Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Denizlispor

4 13.33%
  • Galatasaray

23 76.67%
  • Berabere

3 10.00%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 91 sonuç

Konu: Denizlispor - Galatasaray [19. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by sananes View Post
    o değilde leo franconun ısrarlı alkışlarını iyi es geçti hakem

maalesef hakemlerimiz böyle halis özkahya da bu nesilden, tıpkı verilmeyen bir korner için oyuncuların bir tek dövmediği kaldığı deniz çoban gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

arda türk pasaportlu en iyi oyuncudur tartışmasız.zaten iyiydi ama çok geliştirdi 2 sezondur kendini
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

İyi futbol oynatacak bir orta sahamız yok ama artık bu kadroyla bi zahmet kazansınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

birde şöyle birşey dikkatimi çekti.şu anda belkide 3 büyüklerden iyi bir sahası var denizlisporun.yanlışmıyım.galatasaray çok kötüydü bugün.gio istediği çalımlarını yapabilseydi belkide golü bulabilirdi.kötü oynayınca da kazanmak gerek bazen.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    birde şöyle birşey dikkatimi çekti.şu anda belkide 3 büyüklerden iyi bir sahası var denizlisporun.yanlışmıyım.galatasaray çok kötüydü bugün.gio istediği çalımlarını yapabilseydi belkide golü bulabilirdi.kötü oynayınca da kazanmak gerek bazen.
    denizlispor u tebrik etmek lazım bu konuda.. gerçekten mükemmel bir zemine benziyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Jo'nun ve Gio'nun iyi oyuncu oldukları kesindi. Bu maçtaki oyunlarıylada takıma katkı sağlayacaklarını gösterdiler. Neill ise acayip bir güven veriyor olacak iş değil.

Elano'yu iyice defansif ortasaha olarak kullanmaya başladık. Kalecisiz oynadığımızda daha az gol yeriz bundan bir kez daha emin oldum. Emre Çolak içinse A takım daha erken. Kiraya gidip gelirse çok iyi duruma gelecektir. Son olarak Caner'in yeri back değil.

Denizlispor'da Galatasaray'dan iyi oyun ortaya koydu. Galatasaray tecrübesiyle kazandı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Neill'i beğenmedim.Golde ofsaytı bozan oydu.Hatalı pasları yapan oydu.Servet kapattı hep hatalarını.Jo ve Gio iyiydi.Birkaç maç sonra çok daha iyi olacaklardır takıma uyum sağladıkça.Tebrik ediyorum takımımızı.Çok daha rahat kazanmamız gereken bir maçtı ama olsun önemli olan 3 puanı almaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yine aynı tas yine aynı hamam.Gaziantep maçına benzeyen birçok nokta var bu maçta yine.Zor pozisyon bulmamız,bulduklarımızı atamamız ve bazı oyuncuların bireysel formsuzluğu ve sakatlıklar.

Hakan Balta sakatlandığında görülüyor ki takımımızda sol bek yok.Bu sorunu mutlaka çözmeliyiz ama nasıl çözülecek,muamma.

Neill'i beğendim bugün.Verdiği paslar isabetliydi.Servet'le beraber iyice kaynaşmaya başladılar.Golde bende Uğur hatalıydı.

Elano sakatlıktan çıkmasına rağmen fena değildi.Arkadan oyun kurdu.

Gio ve Jo gerçekten katkı sağlayacak isimler ama ben Keita'nın vazgeçilmez olduğunu düşünüyorum.

Arda için ise söylenecek fazla söz yok.Türkiye'nin en kaliteli Türk futbolcusu.Tebrikler kaptan!Aynen devam.

Denizlispor'da ise Braga mükemmel bir futbol oynadı helal olsun.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben braga da ikinci appiah ı gördüm

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Maçtan sonra Arda ropörtajında Sabri'ye ''Senden Yorumcu Olmaz.'' demesi süperdi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Aynen Nedim.Güzel bir üç puan kazandık.Arda kafa golü bize eski günleri hatırlattı..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Çok süper oynamasakta zor bi maçta 3 puanı almasını bildik

Bu arada Ozzy Denizlispor bu maçla beraber 19 maç sonunda üst düzey 10 Avrupa Ligi arasında galibiyet alamayan tek takımSüper gidiyosununuz ilk ve teklerin takımı Denizlispor

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Neill'i beğenmedim.Golde ofsaytı bozan oydu.Hatalı pasları yapan oydu.Servet kapattı hep hatalarını.
    Aygün sanırım sen Spormax'te O'Neill'i izledin. Evet O'Neill berbat oynadı. Lucas Neill bugün Lig Tv'deydi, ben yanlış görmediysem

