Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Diyarbakırspor kazanır

2 11.76%
  • Berabere biter

0 0%
  • Bursaspor kazanır

15 88.24%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 99 sonuç

Konu: Diyarbakırspor - Bursaspor [24.Hafta]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

2. fotoğraf herşeyi anlatıyor sanırım.

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Takım saat 19.00 Bursa'ya iniyor. Yenişehir hava alanı taraftar akınına uğramış. Karşılamayı izlemek isteyenler OLAY TV'den takip edebilirler. . .

Maçın başında İstiklal Marşı yuhalanıp/ıslıklanıp ardından sözde pkk marşı okunması hazmedemem. Hazmeden varsa buyursun.

Sümer şov yapmış by arada izlemek isteyenler için
    http://video.fanatik.com.tr/Default.aspx?VideoID=30372
    18. saniyeye dikkat Sümer: "Bursasporlu oyuncuları yangın hızıyla kaçırmanın, ya burda ne olay oldu ben onu anlamıyorum. Bütün kamuoyu gördü."

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bursaspor bazı takımlarla düşman olmayı görev biliyor. Herhangi bir konuda haklıda haksızda olsan bu kadar kin tutulmaz. Ankaragücü ile olan dostluğunda bir anlamı övünülecek bir yanı kalmıyor.

Bursaspor bugün haksızlığa uğramış olabilir, ligde şampiyonluğa oynayabilir tüm bunlar olayın bir tarafı iken sanki sütten çıkmış ak kaşık olmalarını sağlamıyor.

Beşiktaş'ta mı İstiklal marşı ıslıkladı. Bursaspor - Fenerbahçe maçındaki kameramanda mı İstiklal marşı ıslıklamıştı.

Diyarbakırspor'a olan düşmanlık geçmişe dayanıyor. Bugünkü olaylarla ilgili değil.

Diyarbakırspor tarafına gelince...

Bir mesaj trafiği vardı. Banada geldi. Bursaspor geliyor günlerini gösterelim diye. Milletin hoşuna gider böyle şeyler...Ben niye gitmiyorum. Ben derken akıllı bir insandan bahsediyorum.

Cahil adama "hadi aslanlarlar, delikanlılığı bulanlar Diyarbakır'a sahip çıkalım" dersen olaylar buraya gelir. Farklı amaç güdenlerin ekmeğinede yağ sürersin.

Zaten farklı amaç güdenlere söyleyecek lafımız çok fazla ama söyleyemiyoruz. Ben şayet Diyarbakırspor'dan vazgeçmişim. Ligden düşmesi en hayırlısıdır. Bu lige yakışan bir profil çizemediğindn değil. Bu profile darbe vurmaya çalışanları engelleyemedikleri için yakışmıyorlar. Tamamen haklı yada haksız intikam almak için bir şehrin adını kirletmek bu kadar kolaymıdır.

Şiddete başvuranlara, milletimizin değerlerine saygısızlık edenlere ve buna izin verenlere

Yazıklar olsun.

Mantıklı yapılacak iş ise şuydu. Bursaspor'la bir derdin varsa yapılacak en büyük darbe ne olur. Yenip evine gönderirsin. Şampiyonluğa giden bir takıma çelme takmaktan daha önemli ne olabilir. Takım taraftar bunun için birleşmeliydi. Bunuda yapamadılar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bir şeyler derdim de..

Maç 3-0 bitmiş oluyor bu durumda..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

sümer'in açıklamalarını dinliyorum hala daha sıvamaya çalışıyolar. Sanki diyarbakır birşey yapmadıda Bursa yaptı o kadar taşı Bursa attı. Daha maç başlamadan sokakları savaş alanı yaptılar.

Düşmalık eskiye dayanmaz hep vardı. Ankaragücü tribünlerinden biliyorum her maçta İstiklal Marşı son ses okunur. Ve İstiklal Marşından sonra şehitler ölmez vatan bölünmez diye bağırılır. Bursa taraftarıda böyle yapıyo. Sen adamlar böyle dağırırken ıslıklarsan küfür edersen ne bekliyosun. Heh aferin sanamı diyeceklerdi. pkklılara müsade etmez Bursa'lı

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bursaspor bazı takımlarla düşman olmayı görev biliyor. Herhangi bir konuda haklıda haksızda olsan bu kadar kin tutulmaz. Ankaragücü ile olan dostluğunda bir anlamı övünülecek bir yanı kalmıyor.

Bursaspor bugün haksızlığa uğramış olabilir, ligde şampiyonluğa oynayabilir tüm bunlar olayın bir tarafı iken sanki sütten çıkmış ak kaşık olmalarını sağlamıyor.

Beşiktaş'ta mı İstiklal marşı ıslıkladı. Bursaspor - Fenerbahçe maçındaki kameramanda mı İstiklal marşı ıslıklamıştı.

Diyarbakırspor'a olan düşmanlık geçmişe dayanıyor. Bugünkü olaylarla ilgili değil.

Diyarbakırspor tarafına gelince...

Bir mesaj trafiği vardı. Banada geldi. Bursaspor geliyor günlerini gösterelim diye. Milletin hoşuna gider böyle şeyler...Ben niye gitmiyorum. Ben derken akıllı bir insandan bahsediyorum.

Cahil adama "hadi aslanlarlar, delikanlılığı bulanlar Diyarbakır'a sahip çıkalım" dersen olaylar buraya gelir. Farklı amaç güdenlerin ekmeğinede yağ sürersin.

Zaten farklı amaç güdenlere söyleyecek lafımız çok fazla ama söyleyemiyoruz. Ben şayet Diyarbakırspor'dan vazgeçmişim. Ligden düşmesi en hayırlısıdır. Bu lige yakışan bir profil çizemediğindn değil. Bu profile darbe vurmaya çalışanları engelleyemedikleri için yakışmıyorlar. Tamamen haklı yada haksız intikam almak için bir şehrin adını kirletmek bu kadar kolaymıdır.

Şiddete başvuranlara, milletimizin değerlerine saygısızlık edenlere ve buna izin verenlere

Yazıklar olsun.

Mantıklı yapılacak iş ise şuydu. Bursaspor'la bir derdin varsa yapılacak en büyük darbe ne olur. Yenip evine gönderirsin. Şampiyonluğa giden bir takıma çelme takmaktan daha önemli ne olabilir. Takım taraftar bunun için birleşmeliydi. Bunuda yapamadılar.
    Bende diyorum bir tiyatro oyunu yazdım da D.Bakır taraftarı bakış açısından düşünebilen insan bulamam diye kağıtlarımın arasına koymuştum bulsam iyi olacak .Tarafsızlığına zaten hayrandım şimdi iyice hayran oldum Burak abi =).
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Bursaspor, Yenişehir Havaalanına inmiş durumda. OLAY TV'de röportajlar yapılıyor şuan.

Kalan deplasman maçlarımızın en zoru olan Diyarbakır'ı kayıpsız geçtik sevindirici nokta budur. . .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    sümer'in açıklamalarını dinliyorum hala daha sıvamaya çalışıyolar. Sanki diyarbakır birşey yapmadıda Bursa yaptı o kadar taşı Bursa attı. Daha maç başlamadan sokakları savaş alanı yaptılar.

Düşmalık eskiye dayanmaz hep vardı. Ankaragücü tribünlerinden biliyorum her maçta İstiklal Marşı son ses okunur. Ve İstiklal Marşından sonra şehitler ölmez vatan bölünmez diye bağırılır. Bursa taraftarıda böyle yapıyo. Sen adamlar böyle dağırırken ıslıklarsan küfür edersen ne bekliyosun. Heh aferin sanamı diyeceklerdi. pkklılara müsade etmez Bursa'lı
    Her istiklal marşını gür okuyan, Şehitler ölmez vatan bölünmez diye bagıran insan evladı olmuyor malesef ismail abi. Ben Ankara'da yaşıyorum ve Ankaragüçlü Taraftarların, Ankaradaki Beşiktaşlılara Düşman gözüyle bakmasıda bana göre pkk'lılık anlamı taşıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Osman o sadece geçmiş olaylardan kalan bir kin. diyarbakıra duyulan nefretten ötesi.

2-3 yorum okudum gerçekten şaştım kaldım.

Yunus Özer istemiyoruz hazır ola gir istiklal marşını oku.. iii oldu .. böyle barbarlık mı olur git dünya devleri menchester ile chelsia a oynasa dünya izliyor o ligi yinede bir kere şahit olunmuşmu ingiltere marşı okunduguna dair
    Turgay Özateş Ya arkdşlar bırakın istiklal marsını yan hakem ...... yaptı kasten kendini yere atı ama ivankovun ayağına nasıl taş vurdum
    Engin Ferhat Bağca iŞte BudUrrrrrrrr Tbr AmeD
    maç konusunda adam ( ! )ın yazdığına dikkat.

Cüneyt Seyfeli Yaw daha anlamadılar bu fasistler , KÜRTLERİN kim oldugunu bugün belçikada bile baskaldırıyo ancak kendi çöplügünde öterler biz her yerde ötüyoz merak etmeyin her bıjı AMED her bıjı welatime Her bijı brati kurdi .....
    Bunlar sadece 1 gönderide gördüklerim. Daha neler neler yazıyo. Küfürlü olanları eklemedim.

Ömer Erdoğan ile az önce Kanaltürk'te canlı bağlantı yaptılar. Dönüş yolunda otobüsün camlarının patladığını, kamyon ile otobüsün önünün kesildiğini, iki kere kaza atlattıklarını ve polis kaskları ile otobüste durduklarını söyledi.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Diyarbakırspor'un başkanı "hakemin sırtına gelmiş taş, kafasını tutuyor" gibilerinden hakemlere sahtekarlık suçlaması yapıyor. özrü kabahatinden de beter.

yalnız söylediği doğru birşey var. Bu olayı başlatan Bursaspor tarafıdır.

sağolsun iki taraf da ülke gündemini değiştirdiler. ne diyeyim, utansınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben olsam direk küme düşürürüm diyarbakır'ı yapılabiliyor mu öyle birşey ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    ben olsam direk küme düşürürüm diyarbakır'ı yapılabiliyor mu öyle birşey ?
    Diyarbakırspor'un ne suçu var? Haddini bilmez bir kaç grup yüzünden düşürülürse vay halimize o zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Diyarbakırspor'un ne suçu var? Haddini bilmez bir kaç grup yüzünden düşürülürse vay halimize o zaman.
    orası ayrı.birde şunu düşünmek lazım nedense diyarbakır başka takımlara böyle şeyler yapmıyo dimi.ne olursa bursaya.demekki bursada birşey yapmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

orası ayrı.birde şunu düşünmek lazım nedense diyarbakır başka takımlara böyle şeyler yapmıyo dimi.ne olursa bursaya.demekki bursada birşey yapmış.
    Bursa'daki maçta PKK dışarı vs. gibi sloganlar atılmış sanırım.O yüzden bu kadar zaten olay çıktı.Ama ne olursa olsun bir insana taş atmak ne demektir ya.Adamlar top oynamaya çalışıyo tribünden taş geliyor ama hala anlamadığım tek nokta o taşlar stada nasıl giriyor .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Geçen maçta Denizli'ye yenilmelerine rağmen rakip takımı alkışlarla uğurlamışlardı

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Togiii View Post

Bursa'daki maçta PKK dışarı vs. gibi sloganlar atılmış sanırım.O yüzden bu kadar zaten olay çıktı.Ama ne olursa olsun bir insana taş atmak ne demektir ya.Adamlar top oynamaya çalışıyo tribünden taş geliyor ama hala anlamadığım tek nokta o taşlar stada nasıl giriyor .
    Ama O Maçta İstiklal Marşında Yine Saygısızlık Yapmış Diyarbakırlılar Tolga

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bursaspor taraftarı en başında yanlış yaptı, olayı başlattı. Zaten Diyarbakır'daki bazı kendini bilmezler bu duruma hazır. Birileri bir şey söylese yada yapsada ortalığı iyice karıştırsak derdindeler.

Diyarbakırspor'un düşürülmesi bence çok ağır bir karar olur. İstiklal Marşına saygıları sadece bu maçta değilde genelde yok zaten, bunun için söylenecek sözde yok. Yani ben bu durum için küfürsüz cümle kuramıyorum. Ama onun dışında her maçları da böyle taşlı falan değildir herhalde.

Bu hükmen galibiyet olayı da şahsen benim garibime gitti biraz, Diyarbakır'da bugün olanlar tamamen yanlış, insanlık dışı, saçma sapan, mantıksız ama bu olayı başlatan, fitili ateşleyen spora siyasi mevzuları karıştıran bir Bursaspor taraftarı var. Bunun adı tahriktir. Biliyorum kural ve talimatlar gereği hükmen mağlup oluyor Diyarbakırspor ama yine de maçın sonucu sahada belirlenmeliydi.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Aynı şeyi X takımı yapsaydı bu kadar tepki çekmezdi belki de..

Ayrıca olaya siyasi mevzuyu karıştıran Bursa taraftarıdır ve bir de bu küme düşürülme olayına bir şey söyleyeyim.. Bir takımın taraftarları yüzünden küme düşürülmesi kadar saçma bir şey olamaz bence..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Küme düşürülmeyi savunan arkadaşlar Bunun gerçekten çözüm olduğu için mi söylüyorlar Yoksa güç bizde istediğimizi yaparız Herkese had bildiririz mantığı mı ? Aynı durum siyasi anlamda parti kapatmalarında geçerli . Bir görüşte olan siyasi parti sürekli kapatılıyor ve yenileri açılıyor . Ve her yeni açılan parti daha marjinalleşiyor daha radikalleşiyor . Demem odur ki tüzel yapılara ceza vermek hiçbir şey değiştirmez . Suçu işleyeren özel kişilerdir Ve onlara ceza verilmelidir .Şimdi Diyarbakır'ı en alt kümeye at . 6 7 sene sonra mesela tekrar lige geldi Ne olacak ? Veya bu olaylar 3.lig maçına çıksa gündeme gelmeyecek mi sanıyorsunuz ? Çözüm için yapılması gereken en son şeyi söylüyorsunuz Bence bir kez daha gözden geçirin

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yazıklar olsun , böyle şeyler yaşandı ya Diyarbakır taraftarı cok igrenç hareketlerde bulundu yalnız , bu maç tatil edilip hükmen bursa'ya verilecekse çifte standart olur çünkü aynı şlekilde Kadıköyde olanları biliyoruz hakemin kafası yarılmıstı cıkıp paşa paşa oynanmıstı mac , bu olaylar tabi ki farklı umarım Diyarbakır en agır cezayı alır ama su olayıda tek taraflı bakmak yanlıs olur.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Olayı Bursaspor taraftarı başlattı diyenlere sadece gülüyorum. Adamlar ülkenizin İstiklal Marşında davul zurna çalıp oynuyor ve ıslıklıyorsa, Bursaspor taraftarı Türk bayrağı açtığında onlar bölücü bayrağı açıp terörist örgütü başı şahsiyetsizin posterlerini açıp onun lehine tezahuratlar yapıyorsa. evet Bursaspor taraftarı bunlara müdahale ettiği için size göre suçlu. onlar bunları yaparken Bursaspor taraftarı onlara gül atmalıydı.

İstiklal Marşını Islıklayıp Terör örgütü lideri olarak nitelendirilen adamın posterlerini açan her insan bizim için pkklıdır. pkklılarında sonu her zaman bellidir. her gün birini bir gün hepsini.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bursaspor taraftarını can-ı gönülden kutluyorum.Böyle bir tepkiyi haketmişlerdi Bursaspor taraftarı da bence gerekli tepkiyi verdi ilk maçta.Bugün olan rezaletleri söylemeye gerek yok zaten.Gerekli cezanın verileceğini umuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Maç hakkında hiçbişi yazmıcam.. Bazı anlarda her stadda görünen olaylar yaşandı..
    Ancak; sadece Şu Milli Marşımızı ıslıklayan kişiler ne yazık ki iffetsiz insanlardır.. Başka söyleyecek söz bulamıyorum.. Yazıklar olsun.. DisCo Burağın da dediği gibi..

Quote Originally Posted by DisCo

Yazıklar olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Olayı Bursaspor taraftarı başlattı diyenlere sadece gülüyorum. Adamlar ülkenizin İstiklal Marşında davul zurna çalıp oynuyor ve ıslıklıyorsa, Bursaspor taraftarı Türk bayrağı açtığında onlar bölücü bayrağı açıp terörist örgütü başı şahsiyetsizin posterlerini açıp onun lehine tezahuratlar yapıyorsa. evet Bursaspor taraftarı bunlara müdahale ettiği için size göre suçlu. onlar bunları yaparken Bursaspor taraftarı onlara gül atmalıydı.

İstiklal Marşını Islıklayıp Terör örgütü lideri olarak nitelendirilen adamın posterlerini açan her insan bizim için pkklıdır. pkklılarında sonu her zaman bellidir. her gün birini bir gün hepsini.
    Bunları yapan eğer ırkçıysa , ben de ırkçı olmaya razıyım =).
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Memedov View Post

O kareografiyi neden Fenerbahçe veya Denizli maçında yapılmadı da Diyarbakırspor maçında yapıldı ? Her şey spontane gelişti havası yaratmayın o maça özel uygulamar yapıldı Bunu herkes biliyor Saf yerine koymayın bizi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ayrıca Bursa'daki maça dair söylüyorum . Diyarbakır taraftarı olacak bütün kötülükleri yaptı diyelim . Bursa taraftarı bir dur bakalım Senden büyük devlet var . Kendini devlet yerine koyup olaya müdahale etmeye kalkarsan böyle olayların fitilini ateşlersin işte . Bursaspor olayı başlatmıştır Bu bu kadar açıkken kimse kimseyi kandırmasın . OLayın Diyarbakır yönünü düşünürsek Diyarbakır bunu uzatma yerine taş değil gül atsaydı Bursa taraftarı epey bir utanırdı diye düşünüyorum . Ama terör örgütle özdeşleşmek kimsenin kolay kolay kaldırabileceği bir şey değil . Provakasyonları da göz önüne alırsak hele hiç kolay değil . Suç herkeste aranmalı

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Vay be benim ülkemde bölücü bayrağı açılacak, Milli marşım ıslıklanacak, binlerce insanı katleden haysiyetsizin posterleri gösterilecek ve bende buna kayıtsız kalıp bön bön bakıp alkış tutacağım.

Sizi zaten koyan koymuş saf yerine, bizim koymamıza gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Türkiye'de takımının ligdeki 17 deplasmanından ikisine gidemeyen Bursaspor taraftarının ne kadar melek insanlar olduğunu öğrendim burada ki yorumlara bakınca

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri