Galatasaray
Beraberlik
Kayserispor
Elanoooooooo!!!!!!! harika bi goolll harikasın harikaa!!!! 3-1 oldu![]()
Yok artık Elano. Muhteşem bir gol. 3-1.
Elano, o nasil bir gol öyleee ?!
Helal sana be aslanim. =)
Elano'dan selamlar![]()
3 gol
![]()
Yok artık, o nasıl bir gol yahu..
Benim gibi fanatik bir Fenerbahçeli bile gol anında ayağa kalkıyorsa, o gol gerçekten müthiş ötesidir.
Gerçekten harika bir goldü, tarif edilemez bir gol. Topun gelişine çok uzaktan ters ayakla böyle bir gol atmak kolay olmasa gerek.
Elano'nun eşi ve çocuğunu göstermekten golün tekrarını göstermediler ama sonra her açıdan gösterildi. Süper bir gol hakkaten.
Elanoyu bir Fenerli olarak kınıyorum böyle güzel bir gol atılmamalıydı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şaka felan lig daha yeni başladı ama goller müthiş valla. Antep'in ilk haftaki golü santosun golü felan harika gidiyor lig
Last edited by SAİT71 : 24.Ağustos.2009 at 02:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ah be 4 kaçtı
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Mustafa'yı bu takıma kazandırana helal olsun. Çok iyi oynuyor. Mücadele ediyor, dikine gidiyor, topa basıyor. Her işi yapıyor.
Elano harika,Keita dehşet ama Mustafa Sarp'ın yeri ayrı bravo Mustafa!
Baroooossss 4-1 oldu!!
4 olmuş. Baros atmış. Kayseri'yi de 4ledik![]()
Her maç fark Her maç fark olmuyorki böyle .
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Arda'dan harika top kontrolü, süper bir asist. Gol Milan Baroooooosss'tan !
Gol Arda'nın sayılır zaten.
Milaaann Baros. Arda'dan müthiş asist. Ardaya da Servetten müthiş pas. Hakkını vermek lazım Servetin![]()
Yine fark yine güzel oyun tebrikler Aslanlar tarifemiz değişmedi![]()
Kaptan ağırlığını koyuyor, Baros sözünü tutuyor, Elano uzaklardan avlıyor, taraftarlar coşuyor, Galatasaray harika oynuyor![]()
Tebrikler GS. Tabir-i caizse eze eze yendi Kayserispor'u. Baştan sona haketti maçı.
Özlenen takım özlenen skorlar![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Ligin en iyi savunma yapan takimlarindan olan Kayserispor'a da 4 tane attik.
Siradaki gelsin !
Bizim takim eglenerek futbol oynuyor, Rijkaard'in bundaki etkisi inanilmaz fazla...
Gollerin linklerini bekliyoruz![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Beşiktaşa edilen küfürlü tezahurat dışında herşey her zamanki gibi mükemmeldi. Oh be sonunda şöyle Galatasaray maçlarını zevk alarak izliyorum.
artık maçlara gitmeliyim![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Seriye devam. Helal olsun Cimbomum. Takım izleyene zevk veriyor. Futbol bu işte.
Bugün herkes cok iyiydi ama en cok sasırdıgım Sabri oldu. Gercekten cok iyi bir mac oynadı. Hiç hatası yoktu ve beni asıl sasırtan sey; sarı kart gördügü pozisyonda ben müdahelesi yok gibi gördüm ve Sabri o pozisyona itiraz etmedi. Forma lansmanında "Elimden geldigince itiraz etmeyecegim" demşti, sözünü tutacak inşallahSabri iyiydi gercekten.
Takımda herkes iyiydi ama sabriye özel deginmek istedim.
Baştan sona hakettigimiz bir mactı ve farklı kazandık. Mutluyuz.
Müthişiz ya.Herkes,her şey mükemmel.Elano ne vurdu öyle3-4'ten az atmıyoruz nazar değmesin
Takımda hata yapan yok.Gökhan Zan,Sabri hepsi iyi.Takımımız her geçen gün daha iyiye gidiyor.Yalnız tek beğenmediğim Baros'tu.Adam yerden kalkmadı.Bu kadar da yere düşmezki insan.Ya ofsayta kalıyo ya yere düşüyo.Kalkmak bilmedi.Düşmeyince de gollerini attı zaten (: Tebrik ediyorum takımımızı.Rijkaard ve ekibi mükemmel gerçekten.