Bugün maçta en beğendiğim oyuncu Lucas'dı kesinlikle. Karşı ataklarda sürekli ismini duyduk. Hava topu vermedi. Kademede kusursuzdu. Savunmadan oyunu o kurdu ve bunu ne kadar başarılı yapacağını gösterdi. Böylesini beklemiyordum. Bu performansı devam ederse Ertunç'un da dediği gibi Galatasaray için yeni Popescu olması işten değil...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Aygün sanırım sen Spormax'te O'Neill'i izledin. Evet O'Neill berbat oynadı. Lucas Neill bugün Lig Tv'deydi, ben yanlış görmediysem

Bugün maçta en beğendiğim oyuncu Lucas'dı kesinlikle. Karşı ataklarda sürekli ismini duyduk. Hava topu vermedi. Kademede kusursuzdu. Savunmadan oyunu o kurdu ve bunu ne kadar başarılı yapacağını gösterdi. Böylesini beklemiyordum. Bu performansı devam ederse Ertunç'un da dediği gibi Galatasaray için yeni Popescu olması işten değil...
    Abi ben de neden beğenmedim bilmiyorum 90 dk canlı izledim Nedense iyi tarafı değil de kötü tarafını gördüm bilmiyorum ben de şaşırdım beğenmediğime

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    Çok süper oynamasakta zor bi maçta 3 puanı almasını bildik

Bu arada Ozzy Denizlispor bu maçla beraber 19 maç sonunda üst düzey 10 Avrupa Ligi arasında galibiyet alamayan tek takımSüper gidiyosununuz ilk ve teklerin takımı Denizlispor
    İçimdeki çelişkiye düştüm.Seni ben mi Konyaya gidip öldürsem kiralık katile mi öldürtsem .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Jo'nun ve Gio'nun iyi oyuncu oldukları kesindi. Bu maçtaki oyunlarıylada takıma katkı sağlayacaklarını gösterdiler. Neill ise acayip bir güven veriyor olacak iş değil.

Elano'yu iyice defansif ortasaha olarak kullanmaya başladık. Kalecisiz oynadığımızda daha az gol yeriz bundan bir kez daha emin oldum. Emre Çolak içinse A takım daha erken. Kiraya gidip gelirse çok iyi duruma gelecektir. Son olarak Caner'in yeri back değil.

Denizlispor'da Galatasaray'dan iyi oyun ortaya koydu. Galatasaray tecrübesiyle kazandı.
    Caner hakkaten iyi oyuncu olacak. İnşallah Cafercan gibi olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Güzel maç oldu.Zemin harikaydı gerçekten.Jo'nun gol atması sevindirici.Gio'nun üstüne Galatasaray formasıda yakışmıştı ha .Hakan Kutlu Youla'yı neden oynatmıyor acaba.Takımın zaten 7 puanı var düştü düşecek takımın en iyi oyuncularından denilebilecek Youla son dakkalarda giriyor.İlginç gerçekten.Denizlispor'un işi bu sene çok ama çok zor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dever arasında çalışma yapmadı ya.. Fizik açıdan 90 dk kaldıramıyor ki sonradan oyua alıyor.. Yavaş yavaş..
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bu mağlubiyeti gerçekten haketmedik.Geçen sene ki Angelov olsaydı ilk yarı 2-1 bitmişti,sadece onun kaçırdıklarını sayarsak.Kümede kalamasak bile bu fubolla lige zevk ve heyecan katabiliriz.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Aradaki antrenorluk ve cesaret farki belirledi skoru. GS'ye karsi her mac gol atan Youla 70 dakika kenarda, O.Koc 70 dakika kenarda. Rijkaard macta 58. dakika risk alip belki hazir olmayan Giovaniyi aliyor oyuna, sonra golu atar atmaz cekinmeden Elanoyu cikarip Ayhani koyuyor ve son 10 dakika tek forvetini cikarip stoper aliyor. H.Kutlu ise bos alan bulmusken, Caner aksiyor iken Youla ve Okani almiyor, mac 1-2'ye geldikten ve cekildikten sonra aliyor, ki bu anda da ceza alanindaki en etkili oyuncusu Angelovu cikartiyor. H.Kutlu denen adamla Denizlinin 9 macta 8 maglubiyet 1beraberlik almasi cok normal, hatta o beraberlik mucize bile.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Yok ya ben futbolumuzu beğenmedin top bizde kalmıyo o çok canımı sıktı inş düzeliriz...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Angelov'u beğenmedim. Braga müthişti. Arda süperdi. Le Franco bence Ufuktan çok üstün değildi. Jo güzeldi. Caner etkiliydi. Denizli savunması kötüydü. Koffi güzel değildi. Hakem güzeldi. Saha süperdi. Lig güzel. Hayat süper

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Angelov'u beğenmedim. Braga müthişti. Arda süperdi. Le Franco bence Ufuktan çok üstün değildi. Jo güzeldi. Caner etkiliydi. Denizli savunması kötüydü. Koffi güzel değildi. Hakem güzeldi. Saha süperdi. Lig güzel. Hayat süper
    Şiir gibi yorum daha ne olsun
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Hey maşallah nerdeyse bütün cümlelerinde aynı yüklemi kullanmak nasıl bir duygu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Golü atana kadar son yıllarda gördüğüm en güzel Galatasaray diyordum. Gerçektende öyleydi. Ama golü attıktan sonra oyunu yavaşlattık. Savunmaya çekildik. Devre arasından sonra tekrar oyun hızlandı. 1-1 den sonra eski hıza çıkarak golü bulduk zaten.

Transferlere gelirsek.

Caner formunu yükseltmeye devam ediyor. Yorum yapmaya gerek yok izlemek yeterli

Jo fazla pozisyona girmedi ama fiziğiyle 2li mücadelelerde gücünü gösterdi. Zaten golünüde attı

Dos Santos süper oynadı. Top ne zaman ona gelse oyun hızlanıyor. Kendimi Pes oynuyormuş gibi hissediyorum top ona gelince Yalnız bişey dikkatimi çekti. Nedense düz yürümüyor. Zıplaya zıplaya yürüyor

Lucas Neill 4/4 lük oynadı. Ne zaman bir teklike gelse anında uzaklaştırıyor. Uzaklaştırmalarıda taça değil , Ataktaki adama. Son yıllarda servetten sonra en başarışı Savunma oyuncusu.

Leo Franco. Yine içine etti maçın. O golü yememesi lazımdı. Taffarel,n UEFA final maçındaki kurtarışını hatırlıyorsunuzdur. Henry nin vuruşunu nasıl çıkartmıştı. Bu onun kat kat düşük versiyonu ama azcık zıplamayı akıl edemedi. Alkış pozisyonunu söylemiyorum bile. İyiki hakem dandikdi He bu arada hakem dandik demişken yine Canerin ayağını kırıyorlardı. Hakemin direk kırmızı kart vermesi lazımdı. Canerde ne ayak varmış 2 dir ölümcül darbelere karşı dayanıyor.

Elano yine bildiğiniz gibi. Oynamak için neyi bekliyor acaba.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Maçın hakkı bumuydu dedim baya iyi geldi denizli bazı zamanlarda.

Birde Leo Frankoya kırmızı atladı hakem korktu çıkarmaya galiba.

Ligin ilk 7 sırasındaki takımlar kazandı sanırım bu hafta bi ilginç oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Elano basit oynayacak bir adam.. Bir pas atmıştı sanırsam Jo'ya atamamıştı tam öyle işler yapacak bir adam.. Zaten Elano Brezilya milli takımındada böyle oynuyor.. Basit ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bence Elano basit oynayacak bir adam.. Bir pas atmıştı sanırsam Jo'ya atamamıştı tam öyle işler yapacak bir adam.. Zaten Elano Brezilya milli takımındada böyle oynuyor.. Basit ...
    Yahu basit veya karışık. Nasıl isterse öyle yapsın ama yeterki oynasın. Adam oynamıyorki. Spikerin "Elano" dediğini hatırlamıyorum bile.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

A.Madrid maçında GaLatasaray`ın çok başı ağrıyacak. Jo yu çıkarıp yerine Emre Güngör`ü aLınca Rijkaard Madrid maçının denemesini de yaptı aynı zamanda ve görüLdü ki iLeride sadece tek başına Dos santos çok etkisiz oLur. Gerçi Keita da takıma katıLacak Arda,Keita desteği iLe durum beLki farkLı oLabiLir ama yine de işi çok zor GaLatasaray`ın. Tek ümit verici durum ise A.Madrid in inanıLmaz formsuz oLmaLarı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Denizlispor zaman zaman iyi oynasa da, maçı kazandık. Geleyim yorumlara.

Leo Franco kalede asla ve asla güven vermiyor, yediği kart ve alkışlamasıyla, gelecek haftaki formasını da kaybetmiş olabilir. Ayrıca, yediği golün beş kat daha zorunu vaktinde Taffarel canını koyarak kurtarmıştı. Onu yine, yeni ve yeniden saygıyla ve özlemle anıyorum. O ve Mondragon gibi iki üst kalite kaleciden sonra biz tatmin olamıyoruz böyleleriyle tabii ki.

Barış Baştan söyleyeyim, maçın bir kısmını radyodan dinledim ve özetleri izledim.. Ancak izlediğim ve dinlediğim vakitler, mücadeleci ve iyi olduğunu gördüm.

Neill Pek bir hatası gözüme batmadı.

Arda Turan Özette muhteşemdi. Kaptan geri mi döndü acaba?

Dos Santos Pek yoktu ama, top ayağına gelince heyecanlandırdı.

Elano Rijkaard onu iyice MC yaptı. Ne iyi, ne de kötü. En azından istikrarlı.

Jo Golü çok güzeldi. İlk yarıdaki attığı çalım da süperdi. Tebrik ederim kendisini.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri