Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Kayserispor

5 17.86%
  • Beraberlik

11 39.29%
  • Fenerbahçe

12 42.86%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 78 arası toplam 78 sonuç

Konu: Kayserispor - Fenerbahçe [11.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

LigTv'nin sitesine gir.Pozisyonun son üç tekrarını izle.Pekala bozuyor dengesini Cangele'nin.Öyle dokunma falanda değil ayrıca.Ani bir hareketle çekip bırakıyor hemen.Carlos'ta çocuk değil.Git dokun bakalım koşan birisinin omuzuna dengesi bozuluyor mu bozulmuyor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Telegol'ü açıyorum penaltıyla alakası yok diyorlar. Futbol Pazarını açıyorum penaltının babası+kırmızı kart diyorlar. Ne iş anlamadım.

Bana görede penaltı değildi. Cangele bir anda dönüp eliyle çektiğini gösterdi ve YAN HAKEM penaltı verdi + birde sarı kart çıktı. Yazık, çok yazık.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

He şuda var tabi.Böyle çok pozisyon oluyor,vermiyor hakemler.O onların hatası.Doğru olan budur.Önemli olan adaleti sağlayıp,standartı tutturabilmek...
    Last edited by anilton : 02.Kasım.2009 at 15:30

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hakem bu yapar zaten ,sene 2100 bile olsa aynı konular tartışılır zaten tartışılsın diye hakemler hala var ve kararları bu durumda

Ben oynanan oyuna ve alınan keyfe bakarım.Geçen hafta isterse hakem 5 tane penaltı versin Fenerbahçe lehine, maçı Fenerbahçe hakketmişti,öyle bir maçı kazansaydık şansa hiç sevinmezdim doğrusu.

Bu maçtada Daum'un konsantrasyon eksikliği oldu,geçen haftaki maçtan sonra önemsemez bir havası vardı, maçın ilk dakikalarına baktığımda tarih tekerrürden ibarettir deyip Gaziantep maçının benzeri olacağını sezdim ama Kayserili oyuncularda şans yoktu. Böyle maçlarda Fenerbahçe ilk golü buluyorsa 2'ye 3'e gitmeli ,ne olursa olsun,o vermedi bu vermediyle alakası yok, Daum yine yeterli gördü olan oldu. Eğer böyle giderse Fenerbahçe'nin büyük maçları kazanıp da ligi kaybedebileceği bir sezon görebiliriz.

Çanlar henüz ikaz verirken bence önlem almalılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

“2 Puan kaybetmedik, 1 puan kazandık”

Teknik Direktörümüz Christoph Daum, Kayseri deplasmanından alınan 1-1'lik skoru puan kaybı olarak değerlendirmedi. Kayserisporlu futbolcuların özellikle ikinci yarıda daha fazla koşup mücadele ettiğini ve daha fazla pozisyona girdiğini belirten Daum, Fenerbahçe'nin Kayseri'de 1 puan kazandığını söyledi. Daum, Takımın en iyi oyuncusu olarak da kalecimiz Volkan Demirel'i gösterdi.
    Maç sonrası açıklamalar yapan Christoph Daum, "Hayır puan kaybı olarak görmüyorum. Biz buradan 1 puan kazandık Kayseri bizden daha fazla pozisyon yakaladı ikinci yarıda . O nedenle biz burada 1 puan kazandık. Kayserili futbolcular daha fazla koştu, daha fazla mücadele etti, daha fazla gücünü kullandı ve daha fazla pozisyon buldu. Bunun sonucunda buradan 1 puanla ayrılıyoruz. Volkan çok iyi kurtarışlar yaptı. Bugün sahadaki en iyi oyuncumuz Volkan'dı. Çok iyi bir oyun çıkardı" diye konuştu.
    Alex'in olmamasının alınan bu sonuçta etkili olup olmadığı sorulduğunda ise Daum, "Bahane aramak istemiyorum ama Alex çok iyi futbolcu. Olsa çok iyi olurdu ama yedekte bekleyen futbolcularımız da var. Alex olmayınca onlara şans doğuyor. Daha önce de Alex'in olmadığı maçlarda puanlar kazanıyorduk" diye konuştu.
    Sakatlanarak kenara alınan oyuncumuz Önder'de ilk görünen şeyin bir adale sakatlığı olduğunu, kesin sonucun kontrollerde çıkacağını belirten Daum, "Fenerbahçe, puan kaybettiği maçlarda son 30 dakikada baskı yiyor bunun sebebi ne?" şeklindeki bir soruya ise, "Daha önce, Fenerbahçe özellikle son dakikaların takımı diyordunuz. Şu maçta onu göremedik ama bunu çalışacağız ve ileride daha iyi olacağız" diye cevap verdi.
    RAKİBİMİZ GÜÇLÜ BİR TAKIM
    Cristoph Daum, daha sonra yaptığı açıklamada ise Kayserispor'un 2. yarıda daha fazla pozisyon yakaladığını söyledi. Galibiyeti koruyamadıklarını ifade eden Daum, "Rakibimiz, 4. sırada olan güçlü bir takım. İlk yarıda attığımız golü koruyamadık. Gaziantep maçını düşünürsek, Kayserispor'dan puan almamız da önemli. Biz son dakikaların takımıyız ama bu aralar biraz düşüşteyiz" şeklinde konuştu.

“Geriye yaslanınca golü yedik”

Oyuncumuz Volkan Demirel, Takımımızın ikinci yarıda ileriye dönük değil de galibiyeti koruma düşüncesiyle geriye yaslanarak oynadığını, aynı durumun Gaziantep deplasmanında da yaşandığını söyledi.
    Maç sonrası açıklamalar yapan Volkan Demirel, "Maç 1-0 olduktan sonra ikinci yarı biraz geri yaslandık. Aynısını Gaziantep'te de yaşadık. Orada da son dakikalarda goller yemiştik. 1-0 öndeyken geriye yaslanmamak lazım, ikinci golü bulmak lazım. Çünkü Türkiye liginde neyin ne olacağı belli olmuyor. Bu maçı kazanabilirdik ama, son dakikalara bakarsak kaybedebilirdik de. O nedenle buradan aldığımız 1 puan önemli. Antep'te 3, burada 2 toplam 5 puan kaybettik. O puanları kaybetmesek, şimdi çok rahat olacaktık. Saha şartları da zordu ama ilk yarı yere yatmadım ve üstüm ıslanmadı. Sadece yağan yağmurdan dolayı ıslandım. İkinci yarı üstümüze geldiler ve biz geriye yaslandık, penaltıdan da golü yedik. Penaltı verilebilirdi de, verilmeyebilirdi de. Çok rahatsız edici bir durum yoktu bana göre. Bizim 1 puana sevinmemiz lazım. Derbinin rehaveti olmaz. O maç geride kaldı. Buradan, geriye yaslandığımız için 1 puanla ayrılıyoruz" diye konuştu.

fenerbahce.org

Açıklamalarda hatanın farkındalar. Maçın son bölümlerinde yorgunluğun da etkisiyle oyundan düşme ve gol attıktan sonra 2.'yi atmak için daha az çaba gösterme sorunlarımız var. Fenerbahçe 2. golü attıktan sonra rakip kim olursa olsun kolay kolay maçı vermez ama 2. gol gelmezse bu tür maçları çok yaşarız, son dakika sürprizleri görebiliriz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Hakem 1 Fenerbahçe 1

tebrikler hakem olmayan penaltıyı verdiğin Fenerbahçeyi 2puandan ettiğin için.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mehmetcim protesto olarak doğru olabilir ama boşver abisi, büyüklük sizde kalsın,yapan kişinin yaptığını yapmaya gerek yok, sonra fark kalmaz değil mi abisi

XYZ Takım 5 - 10 Hakem (MHK, TFF vs.) muhabbeti iyiden iyiye can sıkmaya başladı.

Her puan kaybeden, hakemlerden canı yanan böyle yazsın o zaman. Geçen senelerde forumda böyle konularda taviz verilmiyordu. Yoksa burası da taraftar forumu mu oldu bilmek isterim ?

Kayserispor'u oyunundan dolayı kutluyorum. Daum bile 1 puanı kurtardık derken 2 puanımız çalındı demek hoş olmuyor. Bugün hangi Fenerli arkadaşım ile konuştuysam Kayseri'nin daha iyi oynadığını söylediler. . .

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yarım saat kendi kalemizin önüne yaslandık ve bu durumu Daum herkes gibi izledi. Gol bağıra bağıra geldi. Oyunu bu kadar kötü okuyan hocan varsa 1 puan da iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    XYZ Takım 5 - 10 Hakem (MHK, TFF vs.) muhabbeti iyiden iyiye can sıkmaya başladı.

Her puan kaybeden, hakemlerden canı yanan böyle yazsın o zaman. Geçen senelerde forumda böyle konularda taviz verilmiyordu. Yoksa burası da taraftar forumu mu oldu bilmek isterim ?

Kayserispor'u oyunundan dolayı kutluyorum. Daum bile 1 puanı kurtardık derken 2 puanımız çalındı demek hoş olmuyor. Bugün hangi Fenerli arkadaşım ile konuştuysam Kayseri'nin daha iyi oynadığını söylediler. . .
    Aynı şeyleri geçen hafta bizde dedik, senin bu kadar kasmana gerenk yok. anlayan anlar ne demek istediğimi.

Nesil
    2006

Penalti bana gore de dogru, sonucta bu cekmenin siddeti olmazki Carlos cekiyor sonucta. Bu penalti degilse, Galatasaray macinda Alexin pozisyonuda penalti degil.Alexin pozisyonu penalti ise bu da penalti. Iki pozisyondada Alex ve Cangele deyim yerindeyse penaltiyi aliyorlar.

Misal Alexin pozisyonu Alex dusmeyebilirdi devam edip gol yapabilirdi ve birakti kendisini hakem penalti verdi karar dogruydu,Cangelede aynisini yapti .Carlos sonuc olarak cekti ve hizlanmasini engelledi Cangelenin,Cangele pekala yine devam edebilirdi ama etmedi birakti ve penalti aldi. Carlos orda cekmese Cangeleyi,Cangele belki 1 metre fark atip kaleciyle karsi karsiya kalicakti. Penalti olmasi icin illa dusurmek lazim degil.

Birde Fenerbahcelilerin bu macta ozellikle hakeme yuklenmesine anlam veremedim. Bence alinan bir puana sukredin.Kayseri 4-5 tane atabilirdi.

Son olarak Crespo Ferrari pozisyonunda kirmizi kart yanlis ama penalti dogru demis.Orda kirmizi kartin sebebi Ferrarinin hareketinin siddetiyle alakasi yok, son adam olmasiyla alakasi var.Orada Hakem penalti verirse kirmizi vermek zorunda, PEnalti buyuk yanlisti,kirmizi vermemesi daha buyuk yanlis olurdu.

Nesil
    2006

Daum'u beğenirim ama; bazen anlayamıyorum. Şu maçda kulübede izledi. Kazanmak için bir adım atmadı. Kazım'ı çıkarırken hata yaptığını biliyor. Maçda gol yedikten sonra rakip üstümüze üstümüze gelirken takımı kurtamak yerine pozisyonları izleyip, Volkan'a şükrediyor, en sonunda Deniz'i alıp ufak bir önlemle bir puan elde ediyor. Belki bu maçı kaybetmemizde futbolcuların etkisi var ama; Daum kulübede iken kazanacağımızı hissetmedi ve buda futbolcuları etkiledi.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Eğer Carlos un yaptığı penaltıysa yaşamayalım...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Penalti bana gore de dogru, sonucta bu cekmenin siddeti olmazki Carlos cekiyor sonucta. Bu penalti degilse, Galatasaray macinda Alexin pozisyonuda penalti degil.Alexin pozisyonu penalti ise bu da penalti. Iki pozisyondada Alex ve Cangele deyim yerindeyse penaltiyi aliyorlar.
    Bu yazdığına katılıyorum. Bana kalırsa 2side penaltı değil. Alex'inkine penaltı diyen de bu pozisyon için penaltı demelidir. Müdahele var ama şiddeti çok küçük. 2 pozisyonda da harekete maruz kalanlar(Cangele-Alex) uyanıklık yapıp faulü hakeme gösterip, düdüğü çaldırdılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yalnız izlediğim kadarı ile bizim gol hakkında çok net bir yorum yapamayacağım. Carlos un pozisyonunda ilk başta ofsayt var. Diğer 17 numaralı oyuncu pozisyonun içinde. Geriye doğru çekilmesi gerekirken ileri doğru gidiyor. Orada oyuncunun geri çekilmediğini gören hakem pasif durumdaki oyuncuyu aktif olarak değerlendirip bayrak kaldırmalı tıpkı Carlos un pozisyonunda olması gereken gibi.

İkincisi pozisyon dışarıda başlamış, Cangele gidiyor kendini içerde bırakıyor. Asıl engelleme dışarıda yapılmış içerideki pozisyonda hafif bir teması hisseden Cangele bırakıyor. Ofsayt olmalıydı pozisyon, dikkatli izlersek 17 numaralı Kayserili geriye çekilmiyor. Dolayısı ile aktif konumda pozisyonun içinde yer almış oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şimdi o penaltı pozisyonu biraz şey gibi, hocam görmüyo musun ne yapıyo tarzı bir durum Genelde küçük çaplı amatör maçlarda görürüz bu durumu. Cangele'nin biraz canı sıkkındı herhalde o gün, Carlos eylemi tamamlamasın dedi İstese devam da ederdi devam etseydi de düşürülürdü gene Hani biraz penaltıya teşebbüs ile penaltı arası bir durum. Bir de ceza sahası dışında başladığı an bir dokunma var,el dokunuyor ama hareketsiz,çekiş ceza alanında başlıyor.

Garip bir durum yani. Neticede alınan ders çok önemli ,oyun olarak beraberlik bile anca hakkedildi, yinede Mehmet topuz'un şutu kale direği içinden dönmesi Fenerbahçenin kötü oynadığı vakitte ve sonraki pozisyonda kafa ıskası olmasa yine galip gelebilirdi ama bu yanılgı ilerki haftalarda başına daha büyük işler açardı Fenerbahçe'nin. Arada böyle uyarılar iyidir iş işten geçmeden ve Volkan ile Daum'un açıklamaları uyarıyı aldıklarını gösteriyor.

Çekilmiş abisi bir de o pozisyonda.Yana açılmış artık.Penaltıya itiraz ederken duruyo yoksa yolu açıyor.

Kayseri kalecisinin yediği gol de unutmak istediği bir goldür herhalde. Pozisyon olmadan gol yemek böyle oluyor,kaleciler için çok kötü bir durum ama sorun sahada.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abi o kaleci Denizlispor ile Galatasaray maçındada elinden kaçırıp içeri almıştı gs 2-1 almıştı maçı. Bahaneside Ali Samiyen in ışıkları gözünü almışmış.

PEnaltı pozisyonunda dışarıdan içeriye doğru bir çekme gördüm öyle yorumladım. Tabiki hakeme kalmış verirse ki verdi kimse sesini çıkaramaz. Ama dediğim gibi ondan önce 17 numara pozisyonun içinde pasif olarak dururkene topa doğru hamle yapınca ofsayt olmalıydı.

1 puan maçın hakkıydı. Ama iki taraftan biriside 2-1 yapsa yazık oldu demezdim. Kayseri iyi bastırdı Fenerde büyük takım olmanın avantajıyla şansa 1 gol atsa atabilirdi. Maçtan 3 puanı pek haketmedik. Böyle penaltılara felan takılmam, hatada olmuş olabilir ama kesinlikle hakemin bir art niyetinin olmadığını, bu tip pozisyonların her zaman olduğunu savunuyorum. Dolayısı ile maçın hakkı beraberlikti ve öyle oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zaten her hakem vermez abisi, otoriter olanlar yani İngiliz ve İskoç ya da İskandinav hakemleri. Şöyle vermezler. O pozisyonda diyelim Carlos alakasız bir tekme salladı Cangele döndü ne oluyo zıplamasam ya da 30 santim yanda dursam bacağım gidiyodu diye gösterir pozisyon penaltı olur çünkü bu tür teşebbüslerde penaltı. Bazen penaltı hep darbe olursa olur sanılıyor halbuki alakası yok.

Dediğim türde hakemlerde şöyle vermezdi,Carlos'un yaptığı kural harici ama hakemlerin tavrı bebek misin devam etsene önünde kale var olurdu inadına vermezlerdi, ben miyim hakem sen misin diye

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri