başarılar kardeş umarım şampiyon olursun.
başarılar kardeş umarım şampiyon olursun.
Andre Dos Santos
Evet beyler ligde inanılmaz seyler oluyor. Vitesse Groningen deplasmanında berabere kalırkan biz ve Ajax galip geldik.
Eredivisie 25. Hafta
Son Puan Durumu
Bu ligi kalbim kaldıramayacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Valla Groningen durdurduYeniden sampiyonluk adayları arasına girdik
Gercekten para yok Turgut. Oyuncuları sattım. 6 m eurodan bana 2.5 m euro kaldı. gelir ise 35m euro ama hepsi sene sonu borca gidecek galiba.. Ama ondan sonra takım rahatlayacaktır.
3 puan oldu artık
İns kardesim.
TariboWest
Eredivisie 26. Hafta
Volendamı da 2-0 lık skorla gecerek lideri takibi sürdürüyoruz.
Hollanda Kupası Ceyrek Final
Rodayı deplasmanda iyi bir oyunla gectik. Yarı finalde rakip PSV
Eredivisie 27. Hafta
Diyecek bir sey bulamıyorum gercekten. Makaay yine penaltıyı kacırdı. Berabere kaldık.
Son Puan Durumu
Sezonun geri kalan maclarını oynayacagım ve aksam sizlerle paylasacagım. Simdilik bu kadar.. Yorumlarınızı ve gelecek sezon için transfer önerileriniz varsa paylasabilirsiniz.
TariboWest
Ajax birinci olur sen ikinci olursun Vitesse üçüncü olur diye tahmin ediyorum.
Şampiyon olacağız Feyenoord'um bu sene koyacağız Vitesse'ye Ajax'a![]()
Hocam bu formla olursun son haftalarda gelene gidene 3 atmıssın AZ'ye 5 atarsın![]()
Çok Kızışmış Lig
İnşallah Şampiyonuz
Hocam güveniyoruz sana![]()
100. Yılında Taraftarına Cifte Kupa hediye etmek isteyen Feyenoorda Cifte Darbe!!!
Hollanda Kupaı Yarı final
PSV deplasmanında kaybettik ve kupaya veda ettik...
Eredivisie 32. Hafta
AZ deplasmanında galip gelemedik ve sampiyonluk yarısında havlu attık..
2 hafta kala puan durumu söyle
Oyuncularım beni yarı yolda bıraktı desek yeridir. Muhtesem oynayan takım bu macta adeta sahada yoktu. Bunun yine FM den kaynaklandıgını düsünüyorum. Bir takım bu kadar mı degişir. FM yi yine yenemedim. Cok büyük bir sürpriz olmazsa ligi 3. bitirip playofflar oynayacagız..
TariboWest
Hocam saglık olsun ama hala sansımız var![]()
Vitessenin yenildiği Ajaxın berabere kaldıgı hafta biz de berabere kaldık. Adeta sampiyonlugu elimizin tersiyle ittik.
Eredivisie 33. Hafta
Son puan durumu
1-Ajax-68 +33
2-Vitesse-68 +32
3-Feyenoord-65 +32
4-Groningen-62 +25
Son hafta fikstür
Ajax-NEC
Vitesse-Roda
Feyenoord-Twente
NAC Breda-Groningen
Tek sampiyon olma sansımız Ajax ve Vitessenin evlerinde yenilmesi. Bu da cok zor olduguna göre artık 3. yüz diyebiliriz.
TariboWest
Ah Be Ümit Son Maçı Kazansaydın Çok Daha İyi Olurdu
Ucu Ucuna Kaçmış Şampiyonluk
La ümit şu senin adamların suratı ne acayip![]()
Şampiyonluk bu saatten sonra zor. Baştan beri söylediğim gibi şampiyonlar ligine katılacaksın![]()
Hocam çok geçmiş olsun. Seneye inşallah![]()
Eredivisie 34. Hafta
Puan Durumu
Biseswar Hollanda Altın ayakkabı ödülünü kazandı.
Sezon bitisinde 176 bin euro olan bakiyemiz 30 m euro oldu. Nasıl geldiğini hala anlamıs degilim fakat yeni sezonda iyi bir transfer bütcesi geleceginden eminim.
![]()
TariboWest
Tebrikler ilk 3 tesin. Feyenoord ile ilk 3 başarıdır bence..
Şampiyonluğu kıl payı kaçırsanda 3.lükte başarıdır Ümit abi tebrikler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ahh Be Kardeşim Şampiyonluk Kılpayı Kaçmış Seneye Ligi Domine Etmeni Bekliyoruz![]()
Hocam butce guzel ıyı transferler yapıp bu sene hem ligde hem avrupada iyi işler cıkaracagına inanıyorum![]()
Lewa'nın sakatlığı kötü olmuş hocam. Bütçen iyi bomba isimler bekliyoruz![]()
Lewandowskiden bu sezon hayır gelmiyecek![]()
TRANSFERLER
Hernanes
Nilmar
O'Shea
Ochirosii
Zuculini
Genel Görünüm
Giden oyuncularla paramızda pek degişiklik olmadı. Zenit kulübüne tesekkürü bir borc biliriz. Lee ve Hofs için 10 m euro verdiler bizeOchirosii,Zuculini ve O Shea Haziranda geldikleri için tabloda yoklar. Profillerinde fiyatları yazıyor.
1 kaleci ve 1 forvetle transfere son noktayı koymak istiyorum. Nilmar da sakatlandı. O yüzden fazla alternatif yok forvette..
TariboWest