Yine tekten yatmışız
Yine tekten yatmışız
Basket maçları yaktı beni![]()
NBA sağolsun keyifli bir başlangıç yaparak 67 TL'yi (2 TL ile hiç fena değil.) kazandık, ama tabii aynı şekilde Cuma-Cumartesi maçlarından kaybettiğim 40 TL'yi hesaba katınca biraz buruk oldu.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Denizli-Kasımpaşa maçı golle başladırahat üst olacak
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
BJK,Roma sağolsun yatırdılarBugünkü kupon tutacak ama inş.
![]()
İstanbul BB. maçını bil,
Antep maçına 0 at,
Denizli - Kasımpaşa'ya üst çek..
Beşiktaş'a
Napoli'ye ver.
Neuchatel Xamax - Lucerne maçını bil
birde takımın diye tut Galatasaray'a ver.Çok moralim bozuk.
Tuttu bütün hepsi 3 maç kaldı sadece 2'si tutuyor şu an bi tek Madrid derbisine 1 gol lazım..![]()
Bende ıkı maca yattım.Hoffeye verdik berabere bitti.Genoa da Çağlariyi yenemdi bende sinr oldum 2 maçta 1-1 bıttı bide ya
Dün iki kupon yaptım, sadece birini paylaştım. İkiside tuttu. 15 TL olan bilyoner hesabım şuan 37 TL'ye ulaştı. Hedefim haftasonunu 60 TL üstünde kapatmak.
Salertina maçında şike filan döncek galiba 3.75 olan oran 8'e fırlamış attık hemen 1.
Braga maçı ne maç oldu. Braga kazanır oynadım ama; maç son dakikay girildiğinde 2-1 Braga öndeydi. Sonra maçda olaylar çıktı 2-2 oldu. Rakip takım 4 kırmızı ev sahibi 1 kırmızı kart gördü maç sonunda ve Braga attığı üç penaltı golü ile 3-2 kazandı.
Yarına güzel maçlar lazım para lazım araba alım satım yapcaz para cıkmıyor![]()
tek maç kabusu sürmekte alt olan milwall macı ile ki 1-1 bitti 2ye 28küsür veren kuponum gitti.dünde sadece valenciadan yatmıştım şanssızlık sürüyo
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu neki geçenlerde babam iki ayrı kupon yaptı 6 maçlık ve 9 maçık 6 maç olan 18,5maç olanda 5 milyar veriyordu ve bayiye gidemediğimizden yatıramadık ve iki kuponda tuttu sinirden napacağımı bilemedim.
Süpriz kupon Tottenham maçında yattı banko kuponda Baranın verdiği maçta yattı adamalr birde yenildi ya.![]()
Lanet olsun şu Genoa'ya.Ligin sonuncusundan 88 de gol yedi tek maçtan yattım ayıptır ya.
Bende burdan Middlesbrough'a selamlarımı yolluyorum...
I'm back...
50 dakika 10 kişi oynayan Bayern'e bi gol atıp maçı beraberliğe getiremeyen Schalke'ye de ben selamlarımı yolluyorum.
Man. City dk 28'de 4-0 önde.
Young Boys kırmızı kart görmese +7 olurdu da.Kırmızı yemiş şansımız kalmadı gibi.Dakika 65 Aarau 1-3 young Boys.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Lyon üst yap Alkmaar üst bitsin vede Anderletch ve Bordo yensin![]()
Lyon üst oldu![]()
Buraya eklediğim kupon patladı. Köln maçından.
Burada olmayan bir kuponum kaldı.
City, Dortmund ve Young Boys yendi. Geriye, Bordeaux'un galibiyeti kaldı.
Bordo yedi, bu saaten sonra çevireceğine inanmıyorum. Kuponum yattı.
Off Fulham off. Herşey güzel giderken bir sen sorun çıkardın.
biraz geç olacak ama ben de ankaragücü maçı için beşiktaşa selam yolluyorum. eski parayla milyoner olacaktım. 0/2 olsaydı maç. Yeni parayla ne olacaktım acaba yahu? Liraer mi![]()
Dün bilyoner hesabımdaki parayı, banka hesabıma yolladım. Sadeceye geriye 2TL bıraktım. Az öncede bir kupon yaptım. Tutarsa devam ederim, tutmassa bir kaç hafta ara verebilirim; ama buraya gene fikirlerimi yansıtırım.