Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç tahmini?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Bursaspor

7 38.89%
  • Antalyaspor

7 38.89%
  • Berabere

4 22.22%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 88 arası toplam 88 sonuç

Konu: Bursaspor - Antalyaspor [ 28. Hafta ]

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Yok kesin tekrar edilmeli maç. 5 cm önden kullanmış.
    sorun gol olması değil kuralın çiğnenmesi. zaten ivankov'un penaltı kaçırdığını hatırlamıyorum ben

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Adam 42 gol atmış. 5 cm önden attı diye avantaj sağlamıyoki. Kaldıki çizilen yuvarlak niyeyse tam penaltı noktasını kapsamamış.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Penaltı olduğu anda birisi gelip penaltı noktasının arkasından atacaksın deseydi Ivankov bunu kabul etmezdi. Onu geçtim buradaki kimse kabul etmezdi. Yani ortada bir yanlışlık olduğu doğrudur.

Ivankov'uda oraya koyduğu için suçlamıyorum çünkü penaltı noktası değil resmen kuyu. Oradan vurulacak penaltı şansın varsa gol olur. Yapılacak doğru iş penaltı noktasının sağına yada soluna konmasıydı.

Hakemin kritik hataları vardı. Hatalar olabilir ama aynı pozisyona iki farklı düdük çalarsan buda aynı maçta olursa işte sorun oluyor. Bu tarz durumlar her takımın maçında oluyor konuşuyoruz, bize olunca savunuyoruz bu maçtada konuşulması ve savunulması normaldir.

Bursaspor için varışa az kaldı. Maçlarıda bir o kadar zor. Yarın ve pazartesi oynanacak maçlar herşeyi dahada netleştirecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Penaltı pozisyonun uzaktan yakından penaltı ile alakası yok, hakem genel olarak kötüydü zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bursamın yolunda bir engel daha aşıldı ama yanlışlar yapılıyor.

Tamam, bütün Bursa arkalarında. Sokakta, günlük sohbetlerinde hep Bursaspor. Hep şampiyonluk. Ama bir şeyin farkında değil futbolcular ve Ertuğrul Sağlam. Bursaspor, şampiyonluğu düşünmezken çok rahat oynuyordu. Sağlam 3 hafta öncesine kadar şampiyonluğu ağzına almıyordu. Futbolculara da aldırtmıyordu.

Ama fark birden 5 puana çıkınca, bir anda şampiyon olduk zannettik kendimizi. O gaz ile hurra hücum gidince, Belediye mağlubiyeti geldi. Bugün de galibiyet her ne şekilde olursa olsun zor gelmiştir. Farkedilmeyen şey, Bursaspor oyuncularının daha önce şampiyonluk baskısı yaşayamadığıdır. Bu baskı çok başkadır. Bu baskı altında ayaklarınız titrer.

Umarım bu suni havadan kurtulur Bursaspor. Bursaspor'un amacı, önündeki maçı kazanmaktır. Bursaspor zaten kalan maçlarını kazanırsa şampiyon olacaktır. Sonuçta şampiyonluğu getirecek olan, kalan maçların hepsini teker teker kazanmaktır.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Penaltı pozisyonun uzaktan yakından penaltı ile alakası yok, hakem genel olarak kötüydü zaten.
    Aynen katılıyorum.Daha şimdi izleme şansı buldum da penaltı çok basitçe verilmiş.Ben Bursaspor'un şampiyon olmasını istiyorum inşl.'da olurlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Boyle hakem olmaz falan diyen arkadaslar nerde? boyle penaltimi verilir yakindan uzaktan alakasi yok penalti ile , 2. golu bursa nin keza ofsayt , ali tandogan kullanirken , hakem in yardimi ile aldi Bursa bu 3 puani ama ben yinede soyluyorum cok zor Bursa'nin isi hakemle yada hakemsiz

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Penaltı kararı banada ağır geldi,Cehua (ismini yazamıyorum ) pozisyonu ofsayt değildi...
    Fakat bunları tartışmakta Bursaspor'a haksızlık olur diye düşünüyorum,iyi futbol oynuyorlar.
    Tebrikler Bursaspor...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Penaltıya inanır çalarsın buna itirazım yok. Ancak Jedinakla Bursaspor'lu bir oyuncunun pozisyonu vardı orta alanda köşede. Penaltı pozisyonunun aynısıydı. Herkes Bursaspor'a faul çalacak derken Antalyaspor için çalmıştı. Seyircilerde tepki gösterdi. Bu kararını penaltıya yorumlarsak Orhan'a faul yaptığı kanaatine varması lazımdı. Böyle çelişkili karar verirsen olmaz. Elle oynayan oyuncuyu atmıyorsun. Hakem görmek için varda görmek için daha ne olması lazım merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Sarf edecek söz bulamıyorum gerçekten Bülent Yıldırım a diyecek tek lafım yok...
    Böyle penaltı,böyle kararlar...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Tebrikler Bursaspor'a Üstlerinde Büyük Bir Stres Var Geçen Sene Bizim Takımımız Bunu Çok Derin Yaşadı Ve Şampiyonluğu Kaybetti
    Bursa'dan Bu Saatten Sonra İyi Futbol Beklemek Yanlış Olur Önemli Olan 3 Puanı Alması İnşAllah Kayıpsız Gidip Şampiyon Olacaklar
    Anadolu İçin Saldır Bursa!!!
    İşte O Sene Bu Sene!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Tebrikler Bursaspor'a Üstlerinde Büyük Bir Stres Var Geçen Sene Bizim Takımımız Bunu Çok Derin Yaşadı Ve Şampiyonluğu Kaybetti
    Bursa'dan Bu Saatten Sonra İyi Futbol Beklemek Yanlış Olur Önemli Olan 3 Puanı Alması İnşAllah Kayıpsız Gidip Şampiyon Olacaklar
    Anadolu İçin Saldır Bursa!!!
    İşte O Sene Bu Sene!!!
    Yahu tabi olsunlar şampiyon ama hakem hatası olmasın BU haftalarda herhangi bir büyük takım lehine böyle kararlar sonucu galibiyet olsa çok şeyler konuşulur, Bursa'ya da olmasın.

Bu haftaya kadar gayet iyi geldiler ve hakedecek oyunda oynadılar bundan sonra da oynayıp kazansınlar isterim ancak başka şeyler dahil olmasın.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Akıncıoğlu: "Maç tekrar edilmeli"

Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu‚ Bursaspor´un penaltı atışını‚ penaltı noktasının 30 santim önünden kullandığını‚ bunun bariz kural hatası olduğunu‚ maçın tekrar edilmesi için federasyona başvuracaklarını bildirdi.

Hasan Akıncıoğlu‚ yaptığı açıklamada‚ Bursaspor ile oynadıkları maçta takımının çok iyi bir mücadele ortaya koyduğuna dikkati çekerek‚ ´´İlk golü atan taraf olduk. Ancak aleyhimize bir penaltı verildi. Penaltıyı futbol kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Ancak penaltı atışında kural hatası var‚ maç tekrar edilmeli´´ dedi.

Maçın hakemi Yunus Yıldırım´ın maç boyunca Antalyaspor aleyhine verdiği kararları‚ ´´Hakemin takdiridir´´ diyerek kabul ettiklerini belirten Akıncıoğlu‚ şunları söyledi:
    ´´Ancak maçta bir penaltı verildi. Bursaspor penaltı atışını penaltı noktasından 30 santim önde kullandı. Kaleci Ömer´in uyarısına rağmen hakem penaltı atışını kullandırdı. Bu bariz bir kural hatasıdır. Penaltının kuralları bellidir. Penaltı atışında top penaltı noktasından atılmalıdır. Penaltı kullanılışı maçın sonucuna tesir etmiştir. Kural gayet açıktır. Bu kural çiğnenmiştir. Maç tekrar edilmelidir. Bizim Bursaspor´un şampiyonluğuna karşı bir duruşumuz yok. Biz sadece emeğimizin karşılığını istiyoruz. Maçın tekrar edilmesi için gerekli girişimlerimizi yapacağız. Konuştuğumuz eski hakemler ve bazı kişiler kural hatasında birleşiyor. Kulübün avukatı da gerekenleri yapmaya başladı.´´

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Bencede maç tekrar edilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Haklılar, ama tekrar kararı çıkmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Böyle bir penaltı üç büyük takımdan birisinin lehine verilseydi medyada kıyametler kopardı... Hele bir de 30 cm. önden kullanılsaydı penaltı vuruşu; kopacak gürültüyü düşünebiliyor musunuz? Ne uzamanlar çıkardı ekranlara, ne bilirkişilere başvurulurdu?.. Aldığı üç puan o takımın burnundan getirilirdi... BursaSpor ne kadar şanslı? Herkes onların başarısından bahsediyor. Herkes onlardan yana... Tebrik üstüne tebrik yağıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şu hakemler bir bize çalışmıyor arkdaş.ben bir kere görmedim ya şöyle önemli bir maçı hakemler sayesinde alalım.Yine bomba kararlar olaylar var.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Önemli hatalar var bu maçta ama tekrar kararı çıkacağını zannetmiyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Sarf edecek söz bulamıyorum gerçekten Bülent Yıldırım a diyecek tek lafım yok...
    Böyle penaltı,böyle kararlar...
    Bugünde inanılmzadı hakemler Cuma günüde dünde zirveden bizi nasıl asagıya ittiler gördün artık rakipleri yenmek yetmiyor 7 macımız kaldıysa 7 de hakemler kaldı rakiplerimiz suanda 14 olarak görüyorum.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Valla iki gündür herkes konuşuyor tartışıyor ama penaltı daha nasıl penaltı olacak ki? Adam omuz omuza mücadele de yıkılıyor ki ayağına takıyor. Bence adamın ayağını Sercan'ın önüne basışı faul. Ceza sahası içinde penaltı o zaman.

Ayrıca bu maç tekrar falan olmaz. Kural hatası değil hakemin hatası yapılan. Hakem ben çizgide gördüm derse topu olay biter ki demiştir, raporuna yazmıştır çoktan.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

14. MADDE NE DİYOR ?

Kırmızı-beyazlı ekibimizin dün deplasmanda oynadığı Bursaspor maçında hakem Bülent Yıldırım verdiği kararlara tepkiler büyüyor. Hakem hatası değil, kural hatası
    Antalyapor Yönetimi, hakem Bülent Yıldırım kendi insiyatifi ile vermiş olduğu penaltı, faul ve kart gibi durumlara bu sezonun tamamında olduğu gibi Bursa maçı sonrasında konuşmayarak "Hakemin takdir hakkıdır" dedi ancak yönetim Bülent Yıldırım'ın penaltı kullanışı sırasında kural hatası yaptığını belirterek kırmızı-beyazlı kulübümüzün maddi ve manevi menfaatlerini koruma için girişimlerini başlattı.

Her puanın maddi karşılığı var
    Bilindiği gibi Süper Lig'de alınan her puanın maddi olarak ciddi bir karşılığı bulunuyor. Mali olarak borçlarını ödemek için mücadele eden Antalyasporumuzun gasp edilen her puanın karşılığında kulübümüzün kasasına girecek paralara da engel olunuyor.

14. Madde
    Hakem hataları konusunda yorum getirmeyen Antalyaspor yönetiminin kural hatası ihlali konusunda yaptığı açıklamada bahsedilen hata "Oyun Kuralları 14. Maddesi" içerisinde açıkça belirtiliyor.

FİFA'nın kuralı geçerli
    TFF'de Türkçe olarak belirtilen oyun kurallarında asıl olan ise FİFA'nın İngilizce olarak belirtmiş olduğu kriterler belirleyici durumda.

FİFA'nın söz konusu penaltı atışı sırasında belirtmiş olduğu kural ise şöyle,
    "Then ball must be placed on the penalty mark"

FİFA'nın belirttiği bu kural daha katı ve kesin ifade ile Penaltı atışı sırasında top kesinlikle penaltı noktası üzerinde durması gerektiği vurgulanıyor.
    Hakem bilerek kural hatası yaptı
    Bursaspor - Antalyaspor maçında ise kırmızı-beyazlı ekibimizin kaptanı Ömer'in penaltı noktası üzerine topun konması gerektiği yönde uyarmasına rağmen maçın hakemi Bülent Yıldırım kural hatası yaparak topu Antalyaspor kalesine daha yakın bir mesafeye konmasına göz yumdu. Böylelikle mesafe, açı ve hız konusunda Antalyaspor daha dezavantajlı duruma düşürüldü ve maçın neticesini direkt olarak etkileyecek bariz bir kural hatası yapılmış oldu.

Prosedür nasıl işleyecek?
    Prosedür gereği maç oynadığından itibaren 3 gün içerisinde kulübün gerekçeleri ile birlikte TFF'ye başvurması gerekiyor. TFF Antalyaspor'un şikayetini MHK'ye gönderecek. MHK ise bu kural hatası ile ilgili raporunu hazırlayıp TFF Yönetim kuruluna sunacak. TFF Yönetim kurulu ise rapor doğrultusunda Antalyaspor'un itirazını değerlendirip karar verecek.

Tüm takımlar itiraz edebilir
    Karşılaşmanın skorunun ligin kaderini belirleyecek olması nedeniyle Turkcell Süper Lig'de yer alan tüm takımlar taraf olmaları nedeniyle Bursaspor - Antalyaspor maçındaki kural hatasına karşı itirazda bulunma hakkının olduğu belirtildi.

Piero Görüntüleri

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İyi de aynı madde diyor ki kaleci çizgide olacak, ceza sahasına kimse girmeyecek. Bu kurallar her defasında neredeyse ihlal ediliyor. O zaman bu mantıkla o maçların da tekrarı yapılması lazım.

O kurallar uygulanmayıonca yani kaleci çizgiden öne gelip ceza sahasına oyuncu girince ne diyor hakem. Ben tespit etmedim her şey kurallara uygundu. Yani kaleci kalesinde, top noktada, ceza sahasına giren oyuncu yok.

Yine aynı şey olur. Hakem der ki ben atışı kullandırırken top noktadaydı. Bu görüntüyü gösterirler. Ben noktada gördüm der iş biter.

Ortalığı ayağa kaldırmaya gerek yok. Böyle görüntüler çizip komik olmaya da...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

İso bu konuda şakayla karışık maçın tekrar edilmesi lazım diyordun galiba
    o yolda ilerleniyor gördüğüm kadarıyla

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Şakayla karışık dedim ben onu ya Böyle birşeyin olmasını istemem açıkçası. Sonuçta orda emek veren ter döken oyuncunun ne günahı var. Bu kadar stresli haftalarda aynı maçı 2. defa oynayacaklar. Zaten maç içerisinde izlediğinizde bunun kendisine avantaj sağlamadığı gözüküyo.

Lig TV Pierosuna kanmayın bence. Canlarının istediği gibi çiziyolar. 2. resme bakın Penaltı noktasını ne kadar küçültmüşler top çizginin tam ucundan dahada ileriye gitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bugünde inanılmzadı hakemler Cuma günüde dünde zirveden bizi nasıl asagıya ittiler gördün artık rakipleri yenmek yetmiyor 7 macımız kaldıysa 7 de hakemler kaldı rakiplerimiz suanda 14 olarak görüyorum.
    Hakemlerin sizin leyhinize hata yapmadığını mı söylemek istiyorsun?Komik olur çünkü...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eyvah ne olacak şimdi,Bursa'yı hakemler şampiyon yapıyor,hakkımız yeniyor

Bazı yorumlar çok komik doğrusu, sahada kazanmadıktan sonra beyhude çamur atma telaşı.1 Nisan da geçti.

Hakemler engelliyormuşmuş da muşmuş gibi bir muşmula durum. 3 büyük takımın tüm sezon lehine olan kararları koyalım bi de Bursa'nın.Ortaya ne çıkacak çok merak ediyorum. Tabi bir de Bursa'nın alehine olanlarıda koymak lazım.

İşte sistem dışına çıkılınca bu tür yakınmalar oluyor.Ama garip değil çünkü alışmışız. Bir sene A büyük takımına bol bol güzel karar verilir öbür sene B büyüktakımına, arada örnek veriyorum sesi az çıkan bir C büyük takımı olursa,durun yahu sizi unuttuk denir ve çark böyle işler.

Umarım Bursa bu futbolunu devam ettirir de bu çarka çomak sokar,herkes de aklını başına alır.

Çünkü artık futbolu falan unuttuk,1930 lardaki gibi oynayalım 1-0 olsun bizim olsun yeter ki kupamız olsun,gerisi boş sistemi bizi giderek çökertiyor. Bu sistem değişmezse Romanya futboluna yetişiriz ki gerçi onlar en sonunda ders alıp biraz biraz çıkışa geçtiler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya bu hakem hatası olarak geçti, maç tekrarı falan komik işler bunlar
    Sentugo.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri