsun 2 golde de inanılmaz hata yaptı ve maçı verdi.. Neticede yarı finaldeyiz,mutluyuz..

10 Kişi Kaldığımız Maçta Altın Değerinde 3 Puan

Maçta 10 kişi kalana kadar tek kale oynadık.. Ben devre arasında 3 oyuncu değişikliğimi de kullandım.. Ardından Hasan sakatlanınca maçı 10 kişi tamamlamak zorunda kaldık ama altın değerinde bir 3 puanı da hanemize yazdırdık..

Ankaraspor'a Patladık..

Sonunda istediğimiz patlamayı yaptık.. Müthiş bir maç oldu ve farklı galip geldik.. Uzun zamandır zar zor gol atıyorduk,ucu ucuna galip geliyorduk.. Sonunda istediğimiz oldu.. Birazdan Hacettepe ve PSG maçını oynayacağım.. Ama şimdilik bir yemek molası..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hersey güzel devam ediyor Cagdas.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Durmak Yok Yola Devam Çağdaş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İlk başlarda fazla gol yiyorduk ama takım yememeye başlamış iyi gidiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

İnişli cıkıslı gidiyosun kardesim düzelmeye bak bir an önce
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Malesef istediğimiz gibi bitiremedik kariyeri.. Bilgisayar dün format yedi,dosyaları kurtaramadık.. Herkesten özür diliyorum..

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri