Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 72 arası toplam 72 sonuç

Konu: Trabzonspor-Toulouse/Uefa Avrupa Ligi Playoff 1.Maçı

Acikca soyleyeyim hayatta beklemiyordum Trabzonspor`dan bu skoru.Gignac`i durduramadilar ve bedelini odediler.Halbuki Umut`un ilk dakikalardaki vurusu gol olsa bugun cok degisik bir skor olabilirdi mac sonunda ama olmadi maalesef.

2. macta Trabzonspor mucadele edip cok zor olan tur sansini kovalamali ama isleri cok zor gercekten.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

sürekli takımlarımızı desteklemeye çalşıyoruz ama böle de olmaz tur artık çok zor yine 3 istanbul takımına kalacak gibi duruyor avrupa yazık!

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Gignac diyorum başka birşey demiyorum . . .
    Kuranın en başında söyledim çok tehlikeli adam diye. Trabzon deplasmandaki maçta da eğer umutlanmak istiyorsa bu adama daha da önlem almalı. Umut-Gökhan bu adamı biraz örnek alsınlar. Trabzon seyirci de takımına biraz sahip çıkmalı sanki seyircisiz bir karşılaşma gibi idi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kötü bir gece oldu.Gignac'ı durduramamak pahalıya mal oldu.Aslında Trabzonspor maça iyi başlamıştı ama olmadı.Artık 2.maça kaldı herşey ama artık Trabzon'un tur şansı çok az.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bu defans kurgusuyla ve forvetle 3 gol atıp yemeyeceksin peh çok zor umut falan hikaye..

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

yediğimiz goller bireysel hatalar yüzünden.ilk golde gignac bomboş.ikinci golde kornerde unutulan bomboş kalan gignac.hep defans hataları.tabikide trabzon iyi oynadı diyemiyorum 1-1den sonra trabzon iyi bastırdı ama skoru lehine çeviremedi.ben şunu söylüyorum yattara ve gökhan ünal bu takıma katılsın bu takım çok değişir.çok iyi kanat oyuncuları olan bir takımın golcüsü umut bulut olamaz.onun yerine gökhan ünal olur.tabiki bunu isteyerek söylemiyorum koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler.

Nesil
    2006

Trabzonspor'un Avni Aker sendremu devam ediyor. Trabzon keşke üçüncü golü yemeseydi. Şimdi tur için üç farklı galibiyet gerecek. Çok zor.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Hakettiğimiz bir maçı kaybettik .Radyospordan maçı dinliyordum spikerin Gignaca bi Singal demediği kaldı .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Trabzona Üzüldüm Bugün 2 Anadolu Takımıda Böyle Sonuçlar Almamalıydı
    İnşallah Seneye Daha İyisini Yaparız
    Bu Sene Geçti Artık

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Dün akşam çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım Trabzonspor konusunda. Toulouse hücum hattı öylesine rahat bir maç çıkarmış ki son golde 2 siyahi yürüye yürüye atmışlar golü. Bunun sebebi taktik, teknik, şu, bu falan olamaz. Bunun sebebi oyunculardaki isteksizlik. Diyarbakırspor maçı sonrasındaki yaşananlar belli ki çok üzmüş Trabzonspor'lu futbolcuları. Özgüven eksikliği futbolun en büyük düşmanlarındandır. Trabzonspor herşeyden önce bu kuvvetli düşmanla mücadele etmek zorunda artık. Bu konuda da en büyük iş yine taraftara düşüyor. Maç sonundaki o "yuhalamalar" ne takımı daha iyiyie götürür ne de oyuncuları motive eder. Aksine zaten çökmüş olan moralleri daha da dibe indirir.Futbolcular mağlup olmayı istemiş olamazlar öyle değil mi ? Ne yazık ki kendimizi kaybedip bunun bilincinde olmaktan uzaklaşıyoruz.

Trabzonspor için artık tur çok çok zor bir ihtimal. Toulouse evinde çok daha dişli bir ekip. Seyircisi de Fransa'da ün yapmış bir seyirci topluluğu. İkinci maç artık prestij maçı olmuştur. Dilerim yanılırım...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Umut a karşılık Gignaç dedik ve aynısı oldu.Bu hucum hattıyla hiçbirşey olmaz.Deplasmanda belki galibiyet alırız ama tur zor.

Maçı seyretme fırsatı buldum.Trabzonspor'a yakışmayan bir sonuç oldu.Defansta yapılan kollektif hatalar ve hücum oyuncularının yetersizliği Trabzonspor'u turdan uzaklaştıran etkenler oldu.Broos'un maç sonu yaptığı Biz bazı takımlar gibi 8-10 Milyonlara oyuncular alamıyoruz. açıklaması da aslında durumu açıklıyor gibiydi.

Gignac gibi forvetin olacak arkadaş.Çok beğendim yahu bu adamı.Önümüzdeki sene daha büyük bir takımda seyrederiz Gignac'ı ..

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri