Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 136 sonuç

Konu: Tuncaydan bir ayıp daha!!

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

benim kendi düşünceme göre bir profesyonel futbolcuysan taraftara gidersin alkışlarsın onlara gösterdikleri destekten ötürü teşekkür edersin hatta hediye olarak terlettiğin formayı atarsın ama gidip tezaruhat başlatmak ne büyük ayıp. sen bir milli futbolcusun, senin gibi bu işe emek veren milli takım arkadaşlarının yüzüne nasıl bakacaksın ulusal takımda? nerede kalacak birlik beraberlik..
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Quote Originally Posted by Vieri
    benim kendi düşünceme göre bir profesyonel futbolcuysan taraftara gidersin alkışlarsın onlara gösterdikleri destekten ötürü teşekkür edersin hatta hediye olarak terlettiğin formayı atarsın ama gidip tezaruhat başlatmak ne büyük ayıp. sen bir milli futbolcusun, senin gibi bu işe emek veren milli takım arkadaşlarının yüzüne nasıl bakacaksın ulusal takımda? nerede kalacak birlik beraberlik..
    Altına imzamı atarım..

Tuncay Şanlı geleceği değil bugünü düşünüyor ama bilmiyor ki yaptığı terbiyesizlikleri, özellikle rakip oyuncuya yaptığı terbiyesizlikleri Milli Takımda o arkadaşlarının yüzüne nasıl bakacağını..Veya Milli maçta iken Başta Galatasaraylı taraftarlar olmak üzere diğer atraftarların tepkisini
    -

dünkü maçta tucayın ağzını okuyabilen arkadaşlar fenerin ikinci golünden sonra tribünlere dönüp sevinirken 2-3 defa küfür etmiştir. necati ile tartışırkende necati arkasını dönüp uzaklaşırkende araksından küfür etmiştir. sonra bu insanlar nasıl milli takımda beraber oynıcak? vieri sana katılıyorum

yav sizleri anlamyorum. Fenerliler yaptigi zaman hemen ayipa giriyor. Peki niye Demirörenin dedikleri ayip olmuyor,veya baska bisey oldugunda niye AYIP OLMUYOR?????!!!!!!!!!! Hep fenerlilerin üstüne gidiyorsunuz,yeter artik. Bu tezahürat 20 senedir var,simdi mi akliniza geldi bunu bi yerlere sikayet etmeye? Haa...simdi biraz köseye sikisinca (özür bende I harfi yok) hemen su ayip,bu ayip diye basliyorsunuz. Asil bu yaptiginiz ayiptir. Benden bu kadar.

Quote Originally Posted by FmMomo
    yav sizleri anlamyorum. Fenerliler yaptigi zaman hemen ayipa giriyor. Peki niye Demirörenin dedikleri ayip olmuyor,veya baska bisey oldugunda niye AYIP OLMUYOR?????!!!!!!!!!! Hep fenerlilerin üstüne gidiyorsunuz,yeter artik. Bu tezahürat 20 senedir var,simdi mi akliniza geldi bunu bi yerlere sikayet etmeye? Haa...simdi biraz köseye sikisinca (özür bende I harfi yok) hemen su ayip,bu ayip diye basliyorsunuz. Asil bu yaptiginiz ayiptir. Benden bu kadar.
    bu tezahürat isterse 4000 yıldır olsun bunuy bir futbolcu daha önce yapmamıştır. yaparsada bu tepkiyi alır ve bunu çıkıp bana burda savunma.
    ayrıca maymuncuk arkadaşımızın sana yönelttiği soruların aynısını bende sana yöneltiyorum

Bende anlamıyorum niye Fenerliler bu kadar objektif bakmıyorlar ( sözüm her Fenerli'ye değil! )

Tuncay genç ve Milli bir oyuncu..Bunları yapıp kötü örnek olmaması lazım..

Tezahürat mevzusunda ise Bir futbolcu rakibi kışkırtacak hareketleri en azından canlı yayında YAPAMAZ!!!

Demirören kendi düşüncesini söylemiş burada ne varki..

Ona bakarsan Aziz Yıldırım Beyefendi niye dün 2. golden sonra yanında rakibin başkanı olmasına rağmen zıpladı, hopladı, sevindi.. ( Her maçta yapıyor ama yanındaki başkan 6-0 lık maçta bile alkışlamış bir başkan! )

Bunları söyleyebilirmisin ??
    -

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

tuncayın yaptığı hareketten ceza almamasının nedeni 2002 dünya kupasında aynı şeyi futbolun lideri federasyon başkanının japonyadan indi koreye b..... şeklinde taraftara yaptırmasıdır. herkesin beğendiği başkanımız bunu yaparsa bir futbolcuya bunu yaptığı için ceza verebilir mi? ha inanmayıp kanıt isteyen arkadaşlar olabilir ama ben tv de o zaman kendim gördüğüm için biliyorum sizlere bir kanıt sunamam o nedenle bu olayın fazla büyütülmesini istemiyorum bu tezahurat yıllardan beri yapılmaktadır bir de şunu söyleyeyim aynı şeyi sizin bir oyuncunuz yapsa siz de onun arkasında olurdunuz ve biz burda diğer taraftarlar onu eleştiridik yani bu olay fazla büyütülmemeli onların hepsi arkadaş göreceksiniz ki milli takımda en iyi anlaşan yine o oyuncular olacaktır biz de burda tartıştığımızla, birbirimizin kalbini kıdığımızla kalacağız...

saygılar.....
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by sekopej
    tuncayın yaptığı hareketten ceza almamasının nedeni 2002 dünya kupasında aynı şeyi futbolun lideri federasyon başkanının japonyadan indi koreye b..... şeklinde taraftara yaptırmasıdır. herkesin beğendiği başkanımız bunu yaparsa bir futbolcuya bunu yaptığı için ceza verebilir mi? ha inanmayıp kanıt isteyen arkadaşlar olabilir ama ben tv de o zaman kendim gördüğüm için biliyorum sizlere bir kanıt sunamam o nedenle bu olayın fazla büyütülmesini istemiyorum bu tezahurat yıllardan beri yapılmaktadır bir de şunu söyleyeyim aynı şeyi sizin bir oyuncunuz yapsa siz de onun arkasında olurdunuz ve biz burda diğer taraftarlar onu eleştiridik yani bu olay fazla büyütülmemeli onların hepsi arkadaş göreceksiniz ki milli takımda en iyi anlaşan yine o oyuncular olacaktır biz de burda tartıştığımızla, birbirimizin kalbini kıdığımızla kalacağız...

saygılar.....
    arkadaşım çok güzel yazmışsın ama bu iki yere katılmıyorum.1.si onlar yaptırmış olsalarda o takımlar yabancıdır tuncay çıksın ister manchestera ister milana b... burdaki iki türk takımıdır bunu yapması yanlıştır ve bence ceza şarttır.
    2.si ise ben bunu bir Galatasaraylı futbolcu yapsa kesinlikle arkasında durmam hatta keşke çıkıp özür dilese derim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ya objektiflikten bahsediyosunuz az önce açtığım konu taraflı die kapatıldı. peki bu tuncaya edilen hakaretlere ne demeli bu kadar küfüre bi ceza yokmu hele hele ilk msj lar yıldızlardan gözükmücek o. lütfen herkese eşit davranılsın adalet istiyorum

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    ya objektiflikten bahsediyosunuz az önce açtığım konu taraflı die kapatıldı. peki bu tuncaya edilen hakaretlere ne demeli bu kadar küfüre bi ceza yokmu hele hele ilk msj lar yıldızlardan gözükmücek o. lütfen herkese eşit davranılsın adalet istiyorum
    burda fener galatasarayı sevmek vs tartışılmıyor burda yapılmış bir hareket tartışılıyor. 2 tane yıldızlanmış msj var ve o arkadaşlardan biri cezalı. konu kaldırmak la ceza vermek aynı şey değildir. burda olabildiğince eşit davranılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

peki bu senin düşüncendir bişey diyemem ayrıca kupa ilk maçından sonra ümit karanın yaptığı hareketin aynısını öne geçince yapan tuncay maçtan sonra özür diledi fakat ümitten bununla ilgili bir özür gelmedi. ve ümit herhangi bir tepki almadı hatta yaptığı unutldu ...
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by sekopej
    peki bu senin düşüncendir bişey diyemem ayrıca kupa ilk maçından sonra ümit karanın yaptığı hareketin aynısını öne geçince yapan tuncay maçtan sonra özür diledi fakat ümitten bununla ilgili bir özür gelmedi. ve ümit herhangi bir tepki almadı hatta yaptığı unutldu ...
    tuncay özür diledi ve gerçekten helal olsun dedim ümitten de özür bekledim. Ama tuncay o özürünü tamamıyla yok edecek hareketi yüzünden bugün bu anda bunu tartışıyoruz. Özür diledikten sonra böyle birşey yapmasaydı kendisini kutlardım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by hurmet
    tuncay özür diledi ve gerçekten helal olsun dedim ümitten de özür bekledim. Ama tuncay o özürünü tamamıyla yok edecek hareketi yüzünden bugün bu anda bunu tartışıyoruz. Özür diledikten sonra böyle birşey yapmasaydı kendisini kutlardım
    o da bu yaptığının yanlış olduğunun farkına varacaktır ama bu ortamda onu düşündüğünü zannetmiyorum ne zaman ki sezon bitip sağlıklı kafayla bunları izleyip düşünecek o zaman anlayacaktır eminim ki bunları tekrar etmeyecektir.

ha tekrar etti ne olur taraftarın gözünde değeri artar kredisi artar ama gün gelir sen futbolunu yaterli oynayamazsan kimse seni desteklemez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bu olayı sadece tuncayla bağdaştırmak değil olay. burada konuşulanlar bir milli futbolcunun tavrı bu başka bir oyuncuda olabilirdi. yapılanın yanlış olduğundan bahsediyoruz. eskilerde fatih terimde tuncay tarzında hareketler yaparmış. ben görmedim okudum duydum bugun bir galatasaraylı oyuncuda aynı hareketi yapsa ben tasvip etmem, savunmamda. Savunanada burada verdiğim gibi cevabımı veririm. Sonuç olarak eğer bu şekilde oyuncular amigoluk yapacaklarsa şiddet dahada artacak. çünkü taraftara örnek olması gereken kişiler bile sağ duyulu olamıyor
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

bu olayı sadece tuncayla bağdaştırmak değil olay. burada konuşulanlar bir milli futbolcunun tavrı bu başka bir oyuncuda olabilirdi. yapılanın yanlış olduğundan bahsediyoruz. eskilerde fatih terimde tuncay tarzında hareketler yaparmış. ben görmedim okudum duydum bugun bir galatasaraylı oyuncuda aynı hareketi yapsa ben tasvip etmem, savunmamda. Savunanada burada verdiğim gibi cevabımı veririm. Sonuç olarak eğer bu şekilde oyuncular amigoluk yapacaklarsa şiddet dahada artacak. çünkü taraftara örnek olması gereken kişiler bile sağ duyulu olamıyor
    ben bu söylediklerine sonuna kadar katılıyorum ayrıca tuncay doğru yapmıştır da demedim ama onlar ailecek görüşen insanlar onların sahada yaptıkları sahada kalıyor arkadaşlıkları devam ediyor diye düşünüyorum şimdi gidip hakana necatiye sorsanız gençtir yapmıştır der ve konuyu kapatır arkadaşlıkları devam eder olayı bizlerin büyüttüğünü düşünüyorum...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ya beyler tuncayın böle bişi dediğini resmi olarak biliyomuyuz hayır. artık biz kendi aramızda tuncayın ağzından çok yez yazmışızdır ve yazarızda yani şunu demek istiyorum tuncay böle bişi demedi. ayrıca dediyse bile bunu kameraların önünde yaptı mı medya gördü mü duydu mu kim şahit.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

ya beyler tuncayın böle bişi dediğini resmi olarak biliyomuyuz hayır. artık biz kendi aramızda tuncayın ağzından çok yez yazmışızdır ve yazarızda yani şunu demek istiyorum tuncay böle bişi demedi. ayrıca dediyse bile bunu kameraların önünde yaptı mı medya gördü mü duydu mu kim şahit.
    böyle bişey dediğini maç sonundaki yaptığı hareketiyle ıspatladıı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

maç sonunda ne yaptı merak ettim

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

nemi yaptı??? ya arkadaşım git allah aşkına yaa.. daha ne yaptığını bilmiyosun bu konuya yazılar yazıyosunn

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

tamam işte ne yaptığını söle adam gibi sordum. belki kaçırmış olabilirim ne yaptığını

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Maç sonunda stadın ışıkları kapatıldıktan sonra kupa maçında yaptığı gibi taraftarın yanına gidip daha önce yaptığı bu tezahüratı yine başlatan isim oldu.Ama unuttuğı birşey vardı: "Stadın ışıkları her ne kadar kapalı olsa bile kameraların ışıkları olayları ve yapılanları aydınlatmaya yetiyor"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

+ sahaya hindi getirdi :@
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

haa sen onu mu diyosun arkadaşlar olay medyada göründüğü gibi değil stadın ışıkları galibiyeti kutlamak için kapatıldı. daha sonra orta sahaya bi ışık tutuldu ayrıca bu tezahuratı tuncay yapmadı amigomuz yaptı ben bizzat gördün tuncayın alakası yok. amigonun elinde bi mikrofon wardı ve 2 güvenlik görevlisinin elinde de bi hindi vardı gördünüz mü bunları. o sırada tuncay aziz yıldırımla kucaklaşıyordu beyler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ya o getirmedi yaaaa amigo getirdi anlamak istemiyomusunuz siz.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

tuncayı neden savunuyorsunuz ki? daha öncede yaptı uyarı aldı gene yapabilir belki yapmamıştır. burada böyle bir davranışın bir milli ve profesyonel futbolcu tarafından yapılmasının ne kadar doğru olup olmadı tartışılmalı.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

savunurum tabi yapmadığı bişeyi yapmış gibi lanse edemez kimse kimsenin buna hakkı yok. tamam bi kere yaptı orda haklısınız ama. bu konuda kimse kusura bakmasın onun suçu yok. ortada suç yok!!!!

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

nasıl suç yok? Tuncay amigoluk yaptığı için burada ismi geçiyor. Haliyle bizede eleştirmek düşüyor. Bu konuyu biraz araştırırsanız zaten kimin amigo kimin anons krizi yarattığını görürsünüz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

nasıl suç yok? Tuncay amigoluk yaptığı için burada ismi geçiyor. Haliyle bizede eleştirmek düşüyor. Bu konuyu biraz araştırırsanız zaten kimin amigo kimin anons krizi yarattığını görürsünüz.
    Tuncay amigoluğu 3-2 lik maçta yapmadı mı biz şu anda bu maçtan bahsediyoruz abicim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tuncay amigoluğu 3-2 lik maçta yapmadı mı biz şu anda bu maçtan bahsediyoruz abicim
    Haberin yok galiba.Tuncay bu maçta da amigoluk yaptı.Bu sefer de ihtar vermezler heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Tuncay'dan duygu dolu sözler

Tuncay'dan duygu dolu sözler

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Tuncay Şanlı, 4-0'lık Galatasaray galibiyetinin ardından, bugün sadece Galatasaray'ı yenmediklerini belirterek, ''Birçok engeli aştık. Şampiyon olamayacağımızı söyleyenler vardı. Ama biz bir bütün olduk ve engelleri tek tek aşıyoruz'' dedi.
    4 yıldır Fenerbahçe'de forma giydiğini, ancak bugünkü kadar kendisini baskı altında hissetmediğini belirten Tuncay, maç öncesi çok duygulu anlar yaşadıklarını, Appiah'ın ve kendisinin gözlerinin dolduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
    ''Ayrıca Ümit Ağabey'e lösemili bir çocuktan mesaj gelmiş. (Üst üste 3. şampiyonluğu görmeden ölmek istemiyorum) demiş. Bunlar bizi oldukça duygulandırdı. Başkanımız da maç öncesi bize bir konuşma yaptı. Bugün Fenerbahçe forması ile bu sahaya çıktığım ve mücadele ettiğim için gururluyum. Bu galibiyet nedeniyle bütün arkadaşlarımı kutluyorum.''

ALINTIDIR

bu da tuncay ama siz buna da reklam yapıyo oynuyo dersiniz...
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri