benDisco'ya kim oy verdi birisi kendisi,diğeri?![]()
...........
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
At.Madrid Vs Sevilla----->2
Man.City Vs Everton------>1
Porto Vs Olympique Lyon---->2
Tottenham Vs Fiorentina---->1
Valencia Vs Villareal------->1
nannar [Tottenham]
Prince2005 [Porto]
BeaT [Lyon]
Notts County96 [Fiorentina]
Corpus [Everton]
mehmet ocal [Villarreal]
MaliKaya [Man City]
Haygary [Valencia]
Ümit [Sevilla]
Alicanfmfan [A. Madrid]
DisCo
benDisco'ya kim oy verdi birisi kendisi,diğeri?![]()
...........
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
At.Madrid Vs Sevilla----->2
Man.City Vs Everton------>1
Porto Vs Olympique Lyon---->2
Tottenham Vs Fiorentina---->1
Valencia Vs Villareal------->1
Last edited by LifeYourself : 17.Ağustos.2009 at 19:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
FOTOMACTAN ÖZEL RÖPORTAJ!!!
Sevilla İle Anlasan Türk Teknik Direktör Ümit Boğa röportaj için Fotomacı Secti. Cok güzel gecen röportajımızda Ümit Boğanın keyifli oldugu görüldü. İşte röportajın tam metni:
Muhabir:Hocam öncelikle Sevillada basarılar dilerim. Burada olmak nasıl bir duygu?
Ü.B:Tesekkür ederim. Gercekten böylesine büyük bir kulübe geldiğim için cok mutluyum. Sevilla Baskanın beni tercih etmesi büyük onur ve gururdur. Yani su an için hersey yolunda gidiyor..
Muhabir:Peki hocam farklı bir ülke, farklı bir dil,farklı bir kültür.. Kısa sürede uyum saglayabileceginizi düsünüyor musunuz?
Ü.B:Uyum sürecini atlatmak biraz uzun sürecek gibi duruyor. Cünkü İspanya da hersey farklı. Buraya adepte olmak biraz zamanımı alacak.
Muhabir:Takım hakkındaki düsüncelerinizi alabilir miyim hocam?
Ü.B:Takım kadromuz kaliteli sayılabilecek düzeyde. Takımıma 4-4-2 oynatmayı düsünüyorum..
Muhabir:Takımınız ile yrn cıkacagınız antremanda tanısacaksınız. Takımda iyi oyuncuları saysanız ilk 5 nasıl olurdu?
Ü.B:Benim bütün futbolcularım iyi. Hepsine güveniyorum. İnsallah sene sonunda gülen taraf biz oluruz.
Muhabir:Bizimle vaktinizi paylastıgınız için tesekkürler hocam.
Ü.B:Bişey degil..
İşte Ümit Boğa ile röportajımız böyle gecti. Simdi sizi Sevillada kısa bir sehir turuna cıkarıyoruz!!!
TariboWest
İlk Maç Ümitimle Allah Yok Böyle Bir Maç Sayın Seyirciler![]()
Kadronun Genel Analizine Baktımda Bizi Sürpriz Bir Şampiyonluk Mücadelesi Bekliyor Valencia Deplasmanına Kazanmak İçin Gidiyoruz
Bu Arada Bana Çıkan Oy 3 Olmuş Sizleri Mahçup Etmeyeceğim Arkadaşlar Bana Güveniniz ve Arkanıza Yaslanınız![]()
Bu Arada Oylardan Biri Kendiminmiş Yav![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Sevilla Nede Olsa Endülüs Toprağı Şehir Çok Güzel
Sana Başarılar Demeyi Unutmuştum Başarılar Ümitcim
3 Kardeşimin(Alican-Oğuzcan-Ümit)Performansını Merak Ediyorum
Valencia'nın kadrosu süper bence favori onlar.
Pardon Yanlış Görmüşüm Yav ilk Maç İsmail Hocamlaymış Nasıl Karıştırmışım
Bizim oynayacaklardan kimler var bakem.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bu Arada İsmaille de Sezonu Açmak Süper Olacak Kardeşimle Şöyle Bir Ağız Tadıyla Maç Yapalım Ama içimden Bir Ses Bu Maçı Bana İso Verecek Gibi Geliyor![]()
Ne oluyor bu kariyerdeDaha sezon baslamadan karıstı
Bu gece mi baslasak ne yapsak
![]()
TariboWest
data ile ilgili sorunu halledemezsem hiç başlamadan biterek Asrın ortak kariyeri , yılın fiyaskosu haline gelecek![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Rüşvet Değil Ya Teknik Heyete Teşvik Primi Diyelim Biz Buna
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İsomun Ferrarisinin Tamirini Yaptıracağım Ben![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 17.Ağustos.2009 at 20:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hashüs abi Tioko'yu bilir mi ya?![]()
Bu Lig Bizi ZORLAMAZ ..!
Yeni teknik direktör Zafer AYDIN Turksportal Challenge League in kendilerini zorlamayacağını , yer yer yedek takımada şans vereceklerini söyledi. Ayrıca defanslarımız bu kadar sağlam ortasahamız kaliteli ve forvetlerimiz acımazken farklı galibiyetlere ulaşmanın çok zor olmadığını da sözlerine ekledi.
Football is simple,but Football Manager is not
Bu Discoya kim oy veriyor ya?![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
DB ile ilgili problemi çözdük.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
sonunda biri favori gösterdiValencia'nın kadrosu süper bence favori onlar.
man city nin patronu bana 10 tane ferrari aldıİsomun Ferrarisinin Tamirini Yaptıracağım Ben![]()
![]()
Tüm menajerlerin dikkatine !
Lig datası ve kayıtlı oyun dosyasını eğer yetiştirebilirsem saat 21:00 gibi upload edip forumdan özel mesajla link yollayacagım.Oyunda host olacak menajerler lütfen hem datayı hem de kayıtlı oyunu kesinlikle indirsinler !
SARI DENİZALTILAR İLE HEDEF ZİRVE
Para Babası Başkanımız
Efsane Mabedimiz "EL MADRİGAL"
H.T Muhabiri: Şuanda Villarreal C.F Kulübünün Başında Bulunuyorsunuz Duygularınız Neler?
M.Ö: Villarreal Gibi İspanyada Hızla Büyüyen Bir Takımda Çalışmaktan Son Derece Memnunum
H.T Muhabiri: Daha Önceki Tecrübelerinizde Yurt Dışına Hiç Çıkmadığınız Görünüyor Bu Sizin İçin Bir Olumsuzluk Teşkil Ediyormu? İspanyolca Biliyormusunuz?
M.Ö: Bu Zamana Kadar Çalıştırdığım Takımlarda Neler Yaptığımı Sizde Biliyorsunuz İspanya Türkiye İle Aynı Kuşakta ve İki Ülkenin Kaderleri Ortak Alışmak Çok Kolay Olacak
H.T: Muhabir: Takımla İlgili İlk İzlenimiz Nelerdir? İlerleyen Günlerde Takımda Ne Gibi Bir Hareketlilik Olacak?
M.Ö: Takımdaki Mevcut Oyuncular ve Takımdaki Atmosfer Süper Herşey Güzelken Takıma Neşter Vurmak Çok Abes OlurTakımın Yapısı Başarıya Aç Amacıma Ulaşmada Kolaylık Olacaktır
H.T: Son Olarak Bu Sezon Takımda Maçlara Nasıl Bir Anlayışla Çıkacaksınız ve Nasıl Bir Sistemle Oynayacaksınız?
M.Ö: Her Maçın Havası Farklıdır ve Oynayacağımız Koşullara Göre Her Şey O Zaman Değişecektir Şimdi Ne Desem Boş Sistem İle İlgili Tartışmayı Çok Anlamsız Görüyorum Herşey Kendi İçimizde Gelişir ve Değişir Takımiçi Bilgileri Paylaşmayı Doğru Bulmuyorum Üzgünüm
Artık Çalışmalarımız Başlıyor Daha Fazla Söyleceğim Şey YokSon Olarak Bizi Destekleyen ve Desteklemeyen Tüm İnsanlarımıza Mükemmel Bir Takım Olduğumuzu Göstereceğiz Başarıya Aç Kadromuzla Zirve Mücadelesini Bırakmayacağız
![]()
Resim Karizma Abi![]()
oofena kariyer.MaliKaya favorim, tek geçerim
![]()
Gelen oylardan da anlaşılıyor ki çok çetin bir lig olacak çünkü hemen hemen tüm menajerlerin taraftar kitlesi var![]()