Kasımpaşa
Bursaspor
Beraberlik
I'm back...
Önümüzdeki 3-4 haftada GS'nin zor maçları var ancak çok puan kaybetmeden 30. haftaya girebilirsek banko GS şampiyon2. sırada da FB bitirir... Bursa da 3. olur... Alttaki son 4 hafta fikstüründen birinde zaten 3 puan garanti ama diğer 3 maçın tamamını bile kaybedebilir Bursa... Tabiki diyeceksiniz "hepsini de kazanabilir"
Ama bence işte o noktada büyük takımların tecrübesi devreye girecektir geçen yıllarda olduğu gibi... Açıkçası ben GS ilk 2 de olsa yeter gözüyle bakıyorum olaya...Bursa'nın da bu kadar mücadeleden sonra ilk 2'nin dışında kalmasına gönlümüz razı olmaz ve üzülürüz ancak fikirlerim cidden Bursa'nın 3. olacağı yönünde...
25.04.2010 Galatasaray - : - Bursaspor / En zor maçlarımızdan birisi olacak.
02.05.2010 Bursaspor - : - Kayserispor
09.05.2010 Ankaraspor - : - Bursaspor / 3 puan cepte.
16.05.2010 Bursaspor - : - Beşiktaş
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bende diyorum ki Manisa-Denizli-İBB maçından 9 puan çıkartırız,Galatasaray'a 5 puan fark atarız.32..hafta .Kayserispor maçında da şampiyonluğu kutlarız.Çünkü rakiplerimiz birbirleriyle oynayacak ve puan kayıpları yaşayacaklar.
işte son düzlüğe kafa kafaya girerlerse olmaz da önde girerse belki..İnşallah dediğin gibi olur da büyük takımlar gözünün önüne bir bakarlar![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
ağzından bal damlıyorBende diyorum ki Manisa-Denizli-İBB maçından 9 puan çıkartırız,Galatasaray'a 5 puan fark atarız.32..hafta .Kayserispor maçında da şampiyonluğu kutlarız. Çünkü rakiplerimiz birbirleriyle oynayacak ve puan kayıpları yaşayacaklar.hadi inşallah
![]()
Benim istediğim ise 34. Hafta Bursa-Beşiktaş maçında şampiyonun belirlenmesi.Umarım son maça kadar nefes nefese bir lig izleriz. Ama bu süreçte Bursa mutlaka olmalı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"