Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 65 arası toplam 65 sonuç

Konu: El Turco Deportivo

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

başarılar dilerim.
    bugün bende deportivo kariyeri açtım oynadım biraz.. transferlerin bence pek iyi değiller..

demidov, skjelbred, reginiussen gibi ucuz ve kaliteli oyuncuları alabilirdin.. hem de çok gençler. hepsi de norveçli

her neyse barça dizilişinde bi taktikle oynamanı tavsiye ederim.. ben öyle oynatıyorum ve sonuçlar fena değil.
    Juan Rodriguez çok iyi performans sergiliyor bende.. Joan Verdu bi halta yaramıyor sattım gitti.

çok konuştum, başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Serkan öncelikle başarılar. Ben, Kaan ve Hayrettin İspanyada bir ortak kariyer açmaya niyetlendik daha önce başladıkda ama o kadar çok sakatlık oluyordu ki (benim takım hariç) mecburen bıraktık oyunu.
    İşin özü İspanyada derin kadro şart sakatlık çok fazla oluyor, nacizane tavsiyem adamlarına top tutmalarını ve fazla dripling yapmalarını söyleme mümkün mertebe topu ayaklarında fazla tutmadan oynasınlar
    Topu koşturun, kendiniz koşmayın zaten mantalitemiz.

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Serkan gercekten bu sene olmasa da seneye üst sıraları zorlayacagına inanıyorum.
    Bu sene de zorlardım da, ilk seneden heyecanı kaçmasın dedim.

Quote Originally Posted by tugycan View Post
    Sakatlıklar kötü olmuş hocam Vit. Setubal maçıyla çıkışımız devam eder inşallah
    Rakip zayıftı, yanıltıcı olabilir.

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Sakatlar can sıkıyor Serkan abi ama sen bu işin üstesinden gelirsin.
    Daha da canımı sıktı ilerleyen haftalarda ama böylesi daha bir keyifliymiş yahu, değişik oldu.

Quote Originally Posted by Sir Dogruceken View Post
    abi kariyeri yeni takip etmeye başladım... girişi öyle bi yapmışsın ki alıp deportivo yu yönetmek geldi içimden bu kadar akatlığa rağmende iyi gidiyorsun... Bol şans...
    Deportivo'yu bizden biri yapalım.

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Hocam Sakatlıklar Cok Oluyo La Ligada. ama baskının altından kalkacagını umuyorum..
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    bütün takım sakatlansa durduramazlar serkan abi seni
    Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Amma Çok Sakatın Varmış Abi
    Quote Originally Posted by steal View Post
    hocam sakatların cok fazla umarım en yakın zamanda iyilesirler
    Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Serkan bu kadroyla sen daha iyi işler basarırsın. İnanıyorum ben
    Sakatlıklar evet can sıkıyor, doktarları, sonra da antrenörleri değiştireceğim ilk param olduğunda.

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Serkan abi Leeds United futbolcuları selam yolladı nedense .
    Bilmem, neden yollamışlar acaba?

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    başarılar dilerim.
    bugün bende deportivo kariyeri açtım oynadım biraz.. transferlerin bence pek iyi değiller..

demidov, skjelbred, reginiussen gibi ucuz ve kaliteli oyuncuları alabilirdin.. hem de çok gençler. hepsi de norveçli

her neyse barça dizilişinde bi taktikle oynamanı tavsiye ederim.. ben öyle oynatıyorum ve sonuçlar fena değil.
    Juan Rodriguez çok iyi performans sergiliyor bende.. Joan Verdu bi halta yaramıyor sattım gitti.

çok konuştum, başarılar...
    4-4-2 oynuyorum. Aslında daha gerçekci olsun diye, iyi gençleri alıp 1-2 sene içerisinde gelişmelerini tamamlayarak zirveye oynamak istemedim. Gerçekte Deportivo bu şekilde bir politika izlemiyordur herhalde. Hep potansiyelli gençleri alıp yetiştir, ya iyi paraya satarsın ya da takımın yıldızı olur diye oynanıyor, ben bu sefer öyle olmasın istiyorum. Bu nedenle yaşa bakmadan oyuncu transferleri yapacağım.

Faydası olabileceğini düşündüğüm biri 35 yaşında da olsa alırım bu kariyerde. Transfer politikam bu şekilde olacak şimdilik. Tabi bu potansiyelli genç almayacağım anlamına da gelmesin. Yani aklıma ne eserse onu yapacağım transferde.

Çok AMC var, hepsini de satabilirim. Devre arasında çok sayıda oyuncuyla yollarımız ayrılacak. Verdu bende de çok üst düzey oynamadı, zaman zaman iyi işler yaptı ama ayrılma ihtimali yüksek takımdan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Devamı ne zaman gelecek abi
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkası yarın... Bugün oyunu açarsam eklerim gelişmeleri.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sakatlıklar çok canımı sıkmaya başladı, oynatacak defans kalmadı takımda. Artık hakkım varsa başka bir kariyerde görüşmek üzere. Aslında kapanış olarak Fenerbahçe yapmak istiyordum ama çok sayıda Fenerbahçe kariyeri var, bir tane daha olmasına gerek yok.

En kısa sürede sona erdirdiğim kariyer olarak kayıtlara geçsin. Bu arada UEFA'da gruplardan çıkmıştım, ligde de 22 puanla 10. sıradaydım son olarak merak edenler varsa.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri