Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 99 sonuç

Konu: İşte Muhtemel Rakipler

Nesil
    2006

Galatasaray devre arası çok iyi bir oyuncu alması şart oldu. Galatasaray'ın tek yapacağı bir iş var, Agüreo ve Forlan'ı iki maçda da durdurup maçı kazanmak. Başka bir seçeneği yok.

Fenerbahçe için söylenecek bir kelime yok. Ciddiye alındığı taktirde rahat bir şekilde eleyebilirler. Sonuçta buraya en fazla puan toplayıp gelen bir kulüp.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Everton * Sporting galibi. Off off yani Galatasaray için.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Çok şanslıyız yahu bu kadar da olmaz elenmemiz için herşey oluyor tamam gitmiyoz avrupaya falan yuh yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fener-liverpool -unirea

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2. kura o kadarda zor degil bence her ikiside elenebilir yeterki Atletico'yu geçelim. Fenerde geçerse Liverpool gelir heralde onunkiler daha zor.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Çok umutsuzluğa kapılmayalım, tamamdır şanssız bir kura çektik ancak başımızda Frank Rijkaard ve kadromuzda bir çok yıldız bulunuyor. Defansa iyi bir takviyeyle neden olmasın?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

genelde gs diğer türk takımlarına oranla daga güzel kuralar çekerdi tabi bunun sebebi avrupadaki basarıları yani ben güçlü görülen takımlara bi şekilde kolay takımların cıktıgını düşünüyorum torba avantajı dısında bugün ki liverpool örnegi gibi mesela.bu sefer çok sanssız kura cektiler umarım defansın göbegini bi an önce toplarlar yada toplamazlar o fark etmez turu gecsinler yeter bizim lille fransanın son 3-4 yıldır düzenli olarak üst sıraları zorlayan ekibi yani bi bordeaux değil ama psg gibi bi sene şampiyonluga bi sene düsme potasından cıkmaya oynamıyo vs. çokda bilmiyorum bu yıl zaten fransa ligini fenerbahcem geçer gibi turu
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006

Fenerbahçe - Liverpool biletini şimdiden almak lazım. Büyük ihtimalle Fenerbahçe çeyrek finali göremiyecek ama; Liverpool'u elerse kupayı Fener kaldırır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

turu gectigimiz halde kupanin favorisiyle oynicaz. insallah liverpool'un kötü gidisati ozamana kadar sürer

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Lille'yi küçümsemeyin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence her iki tkaımda 2.tura geçecek.ama öbür turlar iki takım içinde gerçekten zor.atl.madrid formsuz onun için korkmuyorum.lille de formda onun için korkuyorum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Lille'yi küçümsemeyin...
    Ben küçümsüyorum, Twente'den güçlü ekip değil, Fenerbahçe nasıl lider olduysa aynen devam eder, deplasmanda ve içeride yener. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligininde çeyrek final oynadığı dönemden daha da güçlü kaldı ki devre arası bir yabancı hakkı var, mutlaka iyi bir oyuncu alınır şu eşleşmelerden sonra.

Eğer avrupada takımlarımız iyi bi yerlere gelmek istiyorsa korkmaya falan gerek yok çıkıp çatır çatır oynucaz rakipler güçlü olabilir biz kendimiz gibi oynarsak iki takımımızda güzel başarılar elde eder.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tam olarak eşleşmeler böyle.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bence bizim durumumuz fenerden daha içaçıcı

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Adamlar bu grupta 15 gol atıp 9 yemişler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şuanda hem bu turu hemde öbür turu sayarsak en zor eşleşmeler galatasarayın.sonrada ajax-juve/fulham-shaktar geliyor.ama inanıyorum gerçekten iki takımda bu turu geçecek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lille'i eleriz fakat Liverpool kötü oldu yahu. Liverpool'u eleyebilirsek büyük ihtimal kupayı alırız.

Chelsea'nin Agüero'yu kesinlikle transfer etmesi lazım

Nesil
    2006

Fenerbahçe çok az gol yiyor Avrupa'da, Santos'da bekde daha iyi oynacağını düşünürsek Fenerbahçe için Lille kolay takım ama; tek kötü yanı bir üst turda Liverpool. Belki bu takımı negatif etkileyebilir ama; bir yandan da Liverpool ile oynama isteği gelirse daha da iyi motive olabilirler. Tek avantajı ilk maçın deplasmanda olması.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Atletico'yu elersek bu yolun sonu Hamburg olur Eleyemeyeceğimiz bir takım değil, dişimize göre kuralar çektik. Bir yandan da iyi oldu böyle olması. Şimdi devre arası özellikle stopere çok iyi bir isim almak şart oldu. Yönetim gereğini yapacaktır. Yaptıkları taktirde de Atletico ile başabaş oynarız. Bir de nedense güçsüz takımlara karşı daha çok zorlanıyoruz, rehavet oluyor sanırım. İyi oldu iyi. Eleneceksek hemen elenelim, devam edeceksek de sonuna kadar gidelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Atletico'yu elersek bu yolun sonu Hamburg olur Eleyemeyeceğimiz bir takım değil, dişimize göre kuralar çektik. Bir yandan da iyi oldu böyle olması. Şimdi devre arası özellikle stopere çok iyi bir isim almak şart oldu. Yönetim gereğini yapacaktır. Yaptıkları taktirde de Atletico ile başabaş oynarız. Bir de nedense güçsüz takımlara karşı daha çok zorlanıyoruz, rehavet oluyor sanırım. İyi oldu iyi. Eleneceksek hemen elenelim, devam edeceksek de sonuna kadar gidelim.
    aynen katılıyorum ve ekliyorum biz bu takımları elersek gerçekten kupaya oynayacak 4 takımı elemiş olacağız.ki villarreal-wolfsburg maçı var.oradan da biri gidecek sonra ajax-juve var ve onların galibiyle geçen seneki kupanın sahibi shaktar oynayacak.yani bu turları geçersek finale gidebilriz.

birşey daha bu teknik direktö biz benficayı yendiğimizde de vardı.belki bir daha yeneriz

Nesil
    2006

Asıl Fener Liverpool'u geçerse kupayı alır. Ama unutmamak gerek, Roma, Juventus gibi kulüpler bu turnuvada oynuyorlar.

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Asıl Fener Liverpool'u geçerse kupayı alır. Ama unutmamak gerek, Roma, Juventus gibi kulüpler bu turnuvada oynuyorlar.
    Bu mantığa da göre Liverpool feneri geçerse kupayı alır

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'yle eşleşmesi muhtemel son 3 takım kalmıştı: Lille, Hertha, Everton. Bunların içinden Hertha gelseydi daha iyi olurdu ama sonuçta final gibi bir hedef varsa doğal olarak zor engeller aşılacak. Lille'i dikkate almak lazım. Fransa'dan eğer güzel bir skorla dönersek Kadıköy'de işi bitiririz. Lille'i geçtiğimiz takdirde çok büyük ihtimalle rakibimiz Liverpool olacak. Liverpool'un ligde kötü gitmesi nedeniyle bu kupaya verdikleri önem de artabilir. Mükemmel maçlar bizi bekliyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Gerçi şu an ne dersek boş maçlar 2 ay sonra oynanacak kim gelecek kim gidecek kim sakatlanacak hiç bir şey bilmiyoruz umarım iki takımımız içinde herşey olumlu olur

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Son 4 lig maçında 16 gol.(Lyon karşısında 3-1 geriye düştükleri maçı 4-3 kazandılar.) Gruplarda 6 maçta 15 gol.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

ilginc bi durumda lille'in ikinci yarilarda birinci yarilardan daha fazla gol atmasi olmus

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Eleneceksek de Lpool'a elenelim Lille'e değil : )

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri