Önceki maçlardan ders çıkarılmamış, bu mağlubiyet ve gelen ara hataları görmek adına Galatasaray için iyi oldu. Nedense Rijkaard'ın dokunulmazlığı var ve eleştirilemiyor, Galatasaray kazanırken de belli hatalar vardı ama söylendiğinde hemen Rİjkaard'ı savunma moduna geçiliyordu. Hata varsa söyleyeceksin. Bugün maç 0-0 giderken Galatasaray kazanmak istiyorsa ki Türkiye'de derbiler hariç her maçta 3 büyükler favoridir, Baros'u çıkarmayıp Nonda'yla beraber oynatmalıydı. Ama oynatmadığına göre vardır bir bildiği, o Rijkaard, biz oturduğumuz yerden sallayan izleyicileriz nasılsa.
Ankaragücü'nün de galip gelmesini istemiyorum aslında ama bu maçta iyiydiler. Önce durdurdular, sonra da vurdular. Baros'un 2. yarının başında kaçırdığı pozisyon gol olsa belki Ankaragücü açılacak ve Galatasaray farklı kazanacaktı. Atanan kazanacağı bir maçı Ankaragücü atıp kazandı. Tebrik etmek gerekir, hiç yenilmemiş takımı ilk defa yeniyorsunuz.
Gol kaçar, kaçıran oyunculara kızmıyorum ama Arda'nın 2 pozisyonda yaptığı bencilliğe çok kızdım. Üzerine yüklenen yük, O'nun kurtarıcı, lider olması hissinden böyle yaptığını düşünüyorum. Takımın diğer yıldızlarının da devreye girip Arda'nın üzerindeki bu yükü almaları gerek. Keita'nın yokluğu da Galatasaray'ı etkiledi, Aydın'ın iyiydi ama bitirici hamleler yapamadı, Uğur'a çıkardığı çok mükemmel bir pas vardı, onu da atlamayalım.