Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

17 73.91%
  • Bursaspor

4 17.39%
  • Berabere

2 8.70%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 111 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor | ZTK Çeyrek Final İlk Karşılaşması

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Alex'le dokunmayacaksın arkadaş ben anladım artık bunu.Hakemler dokundurtmam diyor.İnsan sevgilisini bu kadar korumaz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Stadyumdan yeni geldim. Maçla ilgili hiçbir şey söylemeyeceğim. Daha sonra, cumartesi günü söylerim söyleyeceklerimi.

Turu geçebiliriz, geçeceğiz.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bursaspor maçının 36. dakikasında yerini Vederson'a bırakan başarılı oyuncumuz Uğur Boral'ın sol diz ön çapraz bağlarının koptuğu tespit edildi. Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat olacak olan Uğur Boral'ın sahalara dönmesinin en az 4-5 ayı bulacağı bildirildi. Oyuncumuza geçmiş olsun diyor, hızla sağlığına kavuşarak yeşil sahalara dönmesini diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Alex'le dokunmayacaksın arkadaş ben anladım artık bunu.Hakemler dokundurtmam diyor.İnsan sevgilisini bu kadar korumaz.
    Mesela hangi pozisyon ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Uğur Boral'a büyük geçmiş olsunlar.Yazık oldu kendisine.Allah kolaylık versin.Tam da form tutmuşken.

Mesela hangi pozisyon ?
    Alex'in top her ayağına geldiğinde...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İlk yarı ve 2.yarının ilk 5-6 dakikası sezonun en iyi futbolunu oynadık gerçekten harikaydı. Ama son 40 dakika oynanan futbolu anlayabilmiş değilim. Umarım sezonun genelini ilk 50 dakikada ki gibi oynamayı başarırız. Rahat bir galibiyet bekliyordum zaten çok da rahat oldu.

Uğur Boral'a büyük geçmiş olsun nazar değdi adama resmen :/

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Aziz Yildirim emir vermistir

Zaten hakem Alex'e yapilan faulleri vermese Fener maci alamazdi Bursaspor'dan kendi evinde fark yerdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk devre 3 gol olmasa aynı etkili oyun 2. devrede de olurdu diye düşünüyorum. 3-0'ın rahatlığı biraz fazla yansıdı takıma. Bu maçtan korkmuyordum çünkü takımıma inanıyordum, 2. maçı da kaybetmeden turu atlarız.

Defansa bir takviye yapılsa alternatifli çok iyi bir kadromuz olacaktı. Uğur'un sakatlığı kötü oldu, devamlı oynamasa da zaman zaman oynayarak takıma katkı yapması muhtemeldi. Atılan 3 gol, direkten dönen 2 top ve Alex'in kendisine yakışmayacak şekilde kaçırdığı 2 tane karşı karşıya pozisyon. Kalan maçlarda bol gollü galibiyetleri daha fazla göreceğimizi düşünüyorum.

Bursa'nın ofsayt diye kesilen bir pozisyonu var, ofsayt diye oyuncular oyunu bıraktı, ofsayt verilmese gol olabilecek bir pozisyondu. Bir de Mustafa Keçeli'nin 90 dakika sahada kalmasını da hakem sağladı, kartlarını kullanabilse maçı tamamlayamazdı.

2. maçta yerli oyuncuların daha fazla yer aldığı bir takım izleyebiliriz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Uğur Boral'a büyük geçmiş olsunlar.Yazık oldu kendisine.Allah kolaylık versin.Tam da form tutmuşken.

Alex'in top her ayağına geldiğinde...
    Bu dahil mi bu ligde, o topun her Alex'e geldiğinde dediğin pozisyonlara ?

http://www.youtube.com/watch?v=5Emp5...eature=related

Tam 1. dakikada videosu da var.

Şehir efsanelerinden önce Mustafa Keçeli'nin sarı bile verilmeyen tekmesine bakmak lazım orta hakemi değerlendirirken.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Şehir efsanelerinden önce Mustafa Keçeli'nin sarı bile verilmeyen tekmesine bakmak lazım orta hakemi değerlendirirken.
    Tekmelerine diyecektin heralde.
    Özer'in dizine bir kaç defa -kasti !- olarak vurarak sakatlamak istedi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bu dahil mi bu ligde, o topun her Alex'e geldiğinde dediğin pozisyonlara ?

http://www.youtube.com/watch?v=5Emp5...eature=related

Tam 1. dakikada videosu da var.

Ben sadece bu maç için söylemiyorum.Fenerbahçe maçlarını izlerken Alex her düştüğünde kanal değiştiriyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Duran topları Alex kullandığından ben de Alex'in asistini görmek istemesem değiştirirdim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahce beni yaniltmadi net bi skorla maci aldi. Tur Fenerbahcenindir.

Bursa, Bursada Fenerin gol atmasini engeliyemez

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bilica daha ciddi oynaması konusunda uyarılmalı ve geriye kalan 4 aylık periyotta idare edilmeli. Daha sonra yerine Lugano gibi sağlam basan bir stoper alınırsa defansı 5 yıl garanti altına alabiliriz. Bilica ile olmuyor.

Deplasmanda da en az 2 gol atacağımızı düşünüyorum.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Ben dedim bu maç 1 olur diye millet 0-2 oynuyor dinleyin be beni Tebrikler Fenerbahçe.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çok iyi oynadık.. Zevkli bir maçtı.. Sercan götürdüğü topta gol yapabilse Bursa adına herşey çok farklı gelişebilirdi ama olmadı.. Gökhan gönülü beğenmedim.. Tutukluk var gibiydi adamda... Özer çok iyi oynadı yine.. Direkten dönmese harika bir gol olacaktı.. Tabiki Alex.. Duran topları nereye atacağını biliyor adam.. Turu vermeyiz bu skordan sonra.. Finale kadar gideriz.. Yalnız final şanssızlığımızı kırarmıyız bilmiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Duran toplardan yediğimiz şok goller ile maçı kaybettik. İkinci yarının ilk 20 dakikasında son vuruşlarda biraz daha akıllı olsaydık gol bulabilirdik.

Trt spikerleri lütfen maçlar hakkında yorum yapmasınlar. Maçın başında az sayıda Bursaspor taraftarı var dedikten sonra 1000-1500 kişiyi kameralar göstermez mi insanı deli ediyorlar. Aynı şeyi dün Antalya'ya, İBB'ye aynı şeyi yaptılar.Yazıklar olsun böyle Tarafsız (!) Radyo Televizyon'a.

Son olarak Fenerbahçe'yi tebrik etmek lazım. . .
    Erdinç ben bunu her maçta söylüyorum kimse dikkat etmedi. Dün akşam az bile yapmışlar demekki. Ömer üründül denen futbol bilgini ( ! ) maçları yorumlarken ( ? ) ben sesi kısıyorum. Çünkü her ağzını açtığında birşey saçmalıyo.

Tekme - yumruk - künde - uçan tekme - döner tekme gibi çeşitli sporlardan hareketler yaparak durdurulunca adam ne yapsın ayakta kalamıyo.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Maçı izleyemedim o anda birini yolcu ettiğim için ama sonradan özetini izledim. Bursaspor takımı çok kötü oynamış. Açılmışlar çok fazla buda Fenerbahçe'nin işine gelmiş. Sağlı Sollu ataklar - direkten dönen toplar. Ertuğrul Sağlam maç sonunda hakemden şikayet etti. Leo'nun attığı golde hata yapmış sanırım hakemler ama çok ince pozisyon görmesi çok zor önündeki adamdan dolayı.

2. maçtada 1-0 gibi bir skor olur çok fazla gol olmaz. Çıkan Fenerbahçe olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Fenerbahce futbol anlaminda su an ligin en iyisi, kolay fikstur goz onune alindiginda da ligin favorisi. FB icin en buyuk sikinti kalecinin veya stoperlerden birinin uzun sure sakatlanmasi, bu olursa ciddi sikinti yasayabilirler, ama bu ihtimallerin disinda hem ligde hem kupada onleri acik gozukuyor.
    Bursa'nin daha iyi futbol oynamasini beklerdim acikcasi....

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Türkiye'de her futbolcuya tekme atılıyor. Herkese faul yapılıyor. Ama şöyle bir gerçek var bazen Alex'e öyle fauller çalıyorlar ki aynısı veya daha sertini başka oyunculara çalmıyorlar. Bundan bahsediliyor. Alex'e her yapılan hareket nizamidir gibi birşeyi savunmak ne kadar yanlışsa hakemlerin bazen bu konudaki hatalarınıda hiç olmuyormuş gibi saymak yanlıştır.

Dün akşam Fenerbahçe 3 gol yeseydide Bursaspor bu oyunuyla turu geçemez. Futbol bu ne olur belli olmaz ama büyük takımlarıda top oynamadan eleyemezsiniz. Fenerbahçe istedi bir rüzgar misali esti ve farkı yakaladı. 2. yarı ise olması gerektiği gibi oldu. Bursa dengeledi felan densede katılmıyorum. Bursa 1 tane atsa Fener 2 atardı. Bursaspor kendi evinde 4 atıp tur geçerse helal olsun demekten başka birşey gelmez ama zor diyorum.

Ofsayt pozisyonu içinde önündeki adamdan dolayı göremediyse ofsayt değildir. Oyuncuyu gördüğünde ofsayt oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Türkiye'de her futbolcuya tekme atılıyor. Herkese faul yapılıyor. Ama şöyle bir gerçek var bazen Alex'e öyle fauller çalıyorlar ki aynısı veya daha sertini başka oyunculara çalmıyorlar. Bundan bahsediliyor. Alex'e her yapılan hareket nizamidir gibi birşeyi savunmak ne kadar yanlışsa hakemlerin bazen bu konudaki hatalarınıda hiç olmuyormuş gibi saymak yanlıştır.
    Aynen Berk'in anlatmak istediğide bu zaten.Buna bende katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Demek ki maçları iyi izlemiyorsunuz, Alex'e tekme atıldığı halde verilmeyen faullerin sayısı da oldukça fazla. Mesela dün Mustafa Keçeli'nin attığı tekmelere çıkmayan kartların sayısı da fazla. Neden Mustafa Keçeli görülmüyor da Alex görülüyor.

Sonra diyorsunuz ki Galatasaray'ın yaptıklarını, transferleri, galibiyeti gölgeliyorsunuz, konuyu değiştiriyorsunuz ama Fenerbahçe galibiyeti olunca Alex'e faul yapıldı mı yapılmadı mı diye konu açarak değiştirmek sizi rahatsız etmiyor.

Bir de dönüp bakın Alex'in sarı kart yediği pozisyonlara 6 senede. Sakin bir oyuncu olan Alex artık yediği tekmelere faul verilmeyince en sonunda isayn ettiğinden sarı kartı görüyor.

Tabi gelip zaten Alex'e her geldiğinde faul çalıyorlar demek kolay, mesela her harekete faul çalınsa, dün karşı karşıya 2 Bursasporlu arasında ilerlerken düştüğünde de çalardı hakem, tabi Fenerbahçe çok güzel oynuyor diye kanalı değiştirdiyseniz görememiş olabilirsiniz, pardon.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Final Galatasaray-Fenerbahçe olacak...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben TRT deniLen TV kanaLının her maç esnasında kameraman arkadaşLarımız 3 saattir soğuk havanın aLtında görevLerini yapmaya çaLışıyorLar keLimesini her maç ama her maç ısrarLa vurguLamaLarına deLiriyorum.

Yahu 10 saat soğukta dışarıda 3 kuruşa çaLışan insanLar var senin kameramanın hafta da 1 kez 3 saat soğukta durmuş ne oLmuş yani, büyük iş mi başarmış.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Üstelik pilot kamera sürekli sallanıyordu.. Kameralarınıda beğenmiyorum.. 10 yıllık kamera kullanıyorlar heralde.. Soğukta kalacak tabi.. Eğer sıcaklık istiyorsa bu işi yapmasın.. Bolu dağındaki trafik polisleri daha zorlu şartlarda 2 metre karda ayazda çalışıyorlar.. Aynı şekilde Lig Tv kameramanlarıda soğukta maç çekiyor Rus kameramanlarda daha soğukta çekiyorlar.. O cümle bencede abest..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex'e yapılan hareketlere çok kolay foul çalınıyor düşüncesi tamamen kuruntu yada bizim galibiyeti gölgelemek için yapılıyor.O zaman Emre'ye yapılan foullerden falan da bahsedin bu kadar hassassanız.

Ömer Üründül ile spiker beni de deli etti.Saçma sapan yorumlar yapıp durdular.Özer'e tekme atılıyor Lugano itiraz ediyor Lugano'ya kızıyo spikerle Ömer Üründül.Bunun gibi bir çok saçmalık yaptılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ömer Üründül'e, spikere, kameramanlara niye taktınız.

Diğer taraflı yorum yapanları methediyorsunuz. Yoksa bunları söyleyip Fenerbahçe'li olmayanlar maçı mı gölgeliyor.

Yoksa tüm bunlar maçla beraber bir bütünmüdür. Herkes yorumlamak istediği yeri mi haklı olarak yorumluyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

TRT nin yayın anLayışı eLeştiriLiyor. Bunda aLınacak birşey yok..

DevLet kanaLı böyLesine önemLi maçLarda yayın yapıyorsa tarafsız oLmaLı. Beşiktaş maçLarında Beşiktaş atakLarında daha heyecanLı, Fenerbahçe maçLarında ve GaLatasaray maçLarında da aynısını vurguLamayacak, bunu izLeyicisine yansıtmayacak. GaLatasaray goL atınca goL goL goL diye bağırıp, rakip goL attığında aa goL oLdu edasında anLatım sunmayacak, Fenerbahçesi içinde aynı, Beşiktaş ı içinde aynı..Orada iki saat yayın yapan Kameranını bize Dünyanın en zavaLLı adamı gibi Lanse etmeyecek.

Bir değiL, iki değiL, üç değiL. Herkes tepki gösteriyorsa demek ki yaLnış birşeyLer var.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Luffy View Post
    TRT nin yayın anLayışı eLeştiriLiyor. Bunda aLınacak birşey yok..

DevLet kanaLı böyLesine önemLi maçLarda yayın yapıyorsa tarafsız oLmaLı. Beşiktaş maçLarında Beşiktaş atakLarında daha heyecanLı, Fenerbahçe maçLarında ve GaLatasaray maçLarında da aynısını vurguLamayacak, bunu izLeyicisine yansıtmayacak. GaLatasaray goL atınca goL goL goL diye bağırıp, rakip goL attığında aa goL oLdu edasında anLatım sunmayacak, Fenerbahçesi içinde aynı, Beşiktaş ı içinde aynı..Orada iki saat yayın yapan Kameranını bize Dünyanın en zavaLLı adamı gibi Lanse etmeyecek.

Bir değiL, iki değiL, üç değiL. Herkes tepki gösteriyorsa demek ki yaLnış birşeyLer var.
    Katılıyorum abi.Ayrıca ben kimseyi methetmedim çok dikkatsizler ne dediklerini bilmiyor çoğu spiker.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ömer Üründül'e, spikere, kameramanlara niye taktınız.

Diğer taraflı yorum yapanları methediyorsunuz. Yoksa bunları söyleyip Fenerbahçe'li olmayanlar maçı mı gölgeliyor.

Yoksa tüm bunlar maçla beraber bir bütünmüdür. Herkes yorumlamak istediği yeri mi haklı olarak yorumluyor.

Adam yorumcu değil sanki Tribünden birisini almışlar ona buna sallamakdan kendi has işini yapmıyor ki arkadaş, hadi işini yapsa bile spiker bu sefer başlıyor sallamaya..

gol olucak pozisyonu söylemiyor hala gitmiş şu şurda bunu yaptı şunu yaptı bırak sen onu bunu görevini yap, bu yüzden Trt iyiki SüperLig'i almadı çok sevindim..

Ben daha çok Emre'nin yaptığı fauller'den bahsetmek istiyorum.Faul yapıyor yine itiraz,faul yapılıyor yine itiraz.Hakemin biri çıkıp atamadı Emre'yi.

haklı olduğu yerde her türlü her futbolcu itirazını yapar ama derecesini aşarsa cezalandırılır, illaki pozisyonu tartışacaksın hocayla saha içerisinde ama sen her pozisyona düdük çal faul ver o kadarıda abez kaçar belki fazla itiraz oluyor ama maç içindeki hırs ve kazanma arzusuyla kendi yaptığı faulu bile belkide tatlı bir şekilde girdiğini ispat etmeye çalışıyor.. kendine göre haklı olduğunu anlatıyor her pozisyonda.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri