Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç tahmini?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü

4 21.05%
  • Beşiktaş

10 52.63%
  • Berabere

5 26.32%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 116 sonuç

Konu: Ankaragücü - Beşiktaş [ 28. Hafta ]

Dk 88 Rothen Yerini M.Duruer'e Bıraktı.

Bu Arada Son 10dk daki Oyunumuz Süper Bu Oyunu Sabahtan Beri Niye Yapmadılar Yanarım Ona Yanarım. Top Kapmalar Falan Çok İstekliyiz 10 dkda Top Göstermedik

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

+4 Dakika Uzatma

Ah Toraman Ah O Kafa Kaçarmı

Maç Bitti 0-0 Son 10dakikadaki Çabalarımız Yetmedi Malesef

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Geçmiş olsun şampiyon Fenerbahçe hadi hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Beklediğim gibi başladığı gibi bitti..

Nesil
    2006

Maç bitmesi gereken skor ile bitti. Ankaragücü galibiyete daha yakın taraftı ama; bu maç sabaha kadar oynansa bu skor ile biterdi.

Beşiktaş, şampiyonluk yolunda çok büyük yara aldı. Eğer rakipleri bu hafta kazanırsa, Beşiktaş bu yarışa havluyu atmış olur. Belki matematiksel olarak şansları var ama; kafa olarak bu iş biter.

Şunu farkettim, Ankaragücü'nün kadrosu çok iyi. Özellikle yabancı oyuncuları. Avrupa'da bir şekilde ismini duyurmuş oyuncular. Anadolu Kulüplerimiz eğer böyle oyuncuları alırlarsa, İyi mücadele eder ve Avrupa'da iyi iş yaptıkları gibi, büyük takımlarımızıda zorlayarak Avrupa'ya hazırlarlar. Ankaragücü sezon sonu iyi yerli oyuncular alır kadroda ki o anlamsız genişliği bozar ise seneye zirveye oynayacak bir takım olurlar. Bu bir puan onlar için ligde kalmak adına çok önemliydi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu puan kaybı, çok kötü oldu. Kasımpaşa maçından sonra, bir hesapta olmayan beraberlik daha. İşimiz iyice zorlaştı. Bahane etmek de istemem, fakat bunda etken fazla sayıda ve zamansız gelen sakatlıklar oldu. Artık hedef 6/18 olmalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Zorda olsa kazanacağımızı düşünmüştüm-ki Bobo'nun direkten dönen top gol olsa kazanacaktık- ama olmadı,bu kadar eksiğe ve Ankaragücü'nün iyi oyununa karşın bu skorda iyidir ama şunu da itiraf etmeliyim ki Kaş'ın Vassel'e yaptığı hareket %100 penaltıydı...
    Şampiyonluk yolunda çok ağır bir yara oldu,umarım rakiplerimizde puan kaybeder de en azından şansımız devam etmiş olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Daha çok puan kayıpları yaşanır bu ligde arkadaşlar merak etmeyin. Hemen havlu attı, şampiyon şu,bu demeye gerek yok.

Bugün bu şekilde kısır bir futbol oynayacağımız belliydi zaten kadrodan sonra. Ancak yine de bu maçta bile BobO'nun o topu gol olsa 3 puan ile ayrılabilirdik olmadı sağlık olsun.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Yavaş olsun 6/18. Düşmemek için oynayan takımı 1-2 eksik var diye yenemiyorsan Kadıköyde adamı hallaç pamuğuna çevirirler , son haftada gider Bursada 4-5 tane yersin gaza gelmiş Bursadan , lokum gibi olur. Daha durun bu ruhsuzlukla haftaya TS'ye yeniliriz, ardından FEnere yeniliriz. Görün önümüzdeki 2 hafta 0 puan olacak. Holosko sen cidden olamadın olamıcaksın be. Yok yani FM'de senin neyine 14 dribling verilmiş şaşıyorum , hız ile olsa youlayı neden gönderdik 1/4 ucuza oynuyordu senden.

Serdara da helal olsun cidden oyuna hareketlilik kattı girdikten sonra , iş var bu serdarda ama top ayağına gelmeden sövmeye başladıgımız için korkudan şaşırıyor çocuk.

Herneyse seneye alın yine anadoludan 8 e 10 a 1-2 kişi de , İStanbulda olmaktan başka hiçbir farkımız kalmasın Anadolu takımlarından. Bundan sonra Şampiyonluk naraları atmak sadece bir Ütopyadan ibarettir. 2 haftada bir puan kaybeden bir takımdan kusura bakmayın ama 6 da 6 beklemek saçma bence.

Haftaya çıkarız Trabzon karşısına yine Kaş-Sivok-toraman-Fink-Ernst-Necip-İ.Üzülmez-Ekrem gibi 8 defansif oyuncu ile 1 tane yeriz maç başında onu çıkarmakla uraşırız görün bakın.

Kimse kendini kandırmasın , 2009-10 sezonu şampiyonu öyle yada böyle Fenerbahçe olmuştur. Hayırlı olsun. İyi geceler.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

BARIŞ ŞİMŞEK

Maçın tek özeti bu. Yazık o koşan mücadele eden adamlara. Net penaltı verme golu verme hadi gol ofsayt. Vassell'in pozisyonunu görmemek için kör olmak lazım. Adamın üstüne çıktı İbrahim Kaş yine devam. Lemerre'de onun bu kadar agresifleştiğini görünce oyundan almak zorunda kaldı. Bobo'nun pozisyonunda 1 adım önde ona devam ama Koray önde oldumu yook o olmaz. YAZIKLAR OLSUN BÖYLE YÖNETİM GÖSTEREN HAKEME.

Beşiktaş için önemli bir kayıp,ama bu maçta 2 puan kaybedildiğini mi yoksa 1 puan kazanıldığını mı önümüzdeki maçlar gösterecek.Bursa,F.Bahçe ve G.Saray bu hafta kazanırsa Beşiktaş'ın işi çok daha zor olacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Aynen katılıyorum abi bugün Ankaragücünün penaltısı verilmedi , yarın öbürgün atıyorum Fenerbahçe maçında bizim böyle yense penaltımız az sövmem ne yalan söylim. Böyle cesaretsiz , basiretsiz hakemlerle olmuyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Beşiktaş için önemli bir kayıp,ama bu maçta 2 puan kaybedildiğini mi yoksa 1 puan kazanıldığını mı önümüzdeki maçlar gösterecek.Bursa,F.Bahçe ve G.Saray bu hafta kazanırsa Beşiktaş'ın işi çok daha zor olacaktır.
    Galatasaray ve Beşiktaş mental olarak şampiyonluktan kopmuştur arkadaşlar bu önümüzdeki hafta olmasada önümüzdeki haftalarda ortaya çıkacak. Gayet tabi Bursa son 4 hafta baskı nedeniyle alacağı üst üste mağlubiyetler ile koltuğu Fenere bırakacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Galatasaray ve Beşiktaş mental olarak şampiyonluktan kopmuştur arkadaşlar bu önümüzdeki hafta olmasada önümüzdeki haftalarda ortaya çıkacak. Gayet tabi Bursa son 4 hafta baskı nedeniyle alacağı üst üste mağlubiyetler ile koltuğu Fenere bırakacaktır.
    Ağzından bal damlıyor kardeş Beraberlik maçın hakkı diyemiycem çünkü daha iyi oynayan ve %100 bir penaltısı verilmeyen A.Gücü'ne yazık oldu. Beşiktaş'ı yarıştan koparmak artık elimizde yarın Kayseriyi yener, Ankaraspor'u da bay geçtikten sonra Beşiktaş'ı Kadıköyde yenersek işte o zaman kartal yarıştan kopar. F.Bahçe şampiyonluğa uçar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sen değilmiydin daha 5-6 hafta önce alınan bir mağlubiyet veya beraberlikti tam hatırlamıyorum benim için Beşiktaş bitmiştir diye muhabbet açan yoksa yanlış mı hatırlıyorum ?
    Last edited by GeNç KaRTaL : 02.Nisan.2010 at 23:55

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kritik bir puan kaybı oldu,kötü oldu,yazık oldu.Böyle bir maç bekliyordum.Belki sıkıştırıp araya bir tane götürürüz maçı diyordum.Bobo'nun pozisyon gol olsa alacaktık maçı ama olmadı.Sağlık olsun.Şu kritik haftalarda bu kadar önemli eksiğin olması hiç iyi olmadı.Şampiyonluk şansımız baya azaldı.

Net penaltı verme golu verme hadi gol ofsayt.
    Golü vermeyecek tabii. Ofsayttı çünkü.Penaltı ise bence net değildi.Emin olamadım penaltı mı değil mi diye.Sanki İbrahim Kaş'ın müdahalesi yok gibi.Vassell kendisini yere atmış olabilir.Emin değilim ama.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ankaragücü galibiyeti hakeden taraftı diyebilirim..Ama BJK'nin eksiğide çoktu puan kaybetmesi kesindi beraberlik bankoydu bu maçta..Ancak gol olmamasına şaşırdım..BJK'nin bu puan kaybı GS,FB ve Bursa'nın işine yarayacaktır..Ahmet Goktas'ın dediği gibi şu an BJK ve GS yarıştan kopmuş sayılır ama bu işler belli olmaz daha çok bu işleri Federasyon ve hakemler belirler..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Ahmet Göktaş senin Beşiktaş lehine yaptığın yorumlardan çok fazla rahatsız oluyorum haberin olsun.

Sen değilmiydin daha 5-6 hafta önce alınan bir mağlubiyet veya beraberlikti tam hatırlamıyorum benim için Beşiktaş bitmiştir diye muhabbet açan yoksa yanlış mı hatırlıyorum ?
    İyi düşün bkalım ben hangi puan kaybında öyle birşey söylemişim. O Y.Demirörenin tekrar başkanlığa seçildiği zaman olmasın ? Yinede demişsem dilim kopsaymış.

Allah aşkına rakipler o kolay maçlarda puan kaybedecek , biz kalan bütün maçları kazanacağız inanıyor musunuz ? Benim umudum kalmadı artık bu seneden. Öldük öldük dirildik , yeri geldi küllerimizden doğduk bitti denilen yerlerde , ama nereye kadar ki ? Bunca senedir bir kere gülmedi yüzümüz rahat rahat be.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 02.Nisan.2010 at 23:56

Nesil
    2006

Bu pozisyon penaltı değil ise hangi pozisyon penaltı. Sonuçta bu hakemler sırta dokunulduğunda bile penaltı çalabiliyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tarafsız Lig TV burda niye çekemedi acaba çizgiyi. Saha çizgilerine bakarsanız net şekilde önde Bobo.

Ve Müdahele olmayan Vassell : ) 1 Nisanda geçti ama.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bence penaltı posizyonunda penaltı yok. İ.Kaş müdahale yaparken zemine takılıyor ve Vassel'in ayağındaki topa müdahale yapmak için atlıyor ancak ne topa ne de Vassel'e geliyor ayağı. Vassel ise zaten oradaki amacı penaltı yaptırmak olduğu için yerde kalıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    http://forum.turksportal.net/vb/show...9&postcount=43

Ahmet kardeşim daha önce burada Beşiktaş'tan ne köy olur ne kasaba diyip bir kenara atmışken şu anda böyle konuşman rahatsız edici. Yönetici arkadaşlardan da ricam mesejımın silinmemesi ortamda bir yanlışlık yok.

Bu arada bence penaltı posizyonunda penaltı yok. İ.Kaş müdahale yaparken zemine takılıyor ve Vassel'in ayağındaki topa müdahale yapmak için atlıyor ancak ne topa ne de Vassel'e geliyor ayağı. Vassel ise zaten oradaki amacı penaltı yaptırmak olduğu için yerde kalıyor.
    Kendimizi avutmayalım boşuna Galatasarayı yenersek şansımız devam eder diye. Galatasarayı yeneriz , haftasına gideriz anadolu takımlarından birine yeniliriz. Sonra yine deriz haftaya alırsak şansımız var diye.

Çok da yanlış birşey söylemiş sayılmam.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 02.Nisan.2010 at 23:56

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Ankaragücü 60-70 dakika tek kale oynadı,bjk kontralarla geldi sadece,bu maç ankaragücünün hakkıydı bence ama beraberlikte bizim açımızdan iyi oldu.. Tebrikler, Ankaragücü ..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Trabzonspor (E)
    Fenerbahçe (D)
    Sivasspor (E)
    Diyarbakırspor (D)
    Manisaspor (E)
    Bursaspor (D)

Önümüzdeki hafta çıksınlar , alınlarının akıyla yensinler geçek Beşiktaş gibi , Trabzonu. Kadıköyde tekmeye kafa soksun isterlerse yenilsinler , helal olsun derim.

Şu kalan maçları alın , şampiyon olun. O zaman aldığınız tüm paralar helal , hoş olsun.

Kırmızıyla belirttiğim maçlardan , yada önümüzdeki Trabzon maçından net skorla galip ayrılırsak değişir fikirlerim. Manisa-Sivas maçları İnönüdeymiş !

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

BJK'nin fikstürü çok zor hem liderlik için oynayan takımlarla maç yapacak hem de kümede kalma savaşı veren takımlarla oynayacak..Sivas,Manisa ve D.Bakır maçlarıda önemli maçlar küçümsenmemeli o maçlardan da puan kayıpları yaşanırsa o puan kayıplarını çok ararlar benim 6 maçta tahminim şöyle ;

Trabzonspor(E) = 3 Puan alır.
    Fenerbahçe(D) = 1 Puan alır.
    Sivasspor(E) = 3 Puan alır.
    Diyarbakırspor(D) = 3 Puan alır.
    Manisaspor(E) = 0 Puan alır.
    Bursaspor(D) = 1 Puan alır.

Bana kalırsa 6 maçtan 11 puan alarak bitirirler ligi..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Penaltı pozisyonunda hakemin kararı doğru bence, müdahale yok gibi gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bana göre penaltıydı o pozisyon.Buna karşılık Rothen de 2 kez hakeme gözlük işareti yaptı,birinde sarı kart gördü birinde hiçbir şey görmedi.Gerçekten bu tip cesaretsiz hakemlere yazıklar olsun.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Serdar Özkan'da hakemin annesinin hatrını sordu ama onada çıkaramadılar Aynı şekilde İbrahim Toraman. Çıkarsaydı görürdüm onu ben. Adam Beşiktaş gol atacak diye korka korka karar veriyodu zaten. Tedirgindi son dakikalarda.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri