Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

31 60.78%
  • Berabere biter

10 19.61%
  • Beşiktaş kazanır

10 19.61%
Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 259 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş [TSL 5.Hafta ]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Off çok güzel olmuş Keşke daha önceden yapsalardı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Savunmada Emre Aşık Servet ikilisine güvenim sonsuz, fakat hücumda çok yorgun bir Arda olacak. Baros Elano Keita 3'lüsünün ikisinden bu maçta gol bekliyorum. Beşiktaş'ın kanat savunmasının Keita'yı durdurabilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum. Hatta Arda dinlendirilip sol kanatta Kewell'a şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Böylelikle kanat savunması sıkıntılı olan Beşiktaş'a kanattan tam verimle saldırmış oluruz. Ortadan zorlamanın pek anlamı yok bana göre, çünkü orta sahanın göbeğinde çok sağlam Ernst-Fink ikilisi olacak.
    Son olarak derbilerin favorisi olmaz. Umarım saygı sevgi ve dostluk çerçevesinde güzel bir maç izleriz...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Stadın üstünü kapatmak taraftar için güzel bir jest olmuş ama buna bile hani yıkıyorlardı Sami Yen'i birde üstünü kapatıyorlar gibi yorumlar yapan yormcu diye geçinen insanlara diyecek birşey bulamıyorum gerçekten.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

E orası artık eski açık olmaz ki ....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

galatasaray kazanır gibi duruyo ama beşiktaş defansı bireysel hata yapmazsa kaybetmeyecek bence bjk.iddiada sürpriz deneyim 1 tl kuponumda
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben yağmurlukların maç atkıları gibi bir tarafında BJK ambLemi diğer Tarafında GS amblemi olanlardan dağıtılacağını düşünüyorum

bkz.

yani böyle bir tarz bekliyorum yağmurluklarda hiç kimse böyle bir saygısızlık yapmaz her ne kadar ezeli rakipte olsa ayrıca bu tarzda bir yağmurluk olmazsa Kırmızı beyaz yada sadece beyaz oLacak bir yağmurLuk düşünüyorum yada şeffaflardan...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eğer bir sürpriz olmazsa
    -------------------------Rüştü-------------------------
    İ.Toraman-------Sivok---------Ferrari---------İsmail
    -------------------Ernst---------Fink------------------
    -------------------------Tabata------------------------
    Nihat----------------------------------------------Tello
    -------------------------Nobre--------------------------

ilk11'i ile çıkarız gibi geliyor, en azından bana göre ideal 11 böyle.

Nihatın yerine Holoskoyu oynatır bence eğer cezalı veya sakat değilse.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tello uzun yolculuktan Cuma gecesi döneceği için 11 çıkmaz büyük ihtimal.Nobre'nin durumu ise belli değil...

Benim tanıdığım M.Denizli bu maça böyle çıkar;

--------------------Rüştü------------------

İ.Kaş---------Sivok-----Ferrari--------İsmail

---------------Fink-----Ernst--------------

Holosko----------Tabata------------S.Özkan/Ekrem

---------------Nihat/Nobre----------------

Holosko'yu santrfor oynatması lazım bana göre Beşiktaş'ın. Sağa da Serdar.

Maçı kazanırız. İnşallah en ufak bile hakem hatası olmadan ilk golü atıp sonrakileri de getiririz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Arda ve Keita-Kewell-Baros-Elano dörtlüsünden birisi daha iyi oynarsa, maçı kazanırız.
    Maçı Beşiktaş kalesine yıktığımız sürece sorun yaşamayız. Burada önemli olan topa rakipten daha çok sahip olmak. Beşiktaş karşısında bunun sorun olacağını sanmıyorum, bu konuda Beşiktaş' dan bariz şekilde daha becerikliyiz.

Umarım olaysız ve seyir zevki yüksek bir maç olur. Rijkaard' ın Emre Güngör' ü tercih etmesini isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın başında şu olursa böyle olur,şu olursa şöyle olur tarzı yorumlara girmeyeceğim.Şu takım kazanır,bu maç böyle biter tarzında bir yorumda yapmayacağım.Bu maçın havasının farklı olacağını biliyorum.Birde mutlaka kazanmamız gerektiğini.En azından beraberlik şart..Yeneriz,yeniliriz önemli değil ama benim için önemli olan zevkli ve heyecanlı bir karşılaşma olması ve hakemin maçın kaderini etkileyecek cinsten bir hata yapmaması.Hak eden kazansın..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Her derbi öncesinde yaptığım klasik yoorumu yapacağım yine.

Zevkli, çekişmeli bir maç olsun da kim kazanırsa kazansın önemli değil

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Seyir zevki yüksek bir maç olacak bence.M.Denizli böyle maçları sever Gs nin en iyisi Arda çok yorgun olacak bu Bjk için avantaj .Top daha ziyade Gs de ama pozizyon olarak Bjk da olacak gibi geliyor bana .Aslına bakarsanız şöylede bir denge var defansında sorun olan Gs,hücümda sorun olan Bjk.Hücümda iyi Gs,defanda iyi olan Bjk gerçekten zor bir maç olacak maçı detaylar belirleyebilir bu konuda Denizli iyidir.Maç öncesi Gs nin favori gösterilmesi kendi adına dezavantıjdır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rijkaard'ın kanat planı!

G.Saray’da yaklaşık 1 haftadır Beşiktaş derbisi üzerine çalışan teknik direktör Frank Rijkaard, rakibini çözdü. Siyah beyazlı takımı neredeyse ezberleyen Hollandalı teknik adam, derbiyi kazandıracak formülünü de belirledi. Buna göre sarı kırmızılıların teknik patronu, yarın gerçekleşecek sezonun ilk büyük kapışmasında Beşiktaş’ı kanatlardan devirme kararı aldı.

Bekleri tecrübesiz

Güçlü rakibini yardımcısı Neeskens ile birlikte masaya yatıran ünlü teknik adam, Beşiktaş’ın en zayıf bölgesi olarak, iki kanadında karar kıldı.

Savunmanın göbeğinde Ferrari ve Sivok, orta alanın ortasında da Ernst ve Fink gibi mücadele gücü yüksek futbolcular bulunduğunu belirten Rijkaard, öğrencilerinden oyunu kanatlara yaymalarını isteyecek. Buna karşılık siyah beyazlı ekibin kanat savunucuları olan İsmail Köybaşı ve Erhan Güven’in derbi tecrübesizliklerini göz önüne alan G.Saray teknik ekibi, oyun planını bu bölge üzerine kurdu.

Kendi kanatlarında oynayan Kewell ve Keita gibi usta ayaklara çok iş düşeceğini hesaplayan Cimbom’un kurmayları, bu ikiliye ortadan Arda’nın da vereceği destekle zafer planlarını yapıyor.

Favori olma sıkıntısı

Bu arada maç öncesi G.Saray’ın favori gösterilmesi, Rijkaard’ın da takımını uyarmasına neden oldu. Hollandalı teknik adam bu nedenle futbolcularını, “İyi bir takımız. Aldığınız sonuçlar da iyi yolda olduğumuzu ortaya koyuyor. Ancak henüz zorluk derecesi yüksek bir maça çıkmadık. Büyük maçların daha zor geçeceğini bilmelisiniz. Gerçek gücümüzü bu gibi karşılaşmalar ortaya koyar” diyerek derbiye motive etmeye çalışıyor.

----------------------------------------------------------------------------------------

Denizli’nin sürprizi var

Derbilerde her zaman sürpriz kadrolar sahaya süren Beşiktaş’ın hocası, Galatasaray’a karşı da geleneğini sürdürecek. Maçtan günler önce antrenmanları medyaya kapatan Mustafa Denizli’nin, beklenen 11’de 1-2 önemli değişiklik yapacağı öğrenildi

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin, derbi geleneğini yarın akşam Galatasaray ile yapacakları dev maçta da sürdüreceği bildirildi.
    Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak maçın hazırlıklarında sona yaklaşan Kartal’da, Denizli’nin ilk 11’de sürpriz yapma ihtimalinin çok yüksek olduğu kaydedildi. Hem geçen sezon hem de kariyerindeki derbi sınavlarında sahaya sürdüğü beklenmeyen kadrolarla tanınan tecrübeli hocanın yarınki maçta da farklı bir 11’e görev vereceği ifade edildi.
    Mustafa Denizli’nin, milli maçlar yüzünden eksik kadroyla gerçekleştirilen ilk etap çalışmalarında, savunmayı Ekrem - Ferrari - Sivok - İbrahim Üzülmez dörtlüsünden oluşturduğu, ancak orta saha ve forvet konusunda henüz net bir karar vermediği vurgulandı. Şimdiye kadar sürekli 11’de denediği Nobre’yi bile yedeğe çekme olasılığı bulunan siyah-beyazlı teknik adamın, yeni transfer Rodrigo Tabata’ya maça başlayacak kadroda yer verebileceği öğrenildi.
    Ümraniye’deki antrenmanları alışılmışın dışında günler öncesinden medyaya kapatan Mustafa Denizli’nin, futbolcularına derbi maçın taktik çalışmalarını yaptırdığı ve özellikle gereksiz kartlar konusunda sert uyarılarda bulunduğu kaydedildi. Geçen sezon oynanan derbi maçlarda kırmızı kartlar yüzünden taktik anlayışını sahaya yansıtamayan Denizli oyuncularından bu sezon çok dikkatli olmalarını istedi.

------------------------------------------------------------------------------------

Mustafa Denizli'nin derbi sürprizleri sonucu BJK geçen sezon ki derbilerden sadece 7 puan toplayabildi bunu da belirtelim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kaynaklar: Milliyet.com.tr
    Last edited by E.Cartman : 11.Eylül.2009 at 14:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beklenen 11 de yapacagı değişiklik yine İ. Üzülmez tabiki başka ne olacak! Olmadı vazgeçemedi şu adamdan yahu, Yattara'yı durduracagım dıye madara ettırdı adamı, Deli İbo artık eskisi gibi değil birilerinin bunu Hoca'ya anlatması lazım.. İsmail varken İbo'yu Keita karşısına dikmek intihardır .. He bir de Fink'in yerine Uğur İnceman'ı oynatır al o zaman sana şenlik.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu maç berabere bitecek. Elano oynamaz gibi geliyor yada ikinci yarı oynayabilir. Keita milli maçtan dönmüştü ama oynar. Zaten Türkiye de oynayan milliler çok yorgun olacaklardır. Baros ta milli maç oynadı. BJK bu konuda daha şanslı. Bu maç berabere biter gibi geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bu maç berabere bitecek. Elano oynamaz gibi geliyor yada ikinci yarı oynayabilir. Keita milli maçtan dönmüştü ama oynar. Zaten Türkiye de oynayan milliler çok yorgun olacaklardır. Baros ta milli maç oynadı. BJK bu konuda daha şanslı. Bu maç berabere biter gibi geliyor.
    Berabere bitsin kimse üzülmesin

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Hiçbir tahminde bulunmamak en iyisi.Favori Galatasaray fakat Mustafa Denizli'ye güvenim tam.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Bu yağmurluklar sarı kırmızı olursa o zaman film kopar.
    Yağmurluklar Şeffaf olucak.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım kazanırız maça gitmek isterdim ama maalesef evimden izleyebileceğim şu yağışlar bence tek sıkıntı iki takımda için umarım zemin futbol oynamaya elverişli olur iki takımada başarılar..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Yarınki derbide Ali Sami Yen Stadı’nda Takımımız’ı yalnız bırakmayacak taraftarlarımıza Kulübümüz tarafından yağmurluk dağıtılacak.

Son günlerde İstanbul’u etkisi altına alan olumsuz hava şartlarının yarın da devam etmesini gözönünde bulunduran Kulübümüz, yağmurlukların dağıtımını Ali Sami Yen Stadı’nda yapacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Yarınki maçta Ultraslan büyük bir kareografi yapıcak.Şimdiden merakla bekliyorum.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş bu maçta kesinlikle puan kaybetmemeli, şu an durum onu gösteriyor yani. Fakat formda olan Galatasaray, Beşiktaş'ı mağlup edecektir diyorum. Zevkli bir maç izleme temennisiyle..

Default Beşiktaşlılar'a siyah-beyaz yağmurluk dağıtılacak

Yarın oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisi için deplasmana gidecek olan taraftarlara siyah-beyaz yağmurluk dağıtılacağı açıklandı.
    Yarın yağmurlu bir günde oynanması beklenen Galatasaray-Beşiktaş derbisi için dağıtalacak yağmurluklarla ilgili akıllarda oluşan soru işaretleri son buldu.

Beşiktaş Yönetimi, Galatasaray derbisinde deplasmana gidecek taraftarlarına siyah beyaz yağmurluk dağıtacağını açıkladı.

Konuyla ilgili olarak Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Yarınki derbide Ali Sami Yen Stadı’nda takımımızı yalnız bırakmayacak taraftarlarımıza kulübümüz tarafından yağmurluk dağıtılacak.

Son günlerde İstanbul’u etkisi altına alan olumsuz hava şartlarının yarın da devam etmesini gözönünde bulunduran kulübümüz, yağmurlukların dağıtımını Ali Sami Yen Stadı’nda yapacak"

Galatasaray Yönetimi de dün yaptığı açıklamada, üstü kapatılma çalışmaları süren eski açık tribünde, misafir bölümünün çatısının bu maça yetiştirilemediği ve Beşiktaşlı taraftarlara yağmurdan korunmaları için yağmurluk dağıtılacağı bildirilmişti.

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

ilk yarı 0, ikinci yarı 1
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

MUHTEMEL 11'LER...

GALATASARAY
    Leo Franco
    Sabri
    Servet
    Emre Aşık
    Hakan
    Mustafa
    Mehmet Topal
    Keita
    Kewell
    Arda
    Baros

BEŞİKTAŞ
    Hakan
    Ekrem
    Sivok
    Ferrari
    İbrahim Üzülmez
    Ernst
    Fink
    Serdar Özkan
    Tabata
    Holosko
    Nihat

Sporx

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Kadrolara batığımda Gs baya ağır bastı.Beraberlik olsun istiyorum ama zor gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah Servet gaddar gününde değildir yoksa vay Nihat'ın haline .. =)) Oyunun gidişatına göre İsmail ve Nobre'nin girmesini bekliyorum ..

Nesil
    2006

tek soyleyebilecegim sey, sonucunda hakemin konusulmadigi mac olur insallah. Yeneriz yeniliriz bilemeyecegim, Galatasaray bir adim onde ama beraberlik surpriz olmaz.

Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri