Gs iyi konsantre olmuş napalım
Aç yahu bende senin gibi öyle şeylere takılmam yani oyun bu
Sagol
Kalecim kötüydü ya.
Sagol ya güzel iltifatların için
Sende sagol yorumun için.
Boşverin ya kavga etmeye değmez oyun bu sonuçta
İşte böyle (:
Turkcell Super Lig 12. Hafta
Zor olsada kazandıgımız için mutluyuz. Bu skorla beraber ligde 1. sırayı aldık tekrardan.
Şampiyonlar Ligi 5. Maç
11'leri koyuyorum siz karar verin hilemi degilmi..
Eralp hasta mı yani,bunu mu söylüyosun?.. Sadece FM'de tatmin ediyor falan diyorsun.. Belki iyi oynadı?.. Belki kaleci çok kötüydü.. Olabilir.. Şimdi ben gitsem Gs ile FB'ye 15-0 yenilsem diyceksin ki oo işte FB'nin gücü falan filan.. Bırak Allah aşkına saçmalamışsın..
Benim duygularım beni bağlar.İstediğimi yazarım acıp foruma kariyer yazıyorsa,paylaşıyorsa bende istediğim yorumu yazarım..
15-0 yenilmek,takımın tüm yıldızlarını önce övüp sonra dalga geçer gibi satmak zaten fanatiklik şovenistlik falan değil..
Birazdan Oğuzcan'da kariyer açacak sizde tatmin olursunuz..![]()
Bizim öle fm kariyerine ihtiyacımız yok çok şükür![]()
Son Maç Süpermiş![]()
Hile değilde harbiden acayip skorlar alıyosun.![]()
Bırak ya budamı hile değil diyor..Sanki maç içinde kaleye wedersonu geçiremeyecek..
![]()
Maçı upload et öyle karar veririm hile yapıp yapmadığına ancak..
Kanıtlamak zorunda değilsin tabi,ama bu golleri yemek normal değil
dediğim gibi böyle tatmin oluyosanız devam edin..
Tatmin olmak değilde eğlenmek diyelim..Yanlış anlaşılabilir..
bknz: Tatmin Olmak (tıklayın)
Eğlenmek Anlamı:Neşeli, hoşça vakit geçirmek
bence 1. anlamı uyuyo konuya
ozi ninde gs kariyeri açmasını istemiyorum açma dedim ama dinlemiyo bence güzel şeyler değil..Oda gs ile rezil maçlar oynayacak edecek sacma sapan transfer yapacak işin cılkı cıkacak..istediği bir şeye ulaşarak hoşnut olmak, rahatlamak, doyurulmak
Amma uzattın.. UEFA videolarını seyrederekte,5-1'lik maçı seyrederekte tatmin oluruz merak etme..
Uzatmamamın sebebi herşey ap açık olduğu halde arkadaşın yine milleti dalgaya alır gibi al bak taktiğimi koyuyorum demesidir bizi salak yerine koymaya calışmasıdır.
İzle tatmnin ol o zaman 5-1 e falan cevap vermiyorum zaten ben yoruldum artık biz her sene atıyoruz onları
neyse konu daha fazla sapmasın
İsmail abi bi oyun sadece ya.Boşver..
Ben Ozyy'ye transfer tiyoları veriyorum o da birazdan Galatasaray ile başarıdan başarıya koşacak (!)![]()
Gaz veren arkadaş sayısı azaldı açmıyorum.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
abi bırak konuya ne gerek var herkes anladı
Kariyer Eralp'in Bremen'den 10 gol yemediğinden kapanmıştır.
Böyle konular açacaksanız burası yeri değil, kariyer alanına mesaj atmayanlar böyle skoarları görüp ne güzel ya da ne yaptın diye mesaj atmaya başlamışlar. Demek ki ortada yanlış bir durum var.
Kişiler istediği gibi tatmin olabilir, alırsın Fenebrhaçe'yi tüm oyuncularını satarsın, Galatasaray maçında da 31 gol yedirirsin, sonra da buna güler, tatmin olursun. Kişisel zevklerdir, kimse karışamaz. Ama bunu forumda ortaya koyarsan, apaçık hile olduğu ortada olan bir durumun savunulacak yanı kalmaz.
Eralp bu 2. defa oluyor, 3. olduğunda senin adına hoş şeyler olmaz. Yönetimde alınan ortak karar gereği kariyer kapatıldı. Hani ne olacak ya diye efelenen arkadaşlar, şimdi birisi GS kariyeri açıp aynı şeyleri yapsa, yiğitlik uğruna güleceksiniz ama düşünün ilk kariyeri Fenerbahçeli biri Galatasaray ile açtı ve ilk Fenerbahçe maçında hileyle 15 gol yedi. Yorumunuz ne olurdu?
Lütfen bu yorumu düşünün, sonra gerçekten eğlence mi yoksa bilerek tatmin olma şekli mi siz karar verin? Ha maç 5-1 bitseydi, 7-0 bitseydi ve bunun üzerine espriler yapılsaydı ben konunun kapanmasına izin vermezdim, kim kızarsa kızsın.
Hatta Eralp bu skorlardan sonra ciddi ciddi dalga geçer gibi şeyler yazmasa, olayı gırgıra dökse yine belki kapanmazdı konu. Ama amaç belli, açıkca tahrik var. Önceki kariyerde de çok gülüyoruz denmişti ama gülenlerin tuttuğu takım da belliydi. Birisi kariyer açıp, Halduncum ver bir yanak diye yazsa, hayatında kariyer hikayesi okumamış Galatasaralı bile gelir ne diyorsun sen der.
Varsa taraftar forumlarınızda böyle yerler, orada aç bir kariyer Eralp, bol gülün, dalga geçin ve tatmin olun. Burası yeri değil.
Bana da bu kadar yazı yazdırdın ya, ona da helal olsun.![]()
"YÜCE ATATÜRK"