İBB Sivasspor'a yaptığını Bursaspor'ada yaptı.Şampiyonluk zor gibi.
İstanbul BB.
Bursaspor
Berabere
İBB Sivasspor'a yaptığını Bursaspor'ada yaptı.Şampiyonluk zor gibi.
Tebrikler İbb.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bu skorun ardından derbinin önemi arttı..
Bursa bu haftaya kadar iyi getirdi kafaya oyniyarak ama bu maglubiyetle birlikte dususe gecerler diye dusunuyorum , ilk 3 e girmeleri bile zor olabilir sezon sonunda
Önemli olan bu maçın kaybedilmesi değil, Bursaspor'un bundan sonra ne yapacağı. Eğer şampiyonluğa oynuyorsa, bu mağlubiyet onları etkilemez. Eğer etkilerse, demekki hedefleri Şampiyonluk değildir.
Bu maçın kaybedilme sebebi Ertuğrul Sağlam'dır. Bu maçı kazanırsak şampiyonluğa oynarız söylemi ile futbolcuları stres altına soktu.
Harika bir maçtı.Özellikle Volkan'ın golünden sonra maç çok hareketliydi.İ.B.B. takım olarak iyi çalıştı ve maçı aldı.Tebrikler..
Bursa çok büyük fırsat tepti..Derbinin galibi yarışın en büyük adaylarından biri olur..
strese girersin tabii. 2 gol yiyorsun geriye düşüyorsun. Ertuğrul Sağlam'la ne alakası varki?
Karşında savunma futbolunu çok iyi oynayan bir ekip, ileride ayağında top tutmayı bilen oyuncular. Bursa olunca stresi kaldıramaz, Fb, GS, BJK olunca tam tersi...çok beklersiniz her hafta İBB ile oynamıycaz.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
İBB taktiksiz çıktı , kazandı ne yapalım tebrik edeceğiz ancak .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Futbolcularını maçtan önce stresse soktu. İstanbul basını çok fazla üstüne yürüdü, yetmedi bu maçı kazanırsak şampiyonluktan söz ederim dedi. Bu sözler zaten Bursalı oyuncuları etkiler. Kaldı ki Bursalılar hocaları gibi sinirliydi. Bu sinirle hatalı işler yaptılar ve puan gitti.
Diger takimlar da kolay degil. Belediye'yi yenemeyen takim elini kolunu sallayarak BJK, GS gibi takimlari zor yener. Buyuk firsat tepti Bursa.
Bu arada BJK'den sonra Bursa da pazartesi-cuma seruveninde puan kaybetti. Federasyonumuz sene sonuna kadar FB veya GS'den birine pazartesi-cuma yaptiracak mi acaba cok merak ediyorum!
Pazartesi - Cuma takımları etkilemez. Almanya Bremen Perşembe 22'de maç oynuyor. Cumartesi 16'da maça çıkıyor. Man Utd ligde üç maç yapıyorlar, Pazar - Salı - Cumartesi. Kaldı ki Fenerbahçe ve Galatasaray haftaiçi Avrupa'da maç yapıyor. Fenerbahçe - Bursa ile pazartesi günü oynadı, perşembe Lille ile oynadı pazar günü Antalya ile.
7 maç yapmış İstanbul takımlarıyla ilk mağlubiyetini aldı ne iş![]()
Fenerbahçe dün maç oynadı bugün çıkıp Galatasaray'la oynasamıydı ? Veya Galatasaray o kadar Avrupa - Kupa - Lig arasında gitti geldi. Pazartesi oynayıp Perşembe maça çıksa sonra Cuma tekrarmı maça çıkacak. Az mantıklı ol.
Bahsettigin takimlar senede 60 mac yapmaya alismis takimlar. FB ve GS Avrupa'da mac yapiyor olabilir, ancak o devir kapanali haftalar oldu. Simdi fiksturler esit kupa maclari disinda. BJK ve Bursa pazartesi-cuma oynayip puan kaybetti, GS veya Turkiye kupasi fiksturu tamamlandiktan sonra FB'nin pazartesi-cuma oynamamasi icin bir neden var mi? Ve bunlar oynamazsa bu adaletsizlik olmaz mi?
Geçen hafta Bursa niye pazartesi oynadı peki? Bunu da düşünmek lazım. Bilen var mı niye pazartesi oynamıştı?
turksportal...
Bursa için çok büyük yara oldu...Tebrikler İBB.
Ya böyle de yapmayın lütfen. Puan kaybettiğiniz bir takımın menajerine böyle haksızlık yapılmaz bence. Galatasaray ve ya Fenerbahçe puan kaybetseydi ve bi Galatasaraylı yaptığınızı yapsaydı siz ne yapardınız merak ediyorum... Maça böyle çıkmak da bi taktiktir. Sizin takımlarınız hiç mi böyle maç kazanmadılar?
turksportal...
Derbi maçları ya Pazar ya da Cumartesi oynatılır. Bu maç günlerini ayarlayan kurum hangisi ise pazar gününden yana kullandı tercihini.
Onlar alıştı demişsin, bizimkilerde otursunlar alışsınlar. Yıllardır biz bu takımların yok şu gün maç oynadık yok bu gün maç oynadık muhabbetinimi dinleyeceğiz. Bunlar sadece boş işler, yenilgiye hazır bahaneler. Her takımımız için geçerli, tek bugün Bursa için söylemiyorum.
Basketbol'da NBA'de her gün maç oynanıyor. Bir takım 4-5 gün üst üste oynuyor ama; bir gün olsun kimse bundan şikayet etmiyor, kaldı ki basketbol futbola göre daha yorucu bir spordur.
Şampiyon Olmadan Şampiyonluğa oynayan sadece bir takım var ortada.
Şöyleki 3 büyükler 34 haftanın 6 Haftasını çık geri kalan 26 Hafta böyle takımlara karşı oynuyorlar..
işte anadoludan şampiyon çıkmamasının en büyük nedenlerinden biriside bu kapalı takımı açamıyorsan sana fena kitlerler..
zaten sinir olduğum nokta oçok iyi oynadı İBB
3 büyüklere nasıl oynuyorsa Bursa'ya da öyle oynadı. İleride top tutan oyuncuları var, top rakipteyken takım olarak topun gerisindeydiler. Herşeyi doğru yaptılar. Benim her hafta İBB ile oynamıyacağız sözünden kastım, her takım böyle savunma yapamayacak ya da yapmayacak. bir BJK, bir GS ya da bir Kayseri bu tür oyun sergilemez.
neyse sinirim azalmış biraz...derbiden beraberlik bekliyoruz![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Abartmamak lazım Pazartesi-Cuma olayını. Neresi adaletsiz anlamıyorum. 4 gün yeterli süre değil mi dinlenmek için. Yarın onlar gündüz oynadı biz gece oynadık, adaletsizlik de derler. Bu sene şampiyon, en azından ikinci olup; seneye senede 60 maç oynamaya alışmış takımlarla mücadele edeceksen böyle basit hesaplara girmemelisin. Benim şahsi düşüncem zaten maç sayısının arttırılması. Lig en az 20 takımla oynanmalı, kupa da daha fazla maç yapılmalı ki oyuncularımız haftaiçi-haftasonu temposuna alışsınlar. Yoksa kaç senedir görüyoruz takımlarımızın Avrupa maçlarında ve ertesinde. Herkes şikayet ediyor, lig maçımız ertelensin diyor. Bunu diyenler bu ülkenin her sene Avrupa'da mücadele eden takımları. Nasıl artıyor ligimizin, futbolumuzun değeri anlayamıyorum.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Belediye'nin ligdeki misyonu şampiyonluğa oynayan takımları adı sanı duyulmamış oyuncularla yenmek olduArtık en azından bi amaçları var
![]()
Eleştirmeyi anlamsız bulsam da futbol adına hoş bir oyun tarzı değildi İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un tarzı. Mesela Kasımpaşa'nın elinde de Arda, Elano, Alex, Tello yok. Ama oynadığı futbol ortada. Abdullah Avcı da daha önceleri açık bir şekilde gayet güzel maçlar oynamıştı üst sıra takımlarına karşı. Bugün belki son günlerde gelişen olayların oyuncular üzerindeki etkisi nedeniyle böyle kapanmış olabilir. Sonuç olarak kazandılar, tebrikler.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Belediye'ye o kadar cüme yazdınız. Yok savunma yaptılar, yok oyunu bozdular. Bir tek seyiricisi yok, 34 maçın hepsini deplasmanda oynuyorlar. Ligde 10 puan daha toplamış olsalardı zirvenin ortağı olacaklardı. Birde kendinizi o takımın yerine koyun, 34 maç deplasmanda oynamak nasıl bir duyguymuş.