Arda yoktan var etti pozisyonu. Sercanda cok iyi takip etti ve golü attı. Bu iş bu kadar.
Arda yoktan var etti pozisyonu. Sercanda cok iyi takip etti ve golü attı. Bu iş bu kadar.
Çok sert oynuyor ama Estonya. Arda da sakatlığın eşiğinden döndü. Hakemin kartına başvurması lazım...
Arda muhteşem işler yaptı, Sercan golü yazdı. Helal olsun. Arda'nın beli sakatlandı, savunmacı resmen hayvan gibi girdi Arda'ya ama tutamadı.
Bu arada Kazım oyunda yok gibi, Mustafa Sarp girmeli. Tek forvete dönmeliyiz. Arda sağda Tuncay solda oynamalı. Göbekte Hamit Emre devam etmeli Mustafa Sarp savunmaya yakın oynamalı.
Bedduam tuttu, birinin yüzünde patladı Arda'nın topu![]()
4-4-2 değil bu başlık altında da sıkca yazıldıgı gibi 4-3-3 oynamalı takım tuncay kazım sercan önde oynayabilir arda gs'de son zamanlarda oynadıgı orta sahanın ortasında oynar yada kazımın yerine nuri gibi hem defans yapıp hem pas dagıtabilen biri alınır o ortada oynar arda önde oynar.Gökhan Zan'ın bişeyi yoktur kötü oynuyodu çıkmadan önce ama bu takıma lazım o
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Kazım sahada yok. Arda Tuncay ile birlikte takımın en iyisiydi. Emre de onları takip etti. Bu 3 lü takımda en göze batan oyunculardı. Yalnız Kazım hiç yok sahada. Gökhan da cok iyi degil. Onunki sakatlıktan yeni çıktığı için olabilir. Kazım oyundan alınmalı. Takım cok iyi oynuyor. Sanssız bir gol yedik, toparladık. 2. yarı farka gidebilir, yalnız fazlada zorlamamak lazım. Sakatlık falan Allah korusun, rakip sert oynuyor...
İlk yarıyı 2-1 önde kapadık.Arda Tuncay Sercan Emre bence göze batan isimLerdi.Oyuncu değişikLiğine şuanda gerek yok bence.DeğişikLik oLursada Fatih Hoca'nın Kazım'ı bir nebze oLsun gaza getirmesi Lazım.Takım iyi gibi çok iyi oLmasakda iyi gibiyiiz.İkinci yarının başLarında bir goL buLursak 3,4 farkLı bir gaLibiyet aLabiLiriz.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Tuncay ve Arda gibi iki yetenekli,yaratıcı oyuncuya sahip olduğumuz için çok şanslıyız.Takım kötü oynarken bile bireysel yetenklerini kullanıp skor üretebiliyorlar...
Kazım'ın yerine Nuri ya da M.Sarp girmeli ve orta sahayı tutup rahatlamalıyız artık....
Kazım çıkmalı oyundan, Tuncay sola, Arda sağa.
4-4-2 devam. Sercan'un yanına Halil'i alması gerekiyor.
Kazım yerine Halil alınıp, Tuncay ve Arda kanatlarda düşünülebilir. Hamit'te pek varlık gösteremedi bence, onun yerinede daha defansif olan Ceyhun girebilir. Yada Kazım yerine ortasahaya biri girerse Hamit kenarda denenebilir. Kazım'da nedense bi tutukluk var ondaki tutukluk Gökhan'ıda etkiliyor.
Türkiye en fazla iki gol daha atar. kendilerini yormamak için fazla efor sarfetmiyecekler.
İlk golü yediğimizde hiç endişelenmedim çünkü çevireceğimizi biliyordum.Nitekim öyle de oldu.2. yarı farkı daha da açacağımızı düşünüyorum.Maçın en iyiler şu ana kadar Emre,Arda ve Tuncay'dı takımı sırtlıyorlar bugün.Fatih Hoca'nın 1 gol daha bulmamız halinde kart sınırında olan futbolcuları oyundan alması lazım zaten basın toplantısında söylemişti oyun rahatlayınca çıkaracağız demişti.Emre,Hamit,Arda var şu an da bu oyunculardan 2'sini çıkaracaktır ilerleyen dakikalarda..
