Yavaş ilerliyor.zevkli bir kariyer olacağını düşünüyorum.
Yavaş ilerliyor.zevkli bir kariyer olacağını düşünüyorum.
Mehmetcim Turğay transfer şov yapmış ama her şey sene sonunda belli olur![]()
![]()
Bakalım Arda neler yapacak? AMC kullanıyorsan Totti o mevkiden içeriye daha etkili dalıyor,hem de çift ayaklı ,rakiplerinin dengesini bozabilirsin böylece.
Baktım 3. sayfaya gelmiş lig başlamıştır die seviniodum ama nerdeeeMilanın transferleri kalite ve klişe transferler.Romanın transferleri bence yerinde olmuş ama 2 takım arasında uçurum bi bütçe farkı var
Defansın göbeğine elinden çıkaracağın brighiden gelecek parayla Granqvist yada bütçeyi biraz daha artırabilirsen David Luizi öneririm ki Juandan daha iyi bi stoperdir buna kefilim.Yok ikiside olmaz dersen Lequi bonservissiz seni beklior
Maçlar gelsin artık...
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Turğay abim DenizLide bu vakitler o yüzden devam etmez şu anda.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
SSler nezaman gelecek arkadaşlar. Bu sğukta beklemekten donduk yavv![]()
evet arkadaşlar denizliye tatile gitmiş oldugumdan 8 günlük bir süre zarfında burada degildim bu aksam okulum başlıyookul dönüşü oyuna devam edecez.
onun icin gecikmeden dolayı özür dileriz.
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Hatırladım Hocam Evet Biliyorum İlk İşim O Adam OlacakTeşekkür Ederim Tekrar
Saolasın Kardeşim Bu da Çok İyi Oldu Hemen Değerlendireyim
Teşekkürler %20 Desteğin İçin KardeşimBu Arada İnteride mi Yönetiyor Turgay Helal Valla
Başlayınca Son Sürat Hızla Gideceğiz İnşallah Saolasın
Teşekkürler Abicim Özellikle Deneyecem Zaten Tottiyide Sevmeyen Yok HocamMilan Para Savurdu Bende Baktım Olmayınca Böyle Oluyor Hocam
Paranın Gözü Kör Olsun
Teşekkürler Hocam Bir Romalı Olarak Senin Tavsiyen Altın DeğerindeBrighi Zaten Alternafimiz Olmadığı İçin Elden Çıkarmak İstemedim Evdeki Bulgur Hesabı Yani
Luizi ve Lequiyi Alabilirsem Deneyecem Hocam Ama Granqvist Pahalıya Mal Olabilir
Isıtalım O Zaman KardeşimBugünden İtibaren Ortalığı Isındırırız
Hele Şükür GelebildinŞükür Kavuşturana
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Nerelerdesin Turgaycığım Yav Bizim Lig Bitmez Herhalde![]()
Hocam Katılıyorum Sana Bence Biz Bu Sevdadan Vazgecelim.10 gün oldu sezona giriş yapamadık
![]()
Serie A 1. Hafta
Yeni Transferlerimizin Ön Plana Cıktıgı Macta Sov Yaptık Ve
Sezona Güzel Bir Start Yaptık.![]()
serie a 2. Hafta
iyi Oynayan Bizdik Ve Galibiyeti Haketmiştik.
Mutluyuz
Uefa Kupası Ön Eleme 1. Maç
Grashoppers Sans Galibiyetinden Başka Bişiy almadı
Serie A 3. Hafta
oLmadı
Üzerimizde Kara BuLutlar Dolasmaya Başladı
İTALYA SÜPER KUPA FİNALİ
Lig Şampiyonu İnter İle Karşılaştığımız Maçta Değişik ve Yanlış Oyun Anlayışı Yüzünden Oynayamadığımız Maçta Çok Kötü Bir Şekilde Mağlup Olup Kupayı Milano Temsilcisine KaybettikSert Oyunumuzu Organize Oyunumuza Çeviremedik Üzgünüz
Bu Maç Bize Kapak Olsun
SERİA A 1.HAFTA
Sezonun Açılış Maçında Taraftarlarımıza 3 Puan Hediye Ederek Başlıyoruz İyi Oynadığımız Maçta Penaltı ve Duran Toplar Dışında Önemli Pozisyon Vermedik. İnter Maçında da Bu Anlayışla Oynasaydık Herşey Farklı Olabilirdi
Transferin Son Gününde Takımımıza Kattığımız Alternatif Bulgar Defans Oyuncusu ile Bir Nebze Olsun Rahatladık
Sezon İçin Genel Oyuncu Hareketlerimiz
SERİA A 2.HAFTA
Yenilgiyi Hiç Hak Etmediğimiz Maçta Deplasmandan Eli Boş Dönüyoruz
ŞAMPİYONLAR LİGİ A GRUBU 1.MAÇ
Chelsea Karşısında Çok Üstün Oynadığımız Maçta Şanssız Şekilde Yenilerek Gruplara BaşlıyoruzMaç Boyunca Biz Oynadık Ama Puanı Chelsea Aldı Adaletmi Bu Şimdi
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUBUMUZ
İstesek Bu Kadar Kolay Bir Grup Olamazdı
SERİA A 3.HAFTA
Ligin İlk Derbi Maçında Sahamızda Karşılaştığımız Juve Karşısında Birazda Şansımız Olsaydı Galip Gelmek İçten Bile Değildi![]()
GERİDE KALAN VE YAKIN ZAMANDA OYNAYACAĞIMIZ MAÇLAR
Beklenen Heyecan AC Milan-Roma Maçına Çok Az Kaldı
3 HAFTA SONUNDA OLUŞAN DURUM
Bu kariyer devam etmez![]()
evet cok haklıymıssınız bncede etmez ama zevkli geçiyordu herşey için sağolun Mehmet ve Turgay Abi![]()
arkadaşlar Oyunun ilerlememesinin nedeni şu :
Üniversiteler başladı derslere gidip gelip tekrarıydı calısmasıydı derken vakit kalmıyo ondanözür dileriz gecikme icin.