Maşallah 3'ten az atmadık son maçlardaTebrik ediyorum takımımızı.Golleri görmek için sabırsızlanıyorum.
Maşallah 3'ten az atmadık son maçlardaTebrik ediyorum takımımızı.Golleri görmek için sabırsızlanıyorum.
1.Gol;
http://videogaleri.hurriyet.com.tr/V...x?s=5&vid=3690
2.Gol;
http://videogaleri.hurriyet.com.tr/V...x?s=5&vid=3692
3.Gol;
http://videogaleri.hurriyet.com.tr/V...x?s=2&vid=3695
4.Gol;
http://videogaleri.hurriyet.com.tr/V...x?s=2&vid=3697
5.Gol;
http://videogaleri.hurriyet.com.tr/V...x?s=2&vid=3698
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Özeti izledim az önce.Çok iyi oynamışız gerçekten.Daha fazla gol bulabilirmişiz.
Uzun uzun yazmayacağımMuhteşem goller, birbirinden güzel şutlar, enfes çalımlar, harika paslar, harikulade hareketler. Kısacası çok güzel hareketler bunlar
![]()
Son golü atan oyuncuyu Galatasaray a istiyorumMükemmel bir kafa vuruşu
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
TEbrik ediyorum takımıma helal olsun.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Maçı canlı izledim.Artık Galatasarayda değişen çok şey var.Mesela golden sonra yaslanmıyor Galatasaray, hep daha fazlasını arıyor.Bu harika bir şey.Keita'ya söyliycek söz bulamıyorum..Hep başka takımların o yırtıcı siyahı oyuncularına bakıp, biz neden almıyoruz derdim.Şimdi ise böyle yırtıcı bir oyuncunun mutluluğunu yaşıyorum.Spikerin diyişiyle; '' Keita hiiç bir şey yapmasa korner kazandırıyor''.
Elano, alışması gerek.Takımın yapıcağı varyoslanlara henüz alışamamış.Çok iyi paslarda atsa oraya koşu yapılmadığı için top kaybı gibi gözüktü.Zaten 2 çalım attı Sami Yen yıkılıyorduBöyle bir takımı tuttuğum için çok mutluyum..Nazar Değmesin..
Lalalalalalalaaaaaaa AbduL Kader Keita..
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Galatasaray gol attımı devamı geliyor. Bakalım kim durduracak? =)))
Belki bir ihtimal Real Madrid :P onlarında gelme şansı çok az :P
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Bir şölen vardı bugün Ali Sami Yen'de. Futbolcular yönetti, seyirci sergiledi...
Maç saatine kadar Levadia'nın günlerce basınımızda yer alan "sert takım, basan takım, fizik-kondisyona dayalı ekip" dayatmalarından sonra açıkçası biraz tedirgindim. 2-0 olsun tasasız gidelim Estonya'ya gibi bir dileğim vardı.
Zimmerman'ın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar kalite ve kumaş farkı öylesine hissedildi ki, badem gözlü kör bile görmüştür uçurumu. Hırs, teknik, taktik uygulama ve fizik ön plana çıkınca ne de güzel oluyor Galatasaray'ı izlemesi. Hergün artan grafiğe bugün bir yeni çentik daha eklendi. Biraz daha tepeye.
Esasında maç başındaki pozisyonlar maçın gidişatının ne yönde olacağının sinyallerini verdi. Önce Popito başladı şarkıya, ikinci mısrayı da o söyledi. Ardından moralsiz Kral hem moral depoladı hem de kendi ürettiği penaltıda şarkının ritmini artırdı. Sonrasında Galatasaray tribünlerinin büyücüsü aldı mikrofonu. Yahut sihirli değneği mi demeliydik? Her zamanki soğukkanlılığıyla okşadı Total 90 Omni'yi. Hiçkimse şüphe duymadı ki topun ağlara gideceğinden. Çünkü o bunu hep yapıyor. Son sözü de "Yahu bu adam böyle güzel orta yapmış, ayıp olur bunu boşa çıkarırsak" diyen Leitan söyledi. Teşekkürü borç biliriz...
Sıklet farkı maç sonuna kadar haykırdı. Kalite "İşte buradayım" dedi. Galatasaray 5'ledi, rövanşı hiç dert etmedi. Rövanşta da bir rötasyonla farklı bir Galatasaray takımı izleriz sahada.
Maçı basın tribününden takip ederken bir ara devre arasında ısınan oyunculara ilişti gözüm. Kewell , Elano , Nonda , Mehmet Topal... Diyoruz ya kadro zenginliği diye.Bu durum zenginliğin de ötesinde Olsa olsa Halil İbrahim bereketidir.
Elano'ya değinmek isterdim ancak bitmiş bir maç, son 20 dakika, artık sadece sertliği düşünen bir rakip vesaire bir sürü olumsuz etmen vardı. Ancak yine de topu ayağına alışından, zarif çalımlarından hissedebildik farkını. Bildiğimiz, özlediğimiz Elano işte...
Edebiyatla içli dışlı olanlar bilirler. Gazelde son bölümde şair kendinden söz eder. Ben de son paragrafımda günün kahramanı , 5-0'ın baş yazarı Keita'dan nam-ı diğer Popito'dan bahsedeyim. Bolt'a bu maçı izletseler Keita'daki enerjiyi kıskanırdı. Sağ tarafı işlek bir otoyola çevirdi. Aldı, yürüdü, durdu, verdi, attı, attırdı. Mücadele azmi üst düzeyin de bir parça üstündeydi. Hani demişti ya Denizlispor maçından sonra, o harika performansa rağmen: "Göstermek istediğim Keita henüz bu değil" diye. Bugün maç sonu "Göstermek istediği buydu herhalde" diye geçirdim içimden. Otobüse binerken biraz da takılma amaçlı "Bu sefer yüzde kaçtın" dedim kendisine Fransızca. Cevabı "Soixante-dix ou plus,(gülerek) très peu ( 70 ya da ondan az daha fazla ) oldu. Anlaşılan o ki Popito Galatasaray taraftarını daha çok gülümsetecek...
Selman Öztürk
Dün müthiş maç olmuş ALi Samiyende. Ben çok ofansif oyuncudan dolayı Galatasaray sıkıntı çeker diyodum ama öyle bişeyki 3 gol yese 5 gol atacak takımı var Galatasaray'ın. Müthiş goller olmuş. Levadia'lı oyuncunun attığı gol nefisti. Kesinlikle forvet arayan takımlara transfer edilmesi lazım.
Kewell'ın golünde Hakan Balta'nın da pası güzeldi iyi gördü arayı..Sabri de maçta ne zaman arkadan müdahale etse faul oldu orta açamadı doğru düzgün ama çok koştu iyi mücadele etti..
Kewell yine sevinmedi, ben nedenini çok merak ediyorum![]()
Serkancım kusura bakma da abisi 4. golün videosunu tam olarak göstermese bile bir daha izlesene ,ben mi yanlış görüyorum.
Geçen maçta kendimden şüphe ettim penaltı sonrası Kewell'ı izledim yine sevinmiş.
Belkide sevinci sana Çok İngiliz kaçıyordur abisi onu bilemem![]()
![]()
Galatasaray çok güzel top oynuyor önü açık avrupa liginde inşallah başarılı olur
Kewell Elano Yedek Skor 3-0 Hey maşallah![]()
Maçı numaralı alt tribününden izledim. Öncelikle bu kadar fazla dolacağını düşünmüyordum stadın müthiş bir atmosfer vardı gerçekten. Keita sen nasıl bir adamsın yahu? Helal olsun işte Afrikalıların farkı burada daha hiç mücadele yapmayan,koşmayan Afrikalı görmedim. Ama 2. yarı bizim buraya gelince Keita show izleyeceğiz dedik ama olmadı maalesef maçın tek kötü yanı bu oldu.
Son olarak "Akçadağlı" diye bağırdıktan sonra Mehmet Topal'ın verdiği selamı maçta vermiştim ama birde burada vereyim. Buda bi anım olsun![]()
Keita insan değil yahu nazar değmesin harika oynuyor valla bütün maçlarda böyle olmasını diliyorum![]()
Bu futbol devam ettiği sürece ligin açık ara favorisiyiz..Aziz Başkan 3yıl şampiyonluk sözünü vermesemiydim diye düşünüyordur şimdi
Avrupa Liginde ise ciddi bir iddamız var elbet ama çok uzun bir maraton..
bu performansın devamı dileğiyle..