Beşiktaş Kazanır.
Bursaspor Kazanır.
Berabere Biter.
Hak eden kazanıyor Helal olsun Bursa.
Tebrikler Bursaspor, hakemin damga vurduğu bir maçı kazandı. Önce lehine hata yapıldı, sonra alehine. Ama şu gerçek var, Beşiktaş ne olursa olsun kendi evinde 2-1 gibi bir skordan son 20 dk'da 3-2 maçı verdi.
Bursaspor sonuna kadar haketti... Tebrikler.. Besiktas'a verilen penalti cok komikti.
İlahi adalet bu olsa gerek. Lideri karşılamaya Yalova'ya. . .
Tebrik ederim Bursaspor'u.Hakettiler ve kazandılar.Hakem berbattı..Sercan'a diyecek lafım yok.İkinci yarının başında kaçırdığı gol neydi öyle.86'dan sonra 2 gol atmak büyük bir başarı gerçekten.Bursaspor sağlam ilerliyor.
Bu arada ligde de her hafta birileri liderliğin tadına bakıyorÇok eğlenceli oluyor lig bu sene.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bursa'ya helal olsun Muhteşem bir takım yaratmış E.Sağlam. Sonuna kadar hak ettiler.
Milli Takımın teknik drektörünü kaf dağında aramaya gerek yok. İstanbul'a 2 saat uzaklıkda bir yerde, takımı zirvede tutan birisi var.
Korcan nasıl oynadı? Yenilen gollerde etkisi var mıydı?
Kazandık mutluyuz, Yalova'da karşılayacak tüm kardeşlerime dikkatli gidin derim. Malum yağış vs.
Maç fazlasıyla lider konumuna geçtik, güzel oldu. Valla her şeyi bir kenara bırakırsak eğer maçın rejisinde Musa Çözen varsa maç sonundaki olaylar neden gösterilmedi diye soruyorum sadece, bu mudur yayıncı kuruluş?
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Helal olsun Bursa'ya, tebrik ederim.
Tebrikler Bursaspor'a..
Maçın adamları Ömer Erdoğan ve İvankovdur..
ivankovun nobre pozisyonu çok harikaydı, Ömer Erdoğan çok iyi kafa topu indirdi indirmesede rahatsız etti defansı ve ergicin önüne düştü çok sağlam vuruşla güzel gol oldu..
tebrikler Bursaspor..
Tello hakemin topun önünden çekilmesini istiyor. Hakem Tello'ya düdüğümü bekle diyor. Ama Tello beklemeden kullanıyor ve hakem atış kullanıldaktan sonra düdük çalıyor. Nasıl hakem bunlar anlaşılır gibi değil.
Sanlı Kaptan yorum yaparken yorumunu beğenmeyen birisi cama vurup müdahale ediyor. Böyle bir şey var İnönü'de demek ki adamlar yayınlayamıyor. Ayıptır yahu...
Bursaspor'dan beklediğim bir galibiyetti helal olsun ne diyelim iddaa'da 2/2 oynadık yanıltmadılar
Inönü'de daha neler var neler.. Koro halinda futbolcularin annelerine küfürler vs.. bu macta yine küfür edildi ayiptir ya, küfür edenlerin annelerine koro halinde küfür edilse hoslarina gidecekmi birde Türkiye'nin en iyi taraftariyiz diye övünüyorlar hayret ediyorum.. Lütfen kimse beni yanlis anlamasin kiskirtmak amacli yazmadim.. ayni seyler diger kulüpler icinde gecerli artik stadlarda küfürün son bulmasi lazim.. millet ailece coluk cocuk maca gidiyor koro halinde küfür ediliyor, bizim milletimize yakismiyor..
Bu konuları neden hep beşiktaş bölümünde tartışma geregi bululuyosunuz ?
Yenildik mi yahu?Neyse bize geçmiş olsun o zaman Bursa'ya da tebrikler. Kayseri ve Bursa bu sene lige renk katıyorlar cidden.
Beşiktaş'ta tam toparlandı derken yine düşüşe geçti. Allahtan ilk yarı bitti yoksa yine başlardık yeter demeye.
Sağlık olsun napalım ucunda ölüm yok.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=7Qc7F...layer_embedded
Şöyle bir gol de var kendisi istemiyor herhangibir takviye ve kendisinin başlatma gibi bir hakkı varmış ama gol bana da şüpheli geldi doğrusu.Tebrikler Bursaspor.
Eh maç başşında da belirtmiştim.. Biraz sert söylediğim için yorumum silinmiş ama bjk Bursa'yı yenemedi işte..
Taraftar çıldırdı şampiyonluk istiyor![]()
Sentugo.
Senin için bisey dememiştim Burak abi. Sadece küfür konularını bu lafım. Sürekli Beşiktaş taraftarına bir laf atma derdinde herkez. Neymiş küfürmüş? Neymiş her tribündede ediliyomuş, Git başka takımın konusunda yaz Her tribünde ediliyosa. Şahsen ben kendi adıma bunların sürekli Beşiktaş konularında tartışılmasından sıkıldım.
Maça gelirsek İzlemedim maçı bisey demicem. Tebrikler Sadece
Erman Toroğlu fena giydiriyor hakeme.
"Bjk'nın ilk golü hakemin" diyor. . .
"Uzaktan, yakından, sağdan, soldan, çaprazdan penaltı değil !
![]()