3 oldu Nonda![]()
Kasımpaşa
Galatasaray
Berabere
3 oldu Nonda![]()
Shabani Nondaaa!!! Shabani Nondaaa!!! 3 yaptık![]()
Galatasaray hep hakemi yeniyor nedense ?Kasımpaşa'nın hakemi yenmesi gerekiyor.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
3 oldu Nonda şahane oynuyor![]()
Nonda hayat ondavay anasını Nondaya bak sen 3-1 oldu güzel
Budur ya, süper oldu..
Rıdvan Dilmen'in görüşüne giderek katılmaya başladım. Rijkaard'ın sistemine Baros'tan çok Nonda uyuyor,topu saklamasıyla,arkadaşları gelene kadar bekletmesiyle.
el pozisyonunu gördükten ve golü yedikten sonra maçı izlemeyi bırakıp çıkmıştım nonda beni utandırdın![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Bitti. Kazandık mutluyuz.![]()
3-1 hayırlı olsun nonda show![]()
Football is simple,but Football Manager is not
İlker Meral şov bitti.2 takım içinde berbat kararlar verdi notum "0"
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bu hakeme yazıkları olsun ! 3-1'lik galibiyetimizi engelleyemedi ancak. O hakemin ya hakemliği bırakması lazım, ya da göz doktoruna gitmesi lazım.
hakemi konuşmak istemiyorum ama konuşturtuyolar yapcak bişey yok hakeme rağmen kazandık tebrikler..
Merkeze alınması ya da soruşturma açılması gerek...
topla oynama yüzdemiz yaklaşık %65 sanırım..
20 den fazla şut, 10 tanesi de kaleyi bulmuş.. "galiba" diyorum ama..
ezmek nedir öğrenmiştik, bugün pekiştirdik..
Rıdvan Hoca döktürmeye başladı![]()
Nonda Türkiye'deki en iyi santrfor.. Güiza'dan da iyi Baros'tan da.. Kimse inkar etmesin. Galatasaray hep maçları Keita, Kewell, Arda, Nonda 4lüsüyle kazandı.
Nonda için fazla iyimser konuştu hoca ama bu sezon da oldukça iyi başladı gerçi. Çok kaçırıyor normalde Nonda. İkinci yarı başında da kaçırdı mesela. Nondanın kaleyi görünce Sert bir vuruşla kaleciyi gömmesi lazımdı bence.
Azar için de bitmiş oyuncu dedi demin Güntekin.. Azar, 3 büyüklerde olsa tpu iyi indiren defansı yıpratan adam olurdu kesin.. Enteresan yorumlar duyuyorum.
ali güneşin 2 kırmızı kartı var birincisi kendini kaleci sandığı pozisyon ikincisi harry i indirdiği pozisyon diyecek bişey yok bunları görmek için gs fb bjk veya başka bir takımlı olmaya gerek yok hepsi apaçık ortada
Hem hakemi, hem rakibi yenmek bu olsa gerek.
3G tarifesinden devam ediyoruz.
2. yarı giren adamlar maçın kaderini değiştirdi yine. Nonda 3 gol, 2 asist Keita. Diğer asisti de müthiş ortasıyla Kaptan.
Hakemi Allaha havale ediyorum. A.Güneş'i 2 kere oyundan atması lazımdı, yapamadı. Maçın başında müthiş kurtarışı ile kalecilere taş çıkaran Ali hem atılmalı, hem penaltı verilmeliydi. Verilmedi. 2. yarı son adam Kewell Aliyi geçti, gidiyor, arkadan çekiliyor sadece sarı kart. Yine korayın geri pasında çift vuruşu vermeyen hakem.Aynı olay ilk yarıda başımıza geldi, hakem vermişti. Verilmeyen golümüz çok tartışılır. Lig TVnin çizgisine göre rakip defansın ayağı ofsaytı bozuyor. Daha sayısız hata.
Ama yetmedi işte. İlk yarı kötüydük. 2. yarı ise tek kaleydik. Ard arda kaçan goller. Direkler, kalecinin kurtarışları galibiyet golünü geciktirdi ama attık sonuçta.
6da 6 devam. 3er 3er devam. Durmak yok Galatasaray...
Ali Güneş kesin kırmızılıktı. Diğer pozisyonda elle çıkarılan topu hakemin görememiş olması beni olduça şaşırttı çünkü hem el kafadan baya bir uzaklaşmıştı hem de ters açıdan bakıldığında hakemin görüşü açıktı..
Herşeye rağmen 3 puan 3 gol zor da olsa iyi oldu..
Ali Güneş'te iyi kaleciymiş Yılmaz Vural degerlendirsin.
13 maç 41 gol allahınıza kurban
İlk başlardaki hakem hataları olmasa 4-5 atmıştık kesinlikle.Bu sefer 3'ten az atıcaz diye üzülüyodum ama Nonda sağolsunTebrikler Aslanlar.
ali güneş fox a verdiği röportaj da inkar etmeye gerek yok pozisyon penaltı ve kırmızı karttı dedi...
Yüzsüz değilmiş, tebrik ederim.![]()
nondaya teşekkür etmek lazım yani ali günesin yaptıgı elle oynamadan sonra gs kazansın istedim ben fenerbahçeli olarak. hak gecmesinhakem konuşulmasın yani en azından şimdi puan kaybına oranla daha az durulur hakem konusu üzerinde.dikkat etmesi gerek hakemlerin yine çok hata yapmaya basladılar sanki.Bu yıl tansiyonu yüksek olacak ligin belli.Fenerbahcede galatasarayda beraberlige yenilgiye kötü futbola hakem hatasına tahammül edemez bu yıl.Taraftarın beklentisi cok fazla.Ali günesin yaptıgıda gereksiz bırak gol olsun ne elini uzatıyosun hatta uçuyosun falan topa
nonda cidden bu yıl form tutmuş baros atamazsa üst üste 2-3 mac guiza gibi onunda yedek kalması gerektigini söyleyen sesler artabilir
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly