Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa

4 22.22%
  • Bursaspor

11 61.11%
  • Beraberlik

3 16.67%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 68 arası toplam 68 sonuç

Konu: Kasımpaşa - Bursaspor [18. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Dostum bir aralar Sercan'da da vardı o. Ama Sercan atlatmış gibi gözüküyor. Sanki o olmadığı dönemlerde takımın iyi oynaması ve galip gelmesi uyandırmış Sercan'ı yanlış mı düşünüyorum?
    Takım içinde forma savaşı vardır elbet.Futbolcular arasında rekabet oluyordur.Batalla'nın formda olması Sercan için belki tehlike uyandırmış olabilir (:

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Takım içinde forma savaşı vardır elbet.Futbolcular arasında rekabet oluyordur.Batalla'nın formda olması Sercan için belki tehlike uyandırmış olabilir (:
    O yüzden İsmail'de uyanır yakında. Sağ açık oynuyosa kesmesi gereken 2 kişi var. Öncelikle Volkan Şen. Volkan yoksa Turgay var. Bu ikisini kesmesi için daha çooooooook çalışması gerekir. Öyle hemen oldum derse baştan kaybeder. Belli ki yetenekli bir arkadaşımız.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Önümüzdeki 3-4 haftada GS'nin zor maçları var ancak çok puan kaybetmeden 30. haftaya girebilirsek banko GS şampiyon 2. sırada da FB bitirir... Bursa da 3. olur... Alttaki son 4 hafta fikstüründen birinde zaten 3 puan garanti ama diğer 3 maçın tamamını bile kaybedebilir Bursa... Tabiki diyeceksiniz "hepsini de kazanabilir" Ama bence işte o noktada büyük takımların tecrübesi devreye girecektir geçen yıllarda olduğu gibi... Açıkçası ben GS ilk 2 de olsa yeter gözüyle bakıyorum olaya...Bursa'nın da bu kadar mücadeleden sonra ilk 2'nin dışında kalmasına gönlümüz razı olmaz ve üzülürüz ancak fikirlerim cidden Bursa'nın 3. olacağı yönünde...

25.04.2010 Galatasaray - : - Bursaspor / En zor maçlarımızdan birisi olacak.
    02.05.2010 Bursaspor - : - Kayserispor
    09.05.2010 Ankaraspor - : - Bursaspor / 3 puan cepte.
    16.05.2010 Bursaspor - : - Beşiktaş
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bende diyorum ki Manisa-Denizli-İBB maçından 9 puan çıkartırız,Galatasaray'a 5 puan fark atarız.32..hafta .Kayserispor maçında da şampiyonluğu kutlarız. Çünkü rakiplerimiz birbirleriyle oynayacak ve puan kayıpları yaşayacaklar.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

işte son düzlüğe kafa kafaya girerlerse olmaz da önde girerse belki..İnşallah dediğin gibi olur da büyük takımlar gözünün önüne bir bakarlar
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Bende diyorum ki Manisa-Denizli-İBB maçından 9 puan çıkartırız,Galatasaray'a 5 puan fark atarız.32..hafta .Kayserispor maçında da şampiyonluğu kutlarız. Çünkü rakiplerimiz birbirleriyle oynayacak ve puan kayıpları yaşayacaklar.
    ağzından bal damlıyor hadi inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Benim istediğim ise 34. Hafta Bursa-Beşiktaş maçında şampiyonun belirlenmesi. Umarım son maça kadar nefes nefese bir lig izleriz. Ama bu süreçte Bursa mutlaka olmalı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Benim istediğim ise 34. Hafta Bursa-Beşiktaş maçında şampiyonun belirlenmesi. Umarım son maça kadar nefes nefese bir lig izleriz. Ama bu süreçte Bursa mutlaka olmalı.
    Son maça kalmaz bu iş umarım.

Bende ASY'de Galatasaray'ı yenip şampiyonluk turu istiyorum ama kısmet artık. . .

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri