Alex'le dokunmayacaksın arkadaş ben anladım artık bunu.Hakemler dokundurtmam diyor.İnsan sevgilisini bu kadar korumaz.
Fenerbahçe
Bursaspor
Berabere
Alex'le dokunmayacaksın arkadaş ben anladım artık bunu.Hakemler dokundurtmam diyor.İnsan sevgilisini bu kadar korumaz.
Stadyumdan yeni geldim. Maçla ilgili hiçbir şey söylemeyeceğim. Daha sonra, cumartesi günü söylerim söyleyeceklerimi.
Turu geçebiliriz, geçeceğiz.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bursaspor maçının 36. dakikasında yerini Vederson'a bırakan başarılı oyuncumuz Uğur Boral'ın sol diz ön çapraz bağlarının koptuğu tespit edildi. Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat olacak olan Uğur Boral'ın sahalara dönmesinin en az 4-5 ayı bulacağı bildirildi. Oyuncumuza geçmiş olsun diyor, hızla sağlığına kavuşarak yeşil sahalara dönmesini diliyoruz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Alex'in top her ayağına geldiğinde...Mesela hangi pozisyon ?
İlk yarı ve 2.yarının ilk 5-6 dakikası sezonun en iyi futbolunu oynadık gerçekten harikaydı. Ama son 40 dakika oynanan futbolu anlayabilmiş değilim. Umarım sezonun genelini ilk 50 dakikada ki gibi oynamayı başarırız. Rahat bir galibiyet bekliyordum zaten çok da rahat oldu.
Uğur Boral'a büyük geçmiş olsun nazar değdi adama resmen :/
İlk devre 3 gol olmasa aynı etkili oyun 2. devrede de olurdu diye düşünüyorum. 3-0'ın rahatlığı biraz fazla yansıdı takıma. Bu maçtan korkmuyordum çünkü takımıma inanıyordum, 2. maçı da kaybetmeden turu atlarız.
Defansa bir takviye yapılsa alternatifli çok iyi bir kadromuz olacaktı. Uğur'un sakatlığı kötü oldu, devamlı oynamasa da zaman zaman oynayarak takıma katkı yapması muhtemeldi. Atılan 3 gol, direkten dönen 2 top ve Alex'in kendisine yakışmayacak şekilde kaçırdığı 2 tane karşı karşıya pozisyon. Kalan maçlarda bol gollü galibiyetleri daha fazla göreceğimizi düşünüyorum.
Bursa'nın ofsayt diye kesilen bir pozisyonu var, ofsayt diye oyuncular oyunu bıraktı, ofsayt verilmese gol olabilecek bir pozisyondu. Bir de Mustafa Keçeli'nin 90 dakika sahada kalmasını da hakem sağladı, kartlarını kullanabilse maçı tamamlayamazdı.
2. maçta yerli oyuncuların daha fazla yer aldığı bir takım izleyebiliriz.
"YÜCE ATATÜRK"
Bu dahil mi bu ligde, o topun her Alex'e geldiğinde dediğin pozisyonlara ?
http://www.youtube.com/watch?v=5Emp5...eature=related
Tam 1. dakikada videosu da var.
Şehir efsanelerinden önce Mustafa Keçeli'nin sarı bile verilmeyen tekmesine bakmak lazım orta hakemi değerlendirirken.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Duran topları Alex kullandığından ben de Alex'in asistini görmek istemesem değiştirirdim.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahce beni yaniltmadi net bi skorla maci aldi. Tur Fenerbahcenindir.
Bursa, Bursada Fenerin gol atmasini engeliyemez![]()
Bilica daha ciddi oynaması konusunda uyarılmalı ve geriye kalan 4 aylık periyotta idare edilmeli. Daha sonra yerine Lugano gibi sağlam basan bir stoper alınırsa defansı 5 yıl garanti altına alabiliriz. Bilica ile olmuyor.
Deplasmanda da en az 2 gol atacağımızı düşünüyorum.
(/s)
Ben dedim bu maç 1 olur diye millet 0-2 oynuyor dinleyin be beniTebrikler Fenerbahçe.
Çok iyi oynadık.. Zevkli bir maçtı.. Sercan götürdüğü topta gol yapabilse Bursa adına herşey çok farklı gelişebilirdi ama olmadı.. Gökhan gönülü beğenmedim.. Tutukluk var gibiydi adamda... Özer çok iyi oynadı yine.. Direkten dönmese harika bir gol olacaktı.. Tabiki Alex.. Duran topları nereye atacağını biliyor adam.. Turu vermeyiz bu skordan sonra.. Finale kadar gideriz.. Yalnız final şanssızlığımızı kırarmıyız bilmiyorum..
Erdinç ben bunu her maçta söylüyorum kimse dikkat etmedi. Dün akşam az bile yapmışlar demekki. Ömer üründül denen futbol bilgini ( ! ) maçları yorumlarken ( ? ) ben sesi kısıyorum. Çünkü her ağzını açtığında birşey saçmalıyo.
Tekme - yumruk - künde - uçan tekme - döner tekme gibi çeşitli sporlardan hareketler yaparak durdurulunca adam ne yapsın ayakta kalamıyo.
Maçı izleyemedim o anda birini yolcu ettiğim için ama sonradan özetini izledim. Bursaspor takımı çok kötü oynamış. Açılmışlar çok fazla buda Fenerbahçe'nin işine gelmiş. Sağlı Sollu ataklar - direkten dönen toplar. Ertuğrul Sağlam maç sonunda hakemden şikayet etti. Leo'nun attığı golde hata yapmış sanırım hakemler ama çok ince pozisyon görmesi çok zor önündeki adamdan dolayı.
2. maçtada 1-0 gibi bir skor olur çok fazla gol olmaz. Çıkan Fenerbahçe olur.
Fenerbahce futbol anlaminda su an ligin en iyisi, kolay fikstur goz onune alindiginda da ligin favorisi. FB icin en buyuk sikinti kalecinin veya stoperlerden birinin uzun sure sakatlanmasi, bu olursa ciddi sikinti yasayabilirler, ama bu ihtimallerin disinda hem ligde hem kupada onleri acik gozukuyor.
Bursa'nin daha iyi futbol oynamasini beklerdim acikcasi....
Türkiye'de her futbolcuya tekme atılıyor. Herkese faul yapılıyor. Ama şöyle bir gerçek var bazen Alex'e öyle fauller çalıyorlar ki aynısı veya daha sertini başka oyunculara çalmıyorlar. Bundan bahsediliyor. Alex'e her yapılan hareket nizamidir gibi birşeyi savunmak ne kadar yanlışsa hakemlerin bazen bu konudaki hatalarınıda hiç olmuyormuş gibi saymak yanlıştır.
Dün akşam Fenerbahçe 3 gol yeseydide Bursaspor bu oyunuyla turu geçemez. Futbol bu ne olur belli olmaz ama büyük takımlarıda top oynamadan eleyemezsiniz. Fenerbahçe istedi bir rüzgar misali esti ve farkı yakaladı. 2. yarı ise olması gerektiği gibi oldu. Bursa dengeledi felan densede katılmıyorum. Bursa 1 tane atsa Fener 2 atardı. Bursaspor kendi evinde 4 atıp tur geçerse helal olsun demekten başka birşey gelmez ama zor diyorum.
Ofsayt pozisyonu içinde önündeki adamdan dolayı göremediyse ofsayt değildir. Oyuncuyu gördüğünde ofsayt oluyor.
Demek ki maçları iyi izlemiyorsunuz, Alex'e tekme atıldığı halde verilmeyen faullerin sayısı da oldukça fazla. Mesela dün Mustafa Keçeli'nin attığı tekmelere çıkmayan kartların sayısı da fazla. Neden Mustafa Keçeli görülmüyor da Alex görülüyor.
Sonra diyorsunuz ki Galatasaray'ın yaptıklarını, transferleri, galibiyeti gölgeliyorsunuz, konuyu değiştiriyorsunuz ama Fenerbahçe galibiyeti olunca Alex'e faul yapıldı mı yapılmadı mı diye konu açarak değiştirmek sizi rahatsız etmiyor.
Bir de dönüp bakın Alex'in sarı kart yediği pozisyonlara 6 senede. Sakin bir oyuncu olan Alex artık yediği tekmelere faul verilmeyince en sonunda isayn ettiğinden sarı kartı görüyor.
Tabi gelip zaten Alex'e her geldiğinde faul çalıyorlar demek kolay, mesela her harekete faul çalınsa, dün karşı karşıya 2 Bursasporlu arasında ilerlerken düştüğünde de çalardı hakem, tabi Fenerbahçe çok güzel oynuyor diye kanalı değiştirdiyseniz görememiş olabilirsiniz, pardon.
"YÜCE ATATÜRK"
Bence Final Galatasaray-Fenerbahçe olacak...
Ben TRT deniLen TV kanaLının her maç esnasında kameraman arkadaşLarımız 3 saattir soğuk havanın aLtında görevLerini yapmaya çaLışıyorLar keLimesini her maç ama her maç ısrarLa vurguLamaLarına deLiriyorum.
Yahu 10 saat soğukta dışarıda 3 kuruşa çaLışan insanLar var senin kameramanın hafta da 1 kez 3 saat soğukta durmuş ne oLmuş yani, büyük iş mi başarmış.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Üstelik pilot kamera sürekli sallanıyordu.. Kameralarınıda beğenmiyorum.. 10 yıllık kamera kullanıyorlar heralde.. Soğukta kalacak tabi.. Eğer sıcaklık istiyorsa bu işi yapmasın.. Bolu dağındaki trafik polisleri daha zorlu şartlarda 2 metre karda ayazda çalışıyorlar.. Aynı şekilde Lig Tv kameramanlarıda soğukta maç çekiyor Rus kameramanlarda daha soğukta çekiyorlar.. O cümle bencede abest..
Alex'e yapılan hareketlere çok kolay foul çalınıyor düşüncesi tamamen kuruntu yada bizim galibiyeti gölgelemek için yapılıyor.O zaman Emre'ye yapılan foullerden falan da bahsedin bu kadar hassassanız.
Ömer Üründül ile spiker beni de deli etti.Saçma sapan yorumlar yapıp durdular.Özer'e tekme atılıyor Lugano itiraz ediyor Lugano'ya kızıyo spikerle Ömer Üründül.Bunun gibi bir çok saçmalık yaptılar.
Ömer Üründül'e, spikere, kameramanlara niye taktınız.
Diğer taraflı yorum yapanları methediyorsunuz. Yoksa bunları söyleyip Fenerbahçe'li olmayanlar maçı mı gölgeliyor.
Yoksa tüm bunlar maçla beraber bir bütünmüdür. Herkes yorumlamak istediği yeri mi haklı olarak yorumluyor.
TRT nin yayın anLayışı eLeştiriLiyor. Bunda aLınacak birşey yok..
DevLet kanaLı böyLesine önemLi maçLarda yayın yapıyorsa tarafsız oLmaLı. Beşiktaş maçLarında Beşiktaş atakLarında daha heyecanLı, Fenerbahçe maçLarında ve GaLatasaray maçLarında da aynısını vurguLamayacak, bunu izLeyicisine yansıtmayacak. GaLatasaray goL atınca goL goL goL diye bağırıp, rakip goL attığında aa goL oLdu edasında anLatım sunmayacak, Fenerbahçesi içinde aynı, Beşiktaş ı içinde aynı..Orada iki saat yayın yapan Kameranını bize Dünyanın en zavaLLı adamı gibi Lanse etmeyecek.
Bir değiL, iki değiL, üç değiL. Herkes tepki gösteriyorsa demek ki yaLnış birşeyLer var.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Adam yorumcu değil sanki Tribünden birisini almışlar ona buna sallamakdan kendi has işini yapmıyor ki arkadaş, hadi işini yapsa bile spiker bu sefer başlıyor sallamaya..
gol olucak pozisyonu söylemiyor hala gitmiş şu şurda bunu yaptı şunu yaptı bırak sen onu bunu görevini yap, bu yüzden Trt iyiki SüperLig'i almadı çok sevindim..
haklı olduğu yerde her türlü her futbolcu itirazını yapar ama derecesini aşarsa cezalandırılır, illaki pozisyonu tartışacaksın hocayla saha içerisinde ama sen her pozisyona düdük çal faul ver o kadarıda abez kaçar belki fazla itiraz oluyor ama maç içindeki hırs ve kazanma arzusuyla kendi yaptığı faulu bile belkide tatlı bir şekilde girdiğini ispat etmeye çalışıyor.. kendine göre haklı olduğunu anlatıyor her pozisyonda.