maçın başında tuncayı çok begenmesemde biz gol yedikten sonra açıldı çok iyi oynuyo.Arda zaten dünya starı kıvamına gelmiş cok yetenekli.emrede cok iyiydi bugün fatih terimin uefayı kazandırdıgı seneki şok pres taktigini harika uyguluyo emre bi anda basıyo.Kazım iki gökhanlar ve hamiti begenmedim ilk yarı.İkinci yarı yinede acılacaklardır sahada kalabilenler tabi.Kazım 2 kez defansın arkasına çok ters iyi kosular yaptı tuncay ile arda tercih etmediler ilk yarı biraz gaza getirebilirseler kazımı etkili olacaktır.Rakibin güçlü fizigiyle basa edebilecek bi fizigi var
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Kazım'a pas gelmedi, kendisi de tedirgin biraz zaten, o yüzden çok tutuk kaldı.Kazım alan değiştiren bir oyuncu değil, zaten bu yüzden belki milyon kere söylendi ama dinlemiyor.Yine de top ayağına gelirse eğer ikinci yarı etkili olacağını düşünüyorum, istediği zaman teknik olarak yapamayacağı şey yok.Onu da daha oyunun içine çekmek lazım.
Arda helal ama çok yoruldu, ikinci yarı daha fazla sağ kanata yüklenmek lazım.Tempo bitsin artık, pestilleri mi oynayacak Bosna maçında?
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Hamit çıkar Ceyhun girer heralde.Farkı açtığımız takdirde Kazım oyunda kalır.Arda çıkar sakatlanmasın,kart görmesin diye..2-1 ilk yarı için iyi bir skor.İkinci yarı farkı açıcağımızı düşünüyorum.
Ayrıca Ömer Üründül'den nefret, gıcık, ifrit, her bişiden oluyorum, ediyorum.
Saçma yorumlarda bulunuyo, sanki uzanırken konuşur gibi aaağh bunu yapmayacaktık, ııığh normal şeyler gibi uyuz uyuz yorumlar yapıyor.
Birde ATV sağolsun top ekranın altındayken reklamı gözümüzün içine içine sokuyor, hiç bir şey anlamıyoruz maçtan. NTV gibi maçı küçültüp sağına soluna reklam koyun şu ekranın ya...
Ayrıca 1 gol daha atarsak, Arda, Tuncay, Emre gibi oyunculardan 2sini kenara alabiliriz.
Yediğimiz hatalar zinciri golden sonra oyuncularımızın gerginleşmesi bir an için korkutsa da sonradan toparladık.Tuncay, Emre, Arda iyi oynuyorlar. Hamit ve Kazım ise sönüklerin başında geliyor. Belki Estonya'ya karşı 2 oyuncumuz sönük oynasa dahi problem çıkmayabilir fakat 3-5 gün sonra Bosna'da böyle bir lüksümüz olmayacak.
Bu arada, Bosna deplasmanda Ermenistan'ı 2-0'la geçmiş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Allah kahretsin ya, şanssızlığa bak.
2-2 oldu. Çok komik bir gol...
Fazla konuşmaya gerek yok cok basit goller yiyoruz.
ToparLarız yine .. Daha dorusu toparLamaLıyız !
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bu kadar da şanssızlık olmaz ki![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Pis futbol oynuyor Estonya. Hakemin, onların yaptıkları hareketlere kayıtsız kalmasına inanamıyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kazım veya Gökhan'ın çıkması lazım. Çok etkisiz 2si de...
Last edited by Clayman : 06.Eylül.2009 at 02:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
3e 2 pozisyonda gidiyorsun attıgın pasa bak kazım ya.
Arda been daha ne yapayım diyor. Rakip başladı 6 7 kişiyle ceza sahasında kapanmaya.
Gool gool Arda GOoll Helal aslanım benim bee
Ardaaaaa. Daha napsın derken bir de gol attı. Helal olsun...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kasap takımı yeneceğiz. Başka yolu yok...
Last edited by Clayman : 06.Eylül.2009 at 02:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arda sagda, Arda solda, Arda ortada, Arda heryerde. Maşallah.
Artık dikkatli olalım lütfen.
Benim takımımda da world-class bir oyuncu var, gurur duyuyorum...
Amacı futbol oynamak olmayan bir takımla futbol maçı yapmaya çalışıyoruz. Çok ilginç...
Arda 4ü atıyordu. Tribünlerde Arda sesleri...