Liverpool elendi 2-1'lik skorla...Finalin adı: Atletico Madrid - Fulham
Liverpool elendi 2-1'lik skorla...Finalin adı: Atletico Madrid - Fulham
Fulham finale çıkacak bence ha. Adamlar deplasmandada iyi sonuç aldılar.
Cüneyt Çakır için önemli bir sınav niteliğinde olacak bir maç.Hakemlerimizin üstüne gelindiği şu günlerde Cüneyt Çakır'ın göstereceği iyi bir perfornmans güzel bir cevap olacaktır hakemlerimizi beğenmeyenlere.
Şuraya bak 2 galibiyet aldı Atletico ama finalde varmı böyle adalet ya.
Petric'in muhteşem frikik golü:
http://www.youtube.com/watch?v=uBs623g497A
Cüneyt Çakır'a pek iş düşmemiş. Temposu yüksek olmayan maçı gereksiz düdüklerle iyice sıkıcı hale getirmemiş. Belki tartışılabilecek tek kararı son dakikada Rost'a gösterdiği sarı kart; kırmızı kart olabilirdi. Muhtemelen bu maçtan iyi not alacaktır. Her ne kadar sevmediğim bir hakem olsa da Dünya Kupasında, Şampiyonlar Ligi'nde Türk hakem görmek güzel olur.
Last edited by TR.CaPTaiN : 30.Nisan.2010 at 03:07
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Atletico bi bizi yendi bi Liverpool'u ama finaldeler yok böyle bal![]()
ama adamlar işlerini biliyorlar..Fulham'da aynı Mid.boro gibi olacaklar finalde kaybedip seneyede küme düşecekler
![]()
![]()
Ben Fulham ın kupayı almasını istiyorum.Hep böyle küçük takımları başarısı beni mutlu etmiştir.
Atletico kupayı alır artık. Galatasaray'ın elinden kaçan şampiyon oluyor ya da bütün şampiyonlar Galatasaray'ı yenmeden geçmiyor.![]()
Fulham alsın
Liverpool elendi değmeyin keyfime![]()
Yalnız şu da var.Adamlar bizim maçta o elle oynama sonucu penaltı verilse şu an finalde değil elenmiş olacaklardı.Belki de onların yerinde biz olacaktık.![]()
Fulham kazanacaktır Finalde...
Atletico ne balli takimdir ya, adamlar sadece 2 galibiyetle finale ciktilar.. Bu balla kupayida alirlarsa sasirmam
Fulham - Liverpool finali bence Fulham açısından hayırlı olmazdı. En baştan beri desteklediğim takım olan Fulham kupayı Madrid ekibini yenip alacaktır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fulham yener Madridi![]()
Kupa sahibini bu akşam buluyor. Fulham alır inşl.![]()
Berabere bitecek uzatmalara gidecek. 3,00 lira oranı var mis.![]()
Fulham alsın kesinlikle.At.Madrid alırsa kupayı çok bozulurum.
Atletico Madrid favori
Fulham umarım kazanır.Yıllardır bu günü hayal ettiler ve planladılar.
Forlan attı.Tv açmamla golü görmem bir oldu.31.dakikada tv'yi açtım ,31.dakikada gol geldii.
Davies mükemmel bir gol.
Şampiyona Rocci Sayesinde elendik , vay be o hakem olmasa suan buradaydık..
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Pardon![]()
Fulham hiç anlamadığım şekilde defansif oynadı ve sonlarını hazırladılar. Zamora'yı çıkarması hataydı. Sürekli açık veren Atletico defansının arasına atılacak toplarda Zamora gol pozisyonları yakalayabilirdi. Gera çok sağa sola gitmek zorunda kaldı tek başına olduğu için..
adamlar bu balla kupayi alirlar demistim aldilar..yok böyle birsey ya, adamlar 2 galibiyet ile kupayi aldilar
![]()