Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 212 sonuç

Konu: The Plan Against The New World Order [Adanaspor A.Ş./ Nijerya]

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Sağol Berk..

Ligte 2. Hafta'da Beşiktaşı ağırlıyoruz, ancak misafir misafirliğini bilmiyor ve oldukça sert bir karşılaşma geçiyor.. Buna rağmen 2-1 kazanıp 2'de 2 yapıyoruz..Artık geçen senelerdeki gibi sinir krizleri geçirmiyorum..

Transferde son günler yaklaşırken scoutlarımın raporları doğrutusunda Zeydan'ı alıyoruz..

Yeni transfer denilebilecek cinste bir isim daha Mulaudzi ilk geldiği zaman birçok kişi tarafından beğenilmemişti ancak ben inat ettim oynattım şimdi de beğenmiyorsanız diyecek bişe bulamıyorum 14K'ya bu kadar oluyor ancak..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

3. sezona gelmişsin galiba hocam.
    Transferler güzel uyum sorununu aşarsak şlde gruptan çıkarız en azından.Ama senden seneye çok şey bekliyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    3. sezona gelmişsin galiba hocam.
    Transferler güzel uyum sorununu aşarsak şlde gruptan çıkarız en azından.Ama senden seneye çok şey bekliyoruz
    Keşke olsakta çıkmasak bile yeter.. Avrupa macerasına katılamadık..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ayın gollerinden ilk 2si bizim ve aynı maç..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

nasıl katılamadık abi ya ben kimle karıştırdım

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    nasıl katılamadık abi ya ben kimle karıştırdım
    Onu ben bilemem..

Bir yandan Adanaspor'la devam ederken milli maç boşluğunu'da Nijerya ile dolduruyoruz.. Afrika Kupası elemelerinde grubun en ciddi rakibi Cezayir karşısında zorlanmadan üç puana ulaşıyoruz.. Göz bebeğimiz Baba Collins ilk defa bu maçta milli formayı giyiyor ve bizi utandırmadan alnın akıyla çıkıyor. SS'lerde zaten herşeyi anlatıyor.. Sıradaki maç TSL'de Denizlispor ile..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ligte 3. Hafta Denizlispor'a konuk oldukça hakem hatalarıyla oldukça başımız ağrısa da son anlarda attığımız goller hataya kurban olmadan lige 3 te 3lük bir başlangıç yaparak, bu sezon bizde varız dedik..
    Maç içinde hakemin kararları adeta bizi çileden çıkardı 2 adet penaltı pozisyonu aleyhimizde çalınmazken bu gereksiz sertliklere izin veren hakem son anlarda aleyhimize penaltı çalarak umutlarımızı yıktı. Ancak allah'ın sopası yok ki Onur o penaltıyı kurtarmasın..

Büyük Derbi
    Kupa'da rakip Adana Demirspor, Adana'da şenlik oluşturacak cinsten bir maç, favori olarak görünsekte derbi maçın ne olacağı belli olmaz.. Bu maçın kazananı Kocaelispor ile karşılacak..

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Çok tatlı bir kadro kurdun farkında mısın? Tam takım oyunu oynamaya müsait bir kadro oluştu. Bende başka transfer yapma bu sezon, şişmesin kadro. Alırsanda sadece ara pası atabilecek 1 MC al. Parejo'dan bekliyodum aslında bu görevi ama 2 maçtır tek 1 key pas atmış. Venitucci dışında 2 key pası olanda yok.

Kalecilerinin ikisini de İDÇ kariyerimde almıştım. Volkan hayal kırıklığı yaratmıştı, Onur ise beklediğimden çok daha iyi çıkmıştı. Sende belki tersi olur bilemem ama anladığım kadarıyla ilk tercihin Onur görünüyor.

O regeni de hala beğenmiyorum

Maçlara gelince; beklerin dahil takımın genelinin pas yüzdesi dediğin gibi gayet iyi. Özellikle savunma oyuncuları topu oyuna iyi sokuyor belli. Beğenmediğim regen'in hava toplarını biraz daha geliştirmesi lazım yoksa sıkıntı yaşatır. BJK maçında 11 hava topu almış ama yüzde olarak %50, keza Giresun maçında da aynı. Bir stoper için düşük. Pozisyon alma, önsezi ve konsantrasyon özellikleriyle hız açığını kapatıyor gibi.

Forvet ikilisi seçimin mükemmel. Birbirini tamamlayan 2 forvet. Nobre havadan etkili, Baba oldukça süratli. BJK maçına tek forvet çıktın sanırım.

Smit'in ilk maçta 11 ikinci maçta 8 "run" çok çok iyi. Aynı şekilde Baba Collins'te çok iyi top süren bir oyuncu. Diğer kanatta da maç başına en azından 3-5 dripling yapan bir oyuncu çıkarsa çok daha etkili olur takım.

Parejo'nun en çok top kapan oyuncularından biri olması şaşırttı beni ben ondan daha çok ofansif katkı bekliyordum. Key pas sayısı yükselmeli. Anladığım kadarıyla takımın ya çok hızlı hücum ediyor yada atakların genelde kanat ortalarıyla pozisyon üretiyor. Çünkü genel olarak key pas sayısı çok az. Gerçi Parejo geçen sezon ligin en iyi oyuncusuydu, performansı artacaktır ve o açığı kapatacaktır diye bekliyorum.

Bu sezonun yıldızı Venitucci olacağa benziyor, kart konusunda fazla sıkıntı yaratmazsa Nobre'nin de sezona başlangıcı muhteşem. 2 maçta 3 gol 2 asist, inşallah böyle devam eder.

Son olarak, yorulan veya hafif sakatlanan oyuncularını değiştirme konusunda - (eksi) not aldın benden Tabi maçı izleyen sensin, daha iyi bilirsin ama Parejo'yu çok yormuşsun. BJK maçında Smit'in sakatlığı 3 değişiklik hakkından sonra mı bilmiyorum ama o da sakat sakat tamamlamış maçı. Değişiklik hakkını erken dolduruyorsun gibi, 70.dakika 3.değişiklik için riskli bence.

Tekrar söyleyim, Kadrona bayıldım. Bu kadroyu şişirmeden bu sezon en kötü ihtimal Uefa bileti bekliyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ben yazana kadar yeni SS gelmiş

Smit sakatlandı değil mi Bu maçta oynamadığına göre... Neyse ki Turgay onun yerini fazlasıyla doldurmuş. Mulaudzi 14/4 kafa topu, çok canını yakar hocam bu. Stoperin alamadığı her kafa topu potansiyel gol tehlikesi. Parejo prensin anlaşıldı ölse de sürünse de 90 dakka oynayacak

Tebrikler, sezon başlangıcı gayet iyi, devamı daha da iyi olur inşallah.
    Last edited by Walter Sakana : 29.Eylül.2009 at 05:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Bu Yorumun Üzerine Başka Birşey Diyemem Herşey Mükemmel Özetlenmiş Üstadım Tarafından

Adana Demir Maçı İyi Olmuş Süper Derbi Olacağı Kesin İnşallah Süper Ligede Çıkarda Şöyle Muhteşem Derbi İzleriz
    Senle Alakası Yok Canım Ama Gönlüm Demir Diyor Yapacak Bişey Yok Tabiki FORZA EMEKÇİNİN TAKIMI

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    Çok tatlı bir kadro kurdun farkında mısın? Tam takım oyunu oynamaya müsait bir kadro oluştu. Bende başka transfer yapma bu sezon, şişmesin kadro. Alırsanda sadece ara pası atabilecek 1 MC al. Parejo'dan bekliyodum aslında bu görevi ama 2 maçtır tek 1 key pas atmış. Venitucci dışında 2 key pası olanda yok.
    Abicim zaten transfer sezonu kapanmış durumda belki sol bek alabilirdim ancak Emrah Yollu bana güven verdiği için vazgeçtim birazda gençlerin önünü açmak gerekir diye düşündüm..Ara pası konusunda Parejo'nun yetenekleri müsait olmasına rağmen key pas atamıyor bende sebebini kavrayamadım açıkçası, özel olarak yaratıcılık değerleriyle falan bakıyorum ama fayda etmiyor..
    Kalecilerinin ikisini de İDÇ kariyerimde almıştım. Volkan hayal kırıklığı yaratmıştı, Onur ise beklediğimden çok daha iyi çıkmıştı. Sende belki tersi olur bilemem ama anladığım kadarıyla ilk tercihin Onur görünüyor.

O regeni de hala beğenmiyorum
    Benimde tercihim Onur, gerçekten çok iyi Volkan'ı da zayıf maçlarda şans vermeyi düşünüyorum..Pegolo'yu satınca 5. tercihimiz olan Onur'u alabildik ancak isabet oldu performansı çok iyi..Regen konusu o fiyata o zaman onu bulmuştum abi, fiziksel olarak zaten pek iyi değil mental'i kapatıyor dediğin gibi, boyunu uzatırsak belki biraz daha etkili olabilir..

Maçlara gelince; beklerin dahil takımın genelinin pas yüzdesi dediğin gibi gayet iyi. Özellikle savunma oyuncuları topu oyuna iyi sokuyor belli. Beğenmediğim regen'in hava toplarını biraz daha geliştirmesi lazım yoksa sıkıntı yaşatır. BJK maçında 11 hava topu almış ama yüzde olarak %50, keza Giresun maçında da aynı. Bir stoper için düşük. Pozisyon alma, önsezi ve konsantrasyon özellikleriyle hız açığını kapatıyor gibi.
    Evet abicim yukarda dediğim gibi mentalle kapatıyor yeni bir defans bulana kadar veya Emrah'ı o mevkide oynatana kadar tercihimiz o..
    Forvet ikilisi seçimin mükemmel. Birbirini tamamlayan 2 forvet. Nobre havadan etkili, Baba oldukça süratli. BJK maçına tek forvet çıktın sanırım.
    Abicim öncelikle bir uyarı yapayım 4-5-1 oynuyorum.Bakmayın Collins'in forvet olduğuna ben onun özelliklerine bakarak zayıf'ta olsa AML oynadığını gördüğüm için onu o bölgeye adapte ederek fiziğinin el verdiğince orda oynatıyorum. Zaten o fiziksel özelliklerle de orası için yaratılmış gibi oynuyor..

Smit'in ilk maçta 11 ikinci maçta 8 "run" çok çok iyi. Aynı şekilde Baba Collins'te çok iyi top süren bir oyuncu. Diğer kanatta da maç başına en azından 3-5 dripling yapan bir oyuncu çıkarsa çok daha etkili olur takım.
    Abicim kanatlar için çeşitli denemeler yapıyorum çünkü o bölgelerde bolca alternatifim var en idealleri seçince tam karar vermiş olacağım..

Parejo'nun en çok top kapan oyuncularından biri olması şaşırttı beni ben ondan daha çok ofansif katkı bekliyordum. Key pas sayısı yükselmeli. Anladığım kadarıyla takımın ya çok hızlı hücum ediyor yada atakların genelde kanat ortalarıyla pozisyon üretiyor. Çünkü genel olarak key pas sayısı çok az. Gerçi Parejo geçen sezon ligin en iyi oyuncusuydu, performansı artacaktır ve o açığı kapatacaktır diye bekliyorum.
    Evet abicim atak konusunda haklısın ancak 1 çeşit daha atak yönetimi kullanarak toplamda atak çeşidi 3 oluyor. Genelde yaz hızlı atak yapıyoruz, ya kanat ortaları ya da göbek oyuncularının seri paslaşmasıyla oluşan ataklar yapıyoruz..
    Bu sezonun yıldızı Venitucci olacağa benziyor, kart konusunda fazla sıkıntı yaratmazsa Nobre'nin de sezona başlangıcı muhteşem. 2 maçta 3 gol 2 asist, inşallah böyle devam eder.
    Abicim Venitucci geçen sezonda böyleydi ancak atak olarak Parejo ön plana çıktığı için onun adını çok duyduk, kart problemi birazda benim taktiğin verdiği sert oyun yapısının oyuncunun yapısına uyuşuyor olabileceğinden olabilir..
    Nobre'de iyi başladık ( tahtaya vur) allah bozmasın..
    Son olarak, yorulan veya hafif sakatlanan oyuncularını değiştirme konusunda - (eksi) not aldın benden Tabi maçı izleyen sensin, daha iyi bilirsin ama Parejo'yu çok yormuşsun. BJK maçında Smit'in sakatlığı 3 değişiklik hakkından sonra mı bilmiyorum ama o da sakat sakat tamamlamış maçı. Değişiklik hakkını erken dolduruyorsun gibi, 70.dakika 3.değişiklik için riskli bence.
    Abicim o sakatlanan oyuncular genelde değişikten sonra oluyor erken oyuncu değişiklikleri de oyuna erken müdahele etmek istememden hemde şans verdiğim oyuncuyu daha fazla görmek istememeden kaynaklanıyor.. Parejo genel olarak çok koştuğu için çok fazla yoruluyor ancak maçtan maça çabuk toparlanıyor yani 1 sezon boyunca o şekilde devam etti sıkıntı yaratmıyor..
    Tekrar söyleyim, Kadrona bayıldım. Bu kadroyu şişirmeden bu sezon en kötü ihtimal Uefa bileti bekliyorum.
    Abicim bu sezon bizde çok umutluyuz takım çok iyi başladı hayırlısı..

Smit sakatlandı değil mi Bu maçta oynamadığına göre... Neyse ki Turgay onun yerini fazlasıyla doldurmuş. Mulaudzi 14/4 kafa topu, çok canını yakar hocam bu. Stoperin alamadığı her kafa topu potansiyel gol tehlikesi. Parejo prensin anlaşıldı ölse de sürünse de 90 dakka oynayacak
    Abicim yukarda da yazdım farklı denemeler yapıyorum kanat için o nedenle Turgay'ı oynattım, allahtan o da ikramını yaptı..
    Parejo prensim değil abi kralım.. Mulaudzi yerine bikaç maç Emrah deniyeyim ona bir yorum alalım..
    Tebrikler, sezon başlangıcı gayet iyi, devamı daha da iyi olur inşallah.[/QUOTE]

İnşallah abicim yaptığın yorumlar çok değerlidir benim için çok teşekkür ediyorum her zaman yorumlarını bekliyorum.Bu arada taktiğim;

Adanademirspor maçına Ortasaha göbek hariç farklı kadro ile çıktık çok fazla sırıtsa'da 1-0'La kazandık.. Parejo'yu bu maç kaybettik 3-4 Hafta yok..

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Deniz, Hakan, Özgür Can rakip savunma oyuncularını perişan etmişler

Özgür Çek varken sol beke ne gerek yau O çocuk çok iyi. Taktiğine yorum yapmam, o senin bileceğin iş ama bana sorarsan savunma dörtlüsü :

Hamit - Carlos Garcia - Emrah/Orhan - Özgür

Orta alanda da Hamit'in yerine Hakan Baba Collins dediğin gibi o bölgede de rahatlıkla oynar, katılıyorum. Hatta belki daha da etkili oynar. Tabi bunlar sadece benim fikrim, takımını sen daha iyi analiz edersin
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Bu Yorumun Üzerine Başka Birşey Diyemem Herşey Mükemmel Özetlenmiş Üstadım Tarafından

Adana Demir Maçı İyi Olmuş Süper Derbi Olacağı Kesin İnşallah Süper Ligede Çıkarda Şöyle Muhteşem Derbi İzleriz
    Senle Alakası Yok Canım Ama Gönlüm Demir Diyor Yapacak Bişey Yok Tabiki FORZA EMEKÇİNİN TAKIMI
    Abicim seni üzdüysem özür dilerim,
    Senin de değerli yorumlarını dinlemek isterim..
    Deniz, Hakan, Özgür Can rakip savunma oyuncularını perişan etmişler

Özgür Çek varken sol beke ne gerek yau O çocuk çok iyi. Taktiğine yorum yapmam, o senin bileceğin iş ama bana sorarsan savunma dörtlüsü :

Hamit - Carlos Garcia - Emrah/Orhan - Özgür

Orta alanda da Hamit'in yerine Hakan Baba Collins dediğin gibi o bölgede de rahatlıkla oynar, katılıyorum. Hatta belki daha da etkili oynar. Tabi bunlar sadece benim fikrim, takımını sen daha iyi analiz edersin
    Abicim dediğin savunma şeklinide deneyeceğim farklı denemeler açık bir takımız fikrine saygı gösteriyorum dediğin defans 4lüsünü deneyeceğim..Abicim bende Amerika'lı bir sağbek daha var onunda profiline göz gezdirebilirsin eklemiştim. Onu da ara ara kullanıyorum fena oynamıyor..

Herşeyimiz yokken bizde yokuz, Parejo'dan yoksun çıktığımız maçı evimizde kaybediyoruz..Emrah Yollu ve Özgür'ü yan yana ilk defa denemiş olduk..

Bu gecelik bu kadar yeter, yorumlarınızı bekliyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Hay allam ya. Savunmayı dediğim şekil yaptığın maçta mı yenileceğin tuttu böyle kendimi kötü hissediyorum ama Aslında bakıyorum Emrah-Carlos havadan kuş uçurtmamışlar, hatta Emrah 4x4'lük maç çıkartmış. Uzaktan mı yedin golleri acep? yada korner falan? Amerikalı hiç bişe yapmamış bide. Hakan sakatlanmış anladığım kadarıyla, 39'da değiştirmişsin kondisyonu da düşük. 39 dakkada 4 top kapmış, kötü olmuş onun çıkması. Yerine giren eleman dolduramamış. Ankara'da iyi top yapmış, pas yüzdesiyle topa sahip olma oranı yüksek. Bide bu Ankara ters geliyodu bana hep, benim 9.0.1 de 4-4-2 yi Dmc ve Amc'li olarak kullanıyorlardı yada 4-4-1-1 çıkıyorlardı. Ligde bana en çok puan kaybettiren takımlardan birisi.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Hay allam ya. Savunmayı dediğim şekil yaptığın maçta mı yenileceğin tuttu böyle kendimi kötü hissediyorum ama Aslında bakıyorum Emrah-Carlos havadan kuş uçurtmamışlar, hatta Emrah 4x4'lük maç çıkartmış. Uzaktan mı yedin golleri acep? yada korner falan? Amerikalı hiç bişe yapmamış bide. Hakan sakatlanmış anladığım kadarıyla, 39'da değiştirmişsin kondisyonu da düşük. 39 dakkada 4 top kapmış, kötü olmuş onun çıkması. Yerine giren eleman dolduramamış. Ankara'da iyi top yapmış, pas yüzdesiyle topa sahip olma oranı yüksek. Bide bu Ankara ters geliyodu bana hep, benim 9.0.1 de 4-4-2 yi Dmc ve Amc'li olarak kullanıyorlardı yada 4-4-1-1 çıkıyorlardı. Ligde bana en çok puan kaybettiren takımlardan birisi.
    Gollerin birini arapasla yedik, diğerini de uzaktan yedik.. Parejo'suz çıkmam beni çok etkiledi birde 4-5-1'in göbek versiyonunu kullanmışlardı (mc-mc-amc-amc-amc) orta saha'da çok kalabalık paslaşıyorlardı o nedenle orta sahalarda çok yoruldu. Parejo oynayana kadar Hamit'le onun yerini doldurmaya çalışacağız..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Kupa'da ADS'yi eledikten sonra gruplardan önceki son rakip Kocaelispor'du bizim için tam korner günü oldu gollerimizin 3ü korner ortasıyla 1i de (Hamit'in golü) orta'nın içe dönerecek 90'a girmesiyle oldu..Artık o gol gerçekten ortamıydı yok şutmu Hamit olunca karar vermek zor..
    Lig'te ise Sivas deplasmanındaydı ilk dakikalarda bulduğumuz penaltı golü ile öne geçsekte özel önlem aldığımız Mehmet Yıldız'ın golüne engel olamadık.. Son dakika'larda şansından yardımıyla 2 gol bularak 3 puana 3 golle uzandık ve ligteki yerimizi sağlamlaştırdık..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şampiyonluk geliyor şampiyonluk.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Şampiyonluk geliyor şampiyonluk.
    Böyle demeyin yahu, bende kendimi inandırıyorum..

Adana 5 Ocak stadında rakip ligin yeni ekibi Karşıyaka'ydı. Daha dakikalar 3ü gösterirken Ventucci sakatlandı ancak kusura bakması Parejo'ya üzüldüğüm kadar üzülemiyorum artık kendisine çünkü Parejo gittiğinden beri kendisini atak olarak kullanıyordum ve onun bölgesindeki Rylander onun işini rahatlıkla yapabiliyordu, o nedenle çok fazla aramayacağız gibi geliyor. Maça dönecek olursak bu sene alışılmışın aksine yan toplarda da çok etkili olmaya başladı ve ilk kornerimiz gol oldu..2. gol golü bulana kadar da Karşıyaka çok etkili olamadı ve Hamit'in 20Metreden golü tüm umutlarını söndürdü, Hamit bu sezon ligte 3. golüne ulaştı ve hiç biri ceza alanı içinden olmadı..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Lige verilen Milli Maçlar arasında Nijerya ile Morityus Ada ülkesindeydik bizim için tatil gibi oldu desek yeridir..
    Ligte ise Milli takımlardan dönen ekipte geçen mesajda iyice övdüğümüz Rylander sakat olarak döndün artık kimseye iyi diyip nazar değdirmeyeceğim..
    Türkiye kupasında gruplar belli oldu ilk defa belki de gruplardan lider çıkma şansına sahibiz.
    Ligte ise Ankaragücü deplasmanındaydık 1 puan için sadece idare diyebilirim..

Profil Değerlendirmesi PAREJO

Sizinde Parejo yorumlarınızı alalım..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Süper gidiyosun kardeşimAyrıca Parejo müthiş bir profile sahip

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Parejo süper olmuş iyi para edecek iyi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Parejo'yu satma abisi yoksa stada gelmeyiz ,tribün gelirin olmadan batarsın

Çok iyi olmuş ,bu senede çok iyi gidiyorsun abisi, Ankaraspor mağlubiyeti normaldir, Ankaranın oyundaki yapısı deplasmanda iyi oynar nitelikte,sahasında daha rahat yenersin. Biraz yanlış şekilde çıkmışsın maça ama ligde arada öyle kazalar olacak.

Bu hava ile bir kaç maç daha al şampiyonluğa doğru adım adım ilerlersin abisi. Neyseki bu sene takım maç seçmiyor

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    Süper gidiyosun kardeşimAyrıca Parejo müthiş bir profile sahip
    Sağol..
    Parejo süper olmuş iyi para edecek iyi.
    Yok satmam kralımı..
    Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Parejo'yu satma abisi yoksa stada gelmeyiz ,tribün gelirin olmadan batarsın

Çok iyi olmuş ,bu senede çok iyi gidiyorsun abisi, Ankaraspor mağlubiyeti normaldir, Ankaranın oyundaki yapısı deplasmanda iyi oynar nitelikte,sahasında daha rahat yenersin. Biraz yanlış şekilde çıkmışsın maça ama ligde arada öyle kazalar olacak.

Bu hava ile bir kaç maç daha al şampiyonluğa doğru adım adım ilerlersin abisi. Neyseki bu sene takım maç seçmiyor

Abi yine seçmeye başladılar takım bir saçmalamaya başladı..

Sıradaki maç kupada altay ile..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ligteki konumun şuanlık güzel Altay maçını kazanırsın diye düşünüyorum skor 3-1

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Premier Lig ve Galatasaray harici tekliflere kapalıyım demiştim.. Gelen teklifle acaba dedim? Siz ne önerirsiniz..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Oğuz abi kaçırma derim bir delilik yapma sakın.24,5 m transfer bütçesi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Oğuz sakın sakın aman diyim burda adana sözkonusu bak

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Oğuz abi kaçırma derim bir delilik yapma sakın.24,5 m transfer bütçesi
    Vazgeçtim gitmeyeceğim..
    Oğuz sakın sakın aman diyim burda adana sözkonusu bak
    Gitmekten vazgeçmiştim ancak son maçta sonra takımdan ayrılmayı ciddi olarak düşünmeye başladım.. Takımda revizyona gidiyoruz kaçarı yok..

Gollerin 3de Özgür'ün kanadından geldi artık güvenimi kaybetti diyebilirim.. Bu durumda Emrah'a bir deneme şansı daha vereceğim. Stoperde ise Mulaudzi'nin varlığı yetiyor en azından rakibin topla dönmesine izin vermiyor. Artık Mulaudzi'de ayrılmaz bir oyuncu olacak.. Nobre çok etkisizdi bir kaç maç dinlenebilir..Çok saçma sapan gollere çarem yok, İngiltere veya İspanya'dan orta seviye ve üstü teklif alırsam hedeflerimi gerçekleştirmeye orda yeniden başlayacağım..

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Trabzonspor DAgıtmış...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İntikam soğuk yenen bir mezedir

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

[IMG]z[/IMG]
    Quote Originally Posted by liseli2626 View Post
    Trabzonspor DAgıtmış...
    fena dağıttı..
    İntikam soğuk yenen bir mezedir
    Bence de..

Urfa maçında komple genç çıktık ancak talihsizlikler yine bu günü buldu bir seri yakalayıp derin nefes almak istiyoruz..

Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri