Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • MKE Ankaragücü

10 37.04%
  • Galatasaray

12 44.44%
  • Berabere

5 18.52%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 119 sonuç

Konu: MKE Ankaragücü - Galatasaray [TSL 8.Hafta]

Ne şutlarımız kaleyi buldu ne pas yaptık savunmadan top çıkaramıyoruz doğru düzgün son haftalarda.Caner'i ilk defa Gs de izledim ve gerçekten yazık ne pasları hedefi buluyo ne savunma yapabiliyor.Arda bana göre 2-3 maçtır çok kötü çok cimri davranıyo şutlarını geliştirmesi lazım dağa taşa gidiyo çoğu şutu yada yavaşca kaleciye gidiyo.Nonda 2 tane gol pozisyonunu atsa maç bu şekilde olmazdı Ankaragücününde direkten dönen pozisyonu vardı çok mücadele ettiler tebrik ediyorum gerçekten.Niye çift forvet oynamadığımızı anlayabilmiş değilim rakip kapanınca geride savunma yapınca gol bulamıyoruz artık.Keita'nın yokluğunu hissettik Aydın verimli olmadı.Savunmada Servet çok ağır kalmaya başladı Hakan'la ikisi stoper oynayınca evlere şenlik zaten.Neyse gereken dersler çıkarılır inş bu kötü performansımız devam etmez.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

"gencerler" olacak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Maçtan önce gündüz maçları büyük takımlara yaramaz olası bir puan kaybına şaşırmam yazacaktım fakat fırsat bulup giremedim. Ama yanılmadığımı gördüm.

Tebrikler Ankaragücüne, 100. yılında güzel bir galibiyet aldı...
    O batıl inanç bendede var. Gündüz maçlarının hep bir uğursuzluğuna inanırım, bugünde öyle oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tribünler karıştı bu arada.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Ne şutlarımız kaleyi buldu ne pas yaptık savunmadan top çıkaramıyoruz doğru düzgün son haftalarda.Caner'i ilk defa Gs de izledim ve gerçekten yazık ne pasları hedefi buluyo ne savunma yapabiliyor.Arda bana göre 2-3 maçtır çok kötü çok cimri davranıyo şutlarını geliştirmesi lazım dağa taşa gidiyo çoğu şutu yada yavaşca kaleciye gidiyo.Nonda 2 tane gol pozisyonunu atsa maç bu şekilde olmazdı Ankaragücününde direkten dönen pozisyonu vardı çok mücadele ettiler tebrik ediyorum gerçekten.Niye çift forvet oynamadığımızı anlayabilmiş değilim rakip kapanınca geride savunma yapınca gol bulamıyoruz artık.Keita'nın yokluğunu hissettik Aydın verimli olmadı.Savunmada Servet çok ağır kalmaya başladı Hakan'la ikisi stoper oynayınca evlere şenlik zaten.Neyse gereken dersler çıkarılır inş bu kötü performansımız devam etmez.

ben mi yanlış maçı izledim?? yüzde 65 e yakın topla oynamamız vardı. az önce yazdığım oyuncular ve daha öncesinde KORAY GENCERLER BU MAÇIN KATİLİ !!!...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maçı hakedecek bi oyun oynamadık ama bu skoru hiç haketmedik.bundan sonra yeni bir çıkış yakalayacağımıza eminim.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Tribünler karıştı bu arada. Gs çok temposuz oynuyordu son 2 haftadır böyle. Normal yani bu puan kaybı.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Arkadaşlar maçın stresinden dolayı bazı arkadaşlarımız şiddetli yorumlar yapıyor.. Daha geçen sene Mehmet Topalı yere göğe sığdıramayan biz değilmiydik, sakatlık sonrası toparlanamayan bir oyuncunun üzerine bu kadar gidilirmi? Daha 3 maç öncesine kadar bu sene UEFA'yı alırız diye kenetlenende bizdik ama şimdi ki duruma bakın ki şampiyonluktan umudumuzu kesmişiz.. Rijkaard ve yönetimi bu takıma bir şeyleri aşılasın da bırakın olmayalım şampiyon filan.. Hani diyoruz neden takımlarımızda istikrar yok... Sizce?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Maçtan sonra Gs tribününde olaylar çıkmış sanırım

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    koray gencelerler.. sen tam bir ... neyse...

hakan balta, elano, HARRY KEWELL, servet çetin, mehmet topal. bu adamlar bir an ÖNCE KENDİNE GELMELİ !!!.... şuanda ancak kirletiyorsunuz bu formayı !!!....
    Hakem ne yaptı ki?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Bazı Galatasaray'lı arkadaşları anlamak gerçekten güç,3-0 yenilgiye bile hakemi bahane olarak gösteriyosunuz gerçekten ilginç.

Nesil
    2006

Galatasaray sezona erken açmasının faturasını ödemeye başladı. Maçı izlerken bu maçda gol olmaz böyle biter diyordum ama; gol atanında kazanacağı bir maç olacaktı. Nitekimde öyle oldu.

Galatasaray gibi bir takım ilk golü yedikten sonra böyle oyundan düşmemesi gerekiyor, düştüğü zaman rakibine bugünkü olduğu gibi derslik goller imkanı verirsin. Ankaragücünün attığı üç golde hazırlanış bakımından çok güzeldi.

Tebrikler Ankaragücü, 100. yılında anlamlı bir galibiyet aldı. Umarım sezonu üst sıralarda bitirirler. Bu kadrosu ile hak ediyor.

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    ben mi yanlış maçı izledim?? yüzde 65 e yakın topla oynamamız vardı. az önce yazdığım oyuncular ve daha öncesinde KORAY GENCERLER BU MAÇIN KATİLİ !!!...
    Hep yana pas yapıyoruz dikine oynamıyoruz ki o zaman %90 da olur önemli değil önemli olan gol atmak.Hakem bana göre de kötüydü hele ikinci yarıda Aydına atılan tekmeyi görmeyen yan hakemi tebrik etmez lazım.Ama golleri kaçırırsan savunmada saçma sapan hatalar yapıp mücadele etmezsen hiç hakemi karıştırmaya gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Seeric_Lee View Post
    Arkadaşlar maçın stresinden dolayı bazı arkadaşlarımız şiddetli yorumlar yapıyor.. Daha geçen sene Mehmet Topalı yere göğe sığdıramayan biz değilmiydik, sakatlık sonrası toparlanamayan bir oyuncunun üzerine bu kadar gidilirmi? Daha 3 maç öncesine kadar bu sene UEFA'yı alırız diye kenetlenende bizdik ama şimdi ki duruma bakın ki şampiyonluktan umudumuzu kesmişiz.. Rijkaard ve yönetimi bu takıma bir şeyleri aşılasın da bırakın olmayalım şampiyon filan.. Hani diyoruz neden takımlarımızda istikrar yok... Sizce?
    mehmet topal geçen senede birkaç maç hariç çok kötüydü feldkamp'lı dönemde mükemmel oynuyodu.şu anda ayhan'ın alternatifi barış var onu oynatmıyor ama anlamyıorum.bitmek tükenmek bilmeyen bi enerjisi var o oynamalı.

Nesil
    2006
    Yer

hakem ne mi yaptı?? futbolun içine ancak bu kadar edilebilir. servet ikili mücadelede rakibin omzuna eli değiyor, ceyhun düşüyor faul. keita nın ne günahı var o zaman? adama odun-kalasla girişmedikleri kalıyor, ama adam güçlü olduğundan ayakta kalıyor ve faul çalınmıyor.

bazen akıcı olayım dedi eline yüzüne bulaştırdı sonra telafi edeyim dedi yine saçma sapan kararlar verdi. kimse bana martaval okumasın. bu maçın katili koray gencerler ve saydığım galatasaraylı futbolcuların inanılmaz amatörcelikleridir...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Geçin o işleri geçin

3-0 kazandık bu maç 1-0 bitse konuşun. Ama 3 gol atmış takımın galibiyetine leke sürmeye çalışırsanız ben tepki koyarım arkadaş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şuanki futbolda düşmeyene faul verilmiyor. Faul olması için düşmen lazım.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hee bu arada maçtan önce GECEKONDU uyarı yazısı yayınlamıştı. %5 kuralına uyun diye. Ama Ankaralı aslanlar kendilerine ayrılmayan yerden bilet almışlar. Şimdide izleyin olayları.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Eğer M.Topal'ı gönderecekseniz biz alalım.1-2 sene öncesine kadar Everton'ın istediği bir oyuncuydu Topal.Tamam bu aralar performansı düşük ama kötü futbolcu da değil.Toparlar kendini bence

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Geçin o işleri geçin

3-0 kazandık bu maç 1-0 bitse konuşun. Ama 3 gol atmış takımın galibiyetine leke sürmeye çalışırsanız ben tepki koyarım arkadaş.

çok da tın tın tın...

avantaja bırakacağı yerde faul çalıyor telafi amacıyla sözde, bariz penaltıyı vermiyor. bunlar 3-0'dan sonra mıydı?? skora göre mi hakem muhasebesi yapılıyor??

ben ayrıca saydığım oyuncuları da eleştiriyorum. hakan balta bir tarafını kaldırmaktan aciz. kalas gibi, beli dönmüyor, acayip ağır. harr kewell 'dan bahsetmeyeyim, ayıp olacak çünkü ona, çok sinirlendiriyor beni ya işte, neyse.

.
    .
    .
    .
    .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kötü dediğimiz sabri'yyi bile şu maçta aradık.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İlk yarının aksine ikinci yarıda her iki takımda önemli pozisyonlar buldu. İlk yarıya göre daha güzel bir maç oldu. Golü bulan Ankaragücü oyundan kopan Galatasaray'a 2 gol daha atarak çok güzel bir galibiyet aldı. Tebrikler Ankaragücü.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aynı fm'deki bazı amatörlerin transfer tekniği iki takımın başına geç 50k teklif et.kabul et al.çok fm oynamış galiba ahmet gökçek.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Galatasaray son haftalarda kötü giden performansının bedelini Ankaragücü takımından 3 gol yiyerek ödedi.

Bu tür maçlarda kötü oynasan dahi kazanmasını bileceksin. Büyük takım olmanın faktörünü ön plana çıkaracaksın. Bugün Galatasaray bunu gerçekleştiremedi ve farklı malüp oldu. böyle devam ederse Beşiktaşta yaşanan homurdanmalar Galatasaray takımında da gerçekleşebilir. Hakemi değilde Ankaragücü gibi bir takımdan 7 dakikada 3 gol nasıl yenilir bunun tartışması yapılmalıdır.

Ankaragücü ise 100. yılında Galatasaray gibi bir takımı farklı yenerek hem Taraftarı ile barıştı hem de çıkışa geçmek için iyi bir fırsat yakaladı. tebrikler Ankaragücü.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ankaragücü'nün de kazanması çok güzel oldu. Hiç kimsenin böyle galibiyet almış bir takıma laf söyleme hakkı yoktur. Oyuncuların transferi vs. hepsi hukuki olaylardır. Sahadaki futbolu tartışmak gerekir.

Ankaragücü net bir oyun oynadı ve sonuçlarını aldı. Zaten %5'e uyulsaydı maçtan önce LigTV'de muhabirlerin vs. söylediği biletliler dışarıda kaldı olayı yaşanmazdı. Artık takımların böyle şeylere dikkat etmesi gerekiyor.

Maçtan sonra yaşanan olaylarda Eminiyet'inde payı vardır. Olayların çıkacağını Emniyet hiç mi düşünmemiş, maçın sonuna doğru yavaş yavaş kordona alırsın o taraftarı, halbuki Ankara Emniyeti hiçbir şey yapmadı, bir ara müdahale etti, onu da eline yüzüne bulaştırdı.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerçekten şok bir skor.. İlk yarıyı izledim ve hakemlik bir olay görmedim o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Ama ilk yarıda GS adeta yürüyordu sahada. Benim koşmamasından yakındığım Tabata dün gözümün önünde 85. dakikada rakip kovalıyordu ama bugün Elano daha 20. dakikada ikili mücadeleden kaçınır bir haldeydli. Böyle bir skor bence Galatasaraylı oyuncuları kendilerine getirir ancak iş kazası gözüyle bakılmamalı bu yenilgiye kesinlikle .. Tebrikler A.gücü

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ummadığım bir mağlubiyet geldi gsden ilk yarı öne geçecek pozisyonlar buldu ama değerlendiren olmadı ikinci yarı ise iki takımda kazanabilirdi sonucunda ankaragücü kazandı bence rijkaard arda elano baros gibi adamların kulağını çekmeli bir bireysel oynamaya başladılar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Önceki maçlardan ders çıkarılmamış, bu mağlubiyet ve gelen ara hataları görmek adına Galatasaray için iyi oldu. Nedense Rijkaard'ın dokunulmazlığı var ve eleştirilemiyor, Galatasaray kazanırken de belli hatalar vardı ama söylendiğinde hemen Rİjkaard'ı savunma moduna geçiliyordu. Hata varsa söyleyeceksin. Bugün maç 0-0 giderken Galatasaray kazanmak istiyorsa ki Türkiye'de derbiler hariç her maçta 3 büyükler favoridir, Baros'u çıkarmayıp Nonda'yla beraber oynatmalıydı. Ama oynatmadığına göre vardır bir bildiği, o Rijkaard, biz oturduğumuz yerden sallayan izleyicileriz nasılsa.

Ankaragücü'nün de galip gelmesini istemiyorum aslında ama bu maçta iyiydiler. Önce durdurdular, sonra da vurdular. Baros'un 2. yarının başında kaçırdığı pozisyon gol olsa belki Ankaragücü açılacak ve Galatasaray farklı kazanacaktı. Atanan kazanacağı bir maçı Ankaragücü atıp kazandı. Tebrik etmek gerekir, hiç yenilmemiş takımı ilk defa yeniyorsunuz.

Gol kaçar, kaçıran oyunculara kızmıyorum ama Arda'nın 2 pozisyonda yaptığı bencilliğe çok kızdım. Üzerine yüklenen yük, O'nun kurtarıcı, lider olması hissinden böyle yaptığını düşünüyorum. Takımın diğer yıldızlarının da devreye girip Arda'nın üzerindeki bu yükü almaları gerek. Keita'nın yokluğu da Galatasaray'ı etkiledi, Aydın'ın iyiydi ama bitirici hamleler yapamadı, Uğur'a çıkardığı çok mükemmel bir pas vardı, onu da atlamayalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hak etmedik yine şans yanımızda degildi zaten bu tür olaylara alısıgnız karsımızda Ankaragücü taraftarı var her türlü şeye hazır olmalısınız

maç 0-0 ken verilmeyen kartlar ve bana kalırsa bi penaltımız var.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Önceki maçlardan ders çıkarılmamış, bu mağlubiyet ve gelen ara hataları görmek adına Galatasaray için iyi oldu. Nedense Rijkaard'ın dokunulmazlığı var ve eleştirilemiyor, Galatasaray kazanırken de belli hatalar vardı ama söylendiğinde hemen Rİjkaard'ı savunma moduna geçiliyordu. Hata varsa söyleyeceksin. Bugün maç 0-0 giderken Galatasaray kazanmak istiyorsa ki Türkiye'de derbiler hariç her maçta 3 büyükler favoridir, Baros'u çıkarmayıp Nonda'yla beraber oynatmalıydı. Ama oynatmadığına göre vardır bir bildiği, o Rijkaard, biz oturduğumuz yerden sallayan izleyicileriz nasılsa.

Ankaragücü'nün de galip gelmesini istemiyorum aslında ama bu maçta iyiydiler. Önce durdurdular, sonra da vurdular. Baros'un 2. yarının başında kaçırdığı pozisyon gol olsa belki Ankaragücü açılacak ve Galatasaray farklı kazanacaktı. Atanan kazanacağı bir maçı Ankaragücü atıp kazandı. Tebrik etmek gerekir, hiç yenilmemiş takımı ilk defa yeniyorsunuz.

Gol kaçar, kaçıran oyunculara kızmıyorum ama Arda'nın 2 pozisyonda yaptığı bencilliğe çok kızdım. Üzerine yüklenen yük, O'nun kurtarıcı, lider olması hissinden böyle yaptığını düşünüyorum. Takımın diğer yıldızlarının da devreye girip Arda'nın üzerindeki bu yükü almaları gerek. Keita'nın yokluğu da Galatasaray'ı etkiledi, Aydın'ın iyiydi ama bitirici hamleler yapamadı, Uğur'a çıkardığı çok mükemmel bir pas vardı, onu da atlamayalım.

çift forvete dönseydik yüzde bir milyon kazanacaktık yani. vallahi billahi çok komiksiniz. rijkaard bunu bilmiyor bir siz biliyorsunuz..

bakın rijkaard ne demiş;

"...Baros ve Nonda birlikte oynayabilir ancak bunun icin saha ici organizasyonunda daha kapsamli degisiklik yapmak gerekir, bu nedenle baska seyler deniyoruz....."

sistem sistem sistem !!......

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri